Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Geblesseerde Paul Pogba haalt zich woede op de hals tijdens vakantie

Laatste update:

Paul Pogba heeft zich niet geliefd gemaakt bij de achterban van Juventus. De middenvelder is al maanden herstellende van een slepende knieblessure, maar vond wel tijd en ruimte om een vakantie door te brengen in de sneeuw. Ook de feestdagen van Juan Cuadrado konden op controverse rekenen bij de fans van la Vecchia Signora. De Colombiaan ligt eveneens in de lappenmand met een blessure.

Net als in veel andere landen maakt ook de Serie A zich op voor de hervatting van de competitie. Juventus begint het kalenderjaar 2023 met een uitwedstrijd tegen Cremonese en de kans is klein dat bovengenoemd tweetal dat duel gaat halen. Cuadrado kampt met een knieblessure. De rechterflankspeler onderging onlangs enkele tests die verbetering aantoonden, maar was niet aanwezig bij de vriendschappelijke wedstrijden tegen Arsenal en HNK Rijeka. Vrijdag wordt hij ook niet bij het oefenduel met Standard Luik verwacht.

Desondanks greep Cuadrado wel de kans aan om met zijn gezin in de sneeuw tussen de husky's te bivakkeren. De Colombiaans international deelde beelden van de activiteiten op zijn Instagram-account, waarna een storm aan kritiek losbarstte. 'Ga trainen' en 'Ik denk dat je nu alles hebt gegeven voor Juventus, het wordt tijd dat ze je in juni wegsturen', valt er te lezen in de comments. De situatie van Cuadrado doet sterk denken aan die van Pogba, die eveneens de sneeuw opzocht om zijn hoofd leeg te maken.

De Fransman, die nog geen speelminuten heeft gemaakt sinds zijn terugkeer, vierde zijn vakantie in de bergen. Pogba moest het WK met Frankrijk noodgedwongen aan zich voorbij laten gaan en hoeft niet op sympathie te rekenen bij de fans van Juventus. 'Maar als je gaat skiën, hoe herstel je dan in godsnaam van blessures?', luidt een van de reacties. De laatste keer dat Pogba speelminuten maakte in het shirt van Juventus was op 23 juli in de vriendschappelijke wedstrijd tegen het Mexicaanse Guadalajara.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Carrière van Pogba gaat na het winnen van het wk ook als een nachtkaars uit. Heeft sinds toen amper wat gepresteerd. Zijn hoogtepunten zijn te vinden op Instagram, namelijk zijn danspasjes.

Cuadrado is een dertien in een dozijn voetballer. Met zo een voetballer win je de oorlog niet als Juventus.

29 december 2022 om 09:38

Tja, Pogba had de geschiedenisboeken in kunnen gaan als een voetballegende of als een gemiddelde speler met maffe danspasjes en zo nu en dan een relletje. Hij lijkt te kiezen voor het laatste.

29 december 2022 om 12:05

Ik denk dat, hoe Pogba ook zijn best zou hebben gedaan, hij nooit het stempel voetballegende zou hebben gekregen. Met Messi en Ronaldo hebben we al levende voorbeelden van spelers die de afgelopen 15 jaar het ene na het andere record hebben gebroken, en oogstrelende performances hebben neergezet, maar nog steeds vallen mensen over elkaar heen om elkaar te bashen wanneer het een keertje wat minder is.

Dus als Pogba lekker wil skiën en dansen zou ik zeggen, lekker doen en laat het vooral niet afhangen van wat de social media daar van vind.

29 december 2022 om 12:17

Ik denk dat iemand als Modric of Kroos ook wel herinnerd zal worden als een legende. Dan had Pogba dat ook gekund als hij er alles uithaalde.

Blij dat we van hem af zijn, heeft natuurlijk wel een vermogen gekost maar goed dat is gelukkig verleden tijd.

Off: Stukje kwaliteitsjournalistiek dit wel zeg. Als je het als nieuws ziet dat mensen zeiken op social media over het gedrag van iemand, dan blijf je bezig. Zal wel aardig wat clicks produceren omdat Pogba nou eenmaal veel haters heeft.

On: Het lijkt mij niet meer dan normaal dat spelers die geblesseerd zijn ook met vakantie mogen. Die krijgen gewoon een trainingsschema mee en om als voetballer is geblesseerd zijn mentaal zwaar, dan is een weekje vakantie helemaal geen slecht idee.

Krijg bij Pogba wel steeds een slechter gevoel. Zou toch denken dat hij steeds dichter bij zijn herstel zou moeten zijn. Maar dit is zeker niet het geval. Als je dan ook nog eens op vakantie gaat. Laat je toch zien dat je niet serieus met voetbal bezig bent.

29 december 2022 om 10:11

Hij ontspant nu eenmaal, dat is ook belangrijk bij het herstellen van een blessure. Wat betreft het niet serieus bezig zijn met voetbal, deel ik je mening. Zwaar overschatte speler die na het winnen van het WK meer bezig was met zijn haarkleur dan prestaties op het veld, jammer dat juve zich blind heeft gestaard op nostalgie.

29 december 2022 om 11:30

Je moet ontspannen zeker. Maar niet op deze manier. Chiesa is een goed voorbeeld. Die heeft harstikke zijn best gedaan om fit terug te komen. En hierbij ook dingen gelaten. Pogba niet zoals hier te zien is.

29 december 2022 om 15:58

Dat was toch gewoon een heel andere blessure?

Grappig dat mensen hier ook intrappen he, puur omdat ze weer een stootje kunnen uitdelen aan Pogba.

Op twitter kan je van alles vinden, want het zit vol met malloten die geen leven hebben maar wel het leven van andere willen bepalen.

Zie ook hier de reacties. Helemaal niets met de daadwerkelijke situatie te maken. Hij is op wintervakantie vanwege een blessure en mensen doen alsof hij is gaan snowboarden ofzo. Sterker nog, dat doen mensen hier niet eens. Gewoon alles negeren en even een negatieve reactie plaatsen die niets met de situatie te maken heeft.

Bravo hoor.

29 december 2022 om 12:46

Het gaat er om met de inzet die de heer Pogba laat zien. Sinds hij bij juve is lijkt het erop dat hij niet alles op alles zet om terug te komen. Is veel met Instagram en Twitter bezig om domme onzin de wereld in te sturen. Dit zorgt voor irritatie bij de fans. Hij heeft sinds zijn komst geen minuut gespeeld.

Laat die gasten toch even vakantie vieren joh haha waar hebben we het over

Paul Pogba is voor wat mij betreft de wat modernere variant van Mario Altobelli. In zijn hoogtijdagen geniaal als voetballer, echter dat laat hij steeds minder vaak zien. Al voor zijn blessure was het niet veel meer met Pogba. En ik vrees dat het aantal keren dat hij de voorpagina's gaat halen dankzij geniaal voetbal steeds minder zal worden t.o.v. de keren dat hij weer in een rel verzeild raakt. Net zoals Altobelli dus.

Na al die anti juve (want dat verkoopt) krantenpraat hier te verkondingen komen ze nu af met een twitterreactie van iemand. Ja jongens....

Eeuwig zonde, al had hij het onderste uit de kan gehaald was hij de boeken in gegaan als éen van de beste middenvelders van deze generatie. Blessures en karakter hebben helaas wel roet in het eten gegooid. Gruwelijke techniek, briljante passing en dan ook nog zo'n bouw. Eigenlijk alles wat je zoekt in een middenvelder. Mentaliteit daarentegen...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren