Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Garnacho kan Argentinië-debuut vergeten: ‘Moeilijk onder woorden te brengen’

Laatste update:

Alejandro Garnacho gaat voorlopig niet zijn debuut maken voor de nationale ploeg van Argentinië. De aanvaller van Manchester United was door bondscoach Lionel Scaloni opgeroepen voor de vriendschappelijke interlands tegen Panama (23 maart) en Curaçao (28 maart), maar is niet ongeschonden uit het duel met Southampton gekomen. Garnacho heeft een enkelblessure opgelopen die hem minimaal een aantal weken aan de kant houdt.

Het had een hele mooie maand moeten worden voor Garnacho. Na zijn belangrijke treffer in de gewonnen bekerwedstrijd tegen West Ham United (3-1), hoopte hij later deze maand voor het eerst in actie te komen voor zijn geboorteland. Anderhalve week geleden werd bekend dat de Argentijn was opgenomen in de selectie voor de oefeninterlands tegen Panama en Curaçao, maar zijn debuut laat noodgedwongen op zich wachten.

Afgelopen weekend raakte Garnacho in de thuiswedstrijd tegen Southampton (0-0) dusdanig geblesseerd na een duel met Kyle Walker-Peters dat hij enkele weken aan de kant staat met een enkelblessure. Verder onderzoek moet uitwijzen hoe lang hij exact uit de roulatie ligt, maar vast staat dat Garnacho de Europa League-return tegen Real Betis (donderdag) en het FA Cup-duel met Fulham (zondag) in rook ziet opgaan, net als de interlands met Argentinië.

"Helaas zal ik mijn team en teamgenoten niet kunnen helpen in de komende wedstrijden, in een heel belangrijk deel van het seizoen voor Manchester United", laat de aanvaller weten op Instagram. "Ik ben teleurgesteld dat ik ook de kans mis om bij mijn teamgenoten van het Argentijnse nationale ploeg te zijn, in wat een geweldig en trots moment voor mij en mijn familie moest worden. Het is moeilijk onder woorden te brengen hoe ik me nu voel."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zag er niet goed uit nadat hij geschaard klem werd gezet.. weliswaar de bal eerst geraakt, maar dit was eerder een overtreding met de intentie om te blesseren, dan die van Casemiro.. rode kaart en penalty ontnomen. Lekker werk geleverd Taylor..

14 maart 2023 om 18:33

Dit is niet de eerste keer dit seizoen dat een United speler uit de wedstrijd wordt getrapt zonder er ook maar een kaart voor te trekken.

14 maart 2023 om 18:46

Ben blij dat anderen dit ook zien. Als Casemiro rood was dan was dit ook zeker rood en een pingel.
Ok die wedstrijd is geweest en de uitslag staat, maar het “slachtoffer” van Casemiro speelt lekker verder en Garnacho ligt er weken uit.

14 maart 2023 om 18:49

Hiermee geven ze het signaal dat je een schaar mag gooien. Sowieso neem je de bal ook mee dan. Hoogst geel maar in praktijk vaak niets.
Iemand bij de nek vasthouden is natuurlijk veel gevaarlijker.

14 maart 2023 om 18:59

VAR is alleen goed om buitenspellijntjes te checken. Andere situaties lekker aan de scheids over laten. Had die situatie met Casemiro gewoon goed ingeschat. Wordt verpest door VAR en daarna zie je de VAR niet bij 2 pingels. Blijft willekeur zo. Alleen is de verantwoordelijkheid verplaatst naar de VAR.

14 maart 2023 om 19:04

Sterker nog, dag ervoor was Marriner de ref voor Chelsea Leicester en fluitte hij niet voor een duidelijke rode kaart op Felix.
De VAR kwam ook niet tussen.
Dag later kwam hij tot insziens blijkbaar en riep hij Taylor terug als VAR.

14 maart 2023 om 19:11

@MancunianB
Zelfs dat is al te moeilijk voor de mensen achter de VAR in de PL.

Sneu! Maar zijn kans komt nog wel...

Ik begrijp sowieso niet waarom deze jongen niet gewoon voor Spanje uitkomt. Beetje eenzelfde verhaal als bij die Italiaanse spits die nu is opgeroepen.

14 maart 2023 om 18:34

Hij is deels Argentijn toch?

14 maart 2023 om 18:39

Geboren en getogen in Madrid, enkele interlands bij de jeugd van Spanje. Snap dan niet dat die voor Argentinië wilt gaan spelen?

14 maart 2023 om 20:10

Misschien voelt hij meer voor Argentinië, zal mij het een worst wezen. Kies lekker met je hart, straks krijg je situaties als die van El Ghazi. Die jongen werd voorgelogen om voor Nederland te gaan spelen, is eindstand keihard geflopt en wil nu aan komen kloppen bij Marokko. Na zijn uitspraken op TV kan hij zich beter niet melden bij Marokko.

14 maart 2023 om 19:23

Ja of als meerdere Marokkaanse of Turkse jongens hier. Wij hoeven het ook niet te begrijpen, maar als zij er hun motivatie voor hebben om voor een land uit te komen, is dat best toch. Zolang ze vanuit hun gevoel kiezen, kan niemand ze wat maken

14 maart 2023 om 23:34

Je doelt op Carboni? Dat is niet echt een spits, maar enfin.
In Argentinië lopen er sowieso 10 v/d 11 die bij het Italiaanse team zouden gespeeld kunnen hebben. Maar aangezien Argentijnen ongelofelijk trots zijn een ook gezien de prestaties van Italië (buiten het EK) zie ik wel waarom ze liever bedanken.

15 maart 2023 om 10:11

Letterlijk het artikel na deze ging over een geboren en getogen Argentijn van 23 spelend in Argentinië met een Italiaanse oma en die daarom deze editie is opgeroepen voor het Italiaanse elftal. Dat zou ik als ik Italiaan was geweest echt doodzonde vinden, nu zelfs al. Maar ik heb het niet over Carboni, ben zijn naam echter in zijn geheel kwijt.

Een paar weken geblesseerd, reactie: 'het is moeilijk onder woorden te brengen hoe ik me nu voel'. Tsja....

14 maart 2023 om 19:18

Verklaar je reactie?

Die jongen zou zijn eerste wedstrijden voor Argentinië mogelijk gaan spelen. Een droom voor hem wellicht. Heel die beleving, emotie van de de eerste kwer opgeroepen worden voor het nationale team. Al die spanning die erbij komt kijken om erna toe te leven, valt voor zo'n jonge jongen helemaal in het water.

Tuurlijk komt zijn kans nog wel, maar zijn eerste oproep had hij graag anders willen zien. Begrijpelijk toch?

14 maart 2023 om 19:32

Ik vind het wat dramatisch aangezet. Er zijn ergere dingen, kom op man. Maar mogelijk heb jij ook een punt.

14 maart 2023 om 19:43

Tuurlijk zijn er ergere dingen, maar die dingen heeft hij waarschijnlijk nog niet mee gemaakt in z'n leven.

Zou gek zijn als hij een bericht plaats dat die het wel lekker vind paar weken in de ziektewet te mogen zitten met zo'n salaris. 😉

Overigens best bijzonder dat Argentinië een oefen wedstrijd speelt tegen Curaçao, uitgerekend de wereldkampioen. Kan me niet heugen dat VZ een artikel hierover heeft toegewijd

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren