Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Galatasaray verkoopt ‘koning’ voor acht miljoen euro aan Chinezen’

Laatste update:

Burak Yilmaz lijkt de volgende speler van naam te worden die in China gaat voetballen. NTV Spor en DHA melden dat Galatasaray een bod van acht miljoen euro van Beijing Guoan heeft geaccepteerd. Beijing versterkte zich eerder al met onder anderen Renato Augusto, Ralf en Kléber.

/

De dertigjarige Burak liep twee weken geleden al enigszins op de zaken vooruit. Hij zei toen tegen NTV dat hij waarschijnlijk naar West Ham United zou gaan, maar die club ging uiteindelijk in zee met Emmanuel Emenike. Stoke City werd daarna ook als mogelijke bestemming genoemd, maar de Turks international lijkt dus naar Peking te verhuizen.

Kral (koning) maakte sinds de zomer van 2012 82 doelpunten in 141 officiële wedstrijden voor Galatasaray en verlengde in mei 2014 zijn contract tot de zomer van 2019. Hij verdient 2,75 miljoen euro per jaar en strijkt per wedstrijd nog eens 25.000 euro op bij de werkgever van Wesley Sneijder.

Een goede deal voor Galatasaray?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het gaat nog drukker worden dan dat het er was daar in China.
Mooie transfer van Galatasaray. Is toch weer lekker verdienen voor een matige spits.

5 februari 2016 om 21:00

Wel handig voor Europese topclubs en subtoppers om zo oude bankspelers tegen hoge prijzen te kunnen lozen. Zo wordt het makkelijker om aan al die transferregels te voldoen en kunnen ze weer spenderen.

50 miljoen voor Yaya Toure betekent dat ze makkelijker Pogba kunnen halen.

5 februari 2016 om 21:15

Burak was geen bankzitter.

5 februari 2016 om 22:16

Je snapt toch wel over wat voor spelers ik het heb. Niet alles te letterlijk nemen.

5 februari 2016 om 21:04

Zo matig is hij anders niet aan zijn statistieken te zien. 9x gescoord in 15 wedstrijden vind jij matig?

5 februari 2016 om 21:38

Niet vergeten dat hij gemiddeld 15 kansen per wedstrijd krijgt en er maar 1 maakt, maar liever zo een spits dan een Umut Bulut die 30 kansen mist en 0 maakt, Burak kon moeilijke wedstrijden beslissen voor GS nu heb je geen spits die dat kan doen..

5 februari 2016 om 22:26

Niet vergeten dat we de 4de ster dankzij hem hebben, niet vergeten dat hij al 3 jaar ons meest scorende speler is, niet vergeten dat hij in de top 10 meeste goals van Galatasaray zit met een hoge gemiddelde, vergeet niet dat hij in het zelfde rijtje werd gezet als Aguero Rooney Lewandowski etc. Vergeet niet dat hij was genomineerd was voor team of the year, vergeet niet dat hij als 20ste eindigde in de goal top 100 beste spelers van dat seizoen. Vergeet niet dat hij ons hoogst persoonlijk naar de kwartfinale CL schoot. Vergeet niet zijn goals in de bekerfinale tegen Bursa. Vergeet niet dat wij dankzij hem miljoenen meer dan zijn transfersom salaris hebben verdiend. Hoe ondankbaar kan je zijn tegenover hem, ik schaam me werkelijk waar voor alle supporters die hem uit hebben zitten fluiten en juichen dat hij weg is!!!!!

6 februari 2016 om 03:22

Dude, neem een chillpil.

6 februari 2016 om 03:37

VERGEET JIJ JE PIL NIET

5 februari 2016 om 21:56

Wel deze transfer melden maar niet die van Ersan Gulum, die voor 7 miljoen van Besiktas naar Hebe China gaat.. Wat een willekeurige berichtgeving altijd over Turkije

5 februari 2016 om 22:02

Ik weet niet hoor maar in de wandelgangen met Zizou staat daar een berichtje over Ersan...

Wat een wan-be-leid! Echt om te schamen dit bestuur, bah bah bah! De enige spits die nog redelijk zijn doelpunten meepikte verkoop je middenin het seizoen? Ik kan dit niet echt meer aanzien, nu moeten we met Umut in de spits Europa zien binnen te komen. Klaar mee.

5 februari 2016 om 20:33

Niet om te provoceren.. maar dit seizoen is tog niet egt meer te redden voor GS. Of had je nog hoop dat ze in een keer super goed zouden spelen en finale uefa zouden halen? Ik denk dat het beter is nu dat geld te vangen nu het nog kan.. en in de zomer met dat bedrag wat vernieuwen

5 februari 2016 om 20:49

Alex, hoezo zouden we finale UEFA niet kunnen halen? Dnipro haalde het met mindere spelers, waarom wij niet?

5 februari 2016 om 21:38

Omdat Dnipro wel als team functioneerde.

5 februari 2016 om 21:51

Alex bekijk het eens vanuit de kant van een gs supporter, wat je zegt over dat het seizoen is niet meer te redden is deels waar.. Maar vergeet de turkse beker en de europa league niet he vriend, als ik moet kiezen tussen een burak of umut dan is de keuze snel gemaakt.. Sinan gumus zit er aan te komen maar ervaring is ook belangrijk, en met alleen sinan red je het niet.. Ik zeg als je burak verkoopt en volgend jaar al bijna zeker europa niet in mag... Hou dan een grote schoonmaak. Hamit, selcuk, gunter, tarik, sabri, gewoo. Eruit knikkeren en kijken naar pareltjes in de jeugd!!

5 februari 2016 om 20:45

anders halen jullie toch effe Batuhan Karadeniz op hahaha

Mag ik voorzitter worden van Galatasaray. Wat hebben wij toch een achterlijk bestuur zitten joh ik heb nog nooit in me leven zulke domme mensen gezien. Je speelt in de EL , je hebt geen back up spits (umut neemt niemand serieus) en je verkoopt hem aan China voor maar 8 miljoen!!!

Geen woorden meer voor..

6 februari 2016 om 04:25

Ja en het grappige is dat ze in de zomer burak niet wilden verkopen voor minder dan 15 miljoen en nu gaat die voor 8 miljoen naar china. Heel vreemd dit. Zou nog vreemder zijn als ze hem terug kopen in de zomer haha.

Voor GS zit de seizoen al erop. Ik denk niet meer dat er iets nog te halen is voor GS. Ik vraag me echt af hoelang Muslera het gaat volhouden daar, want die zal ook op een gegeven moment denken van ik ga vertrekken omdat de beleid hier niet 100% is.

Dom om hem te verkopen, nu gaan we elke wedstrijd Umut zien spelen... Had op zijn minst gewacht tot de zomer...

5 februari 2016 om 20:33

Het kan ook zo zijn dat Poldi in de spits gaat en Sinan rechts. Als dat het geval is, vind ik dit een goede beslissing. Het seizoen is toch al verloren, liever investeren in de toekomst.

6 februari 2016 om 10:49

Flacko begrijpt het, het boeit niet of we in de EL of Beker eruit gaan we zijn toch slecht beter focussen op volgend seizoen

Lijkt me niet verstandig deze transfer. Wie gaat er nu in de spits staan? Umut bulut?

5 februari 2016 om 21:16

Nee, Sinan Gumus. 22 jaar en gretig!

5 februari 2016 om 21:52

Podolski komt in de punt olcan/yasin linkerflank rechterflank voor Sinan hoogstwaarschijnlijk

Aan de ene kant begrijpelijk van GS. 8 miljoen voor een 30-jarige beperkte speler zal je never nooit meer krijgen van een Europese club. Aan de andere kant weer dom, want nu zal de andere koning, namelijk koning Umut alles spelen en dat betekent 100 puntenverlies. Er is een hele grote spitsenprobleem en dan verkoop je ook nog is je meest scorende spits, terwijl GS nog Europees actief is en de TFF beker kan winnen. Daarom had je hem ondanks die 8 mil, moeten behouden. Wij hebben een spits die even oud was en zelfs veel minder scoorde, voor meer dan het dubbele verkocht (sow). Je moest eigenlijk meer vangen voor Burak van een Chinese club of eentje uit de Vae.

Geweldige zet van het bestuur alweer.

5 februari 2016 om 20:49

Het seizoen was al verloren en nu is het definitief klaar voor GS gewoon. Als je burak wegdoet stuur dan umut ook gelijk weg. We kunnen beter zonder spits spelen dan met umut voorin.

5 februari 2016 om 20:53

Het seizoen was al verloren? De titel laten glippen is geen schande. Als GS zo vroeg daar om al huilt vindt ik dit best triest. Of bestaat GS alleen voor het kampioenschap en nemen ze de rest niet serieus?

Volgens mij kunnen ze nog heel ver komen in de Europa League en kunnen ze de TFF beker winnen. Dat kunnen ze nu natuurlijk vergeten. Lazio eet GS op. Al zie ik liever het tegenovergestelde voor Turkije zelf.

Als Fener fan hoop je natuurlijk dat een Muslera ook na jaren is eindelijk opstapt. Die is al veel te lang bij GS gebleven. Als ook hij vertrekt dit seizoen, is het over en uit met jullie. Dat zal een gigantische klap worden.

5 februari 2016 om 21:50

Metin oktay. Sinan gumus is niet eens zo verkeerd. Dit seizoen met hem afmaken

5 februari 2016 om 22:23

De titel laten slippen is geen schande als er ervoor wordt gestreden. Het bestuur is al begin van het seizoen bezig met het kapot maken van GS. Beloftes doen die niet worden nagekomen, spelers vlak voor de deadline sturen(basisspelers nog wel!) Trainer plots eruit gooien etc etc etc.

Ik wil er niets eens over nadenken dat Muslera weggaat. Dat zou mijn hart niet aankunnen.

@ alpay

Ik heb dan liever podolski voorin en sinan op de flanken.

6 februari 2016 om 00:01

Ja of dat. Dit is beter voor gs.

Wordt het niet eens tijd dat een Chinese club zich in Amsterdam gaat melden? Fischer, Zivkovic, Duarte, Viergever en Ligeon te koop voor maar 250 miljoen.

Ik hoor gs fans klagen ....terwijl ze blij moeten zijn , niemand is gek genoeg om 8 milj te geven voor zo een speler en daarbij , stel je voor burak was gebleven denk men gs fans echt dat ze dan wel kampioen kunnen worden....dus niet. Goede deal , dit jaaamr zal het toch niks worden met gs dus ik snap deze transfer wel.

5 februari 2016 om 20:55

Heb je liever Burak die doelpunten maakt of Umut die moeite heeft met open doel?

5 februari 2016 om 21:54

Jij vergeet Europa league probeer hier tenminste zover mogelijk te komen.. en de Turkse beker

5 februari 2016 om 21:55

Met Umut kom je er niet echt niet

8 miljoen voor Burak is wel weinig, vooral als je nagaat dat Ersan van Besiktas voor een miljoen minder is verkocht aan de Chinezen. Ik ben geen fan van Burak maar ze konden hem beter tijdens de transferperiode verkopen of tenminste na het EK. Want nu gaat Umut weer de hele tijd spelen, of probeert Denizli toch Podolski of Sinan in de spits.

In plaats van de komende 3.5 jaar €12m te betalen, houden we nu €18m in onze kas. Burak is een prima spits bij een goed lopend team, helaas hebben we dat niet. We moeten nu met goedkopere spelers een team neerzetten. Dat lukt ons wel. Dit seizoen is uiteraard verloren.

Burak heeft zoveel gescoord, maar hij is nooit onomstreden geweest. Mede vanwege z'n clubhop verleden en verwende koppie. Adios.

5 februari 2016 om 20:51

Zet Podolski in de spits en hij zal er minimaal 15 maken dit seizoen. Gegarandeerd.

5 februari 2016 om 21:43

Podolski heeft een paar keer bij ons in de spits gestaan en toen raakte hij geen pepernoot. Poldi moet omgeven zijn door een andere spits. Als we gewoon weer 442 gaan spelen, dan kan het misschien nog wel, alhoewel Oemoet. Meeehhh idk man.

5 februari 2016 om 21:50

Ik weet niet wanneer dat was, kan mij het niet meer herinneren, maar dit seizoen raakt bijna niemand een pepernoot. Zie Sneijder zelfs zwaar uit vorm.

Podolski moet je een vaste positie geven, net als Sinan.

Ik vind dit toch wel jammer hoor. Had hem graag gezien bij een Europees club om te zien of hij daar potten zou breken.

Ook dom van Burak met het oog op het EK. Zo riskeer je je basisplaats en ik denk niet dat het zijn vorm of fitheid ten goede gaat komen.

5 februari 2016 om 20:46

Burak heeft Terim in zijn broekzak. Beide heren weten wel dat er geen betere spits rondloopt. Zijn transfer heeft totaal geen invloed op zijn basisplaats. Of wou je Mevlut Erdinç in de spits zien?

Hoe slecht Burak ook is, hij kan tenminste nog soms scoren. Dat is al zeldzaam voor een Turkse spits tegenwoordig.

5 februari 2016 om 21:29

Burak is een krachtige voetballer die kan scoren. Er is inderdaad niets beter, maar ik ben bang dat hij in China minder krachtig gaat worden en hij zijn fitheid en snelheid gaat verliezen.

Ik wordt nu gek van die Chinezen

Heb er echt geen woorden voor. Waar zijn ze mee bezig? Konden ze dit niet een paar weken eerder bedenken? Nu zitten we opgescheept met Umut Bulut die niet eens mee kan bij de amateurs. Dursun Ozbek doet niets anders dan liegen tegen zijn achterban. We moeten zo snel mogelijk van deze man af, anders zijn Sneijder en Muslera de volgende die gaan vertrekken.

Hij probeert de financiën op orde te brengen, maar dat doe je niet op deze manier. Hoeveelste leugen is dit al van Dursun Ozbek?

1. We hebben alle vetrouwen in Hamza Hamzaoglu. Week daarna Hamzaoglu plotseling ontslagen Omdat meneer Ozbek zijn echo is gekrenkt.
2. We hebben geen financiële problemen, we konden spelers kopen maar Hamzaoglu wilde geen transfers. Uefa komt met een straf voor Galatasaray wegens financieel wanbeleid. Wist Hamzaoglu de situatie beter in te schatten dan ons eigen bestuur?
3. Niemand heeft geboden op onze spelers (bleek een leugen) en we gaan onze spelers (burak) niet verkopen. Na afloop van de transferperiode, Burak Yilmaz weg voor een belachelijk bedrag.

Die man was zijn geloofwaardigheid al kwijt en dit bevestigd het des te meer.

5 februari 2016 om 20:57

Sneijder kan nog wel is blijven, aangezien zijn vrouwtje verliefd is op Istanbul, maar Muslera imo 100% vertrekken. Genoeg redenen om ook niet te blijven. Hij kan een stapje hoger op maken, verdwijnen uit de chaos waar GS nu in is beland, meer verdienen, nieuw avontuur, na jarenlang Turkije gewoon een nieuwe leven krijgen. Fernando had echt niet de intentie om voor de komende 10 jaar de keeper van GS te blijven.

Vooral na zo'n seizoen zal je veel spelers kwijtraken. Waarvan er maar 2 cruciaal zijn, de rest is toch dramatisch.

5 februari 2016 om 21:58

Muslera heeft zelf vorige week aangegeven dat hij zijn carrière bij Galatasaray wilt afsluiten. In zijn contract is een clausule van 50 miljoen opgenomen

5 februari 2016 om 22:25

Hoe graag ik dat ook zou willen denk ik dat dat niet gaat gebeuren. Muslera zal vroeg of laat ook weggaan. Ik gun het die jongen het meeste.

De Chinezen zijn ook al bij Den Haag aan de slag,misschien dat ze Havenaar willen kopen voor een miljoenenbedrag waardoor ADO uit de schulden is.
Ik dacht dat Yilmaz naar Engeland of Duitsland zou gaan toch een verassende transfer.

Dit is niet te geloven!!! Neem gelijk het hele bestuur mee.... Jezusss wat moeten we nu zonder spits met umut verder???

Echt een goede deal. Voor galatasaray dan. Dit jaar gwn afmaken met umut bulut en vooral speelminuten gunnen aan die sinan gumus. Daar zit potentie in.

Het zou een natte droom voor mij zijn als de Chinezen ook op Ozan Tufan gaan bieden. Burak is toch wel verzekerd van een plekje bij het Ek. Lekker cashen in China kan geen kwaad voor hem. Behalve voor zijn club die midden in het seizoen hun beste spits verkoopt zonder er een waardige vervanger ervoor te hebben/halen.

Beste Cimbomlilar 25% vd verkoop gaat naar Trabzonspor. Galatasaray ontvangt hierdoor geen 8 maar 6 miljoen euro. Burak gaat overigens een vermogen verdienen van 32 miljoen euro in 4 jaar.

5 februari 2016 om 21:52

Nou dan zijn alle partijen gelukkig toch? Vooral als we in de zomer een goede spits weten te vinden die wel aan de lopende band weet te scoren, dan lach ik mij driedubbel.

5 februari 2016 om 22:26

Stiekem hoop ik wel dat het bedrag voor de transfer nog oploopt. Bij de transfer van Mbia naar China spraken ze eerst ook over een bedrag van 4 miljoen, werd uiteindelijk 6 miljoen na de uitspraak van Kap. Hoop echt dat die 8 miljoen wat meer wordt, win win situatie voor ons. Elke beetje kunnen we goed gebruiken in deze tijden. Misschien geeft het ook nog hoop om niet uitgesloten te worden bij de uefa.

Goede zet. Nu nog umut, selcuk, hamit en wesley proberen te verkopen. Sinan of podolski in de spits zetten met Umut als backup. Het seizoen is toch verloren.

Logische zet van Gs.. Ze zitten in zware financiele crisis en het kampioenschap kunnen ze nu al vergeten dus als je dan 8 mil kan krijgen voor Burak die niet erg geliefd is dan is de keuze snel gemaakt..

Die jongen heeft gewoon goed gepresteerd maar is nooit onomstreden geweest, mede omdat hij een uitgedproken Besiktassupporter is.

Overigens gaat 25% van de transfersom wel naar Trabzonspor

Terim zal nu ook naar China moeten om Burak en Ersan te volgen..

5 februari 2016 om 22:16

Zeker weten , nu zal de uefa wel een lichtere straf geven denk ik, galatasaray bespaart nu veel geld, ik zal burak echt niet missen, sinan in de spits is echt veel beter, probeer gewoon volkan pala. Durven denizli kom op

Galatasaray-supporters zijn verwend en zijn het gewoon dat de media topspelers aan hun linkt en dat er af en toe ook komen zoals Sneijder, Drogba etc. maar zullen de komende tijd mindere goden te zien krijgen, de zware salarissen moeten weg en creatieve versterkingen komen. Donk vind ik een hele goede transfer, heeft een groot potentieel maar is wegens zijn laksheid in het verleden en omdat hij lang op de verkeerde positie speelde een laatbloeier. Tijd om de successupporters van de echte Galasupporters te onderscheiden.

5 februari 2016 om 22:56

Ik weet niet of jij GS volgt, maar Donk is alles behalve een goeie transfer. Een speler die binnen 5 maanden transfervrij was miljoenen euros aan transfersom en salaris aanbieden. Dat was een hele grote fout. In de wedstrijden waarin die speelde bij GS was hij ook nog is heel zwak. Hij is ook al op leeftijd en zal wel volgend jaar doorverkocht worden met verlies aan een middenmotor in Turkije of terug naar Belgie.

Jammer, Yilmaz was altijd wel een goede spits. Beresterk en neusje voor de goal. Het kwam er nooit altijd helemaal uit, het bleef bij 1 jaartje Europese top.

Snap wel dat het kut is dat je nu je enige spits zn beetje kwijtraakt. Maar Galatasaray zal nog veel spelers kwijt Moeten raken. Ik weet niet of ze er slechter aan toe zijn dan mijn cluppie, maar wij hebben met onze nieuwe wingman de weg in iedergeval omhoog gevonden. Ze kunnen gewoon niet meer, meer uitgeven dan dat er binnenkomt. Hoe sh*t het ook is ze moeten Sneijer en Muslera voor veel geld zien te verkopen! De GS fans weten dit beter dan ik, maar ik denk dat er bij jullie echt een extreme salarisplafond is? LOs van dat gaan de transferbedragen sowieso nergens over bij jullie. Om maar een paar voorbeelden te noemen alleen voor de rb plek als volgt: Salih Dursun. Tarik Camdal en Veysel Sari ik weet bijna zeker dat deze 3 ong 15 miljoen hebben gekost. Iets moet daar echt veranderen, GS zal zijn naam en faam altijd houden, dus om even een paar jaar niet te presteren kunnen ze wel incasseren. Mensen zeggen wel Besiktas presteert laatste paar jaar niks, maar dit jaar niet meegerekend, hebben we de afgelopen 3 jaar ook niet echt de kans gehad. Het waren steeds goedkope en huurtransfers, waarmee we een team moesten samen stellen. & dat zal bij GS ook gebeuren denk ik. Ken de financiele situatie niet helemaal, maar weet wel dat Uefa er boven op zit.

Laatste update Burak Yilmaz is voor 12 miljoen euro verkocht, waarvan 2 miljoen voor Trabzonspor is.

Nu nog Umut Bulut en dan kan de feest beginnen!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren