Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Galatasaray stelt meegereisde fans teleur en gaat af bij promovendus

Laatste update:

Cesare Prandelli krijgt Galatasaray nog niet aan de praat. De club uit Europees Istanbul speelde vorige week gelijk tegen Eskisehirspor (0-0), stelde dinsdag in de Champions League teleur tegen Anderlecht (1-1) en kreeg zaterdagavond op de broek van promovendus Balikesirspor: 2-0.

Galatasaray nam Sercan Yildirim in de zomer van 2011 over van Bursaspor, maar verhuurde hem al aan Sivasspor, Sanliufarspor en Bursaspor en dit seizoen komt de aanvaller uit voor de club uit Balikesir. Nota bene Yildirim opende zaterdagavond de score, want bij de eerste de beste kans voor de thuisploeg was het direct raak. De spits schoot via een been van Semih Kaya de bal achter Fernando Muslera en zorgde daarmee voor een 0-1 tussenstand na een kwart wedstrijd spelen. Galatasaray was de bovenliggende partij, maar kwam niet verder dan een inzet tegen de paal van Wesley Sneijder.

Na 37 minuten dacht men even op gelijke hoogte te komen, maar Burak Yilmaz werd teruggefloten vanwege buitenspel. Op slag van rust kwam het team van Prandelli zelfs op een dubbele achterstand te staan: Gökhan Ünal schoot van dichtbij keihard en hoog binnen en maakte er dus 2-0 van. Sneijder was tien minuten voor tijd nog dicht bij de aansluitingstreffer, maar zijn vrije trap werd uit de hoek gedoken door Emrullah Salk. De meegereisde supporters van Galatasaray verlieten al vroegtijdig het Balikesir Atatürk Stadi en zullen snel verbetering eisen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Het voornaamste probleem bij Galatasaray is dat het elftal eigenlijk uit twee delen bestaat. Het voorste deel dat wil aanvallen en speelt ver naar voren, terwijl het achterste deel vooral angstig is en alsmaar achteruit loopt.

Zelfs in balbezit durven ze amper de middellijn over te komen. Hierdoor wordt het veld enorm lang en moeten spelers enorme ruimtes bestrijken. Dat is naar verloop van tijd niet meer te belopen en daar profiteerd de tegenstander van.

20 september 2014 om 21:04

Denk dat het gewoon ligt aan het gebrek aan het creëren van kansen, en dit kan makkelijk verholpen worden door vleugels zoals Bruma en Olcan.

We spelen al 3 jaar inclusief de periode met Terim gewoon zonder vleugelspelers. Altijd de lange bal naar voren, nou was dat best succesvol in de begin periode met Drogba. Die alle luchtduels won. Maar met buitenspel-Burak gaat dat gewoon niet.

We missen gewoon spelers die een man voorbij kunnen gaan, ze hoeven niet eens van wereldklasse te zijn kijk maar naar Engin Baytar. Die ging zo zijn man voorbij en mede door hem creërden we toen best veel kansen.

20 september 2014 om 21:24

Nou, als Prandelli gewoon een normaal systeem hanteert en Sneijder niet verkracht op de linkerflank, dan maken we nog kans op de titel.

Zet desnoods Birhan Vatansever op de cm positie, veel slechter dan Selcuk kan hij het niet doen...

Muslera
Tarik Camdal
Semih Kaya
Chedjou
Balta
Melo
Birhan
Adin
Sneijder
Bruma
Yilmaz
21 september 2014 om 00:28

Broer jij snapt het! We missen inderdaad een voetballer die durft een tegenstander te passeren. Die hebben we gewoon keihard nodig. Selcuk speelt de bal continue naar achter en ze proberen zinloze driehoeken te maken. Ook heel veel zinloze steekpassen gezien. Waarom probeer je een spits die is gedekt door 5 man nog de bal te geven?

20 september 2014 om 22:21

Heldere analyse Marlos.. Tegen een team als Balikesir moet je hoge pressing durven geven.. Het grote probleem van Gs is dat ze nog steeds op zoek zijn naar een systeem en speelstijl..

Vorig jaar had je geen flankspelers dus moest Gs wel 4-4-2 spelen maar nu heb je Bruma,Olcan,Yasin en had je Amrabat kunnen behouden.. Maar nee je gaat met een overbevolkt statisch middenveld spelen die simpel voorbijgelopen wordt..

Er klopt vrij weinig van op het moment..

En kotu gun bugunse bugunde Galatasaray!
(ookal is het vandaag de slechtste dag, vandaag zijn we ook voor Galatasaray)
Bu maglup sana girsin Aysal!
(deze verlies mag jij op je buik schrijven Aysal (voorzitter Galatasaray)
-

Olsun arkadaslar, bu yil Galatasaray sampiyon!
(maakt niet uit vrienden, Galatasaray wordt dit seizoen kampioen.)

Ozledik seni Felipe Melo.
(We missen je Felipe Melo)

-

Kort samengevat: Galatasaray wordt dit seizoen kampioen!

20 september 2014 om 21:01

Helemaal mee eens!

20 september 2014 om 21:02

@melonunkopegi

Gefeliciteerd met je voorspelde 0-4 overwinning!!

20 september 2014 om 21:03

Melo is juist het probleem van dit alles. Veel spelers mogen hem niet omdat hij voor getrokken word en altijd in de spotlights staan

20 september 2014 om 21:04

Ja of je praat even nederlands.. ( hij zegt namelijk dat gs kampioen wordt ) on : Wat is er met GS gebeurd? Speelt al paar wedstrijden achter elkaar bagger maar dan ook bagger slecht!

20 september 2014 om 21:04

Oh oh oh glory hunter. Gelukkig zijn de Gala fans om mij heen niet zo, tenminste de meeste dan.

20 september 2014 om 21:10

Kan je dit voor mij vertalen aub?

20 september 2014 om 22:50

Jullie worden sowieso geen kampioen.

20 september 2014 om 23:29

ohja, jij bent die nieuwe toch?

hahahhahahahahahhahahahahahhaha.

21 september 2014 om 13:36

Dream on and dream well

Jammer jongens, maar Gala was echt nergens te bekennen of ik had mijn bril niet op. Balkes was ook niet best, scoort ook eigenlijk twee keer met geluk. Sercan schiet via Semih erin. Semih die trouwens heel treurig was vandaag. Tweede doelpunt botst tegen speler aan komt precies voor Gokhan die goed afmaakt. Yekta die op Muslera schreeuwde was ook belachelijk, Yekta, Yasin en nog een aantal hebben daar niks te zoeken.

Volgende keer even een handje geven hé, na de wedstrijd Galatasaray spelers...

20 september 2014 om 21:06

Yekta schreeuwde tegen Muslera? Heb ik wat gemist, hoe bedoel je?

20 september 2014 om 21:09

Kijk maar reactie na tweede doelpunt, jammer voor je man dacht je even dat het 0-4 zou worden? Is vast weer de schuld van TFF of niet soms? Of schuld van Fener dit keer??

20 september 2014 om 21:17

Ik heb de doelpunt 3x achterelkaar gezien. Maar ik snap niet waaruit je kan concluderen dat Yekta naar Muslera schreeuwt..

20 september 2014 om 21:22

Oh foutje, na de eerste doelpunt was niet echt schreeuwen maar meer de gezichtshouding richting Muslera, alsof het door hem kwam. Yekta is zwz een rare twee keer buiten 16 geschoten, één keer hard over en de tweede keer op de keeper.

Heel gewoon hoor dit, had niets anders verwacht. Niet de trainer, maar de vooriztter moet met die verraders om zich heen allemaal weg. Hij dacht dat al die prijzen door hem kwamen en stuurde Terim weg. Nu blijkt het gewoon dat al die prijzen puur aan Terim te danken zijn. Zijn eigen ego heeft de club heel veel gekost en nu wegwezen!

20 september 2014 om 21:08

Ik hoorde laatst bij beyaz futbol, dat hij geen kandidaat is om voorzitter te blijven. Volgens mij heeft hij ook wat prive problemen met zijn vrouw. Die man is avrupali joh, hij snapt er geen bal van hoe het gaat in Turkije.

Oh en als laatst, schandalig om niet Fatih Terim zijn naam te zeggen tijdens zijn toespraak, maar zeggen de eerste trainer in mijn periode als voorzitter. En dan wel meneer Mancini en Sinyor Prandelli.

20 september 2014 om 21:08

Prijzen puur aan Terim ? Het was een combinatie met bedoel je. Voorzitter met zijn transfers, een gruwelijke combinatie met Melo en Selcuk. Vergeet de passie niet van Elmander en Ujfalusi. En een trainer die ze tot het bot kon motiveren.

21 september 2014 om 11:20

De passie en de strijdlust die we toendertijd hadden was allemaal te danken aan Terim. Heb jij na de Terim-periode iemand met zo veel passie zien spelen? Ik in ieder geval niet.

Naar de wedstrijd van deze week had ik wel verwacht dat ze scherper waren maar blijkbaar is er meer aan de handanders was ook deze wedstrijd niet zo gegaan.

Dit is zo een wedstrijd waar eigenlijk veel, maar ook helemaal niets over te zeggen valt. Je speelt beter, je hebt alles in eigen hand, vervolgens gaat een afzwaaier via je verdediger in de andere hoek. Vervolgens ben je weer beter, schiet je de bal weg, komt de bal via de rug van de tegenstander precies voor hun spits. Zoveel ongeluk kan je gewoon niks aan doen. We kunnen daarnaast ook nog eens niks creeeren. Wat is dat toch ? Waarom komt Pandev er pas 78ste minuut in ? Dzemaili is daarnaast echt een ramp. Wat een 13 in een dozijn voetballer.

Tenslotte: Bravo Tff, Melo 2x geschorst voor een retweet, thuiswedstrijd in een lege stadion. Dan krijg je dit. Wat dat betreft doet de TFF wel goed haar werk. Nu nog al het andere.

20 september 2014 om 21:18

Och och het ligt weer aan de Tff.. Stop es met dat Calimerogedrag, je moet dit soort teams gewoon pakken geen excuses..

En je vond Gs goed spelen? Pfff het leek wel wandelvierdaagse van de Jostiband.. Ik weet zeker dat het tempo bij ons morgen hoger is..

Gecmis olsun (Maandag ben jij weer aan de beurt heheh)

21 september 2014 om 00:39

Als Galatasaray vandaag de helft van hun kunnen had laten zien hadden we alsnog 5-0 gewonnen. Maar buiten Terim weet niemand het rendement uit deze spelers te halen.

21 september 2014 om 00:51

En dan zeg je dat de BJK-supporters calimero gedrag vertonen? Man, als jullie kiespijn hebben, gaan jullie de TFF de schuld ervan geven.

Wat heeft GS er aan dat ze veel beter waren? Wat heeft BJK er aan gehad dat ze iets van 10 kansen hadden tegen Asteras? Niks. Zolang je niet wint, maakt het helemaal niet uit dat je zo goed hebt gevoetbald. Als de tegenstander Real Madrid heet, is het een ander verhaal. Maar als het om Balikesirspor of Asteras Tripolis gaat, moet je niet met tactische argumenten komen. Dat mag je zoals ze het in Turkije zeggen, aan Marko Pasa vertellen.

21 september 2014 om 08:16

Ten 1e was Gs helemaal niet goed vandaag, ze creeerden werkelijk geen 1 kans.. En ten 2e is Asteras ongeveer 3 klassen beter dan dit Balikesir..

Ik kan als supporter tevreden zijn over het spel van donderdag maar niet over het afmaken van de kansen en gelijkmaker incasseren in de laatste minuut..

Maar waar een Gs supporter vandaag tevreden over kan zijn weet ik niet.. Gangstarr zegt dat het pech is maar dan ben je echt blind.. Die 1-0 ging mischien binnen via een been van een verdediger maar Sercan kapt daar de hopeloos falende Chedjou uit en creeert daarmee de 100% kans.. Zijn schot was zowiezo gevaarlijk geweest.. De 2e onstaat uit goed druk zetten van Balkes.. En puik binnengeschoten..

Wat stelde Gs daar tegenover? Paar schoten van Sneijder maar 0,0 uitgespreelde kansen.. Als je dan spreekt over pech dan gedraag je je als een struisvogel..

21 september 2014 om 10:59

Ik kan niet tevreden zijn broer. Het is niet meer dan logisch dat we beter waren dan Asteras. Moeten we blij zijn dat we meer kansen creëerden tegen dat Griekse ploegje? Je moet gewoon winnen, klaar. Kijk naar TS, niemand had verwacht dat ze zouden winnen, maar ze doen het wel eventjes.

2-0 verliezen van Balikesirspor, meer zeg ik niet..

20 september 2014 om 21:13

Meer dan genoeg heb je gezegd.

20 september 2014 om 21:19

Zeg je geen Tff? Of buitenlandersregeling? Of Dzemaili, Yasin en Tarik zijn zwaar onnodig geweest en dat Gala het heel verkeerd heeft aangepakt tav transfers?

20 september 2014 om 21:52

Dat allemaal is inmiddels oudnieuws. Tarik kan misschien nog in de komende tijd nuttig worden, maar vind hem wel oh zo sloom!

Echt om te huilen momenteel

20 september 2014 om 21:59

Ach ja, wij hadden ook een mindere jaar onder Aragones, waarschijnlijk gaat dit Galatasaray ook overkomen als ze zo doorgaan.

Succes volgende week tegen Sivasspor in eigen huis, is wel een andere koek dan Balkes....

20 september 2014 om 22:25

Ik weet het niet, ik wil niet te snel oordelen, Prandelli gun ik zeker nog de tijd.

Bedankt, we moeten ons goed concentreren, 100 geven de gedurende wedstrijd, en met geest en wil spelen zo win je ook, want het veldspel ziet er momenteel niet uit.

Jullie succes morgen tegen Gaziantepspor, moet te doen zijn

20 september 2014 om 21:19

Nuff said

Ik ga niet te hard lachen of juichen. Zoveel vertrouwen geeft FB mij de laatste tijd niet

Ik moet wel zeggen dat ik heel veel verwacht had van Cemali en GS dit seizoen. Goede bouwstenen maar nergens cement.

GS heeft geen waterdragers alleen mooi weer voetballers. Dat is leuk voor Fifa maar niet realistisch. En de reserve spelers van GS komen (altijd) kwaliteit te kort.

Het is niet eens dat Balikesir zo goed was maar Gs was weer onthutsend zwak.. Unal Aysal kan beter zichzelf opstellen want met het tempo van Gs kan hij makkelijk mee..

Rare keuzes ook van Prandelli, Yasin op rb, Olcan en Telles niet eens in de selectie.. Die moeten echt wel geen pepernoot hebben geraakt op de training.. Telles bakt er laatst tijd zowiezo weinig van en die Bruma jongens jongens jongens wat een blinde kip.. Daarvoor betaal je dan 13 miljoen en Amrabat stuur je weg..

Het is chaos bij Gs, en het beleid is een ramp.. Je stuurt Ceyhun weg en dan zet je daar een buitenlander die niet veel beter is (Dzemaili).. En Selcuk lekker blijven opstellen, dan wordt het nooit wat..

Als je van zo een matig team als Balikesir verliest met nauwelijks een kans te creeeren dan zou ik als Gs fan woedend zijn over al die miljoenen die er in de selectie is gepompt..


Gangstarr where you at homie?

20 september 2014 om 21:18

Grapjas, Galatasaray is nog steeds 10x Beter als Besiktas.

1-1 spelen tegen (ja tegen wie eigenlijk) Asteras. Dat is pas rampzalig!

20 september 2014 om 21:21

Hahahaha wie ben jij man.. Jij werkt echt op mijn lachspieren.. Als je 1 persoon hier vindt die jou serieus neemt krijg je van mij een lolly.. En nou wegwezen

20 september 2014 om 21:22

Ik weet wel wie jij bent, Ragingeagle kennen jullie hem nog? Dat is hij.

20 september 2014 om 21:25

Melonun....

Kom mij nou niet vertellen dat jij hiervoor geen andere account(s) heb gehad? Die man reageert tenminste nuttig en inhoudend, wat zeg jij allemaal gast?

20 september 2014 om 21:27

Broer niet ingaan op die gast, hij spoort niet.

20 september 2014 om 21:29

Nuttig?

Die man zit al jaren te provoceren. Kijk voor grap maar de topic Besiktas(0) - Galatasaray (2) terug, die gast zit jaren Galatasaray te kleineren hier op dit forum.

20 september 2014 om 21:30

@Melonunkopegi

Jij krijgt volgens mij geen aandacht thuis je denkt laat ik het op Voetbalzone proberen. Voetbalverstand 0 Provocatie 100.

20 september 2014 om 21:34

Zegt de gene met 38 punten. Jij hebt nooit eens wat inbreng in de topics. Volgens mij heb jij de wedstrijd ook niet eens bekeken (zelfde geld voor Ragingeagle).

20 september 2014 om 21:34

Melo

Normaal gesproken zou ik hier niet eens op ingaan, maar vooruit ik ga je proberen te begrijpen. Hoe oud ben je kardesim? Heb je thuis niks beters te doen dan hier zo n heel hoop onzin te schrijven. Krijg je geen genoeg aandacht, van je vriendin en/of vrouw? Jij hebt volgens mij niet door dat je hier de grootste .... bent of wel soms?

20 september 2014 om 21:44

Melonunasskeri

RagingEagle? Hahaha je hebt gelijk man Sherlock hoe heb je dat ontdekt..

In tegenstelling tot jou heb ik geen dubbelaccount

21 september 2014 om 10:30

eigelijk is besiktas 30x zo beter dan galatasaray. ik kijk wedstrijden van fenerbahce besiktas en galatasaray en ik kijk hoe ze in vorm zijn en dan ga ik gokken voor geld en ik win bijna alles. ik weet zeker als jij gaat gokken dat jij nog niet eens 1tje goed hebt van de 30 wedstrijden. want jij denkt dat galatasaray superploeg is en 4-0 gaat winnen maar ik mijn voorspelling was weer juist. hoe oud ben je eigelijk , je ziet eruit als een klein kind van 12 die niet eens iets weet van voetball en je blijft maar opscheppen over dingen die je niet eens hebt. op dit moment verwacht ik als een neutrale supporter dat fenerbahce kampioen word , dat besiktas 2de word en dat galatsaray een heel slechte seizoen gaat krijgen 4-6de plek

21 september 2014 om 12:09

Het gaat hier niet om melonunaskeri maar dat er zoveel BJK en FB supporters zijn die reageren op een Galatasaray topic. En wat betrefd de 1-1 in de Europa League heeft hij ook gewoon gelijk, ga eerst is even buiten de grenzen presteren, binnen en buiten de grenzen nog steeds de beste club Galatasaray, statistieken liegen niet en nou wegwezen

20 september 2014 om 21:31

Ik lees weer 0 spelsituaties waarnaar je verwijst, waarvan ik kan zeggen 'hey, die heeft de wedstrijd gezien, daar kan ik mee discussiëren'. Oh die is slecht, ah hij is ramp, oeh die zijn traag.

Gangstarr where you at ? Allahim Yarrabim...

20 september 2014 om 21:38

Melounaskeri hoe oud ben jij? Jij geeft totaal nutteloze reacties hier. Het enige wat uit jouw mondje komt is: super lig is corrupt, galatasaray wordt kampioen, galatasaray is 10x beter dan besiktas of fener.. NAAAGHHH sana sampiyon

20 september 2014 om 21:43

Gangstarr

Hehehe vriend jij weet dat ik die gezien heb.. Welke spelsituaties oglum? Die 72 keer dat Burak buitenspel stond of Sercan die Chedjou in het bos stuurt met een kapotte schijnbeweging..

Er valt toch niet veel over het voetbal te zeggen, het was gewoon dramatisch als team..

20 september 2014 om 21:56

Maar jij hebt natuurlijk niet gezien dat Gs de bovenliggende partij was en dat Balikesir twee keer uit het niets, tegen de verwachtingen in, totaal onverdiend, met alle geluk van de wereld scoort ? Of dat ze vervolgens met 11 man voor hun zestien gaan spelen ? Is dat niet voor elke club moeilijk ?

Als je daadwerkelijk de wedstrijd hebt gezien, dan zou je dat soort dingen moeten benoemen.

20 september 2014 om 22:06

Vriend.. Moet ik Gs nou een pluim geven dat ze de bovenliggende partij zijn tegen een halve amateurploeg als Balikesir? Hoeveel kansen hebben jullie gecreeerd? Heb je gezien hoe sloom dat middenveld van jullie was?

Balikesir heeft 2 kansen gehad en 2 goals, en hoeveel kansen hebben jullie gehad? Jij zal het niet geloven maar ik denk elke keer, ik hoop dat ik Gs een keer wat complimenten kan geven..

Maar Gs is een ploeg waar zoveel miljoenen in is gepompt en die al tijden geen goede wedstrijd heeft gespeeld, zo simpel is het gewoon..

Jullie hadden geld maar die is in de vuilnisbak gegooid en het is wachten op het ontslag van Aysal..

nadat Imparator weggegaan is, zie ik geen strijd, geen vechtlust en geen samenwerking meer op het veld. Tijdens de wedstrijd dacht ik nog effe aan vroeger, je weet wel die wedstrijdjes van Samsunspor 2-4 Galatasaray en Galatasaray 4-2 Orduspor

Ik mis Elmander, ik mis Baros, ik mis Arda, Ik mis Eboue, ik mis Riera, ik mis Ilic, ik mis Nonda, ik mis Drogba, ik mis Keita, ik mis Korkmaz, ik mis Ujfa, ik mis Imparator ik kan nog uren doorgaan maar dit is wel genoeg.

20 september 2014 om 21:46

Nu de vraag aan jouw en alle andere supporters: hoe moet het nu verder? CL worden ze waarschijnlijk laatste. Competitie mag je blij zijn als je derde wordt met dit voetbal, spelersmateriaal, trainer en bestuur.

20 september 2014 om 22:26

Broer ik denk toch dat we kans maken in Cl. Minimaal derde plaats zit er zeker in. Kijk maar naar vorig jaar en jaar daarvoor, toen hadden we ook paar wedstrijdjes waar we onnodige puntjes weggaven (cluj,braga en kopenhagen).
En over de competitie. Ik ben eigenlijk niet verrast dat Gala zulke puntjes laat liggen. Gala begint bijna elkaar slecht en komt later in het seizoen op gang, maar ik hoop dat het niet lang gaat duren. Met dit materiaal mag dat ook eigenlijk niet.

20 september 2014 om 22:41

Ja broer ik hoop dat je gelijk hebt, ik heb ook liever dat ze doorgaan ondanks dat de meeste Fener niet gunnen. Alleen vergeet je iets heel belangrijks: Fatih Terim. Italiaanse trainers werken gewoon niet bij Turkse clubs: mancini, zenga en nu prandelli. Zij hebben een heel ander mentaliteit. Als ik Prandelli net hoor zeggen dat hij nog tijd nodig heeft als trainer bij Gala, tsja dan weet ik al genoeg. Van Balkes hoor je gewoon te knallen en te winnen, en absoluut niet de TFF of iets dergelijks de schuld geven. Konyaspor heeft ze zelfs keihard afgemaakt en bleeft het bij 2-0.

Gala heeft grotere problemen dan wat er op het veld gebeurd. Transfers waren verkeerd en slecht geregeld. Aysal die steeds de nieuws haalt met allerlei gebeurtenissen. Nee, ik denk dat het niks wordt, Aysal had alles in mijn ogen te danken aan Terim. Die weliswaar iets betere selectie had dan Pandev, dzemaili, yasin en overschatte voetballer Tarik.

20 september 2014 om 21:46

Ben je gek ofso? Ik mis geen enkele speler van dat tijdperk waarin Galatasaray dramatisch was. Galatasaray is de laatste 2 jaar de groepsfase doorgekomen in de Cl en ook dit jaar kan het weer. Niet zo overdrijven man, Prandelli krijgt dit team wel aan de praat, maar geef die man even de tijd.

20 september 2014 om 22:13

Geen enkele speler die ik boven genoemd heb was van de dramatisch tijdperk. Prandelli zal heus wel dit team aan de praat krijgen en moet dat ook wel doen met dit materiaal in zo'n competitie, maar wanneer dat is de vraag.

Jammer voor spelers als Bruma (wereldtalent), Sneijder, Chedjou, Muslera en Melo om in dit team te spelen. Bruma kan makkelijk bij een club als Everton, Sneijder bij een topploeg, Chedjou, Melo en Musera idem dito.

Jammer dat ze bij een corrupte competitie waar elke stadion leeg is voetballen.

20 september 2014 om 22:08

Wat er ook gebeurd wint Galatasaray verliest Galatasaray je verzint wel wat om als nog onzin te praten altijd TFF dit en dat zeker vandaag weer schuld van hun zij stonden op het veld zeker.

Ik had eerder een makkelijke overwinning van Galatasaray verwacht. Thuis gelijkspelen tegen Anderlecht en verliezen van het armzalige Balkes.. Dit kan en mag niet zo verder. Bepaalde (voormalige) dragers van het elftal moeten opstaan en de fans laten zien hoe leeuwen horen te voetballen.

Voor de fans die met modder naar elkaar gooien, vertaal het volgende spreekwoord maar eens terug naar het Turks: lach niet naar je buurman, of hetgeen overkomt jezelf. Dergelijke scenario's hebben we vorig seizoen vaak genoeg meegemaakt hehe.

20 september 2014 om 21:50

Ja maar als je van Balikesir verliest is het logisch dat je met de grond gelijk gemaakt wordt toch?

Selcuk verdient meer dan de hele selectie van Bal-kes..

Wanbeleid ten top

20 september 2014 om 22:01

Demba Ba verdient ook meer dan hele selectie van hun, wat is jouw punt nou ? Moeten we dat ook elke keer aangrijpen bij een puntverlies ?

Pure scorebordjournalistiek. Ik geloof echt niet dat jij de wedstrijd hebt gezien. Het enige wat je Gs kan verwijten is dat ze geen oplossing konden bedenken voor de muur van Balikesir.

Maar goed, ga zo door. Goed bezig.

20 september 2014 om 22:13

Waar wedden we om dat ik de wedstrijd heb gezien? Het was weer genieten geblazen ik zat op het puntje van mijn stoel.. Ik zeg eerlijk, ik moest wel moeite doen om te blijven kijken.. Het gemiddelde niveau in de topklasse ligt hoger dan deze wedstrijd..

En dan kom jij het nog bagatalliseren.. Oglum ben jij niet kwaad? Als jullie nou geen geld hadden of geen selectie zou ik zeggen ok maar dan nog moet Balikesir geen probleem zijn.. Maar Sneijder verdient 5 mil per jaar, Selcuk en Burak 3 mil en de rest verdient ook miljoenen.. Dan moet je je toch kapotschamen ipv te zeggen ja we waar de bovenliggende partij..

Als wij van Balikesir verliezen mag jij ook kritiek uiten.. want daar is geen excuus voor.. Niet komen huilen als ik terecht kritiek uit..

20 september 2014 om 22:42

Kartal

Besiktas moet ook nog naar Balikesir he, en Fenerbahçe ook. Wie zegt dat wij daar ook geen blamages zullen oplopen? Vergeet niet dat de bal rond is he. Dat maakt dit spelletje zo leuk en af en toe hartverzakkend. Had jij van tevoren kunnen zeggen dat Kayserispor een paar jaar terug pastirma zou maken van ons in Kadiköy? Of Akhisar die jullie door vieren zou tikken? Of Kocaeli dat 5 keer scoort in Samiyen? Geluk en toeval hoort bij dit spelletje, daarom zul je mij nooit zien spotten na een blamage van een rivaal. Ik juich pas als mijn eigen club de eindzege binnensleept, dan heb ik pas reden om blij te zijn.

Recent gemiste titels op slotdagen en blunders tegen een Paok of Young Boys hebben mij genoeg lessen geleerd hehe. Dus ik ben pas blij als mijn eigen club overwint.

20 september 2014 om 23:17

Akhisar? Wanneer hebben die ons weggetikt?

En ik spot niet ik geef gewoon kritiek..

Als wij verliezen van Balikesir of jullie is dat ook een blamage..

Kritiek hoort erbij, zeker als je kijkt hoeveel miljoenen er in Gs zijn gepompt..

21 september 2014 om 00:53

De 4-1 van vorig jaar.

21 september 2014 om 00:55

Ben je de 4-1 nederlaag vergeten paar seizoenen terug? Ik zeg ook niet dat je niet mag spotten, ik vraag me alleen af aan of dat wel wijs is terwijl Besiktas ook nog langs Balkes moet.

21 september 2014 om 02:40

Dat was 2 seizoenen geleden en wij waren toen failliet en speelden met spelers als Sinan Kurumus..Niet te vergelijken dus met Gs dat een miljoenenselectie heeft..

Toch was ook die wedstrijd een blamage..

21 september 2014 om 03:02

Dat zijn geen excuses canim kartalim. Jullie hadden genoeg toppers in huis, dus als je nu alleen een slechte speler als voorbeeld gebruikt, dan is dat jezelf indekken tegen de harde feiten. En jullie waren niet failliet, want laten we duidelijk wezen: er is een zeer groot verschil tussen dik in het rood staan en failliet zijn.

Mijn punt is duidelijk. Ik spreek voor mezelf maar denk wel dat het wijs is om niet te spotten tot dat je eigen ploeg tegen dezelfde club heeft gespeeld. Kritiek geven mag natuurlijk, maar jij (en je bent niet de enige) deed het op een manier alsof alleen Galatasaray zoiets kon overkomen.

Gezien de huidige situatie is het misschien lachwekkend om te beweren dat Galatasaray met deze selectie een titel kan pakken, maar dat kunnen ze zeker wel. Ook met een Selcuk uit vorm. Kwestie is een goed collectief samen te stellen en er een winnend en gemotiveerd elftal uit te smeden. Fenerbahce en Besiktas zijn goed ingespeeld. Galatasaray heeft het nadeel binnen twee seizoenen onder drie verschillende trainers te werken, en met CL voetbal daarbij wordt alles alleen maar lastiger. Neemt natuurlijk niet weg dat een nederlaag tegen Balkes een zekere blamage is, maar nogmaals, dit had onze clubs ook kunnen overkomen. Ik lach pas als Fenerbahce morgen lijstaanvoerder is, daar waar het hoort uiteraard hehe.

21 september 2014 om 08:27

Ik snap je punt Forza maar ik spot niet, ik lever gewoon kritiek.. Dar deed ik ook toen wij miljoenen pompten in onze selectie onder Demiroren een paar jaar terug.. 4,5 mil per jaar voor Guti etc.. Ik ben blij dat die tijden voorbij zijn bij ons en dat we veel (jonge) turken in het team hebben en er een duidelijke tactiek en speelstijl is en vooral een echt team..

Dat het voetballend dan een keer niet goed gaat kan ik beter tolereren dan dat er miljoenen in de vuilnisbak wordt gegooid zoals nu bij Gs en dat je zowel tegen de A-jeugd van Anderlecht als tegen de amateurs van Balikesir geen pepernoot raakt en praktisch geen kans creeert..

20 september 2014 om 22:08

Broer waar slaat die condoom reclame dan op tijdens een verdomme voetbalwedstrijd?

20 september 2014 om 22:45

Tja, misschien moeten we die omdoen vlak voor elke wedstrijd? Want niemand weet waarvoor die dingen dienen dus maak er lekker reclame van tijdens een voetbalwedstrijd jongens. Hahaha

20 september 2014 om 22:54

Wahahahahahahahah

Jongens ik ben van plan om Burak mail te sturen met een videotje die uitlegt hoe en wat buitenspel is, wat denken jullie ervan :P

20 september 2014 om 22:28

Denk dat het niet zal helpen, iemand die vorig jaar 56 keer offside stond, kan niet binnen een jaar veranderen. Hij staat niet voor niets bovenaan de ranglijst met offsides, wilt het denk ik ook behouden of zelfs overtreffen.....
(staat nu al op 5 offsides)

Maar je kan wel een mail schrijven aan (s)(x)(s)(x)(s)(x)elcuk.

20 september 2014 om 22:36

Als ik aan Selcuk mail stuur ben ik bang dat ik volgend jaar een feedback krijg. Ik denk namelijk dat hij traag is in alles..

20 september 2014 om 22:48

Beste Silahsiz,

stuur maar helemaal geen mail want de tff kan je daarvoor schorsen.

21 september 2014 om 00:02

Hahaha, je hebt gelijk man misschien krijg ik een kijkverbod op wedstrijden van Gala.

20 september 2014 om 22:41

Hahah echt he.. Ik herinner me een interview van Selcuk waarin hij zegt waarom Burak zovaak buitenspel staat, ' hij wilt al te graag scoren en wilt altijd de bal, en door de adrenaline van de wedstrijd raakt hij enthousiaster'

Jammer want hij werkt wel hard, en heeft zeker een neusje voor de goal

21 september 2014 om 13:41

Heb wedstrijd niet gezien hé, waarom pakte Burak nou geel in de eerste helft?

Dat er nog steeds zoveel toeschouwers achter Melo staan is niet te geloven. Deze man maakt beetje voor beetje gs kapot en heeft voor verdeeldheid binnen het team gezorgd. Na de anderlecht wedstrijd werd gs uitgefloten behalve Melo ditbkan toch niet. En dan gaat hij nog gezellig met de toeschouwers uitsloven. Tuurlijk gaan zijn medespelers hem dan ook haten. En dan gaan de bestuursleden ook nog eens achter hem staan ipv dat ze hem op zijn donder geven. Sorry maar gs maakt zichzelf kapot op deze manier en daar is dit dramatische voetbal een duidelijk gevolg van.

Melo is wel een belachelijke speler hoor, in plaats van op te komen voor hele team is hij aan de kant van gala fans en denkt ik hoor toch niet erbij een echte speler doet zulke dingen niet zijn teamgenoten aan en daarom mogen gala spelers zelf melo ook niet. En dn steunt voorzitter van gala nog melo. Dit is geen voetbal jongens.

1 ding is een feit..gs speelt bagger, nou ja bagger het moet gwn veel beter en dat weten de gs fans ook, diegene die tff beschuldigen? kijk naar gs-anderlecht, je sleept uit de brand een punt tegen een team, met alle respect, waarvan je gwn hoort te winnen. De wedstryd tegen balikesirspor was gwn nogmaals een bevestiging van dat het gwn niet draait. Balikesirspor's waarde is 1/10 van Galatasaray. Maar hey nu iets anders..zullen we dan maar een ticketje maken met puntenverlies fb en bjk? we weten hoe dit meestal gaat..

20 september 2014 om 23:53

haha zat ook al aan te denken om besiktas en fenerbahce morge te betten op verlies/gelijkspel mischien een dubbel change voor de tegenstander

ik heb het al gezien, ik ken beter weg blijven. Heeft niks met het verlies te maken want ben sportief genoeg. Bedenk het maar.

21 september 2014 om 00:10

Beste

Sneijder moet daar gewoon snel weg gaan. is geen eer meer aan te behalen.

Teamgeest is ver te zoeken bij Galatasaray momenteel. Er loopt voldoende kwaliteit rond alleen de trainer en sommige spelers snappen het spelletje niet. Selcuk speelt met de instelling van een centrale verdediger. Die jongen speelt de bal alleen maar terug en geeft zinloze steekpassen terwijl diegene aan wie hij hem wilt geven door 6 man gedekt staat.

Ik hoor hier niemand over Emre Colak. Emre Colak bewijst weer eens dat hij kan dreigen, balvast is en bijna altijd op de juiste plek staat. Volgende keer gewoon 4-5-1 met Sneijder achter de spits en Colak op links of rechts.

Ik ben een echte diehard Galatasaray fan, maar als de volgende wedstrijd het niveau van vandaag heeft dan hoef ik geen wedstrijd meer te zien.

Ze zouden morgen Ajax Feyenoord moeten kijken, leren ze tenminste een keer wat in plaats van met 11 man achter de bal aan te rennen.

21 september 2014 om 12:14

Je hebt gelijk man, Inan speelt werkelijk als een centrale verdediger en çolak kwam inderdaad dreigend met momenten, hij heeft ook die potentie ervoor.

Fenerbahce morgen weer nummer 1 waar die hoord

Het was weer een treurige wedstrijd om te zien. Nu scoorde balikeshir ook 2x met geluk, maar ja ondanks dit creerde gala ook helemaal geen kansen. Het voetbal wat gala laat zien doet pijn aan mijn ogen. Helaas ontbreekt de eenheid bij galatasaray.
Ik snap niet wat de trainer/gala nog ziet in burak en selcuk. Zijn al maanden nergens te bekennen. Selcuk speelt alleen maar verdedigend of op burak. Burak loopt iedere keer buitenspel en bederft hierdoor elke opgezette kans van gala. Dit werkt ook frusterend voor de rest van de groep. Gala had burak moeten verkopen toen ze nog 10 miljoen kregen, nu zullen ze er geen 5 miljoen meer voor krijgen. Wordt tijd dat engin baytar, umut gundogan en emre colak meer kansen gaan krijgen. Dit zijn toch aanvallend ingestelde spelers die voor dreiging kunnen zorgen.

En aysal heeft zijn tijd ook gehad en mag van mij nu wel opdonderen bij gala.

De Fenerbahce en Besiktas-supporters die zeuren waarom Galatasaray supporters Melo steunen; het boeit jullie geen ene moer wie we steunen. Melo speelt met zijn hart en Selcuk en Burak niet. Jullie kunnen het niet hebben dat bij jullie op de plaats van Melo koekenbakkers als Topal en Kavlak spelen. Jullie mogen nu wel even juichen maar als Galatasaray weer uit deze slechte vorm is kunnen jullie lekker kijken naar onze successen

22 september 2014 om 14:41

Ten eerste , topal is geen koekenbakker. Ik vind topal Klassen beter dan Melo. Want topal toont niet zoon gedrag als melo. Hoe kan jij zeggen dat selcuk en burak niet met hun hart spelen? Wat voor supporter ben jij. Ik weet zeker dat Selcuk en Burak hun beste proberen te doen voor galatasaray maar dat ze gewoon geen capaciteiten meer hebben daarvoor.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren