Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Galatasaray wint eenvoudig en herstelt zich van verlies tegen Man Utd

Laatste update:

Galatasaray heeft zondagavond een kinderlijk eenvoudige overwinning behaald. In de eigen Türk Telekom Arena was de ploeg van Fatih Terim, met Nordin Amrabat 75 minuten op de bank, promovendus Akhisar Belediyespor met 3-0 de baas. De regerend landskampioen, die woensdag nog met 1-0 de eerste groepswedstrijd in de Champions League verloor van Manchester United, staat nu met dertien punten na vijf duels bovenaan in de Turkse competitie.

Galatasaray oogstte woensdag veel lof tegen Manchester United, maar ging wel onderuit. De thuiswedstrijd tegen Akhisar, misschien wel degradatiekandidaat nummer één, was van een heel andere orde. Cim Bom had geen enkele moeite met de bezoekers en kwam na een halfuur spelen op voorsprong. Het was pas de tweede echte kans van Galatasaray; Emre Colak combineerde met Felipe Melo en bracht Burak Yilmaz in stelling, die in twee instanties kon scoren: 1-0.

Een paar minuten later kreeg Galatasaray de tweede treffer en eigenlijk ook al de zege in de schoot geworpen. Verdediger Kürsat Duymus liet de bal onder zijn voeten doorrollen waardoor Burak op doelman Oguz Daglaroglu afkon. Hij legde breed op aanvalspartner Sercan Yildirim, die simpel kon intikken: 2-0. Keeper Oguz zorgde ervoor dat de schade tot de rust enigszins beperkt bleef voor de gasten uit het West-Turkse Manisa.

In de tweede helft was het nog meer dan in het eerste bedrijf eenrichtingsverkeer richting het doel van Akhisar. Nadat een schot van Emre knap uit de hoek werd gedoken door Oguz, maakte Burak er na een klein uur spelen 3-0 van door op aangeven van Hamit Altintop in te tikken. Akhisar deed een kwartier voor tijd, net voor de invalbeurt van Amrabat, bijna iets terug; de vrije trap van Cagdas Atan scheerde de paal. De laatste keer dat Galatasaray een competitieduel verloor, was in januari van dit jaar. Toen was Bursaspor met 1-0 te sterk voor de landskampioen.

Wordt Galatasaray weer landskampioen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Ik heb de gehele wedstrijd niet gezien maar wel de doelpunten. Doelpunt van Sercan dankzij Burak. 2e Doelpunt van Burak dankzij Hamit. Heerlijk om zulke zaalvoetbal, Barca doelpunten te zien. Dat zegt wat over de team. Overigens is wel mooi dat Burak en Sercan scoren. Ik vind die Sercan een sterke speler alleen hij heeft teveel concurrentie.
Ik snap niet waarom er geen Live praten was.. VZ stelt me teleur.

Off: Nu maar afwachten op de reacties van: Gangstarr, Cengiiz, Boefje aka Bkorkmaz.

23 september 2012 om 21:04

GS speelde voetbaltechnisch goed. Alleen er zou nog meer kansen gecreëerd zijn als er meer overzicht zou zijn van Melo. De uitslag zou van mij wel meer mogen wezen, goed voor doelsaldo later.

@arif50 je bent wel grappig man dat je sercan een sterke speler vindt. Hij mag blij zijn dat ie nog steeds een kans krijgt. Hij is de zogenaamde eeuwige talent die bijna niet presteert.

23 september 2012 om 21:09

@husje90
Slm husje, ik begrijp waarom je dat zegt maar ik heb hem altijd al goed gevonden bij Bursaspor. Toen werden ze kampioen en dacht dat ie wat was. Maar dit jaar, voorbereiding voor het seizoen ws hij echt goed man. Mijn ogen liegen niet. Zulke spelers moeten we behouden om zulke wedstrijden te winnen en vooral in de beker. Ik wil gewoon dit jaar Turkse beker, Competitie winnen en ver komen in de CL.

Amrabat viel heeerlijk in !

24 september 2012 om 10:27

moet wel, hij wilt basis spelen en heeft veel concurrentie. Iedereen moet vechten om zijn plek. Het is niet meer makkelijk op GS basis te staan. Alleen Muslera, Semih, Selcuk, Melo zijn zeker van hun plaats in de 11.

Ik heb toch wel sympathiek voor Galatasaray..

2 jaar geleden als ik me niet vergist werden ze 9e in de competitie en toen dacht ik dat kan niet waar zijn.. Heb turkse vrienden die voor Fenerbahce & Galatasaray zijn dus ik volg de Turkse competitie wel een beetje..

Maar dan werden ze kampioen vorig jaar en nu dit jaar gaan ze bijna foutloos in de competitie, tegen Manu vond ik ze ook heerlijk voetballen..

Hopelijk brengt mijn club PSV ook zo tijd door.

23 september 2012 om 21:07

Sinds dat Fatih Terim trainer is van Gala doen we het goed. Die man moet blijven en cariere maken zoals Ferguson. We hebben een te sterk elftal vergeleken met 2 jaar en dit jaar hebben we het sterke elftal behouden plus aankopen gedaan dus in de breedte zijn we ook sterk. We kunnen de competitie makkelijk aan met niet-basisspelers. Als we zo doorgaan, kijkend naar de doelpunten ( een prima sfeer ) dan kunnen we dit jaar gewoon kampioen worden sowieso overwinteren met CL. Insallah gaat het lukken dit jaar.

Galatasaray speelde lekker en won verdiend, het kon meer worden dan 3-0 als ze beter omgingen met de kansen. Goed van Burak dat hij 2 keer scoort en 1 assist geeft, hij staat nu al op 4 goals.
Muslera heeft weinig reddingen moeten doen, in de eerste helft letterlijk 0 dus gewoon verdiend.
Amrabat viel goed in en met Cris nog altijd geen goal tegen, leuk om te weten. Dany speelde ook ijzersterk. Wat heb ik toch veel respect voor Fatih Terim, geeft elke speler in de selectie een kans, iedereen staat op scherp.

Lekker op kop!

Hoe speelde Amrabat? Galatasaray is voor mij de favoriet voor de titel.

23 september 2012 om 21:16

Viel laatste kwartiertje in. Deed het aardig had ook een paar goede acties maar kwam mede doordat de tegenstander op was. Verwacht hem volgende wedstrijd weer basis met Hamit.

Hele wedstrijd gezien respect we speelden helft van de team met een B elftal en wat was het mooi geweest als dat geen buitenspel was Melo scoorde met zijn borst!

23 september 2012 om 21:17

Galatasaray heeft geen b-elftal.

24 september 2012 om 10:28

We hebben wel een b-elftal maar voor andere teams is het een gewoon sterk a-elftal

Goed gespeeld, wedstrijd gecontroleerd van begin af aan.. Dus gewoon verdiend gewonnen, BJK gisteren verloren.. Nou hopen dat Fener ook een misstap maakt morgen tegen Trabzon.. Viva La Cimbom..

23 september 2012 om 21:58

Morgen wordt het geen leuke wedstrijd door al die vrouwelijke supporters. Niks tegen vrouwelijke supporters en al helemaal niet tegen vrouwen maar ik vind het irritant om zo wedstrijd te kijken. Wat zullen de voetballers ervan vinden van al dat herrie? Okee ze hebben geluk, er zijn zoveeel ( mooie ) vrouwen die kijken maar toch vind ik het irritant. Soms gaan ze doelpunt vieren terwijl het buitenspel is. Ik kan me goed herinneren dat vorig jaar een vrouwelijke supporter na een wedstrijd van FB heel blij was want ze dacht dat ze hadden gewonnen maar ze had niet begrepen dat het buitenspel was. Hahahahah

Mooie wedstrijd gezien. Lekker gecombineerd en veel steekpassjes gezien. Dany is echt een goede verdediger, hij is snel en sterk en te te te koelbloedig wat af en toe voor de nodige problemen kan zorgen. Verder heeft Galatasaray de wedstrijd zakelijk uitgespeeld. Wat me opviel was dat Amrabat de score wou uitbreidden. Laatste 5 minuten gingen we rustig corners nemen maar Amrabat wou het te snel en dat is een positieve uitstraling! De 2 doelpunten waarbij we opzij hebben gelegd is een prachtig teken van het goede teamspirit die we onder Imparatoree terug hebben gepakt.

Ik word gewoon al kwaad als ik man utd. ergens hoor of ergens lees, wat was dat een frusterende wedstrijd dankzij de scheidsrechter, god wat een wedstrijd.

Dit team is gecreeerd om een echte team te zijn, niet individuele spelers bij elkaar gezet en gehoopt op winst. Dit is gewoon een echte team, vriendschap is er en je ziet dat de spelers elkaar alles gunnen. Bij de doelpunt van Sercan en de 2de van Burak zag je gewoon hoeveel onze spelers elkaar gunnen. Burak en Hamit hadden hem ook zelf kunnen maken maar de teambelang was groter dan hun egoisme. Burak is niet egoistisch en geeft de bal aan Sercan en wordt beloond door Hamit die hem weer aan Burak overlaat. Fantastisch van dit team, gewoon heerlijk dat je ziet dat ze elkaar zo veel gunnen.

Eerlijk is eerlijk jongens Akhisar is gewoon kwalitatief gezien een zeer matige ploeg en daar hoor je over heen te walsen alsof een amateur ploeg uit de regio op het veld staat. Nou moet ik wel bekennen dat het niet nodig is om dan vol uit te gaan maar ik erger me wel aan het gebrek van het vloeiende spel.

Er wordt net te veel geforceerd individueel op het gebied van willen scoren of de beslissende paas geven.
Zodra er ook maar eventjes positiespel wordt uitgevoerd en op tempo constant de vrije man wordt gezocht zie je zo maar dat je een scorings kans creeert maar toch weigeren een x aantal spelers dit de 90 minuten door te zetten.

Het loopt nog niet helemaal zo als het moet, Hamit - Burak - Amrabat en ook Danny hebben nog niet hundraai gevonden wat je terug ziet in het spel dat regelmatig lijkt op te stoppen omdat de richting het gevoel of het tempo niet op de zelfde golf lengte zit.

Er moet ook gemeld worden dat de Spelers van Gala absoluut niks extra's gedaan hebben en rustig het spelletje hebben uitgespeeld na de 2-0 en zodoende een gemakkelijke pot gewonnen hebben.

Mijn prognose blijft staan Gala heeft zeker nog 3-4 weken nodig om echt op hoog tempo te komen en dan mogen de tegenstanders hun borst echt nat maken omdat ze dan mogen hopen op 1 punt en moeten oppassen dat ze er niet meer als 3 tegen krijgen tegen Galatasaray.

23 september 2012 om 23:57

Goed gezegd, idd dat mis ik ook. Zoals tegen Man U streden ze zeker, maar het positiespel dat je wil zien is er zeker nog niet.

24 september 2012 om 10:29

je hebt gelijk, sommige spelers zijn nog niet 100% maar dat gaat goed komen, ik zie ook veel positiefs. Met zo een selectie moeten we zeker kampioen worden

Ik heb toch echt liever Burak en sercan dan een die kip zonder kop en elmander die niet constant is....

23 september 2012 om 21:55

Wie is kip zonder kop? Umut bulut?

Ik vind dat we voor belangrijke wedstrijden met Umut en Elmander moeten beginnen en Burak altijd 2e helft erin voor Elmander. Umut is een speler die 100% moet spelen. Sercan is een goede voetballer maar komt tekort in de concurrentie. We hebben nog Baros, maar die is helemaal afgeschreven, afgeboekt, afgelost door Terim. Jammer

23 september 2012 om 22:40

Dit was een wedstrijd wat makkelijk 6/7-0 kon worden als Elmander en Umut er waren. Beide spelers zetten goed druk waardoor Akhisar niet eens over de middenveld zou komen!

23 september 2012 om 22:47

Haha Sercan is juist de kip zonder kop, hij heeft totaal geen inzicht, daarnaast is Umut op dit moment samen met Burak de ideale spitsenduo voor Galatasaray op dit moment, daarna komt Elmander en daarna pas Sercan.

We hebben vandaag op 70 á 80 procent van ons kunnen gespeeld schat ik in. Leuk voor Burak dat hij twee doelpunten meepikt. Sercan viel niet echt op. Dany is echt een geweldige speler, hij laat me gewoon lachen tijdens wedstrijden, het lijkt wel alsof hij een spelletje speelt af en toe. Hamit komt langzaam maar zeker in vorm. Melo is niet de Pitbull van vorig jaar en zal het jammer genoeg denk ik ook niet meer worden. Eboué, hij speelt echt geweldig en was een beetje teleurgesteld en verbaasd toen hij eruitging. Laat toch wel zien dat hij met zijn hart speelt. Ik had vandaag wel Umut ook een doelpunt willen zien meepakken, maar we kunnen hem beter laten uitrusten.
Conclusie :

We hebben zonder al te veel moeite de 3 punten gepakt, nu op naar vrijdag uit bij een nog onverslagen Orduspor.

ik vind het goed dat melo en selcuk de 90 min mochten volmaken... beiden zijn nog niet op hun best. ( melo is wat minder dan vorig jaar) en ook selcuk moet zijn draai vinden.... slecht zijn ze zeker niet, maar ze zijn toch op ong 70 procent van hun kunnen momenteel...

binnen een aantal weken ( 3-4) moet het team ingespeeld zijn op elkaar zodat alle automatismen naar voren zullen komen... een chris die zich moet aanpassen en invallers die geen moeite moeten hebben met het teamspel.....

en als je dan roteert, dan kan je ver komen...
het was een zakelijke overwinning vandaag... volgende week tegen orduspor moeten ze weer hun eigen spel spelen en de dragers van het team zoals melo selcuk eboue elmander semih niet te fel belasten...

en dan vlammen tegen braga..

simpele overwinning, zonder veel moeite te verspillen. Als ze een beetje doordrukken wordt het zo 5,6-0 denk ik zo. En ook weer spelers laten rusten... mooi dat burak 2 goals + 1 assist en sercan 1 goal + 1 assist maken.

3 punten... op naar volgende !

Soms denk ik, had Burak maar geen schorsing en had hij de eerste wedstrijden gespeeld. Dan was hij vast nu vast topscorder samen met Umut Bulut.

Zeer zakelijk gespeeld, het kon zo 5 a 6 nul worden maar fatih hoca gunt zijn oude vriend geen grote nederlaag haha,
melo speelde slordig veel paasjes kwamen niet aan
hamit begint zijn vorm terug te winnen en ik vond riera op linksback positie meer dreigender dan hakan balta.
emre colak die wilt net zoals altijd ''de maradona'' uithangen, doe dat maar thuis
emre out - amrabat in d

hop naar ordu Forza gs !!

Hoop dat als ze zo doorgaan, ze de 2e eindigen in de poule van de Champions League

Had vooraf al getekend voor een 3-0. Maar het kon makkelijk eindigen met dubbele cijfers zoals een 6-0.
En we zijn niet eens in vorm, ik geef dit team nog een maand. Amrabat en Hamit zijn nog niet 100, hetzelfde geldt voor Burak Yilmaz, Selçuk Inan en Felipe Melo.

Na 5 weken, 15x gescoord. 2x tegen Kasimpasa, 3x tegen Bursa, 3x tegen Besiktas, 4x tegen Antalyaspor en 3x tegen Akhisar. Gemiddeld 3 doelpunten per wedstrijd!
Doelsaldo = 9
Ook houden we 2 wedstrijden achter elkaar de 0. Eindelijk is er een reorganisatie in de verdediging, dit zorgt weer voor een glimlach op m'n gezicht.

Op naar Orduspor, en dan thuis in de Arena tegen Braga! Moet toch lukken jongens? Wie zal ons tegenhouden?

24 september 2012 om 15:58

De verdediging was voor mij ook discutabel in het begin van het seizoen, maar nu zie je dat spelers weer ritme beginnen te krijgen. Eboue speelt weer zoals hij vorig seizoen speelde ( na de eerste 8 competitiewedstrijden). Danny laat zien waarom hij gehaald is, zon type verdediger hadden we niet. Ik denk dat hij wel eens een revelatie kan worden voor ons. Fatih hoca moet zijn foutjes eruit zien te krijgen, heb vertrouwen in die jongen. Over Semih hoef ik niks te zeggen, alleen de linkerkant is niet goed. Voor de Turkse competitie zeker wel hoor, maar tegen Valencia zag je hoe kwetsbaar Hakan Balta is. Dit seizoen zullen we ermee moeten doen, maar ik hoop volgend jaar op een betere.

Melo en Selcuk hebben vorig seizoen bewezen dat ze elkaar fantastisch aanvullen. Ze zijn nog niet top, maar ik weet zeker dat dit koppel dodelijk gaat zijn dit seizoen. Selcuk ontpopt zich steeds meer als leider, laat zich steeds meer gelden en werkt enorm hard. Onbegrijpelijk dat Gangstarr hem na de wedstrijd tegen Man Utd zo bekritiseerde.

Voorin en op de flanken hebben we genoeg spelers die allemaal andere kwaliteiten bezitten. Persoonlijk zie ik het liefst Umut en Burak, maar Elmander bewijst keer op keer dat hij erg belangrijk is. Heeft een loopvermogen waar je u tegen zegt, laat anderen beter spelen en maakt de verdediging moe. Hij wordt onderschat naar mijn mening, omdat hij niet veel scoort. Gelukkig doen Burak en Umut dat wel

Dan over de aankomende wedstrijden. Orduspor uit is lastig, doen het ook goed in de competitie. Toch heb ik er alle vertrouwen in dat we met de 3 punten naar huis gaan, omdat we nou eenmaal zon brede selectie hebben. Tegen zulke tegenstanders maakt het niet uit welke 11 er spelen, kwalitatief zijn we altijd de betere.

Braga thuis, dé belangrijkste wedstrijd tot nu toe. Willen we als tweede door, moeten we in ieder geval deze wedstrijd winnen. Op papier moet het lukken, ook met het thuisvoordeel natuurlijk. Maar het is wel typisch Turks om nou deze wedstrijd punten te verspelen. Ik weet niet waarom, maar dat gevoel is in de loop van de jaren ontstaan bij mij.

Tuurlijk moeten we over zo een club heen walsen. Akhisar (met alle respect) heeft gewoon te weinig kwaliteit. Verdiende overwinning voor Cimbom.
Wat ik nog steeds jammer vind is dat Riera en sercan wel een kans krijgen om te voetballen, maar Milan Baros die toch wel beter is dan beide niet. Ik vind dat Fatih Terim daar de mist in gaat jammer genoeg.

24 september 2012 om 01:06

Heeft eerder te maken met Baros die al te horen gekregen heeft dat er geen plek meer is voor hem bij de club en de selectie en daarbij de aanbiedingen die hij gekregen heeft hij heeft afgewezen omdat hij gewoon niet kan verdienen wat hij bij Gala verdiend.

Beiden hebben ze gelijk van uit hun stand punt 't is jammer dat het zo loopt maar blijkbaar kan het niet anders.

Terim bouwt een team waarvan ik vermoed dat met zo'n 2 jaar moet pieken om toch een beetje naam op te bouwen weer in de Champions League en dan is het de vraag hoe het verder zal gaan.

Niets verkeerds bedoeld ben lang voorstander van Baros geweest maar hij kan het niveau gewoon niet meer aan, hij is een stuk trager geworden en mist heel veel zelfvertrouwen om de goals te maken die hij voorheen zonder kijken maakte.

Galatasaray 3-0 Akhisar Belediyespor

Een eenvoudige overwinning van Galatasaray. Het was al bij voorbaat bekend dat Cim Bom het niet erg moeilijk zou krijgen. We hebben erg geluk gehad dat we zo een tegenstander troffen na de loodzware wedstrijd in Old Trafford.

Terim liet vier basisspelers rusten, zodat andere jongens verkalking voorkwamen. Eerlijk gezegd, is dit geen juiste wedstrijd om de wisselspelers te testen. Géén één van die spelers hadden moeite met het baggere team van Hamza Hamzaoglu. Riera en Cris leken goed, Emre speelde gedurft en Sercan wist mij weer niet te overtuigen. Er is geen schrijntje overgebleven van de Sercan in zijn toptijden.

Burak maakt twee goals en dat zal hem goed doen. Hij is gewoon een spits die scoort. Géén hoogstandjes, trucjes en pirouettes, maar keiharde doelpunten. De critici mag eens lovend zijn over zijn actie bij de tweede goal, dat getuigd respect en broederschap in het rood-gele team. Pluimpje voor Burak.

Selcuk en Melo oogden beter, maar ik denk dat ze nu pas op 70 procent van hun kunnen zijn. Ze zullen ongetwijfeld beter spelen en tegen Braga wordt het 'echie'. Daarnaast begint Dany mij steeds meer te overtuigen en hij heeft enorme stappen gezet sinds zijn komst.

Voor de rest was solide en niets meer. Na de 3-0 was de pit eruit en Cim Bom speelde voor het tribune en dat mag soms wel. Precies gisteren was er zo een sfeer en ik ben trots op onze Leeuwen die vrij eenvoudig de drie punten binnen hebben gesleept.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren