Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Galatasaray revancheert zich mede dankzij heerlijke knal van Sneijder

Laatste update:

Galatasaray heeft maandagavond de vierde opeenvolgende overwinning geboekt. De ploeg van Hamza Hamzaoglu was in eigen huis te sterk voor hekkensluiter Balikesirspor, dat op de derde speeldag nog met een 2-0 zege op de grootmacht uit Istanbul voor een daverende verrassing had gezorgd. Maandagavond zegevierde Galatasaray echter met 3-1.

De ploeg van Hamzaoglu legde in het eerste half uur al de basis voor de overwinning, al kwam men na een paar minuten goed weg toen Tarik Camdal de bal tegen zijn eigen lat kopte. Na een kwartier spelen lag het leer aan de andere kant van het veld achter Emrullah Salk. Een kopbal van Burak Yilmaz werd door Aurélien Chedjou nog aangeraakt: 1-0. Tien minuten later verscheen ook de naam van Wesley Sneijder op het scorebord. Na voorbereidend werk van Yasin Öztekin schoot de Nederlander de bal snoeihard tegen de touwen: 2-0.

Burak nam vijf minuten later de 3-0 voor zijn rekening. De inzet van de aanvaller richting de verre hoek kon door Emrullah niet voldoende worden aangeraakt om tegendoelpunt nummer drie te voorkomen. Balikesirspor speelde het laatste half uur met tien man, na een rode kaart voor Aykut Ceviker. Door de nonchalance in het spel van Galatasasay verkleinden de bezoekers nog de achterstand via Ermin Zec, maar tot meer was men niet in staat. Galatasaray heeft één en twee punten minder dan Fenerbahçe en Besiktas.

Wordt Galatasaray kampioen van Turkije?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Rare rode kaart. Mja wij mogen ook wel de scheids mee hebben een keer . En geen penalty voor Yasin maareh laatmaar... Zwakke 2e helft hoe kan je dat niet uitspelen! Lekkere 3 punten! Focussen op Sivas.

16 februari 2015 om 21:13

Ja man. De tweede helft speelden we echt zwak gewoon. Ook nog eens een tegendoelpunt krijgen, terwijl ze met 10 man zijn. Als we zo spelen tegen Sivas zie ik het somber in. Sivas speelt onder Sergen zeker niet slecht. Maar ja de drie punten zijn binnen. Gefeliciteerd medesupporters!

Zakelijke overwinning, niet meer niet minder. Jammer dat de score niet uitgebouwd wordt. De tegenstander was rijp om afgeslacht te worden. Hopelijk valt de blessure van Melo mee!

1ste helft leuke wedstrijd (eerste halfuur dan). Daarna was het saai en na de rode kaart werd het eenrichtingsverkeer richting het doel van Galatasaray.

Wrm zo saai voetbal spelen en niet een mooie show geven waarvoor de supporters naar de stadion komen.

Je kunt zeggen wat je wilt maar doordat Sneijder bij Gala speelt scoort hij wel veel meer dan bij Inter. Daardoor kunnen wij nu regelmatig van zijn wereldgoals genieten. Het heeft dus ook z'n voordelen.

16 februari 2015 om 21:53

Eindelijk een Nederlander die positief is dat Sneijder bij ons speelt

16 februari 2015 om 21:59

Ik houd van mooie goals. Sneijder heeft in zijn carrière al een fantastische doelpuntenverzameling bij elkaar geschoten. Bij Inter scoorde hij echter minder, bij Gala komt hij aan zo'n 10 tot 15 goals per seizoen. En het zijn allemaal mooie goals, daar kan ik van genieten.

Ik zal heel veel slechte reacties krijgen, maar alle 3 de doelpunten waren gewoon gelukstreffers. Wat is het toch een chaos voorin man, man, man. Zo een team moet je helemaal kapot kunnen spelen.
Ik vind het allermooiste nog dat we altijd op zoek zijn naar vleugelspelers terwijl we nauwelijks aanvoer vanuit de vleugels hebben. Altijd dat geklungel buiten de 16. Niemand die ook maar probeert een mannetje voorbij te lopen.
En dan het meest trieste: een tegendoelpunt krijgen terwijl je met 1 man meer staat.

16 februari 2015 om 21:29

Tja, trainer Hamzaoglu heeft zeer zeker nog huiswerk te doen betreffende het concentratieverlies in de tweede helft.

16 februari 2015 om 21:55

ik heb alleen de doelpunten kunnen kijken na de wedstrijd, maar wat ik heb gezien is dat ze de laatste tijd zijn getraind op het combineren en afmaken in de 16 wat ook zeer nodig is als je de laatste wedstrijden hebt gezien. ik ben het eens met je dat we geen vleugelspelers nodig hebben omdat er niet vanuit de vleugels word gespeeld maar die spelers zijn er wel öztekin,bruma,olcan,hamit en de speler die echte invloed zou kunnen hebben heeft het vorige bestuur verhuurd aan Malaga met een koop optie van 3-4 miljoen(als ze hem kopen en amrabat wil daar blijven wordt er dus zwaar verlies geleden op een speler die wij potentieel gezien nodig hebben.

Beide partijen slecht maar GS pakt de 3 punten omdat balikesir slechter speelde . 1e helft goed, 2e helft dramatisch. Dat je met 11 tegen 10 een goal tegen krijg. Typix Turks niveau . Wat ergerde ik me aan die Tarik. Speelde weer als een natte krant. Yasin matig ( ondanks die assist ). Burak is back ! En Melo eruit...hopen dat ie er niet lang uitligt( ik vrees van wel ).
Maar de 3 punten zijn binnen.

Bruma is een beetje dom denk ik hahaha. Weet hij niet van zich zelf dat hij iedereen kapot kan versnellen? Hij wilt telkens combinatie aan gaan met spelers, doe dat nou niet Bruma en maak je acties dan word hij pas een topper! En nog een goeie afmaak.

Mensen zullen zich waarschijnlijk niet kunnen vinden in het volgende wat ik ga zeggen; wat heeft Galatasaray slecht gespeelt zeg.

Ongelovelijk, echt waar.

Het gat dat er ontstond nadat Melo uitviel was enoooooorm. Wat ben ik blij dat een klasbak als hij bij ons op het middenrif staat. Hij zorgt gewoon voor de balans binnen de ploeg.

De verdediging, met name de rare actie van Koray na de counter, en dan de misser van Chedjou. Heeft gewoon puur te maken met concentratie en motivatie. Na de drie snelle treffers dachten ze achterin natuurlijk ook gewoon van ''oh, Sneijder en Burak regelen het voorin wel eventjes, laten wij maar een winterslaap houden''.

Slappe handel !

Veel dingen om op te trainen ! Lichtpuntje in de wedstrijd was het sterke optreden van Yasin en Burak, over die kabouter uit Utrecht ga ik het echt niet meer hebben. Die scoort ze toch uit alle hoeken, het is een standaardisatie geworden.

Op naar Sivas !

Typisch Turks. De eerste helft 3-0 maken en dan de tweede helft geen drang hebben om te werken aan je (dit jaar ow zo belangrijke) doelsaldo.

We hebben echt flankspelers nodig die doelpunten kunnen maken. Yasin, Bruma, Emre zijn allemaal spelers met een lage scorend vermogen. Als je ziet hoeveel we balbezit hebben rondom het zestien meter gebied en hoe weinig er wordt afgedwongen, dan krijg je toch je bedenkingen.

In de eerste minuten zag je dat Yasin werd geduwd in de zestien. Identiek aan Sener-Frei. Volgens sommige Vz-leden moest dit dan ook een penalty zijn. De maatstaaf zijn namelijk niet de regels, maar de incidenten bij concurrende clubs(!).

17 februari 2015 om 11:38

Volgens de regels is die overtreding van Sener nog steeds een strafschop. Hoe licht het contact ook was. En in Turkije gaat het inderdaad niet om de regels. Als mijn speler een tweede gele kaart krijgt omdat die tijdens een penalty op de lijn staat, terwijl ieder ander hetzelfde mag doen en niet eens gewaarschuwd wordt, dan ga ik niet meer kijken naar de geldende regels.

17 februari 2015 om 13:05

Ok. Haal die regels er dan ook bij als jullie zo een pingel tegen krijgen aight ?

17 februari 2015 om 19:20

We hebben al genoeg van zulke pingels tegengekregen. Ik hoef er niks bij te halen. Ik zei zelf ook al dat het te licht was en dat ze je in Engeland uit zouden lachen voor zoiets. Maar in Turkije gelden de regels niet, dus waarom zou ik ze er dan bij moeten halen?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren