Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Geboren Zaandammer scoort, geeft assist en pakt rode kaart bij Besiktas

Laatste update:

Oguzhan Özyakup heeft zijn doelpuntenaccount bij Besiktas geopend. De geboren Zaandammer had zondag een belangrijk aandeel in de zege van zijn ploeg op Mersin Idmanyurdu, maar liet zich ook in negatieve zin gelden. Na rust moest hij met een rode kaart verplicht het veld verlaten.

/

Nadat Hugo Almeida de thuisploeg al na zes minuten vanaf de stip aan een 1-0 voorsprong had geholpen, schoof Özyakup na een half uur spelen van dichtbij de tweede treffer van Besiktas tegen de touwen. Nog voor rust beslisten de Zwarte Adelaars het duel definitief: dit keer was Özyakup de aangever voor Filip Holosko, die de voorzet vanaf rechts op waarde wist te schatten en raak schoot.

De gele kaart die Özyakup na negentien minuten pakte kwam hem in de tweede helft duur te staan. Vijf minuten na de rust werd de twintigjarige middenvelder namelijk voor de tweede keer op de bon geslingerd, waardoor Besiktas het duel met tien man moest uitspelen. Tot zijn opluchting kwam de zege echter niet meer in gevaar. Besiktas staat nu zesde, met een achterstand van zes punten op koploper Galatasaray.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Deze jongen gaat echt groot worden met zijn potentie, ik denk een soort Arda Turan. Vind het wel jammer dat hij voor Turkse Voetbalelftal heeft gekozen, maar ook weer goed (beetje tweestrijd: ene kant minder kans op internationale succes, andere kant trots op vaderland en zal voor het turks voetbalelftal sowieso een aanwinst zijn).

Off: Hij is afkomstig uit trabzon, maar Trabzonspor washelaas niet in hem geïnteresseerd en koos uiteindelijk voor Bjk, wat ik een goede keuze van hem vind. Wel dom van TS.

Komt hy niet van arsenal? Ma wel leuk voor deze jonge alleen jammer voor die rooie kaart

4 november 2012 om 21:23

Ja hij komt van Arsenal maar daar was hij gewoon een van de talenten die nooit speelde.

4 november 2012 om 23:35

Via az naar arsenal waar hij teveel concurrentie had met spelers op zijn positie , dat pakte goed uit voor mijn club want wij kunnen genieten van oguzhan !

Hij heeft maar 50 minuten gespeeld , maar is alsnog man of the match...heeft Besiktas dan niet gewoon slecht gespeeld?

Edit : Man Of the match volgens VZ!

4 november 2012 om 21:24

Ooh dus als Messi 4 goals scoort in de eerste 25 minuten en het daarna 6-0 wordt dan betekent het toch niet dat Barca slecht heeft gespeeld?

4 november 2012 om 21:31

en wat heeft dat te maken met mijn post??

4 november 2012 om 21:36

Zoals ik al aangaf hij was betrokken bij alledrie de doelpunten in de 1e helft, tot de rode kaart speelde Besiktas goed dus hij is terecht motm gekozen. 2e helft moest Besiktas zich noodgedwongen terugtrekken doordat ze een man minder waren, hierdoor gebeurde er in de 2e helft ook niet echt veel. Dus we kunnen niet zeggen dat Besiktas slecht heeft gespeeld.

4 november 2012 om 22:32

@ el turco:
Besiktas heeft zich zeker niet teruggetrokken. Necip bleef meer aanvallend ingesteld dan verdedigend en volgens mij zijn er geen wissels geweest met een verdedigend karakter. Besiktas bleef aanvallen en heeft sterk verdedigd.
Besiktas speelde goed vandaag, het had zo 6-0 kunnen zijn. Als ze zo doorgaan zie ik ze nog wel in de top drie eindigen.
Wat is Nobre een vieze speler overigens. Hij deelt een elleboogstoot uit en wordt vervolgens boos op Ersan.

4 november 2012 om 21:47

De man of the match wordt gekozen door ons, wij stemmen op een plusje of een minnetje, en aangezien we amper iemand kennen behalve die Nederlandse Turk, geeft iedereen die kerel een plusje, of het nou terecht is of niet.

Waarom niet terug naar AZ of een andere Nederlandse club?

4 november 2012 om 21:25

Voor talenten is dat wel beter ja aangezien spelers bij nederlandse clubs tien x beter kunnen groeien dan in Turkije.

Overschatte speler.. heeft mmaar een paar wedstrijden gespeeld en racisten (cari fans) noemen hem gelijk een talent.. en die holosko doet echt stoer hij kan niet eens voetballen man.

4 november 2012 om 21:30

In plaats van spelers af te kraken probeer je mening te onderbouwen met argumenten.

4 november 2012 om 21:42

Lazman, maak kennis met Ebkua. Heeft zijn account alleen maar aangemaakt om op elke club behalve zijn heilige gs te provoceren.

4 november 2012 om 21:58

Hij haalt als sinds hij basis staat elke wedstrijd minimaal een 8, wat nou overdreven.

4 november 2012 om 23:26

@ Ebkua Oguzhan speelt tenminste veel beter dan nietsnutten als emre colak en aydin yilmaz !!

Wij zijn geen racisten , wij zijn echte turkse fans ! Jullie zijn schandalige franse supporters

4 november 2012 om 23:54

Gozer waarom scheer je alle gs fans over 1 kam. Spoor jij wel? Denk je dat je zomaar over alle fans zoiets kan zeggen. Tegen atletic madrid waren er ook genoeg ezels die arda turan en zijn hele stamboom uitscholden, omdat er een paar van die ezels hem uit hebben gescholden, worden jullie toch ook geen fake turken genoemd. Jij moet gewoon blij zijn dat het goed gaat en dat julllie een mooie overwinning hebben behaald. Bjk zal strijden tot het einde, want wij zijn ook met een geheel turkse team kampioen geworden in 2006. Jullie hebben geen druk als jullie 4de eindigen zal het al geaccepteerd worden door iedereen.

In de 50ste minuut rood en alsnog motm? lekker krom gerate!

4 november 2012 om 21:33

In de 1e helft was de wedstrijd al gespeeld, 2e helft was formaliteit, er gebeurde niks belangrijks. Misschien alleen de misser van Almeida

Leuke speler, bij Arsenal geen echte kans gehad, maar wat wil je, met spelers als Arteta, Song, Wilshere en Fabregas voor je...

Is hij Nederlands speelgerechtigd eigenlijk?

4 november 2012 om 21:49

Nog wel geloof ik, hij heeft in al de jeugdelftallen van Nederland gespeeld en was zelfs aanvoerder van u17.

4 november 2012 om 22:02

Hij heeft gekozen om voor het Turks voetbalelftal te spelen, maar kan zich nog bedenken, aangezien hij nog niet voor de Turks Elftal heeft gespeeld (na U21 dan)

Jammer dat hij nou bij Besiktas speelt, hij verpest zijn carriere nu gewoon als je bij Turkije speelt moet je alleen bij Galatasaray spelen de rest is sh*t..

Hij heeft volgens mij ook niet eens kwaliteiten hij speelt tegen slechte clubs daarkan iedereen wel scoren.. pas als hij tegen de grootste club van Turkije scoort (galatasaray) noem ik hem een talent..

4 november 2012 om 21:57

Oh, dus Maher is geen talent, want hij heeft niet tegen Ajax gescoord? Sterling is geen talent, want hij heeft niet tegen United gescoord? ga weg man.

4 november 2012 om 22:00

Wat heeft scoren met een talent te maken? Hij kan ook genoeg assists geven en toch nog belangrijk zijn voor zijn team. Aub bespaar jezelf tijd door je account niet meer te gebruiken. Dan hebben we een win-win situatie op deze site..

4 november 2012 om 22:03

Hoezo een talent dan, wat heeft die bewezen?

4 november 2012 om 22:09

Als je een talent bent hoef je je juist niet te bewijzen. Als je je als talent zijnde bewijst ben je een topper. Bij talenten gaat het om de potentie.

4 november 2012 om 23:27

@ Eerbeek ultra armeen '' Jammer dat hij nou bij Besiktas speelt, hij verpest zijn carriere nu gewoon als je bij Turkije speelt moet je alleen bij Galatasaray spelen de rest is sh*t.. ''

Wow wat een geweldige ploeg is Gs , 3 wedstrijden in de CL 1 punt 1 goal Zonder huseyin goceks redden jullie het niet in europa !

4 november 2012 om 23:57

Daar ga je weer gozer. Waren wij de ''franse toeschouwers''? Wat Zijn jullie dan wel niet

5 november 2012 om 22:34

@Ebkua. Jij he.. Hebt totaal geen f*cking verstand van voetbal. Ik wil zoveel dingen zeggen tegen jou. 1 geen talent ?? Heeft bij alle jeugd
Elftallen van NL gespeeld, aanvoerder geweest zoveel assist en doelpunten gemaakt. Gescout door
Arsen wenger. Jeugd van Arsenal gespeeld. Ik ben voor Fenerbahce niet voor bjk.. Maar als je voor BJK speelt verpest je, je carrière? Hij speelt bij 1 van de 3 grootste clubs in Turkije. Waar heb jij het over!
Geen talent overschatte voetballer? Alleen talent als je tegen GS scoort?? Selcuk sahin is dus een talent want hij heeft wel eens tegen GS gescoord. Ow wacht even Mustafa sarp is een hele grote talent want hij heeft thuis en uit tegen GS gescoord. M*ongool dat je bent. Jij
Moet je account sluiten en nooit meer over voetbal praten. Veel mensen zijn ook zo jaloers op deze jongen! Lekker een contract. Minimaal 8,5 ton binnen buiten zijn premies. 20 jaar nog. Range rover onder je. Leven in Istanbul. Wat wil je nog meer! Allah daha cok versin! Helal
Olsun!

6 november 2012 om 00:17

@Ebkua.. Siktir git lan! F*cking hatelijke commentaar geven steeds. Aq jij kan volgens mij niet eens voetballen.

Fernandes is echt een geweldenaar zeg. Ik wil echt graag dat hij naar Fener komt. Misschien een ruildeal met Baroni+ 5 mil

4 november 2012 om 22:29

Hoelaat wil je wakker worden?

4 november 2012 om 22:40

Dromen mag toch wel? Ik vind het reëler dan Drogba, forlan, Shakiri, reyes etc.

Ik heb genoten van zijn spel vandaag, ook tegen Kasimpasa was hij een van de betere op het veld. Alleen jammer van die rode kaart, voortaan zal die zulke dingen wel uit zijn hoofd laten. Als die zo doorgaat met spelen mag Avci hem wel een kans geven tegen Denemarken, even kijken hoe die het doet.

4 november 2012 om 23:39

Avci roept alleen nietsnutten zoals emre colak aydin yilmaz en scheve spelers hakan balta op . Objectiviteit is ver te zoeken bij zulke smerige trainers die spelers vanwege hun club oproepen ! Echte talenten zoals oguzhan en necip worden weggelaten ten koste van b spelers die ik net hebt opgenoemd !

Je ziet het toch hoe het met onze nationale elftal is gesteld door b spelers van fener en gs !

Mooi voetbal van Bjk, en de verdiende 3 punten gekregen met 3 goals..

Wat een geweldenaar weer die Fernandes, jammer dat hij niet bij Fener speelde..

Maar wij hebben zeker niks te klagen met Raul Meireles...

Wat speelde mijn club vandaag toch fantastisch !!! Zoals altijd worden gele kaarten altijd makkelijk aan besiktas gegeven , nog vrijdag hoorde dany rood te krijgen bij 6s toen hij een speler neerhaalde maar dat is het verschil tussen een club met eer en clubs zonder eer !

Oguzhan is een geweldige talent die het tenminste laat zien . Tis niet te geloven dat nietsnutten als emre colak en aydin yilmaz opgeroepen worden bij het nationale elftal ?? Tja onze bondscoach heeft een verleden bij 6s , tis dan ook logisch .

Sinds oguzhan speelt is het meteen nog meer genieten van de maestro in turkije Manuel Fernandes ! Dankzij het spelinzicht van oguzhan komt fernandes nog beter aan zijn spel toe .

Almeida blijft maar de simpelste kansen missen en heeft ons zo vaak de punten gekost , tis maar dat het 3-0 stond .

Als oguzhan niet de onterechte 2e gele kaart had gekregen zou het een monsterscore worden , 6-0 zou een mooie score zijn

Forza besiktas !!

Let op mijn woorden, hij gaat het niet redden.

Hij zit al een aantal jaartjes bij Arsenal, en heeft een basisplek daar nooit kunnen afdwingen. Evenals bij de belofte. Het is verder wel een leuke speler voor clubs als Besiktas, maar als daarboven is te hoog gegrepen voor deze jongen.

klopt, heel vervelend mannetje, veel te vroeg uit nederland vertrokken (het bekende verhaal) dan voor nederland spelen, om ineens voor Turkije te gaan spelen. je hoeft hem niet te kennen om te weten dat het een heel naar en vervelend mannetje is.

na zijn goeie optreden zal besiktas hem die rode kaart wel vergeven. de volgende wedstrijd is voor hem wel te missen..

Leuk dat Oguzhan het alsnog goed doet op de voetbalvelden. Hij beslist deze wedstrijd en tegen Kasimpasa en Trabzonspor zocht hij constant de vrije man op en las het spel goed. Hij is bijzonder rustig aan de bal en al zijn verrichtingen zijn volgens het boekje. Je kan meteen zien dat zijn basis in Nederland ligt.

Off met betrekking tot Turkse talenten:

Nog steeds erg jammer dat hij niet bij AZ bleef, want kijk maar naar een Maher. Hij heeft op jonge leeftijd de selectie kunnen halen en is nu onbetwistbaar dé man bij AZ. Oguzhan kon ook uitgroeien tot de man bij AZ en zo zou hij de overstap naar de gerenommeerde Europese competitie alsnog (met breder basisaanleg en ervaring) kunnen maken.

Hij heeft nu het geluk dat Besiktas een beperkt budget heeft, want anders zou hij echt niet aan de bak kunnen, ongeacht zijn kwaliteiten. Met de koop-denkwijze zou hij amper een plek in de 18 krijgen, laat staan basiself. Maar dat is niet erg, want het gaat uiteindelijk om de speelminuten, maakt geen moer uit hoe ze komen.

Het is gewoon een feit dat je je veel en veel beter kan ontwikkelen in Nederland en de clubs leggen niet veel druk op de schouders van de talenten. Zo krijgen de talenten veel meer begeleiding, ruimte en rust om zich goed te ontwikkelen.

In Turkije kan je als talent pas doorbreken op je 22ste of 23ste, terwijl je dan in Nederland al jaren bezig ben of al de stap naar de Europese top hebt gemaakt. De talentenstatus verstrijkt als je 20 (soms zelfs eerder) bent, dan moet je al het één en ander hebben laten zien. Een Vilhena, Boetuis, Maher, Depay, Locadia etc. Dat zijn talenten. Eigenlijk kan je Maher ook géén talent meer noemen, want hij heeft het Nlse elftal gehaald en is boven zich uitgestegen. Die jongens zijn 17 a 18 en ze spelen volop. Als ze geen basisplaat krijgen, vallen ze in. Op hun 21ste of 22ste hebben ze al de stap naar de Big four competities gemaakt.

Ach ja, praten voor niets! De Nederlandse competitie is verstandig, de Turkse is zelfmoord. De Turkse bond (tff) moet de Knvb-leden inhuren als adviseurs en om hulp vragen. Of het voetbal beleidsplan van de Knvb kopen. Dan pas kunnen we verder praten over de Oguzhan's etc.

Respect,, Gelijk bekend in 1 dag

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren