Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Galatasaray kruipt door oog van de naald; Sneijder bereidt goals voor

Laatste update:

Galatasaray blijft in het spoor van Fenerbahçe en koploper Besiktas. Aslan leek maandagavond punten te gaan verspelen bij Eskisehirspor, maar door een laat doelpunt van Selçuk Inan werd het toch nog 1-2. Wesley Sneijder en consorten hebben nu nog maar één punt minder dan Fener en twee punten minder dan Besiktas.

Galatasaray had in de beginfase het meeste balbezit, maar de eerste grote kans was voor de thuisploeg. Felipe Melo leed dom balverlies en daardoor moest Fernando Muslera eraan te pas komen, om de 1-0 van Rogelio Funes Mori te voorkomen. Na twintig minuten kwamen de bezoekers op voorsprong: Sneijder speelde Umut Bulut vrij en de spits schoot in twee instanties binnen. De thuisploeg gaf echter niet op en kwam na een klein half uur langszij: Muslera ging onder een voorzet door en daardoor kon Ibrahim Sissoko scoren. Dat was direct de ruststand in het Atatürk Stadion.

Es-Es had kort na rust een strafschop moeten krijgen na een opzettelijke handsbal van Melo, maar scheidsrechter Halis Özkahya liet doorspelen. De thuisploeg werd sterker en sterker en kwam tien minuten voor tijd dicht bij een tweede doelpunt, maar Emre Güral trof na een mooie solo de dwarsligger. Umut liet hierna een geweldige kans op de 1-2 liggen, maar door een intikker van Selçuk pakte Galatasaray alsnog de volle buit. Sneijder stond overigens ook aan de basis van dat doelpunt. De laatste nederlaag van Galatasaray in de Süper Lig dateert van 22 november (Trabzonspor, 0-3).

Een terechte uitslag?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Eigenlijk zou ik niet blij moeten zijn, want we speelden zo slecht. Maarja, uiteindelijk zijn het de punten die meetellen.

Op naar het kampioenschap!

Bedankt mijn Turkse broeders! Leuk bedrag gewonnen. En uiteraard buiten het geld wat ik verdiend heb door de mooiste club van Turkije. Heb ik altijd veel sympathie voor ze gehad en ben ook gewoon openlijk fan van Gala. Op na het kampioenschap ! ( hopelijk wordt burak niet opgesteld meer dan komt goed )

Sampiyon Cimbom lan !!!

9 februari 2015 om 21:01

Burak moet juist in de basis. Umut is een slechte spits. Burak is geblesseerd, anders zou die in de basis starten.

Slecht spel van Galatasaray. We mogen blij wezen dat we hier niet met 4-0 naar huis werden gestuurd. Onverdiend, maar ben zeker blij met de 3 punten.

Umut gaat ons nekken dit seizoen, wat een flop!!

En waarom zag ik niemand klagen over deze opstelling, maar als een Prandelli of Mancini het deed dan wel? Sneijder linksbuiten en Selcuk op tien, the hell Hamza?

9 februari 2015 om 21:20

Omdat we met Prandelli of Mancini dan verliezen, maar met Hamza niet.

Winnwn van Eskisehirspor in een uitwedstrijd en dat zonder Semih, Sabri en Burak! Mij hoor je niet klagen.

Overigens heb ik de wedstrijd niet kunnen bekijken, maar ik hoorde dat Melo een beetje uit vorm is de laatste tijd en Umut ook veel laat liggen. Iemand die dit kan bevestigen?

9 februari 2015 om 21:09

Heb je de wedstrijd niet gezien of kijk je de laatste tijden geen wedstrijden meer ? Ik zie jou geen Gs wedstrijden laten schieten hehe.

Melo is juist niet uit vorm. Enige speler die het middenveld staande houd. Hij maakte ook vandaag belangrijke interventies. Umut miste in de 85ste minuut één op één. Ik zeg eerlijk, ik heb z'n moeder uitgescholden. Ik kreeg er wel spijt van, want het is een lief, oud vrouwtje die zo nu en dan te zien is in TT Arena. Sorry teyze.

9 februari 2015 om 21:13

Melo is de laatste 2 wedstrijden echt wel uit vorm. Veel fouten en balverlies.

En nooit gedacht dat ik Burak zo graag terug wou in het team, bedankt daarvoor Umut!

9 februari 2015 om 21:14

Haha, komt door werk broer. Kan zelfs geen derby voor de volle 90 minuten kijken meer helaas. Maar moet ook zeggen dat ik niet meer kan genieten zoals in de tijden 2012-2013 helaas. Die spirit is verdwenen..

9 februari 2015 om 21:23

Fouten maakt iedereen, maar zijn werk op het middenveld is essentieel. Volgend jaar moeten we echt een box-to-box middenvelder halen. Als Melo weg valt, hebben we Yekta.....nuff said.

Ik mis die oude Offside Specialist ook hehe.

9 februari 2015 om 21:26

Yk

Broer wat zeg jij, wij hebben op Vz Bam, Culio, Zapata meegemaakt, dan is dit een dreamteam hehe.

Tja werk gaat voor. Dat heb ik wel geleerd nu ik een huis heb gekocht en zorg voor een gezinnetje. Ga net als ik lekker het onderwijs in. Ik heb nu vakantie hehe.

9 februari 2015 om 21:43

Ja, dat is wel zo.

Geniet van je vakantie broer

9 februari 2015 om 22:14

Hahaha mooi dat je op Vz nog even je excuses daarvoor aanbiedt, als een echte gangstarr

Wordt nog spannend in Turkije.

9 februari 2015 om 22:36

Haha. Ik zei h....zoon. Toen kreeg ik dat zielige vrouwtje met hoofddoek voor me. Toch jammer dat het is ingeprent om moeders te gebruiken bij het vloeken. Moeders zijn de mooiste wezens op aarde.

9 februari 2015 om 22:43

Hahaha! Umut is trouwens wel de laatste die ik zal uitschelden. Geeft elke wedstrijd 110% en speelt altijd met beleving. Zelfde heb ik bij Elmander gehad. Geen slecht woord over deze mannen.

10 februari 2015 om 01:17

Geef 4 leden hier een hesje en een tankpas en ze spelen ook met beleving en 110% inzet. Ik neem kwaliteit als graadmeter.

Erg onverdiend. Eskisehirspor was de tweede helft heer en meester. Onze middenveld werd gesloopt als een muur in een Miley Cyrus videoclip.

Op Melo na, wint nie-mand op het middenveld een duel. Als daar nou een aanvallend sublieme Galatasaray voor in de plaats kwam, dan zou ik het over het oog zien. Daar is echter geen sprake van. Met een Umut Bulut die linksback staat als we moeten counteren en een Sneijder die van nature een middenvelder is, heb je een niet natuurlijke aanvalsduo.

Volgende week Balikesir. Dat is 3 punten en +3 doelsaldo. Fenerbahce heeft Antep uit, dat kan nog een gekruide kebap worden voor ze. Besiktas moet Fernandao stoppen. Volgende week kan er het één en ander wijzigen in the rankings my friends.

Uiteindelijk heeft Fener zijn twee aartsrivalen vol laten profiteren deze speelronde. De competitie wordt er alleen maar spannender door. Die Sissoko en Lawal zijn twee superatleten. Ik hoop dat Eskisehir snel zal klimmen op de ranglijst. Een club met zo een grote achterban hoort elk jaar om Europees voetbal te strijden. En dat veld ziet er ook niet uit.

9 februari 2015 om 21:12

We hebben deze week ook gewoon pech gehad. Wij hebben Trabzon alle hoeken van de veld laten zien en niet weten te winnen. En Bjk en Gs winnen beide met heel slecht voetbal in de laatste minuut. Dus no panic. Fenerbahce Sampiyon!!

9 februari 2015 om 21:21

Nee, doe mij maar een keer Besiktas. Veel jonge spelers, al dan niet uit armoede, en ze mogen na 6 jaar wel weer een keer kampioen worden.

9 februari 2015 om 21:24

Stravven. Je bent een fijne kerel en ik mag je erg graag. Maar het wordt nu tijd in te zien dat Fenerbahce de mooiste club van heel Turkije is. Hehe

9 februari 2015 om 21:28

Over smaak valt niet te twisten zullen we maar zeggen

En dan hadden jullie Ozyakup maar moeten kopen en het ons lastig gemaakt in de CL-voorronde vorig jaar, dan was ik Fener gaan volgen in plaats van Besiktas.

9 februari 2015 om 21:35

Over Ozyakup gesproken, wat is die uit vorm zeg. Oh en trouwens Ozil is een fanatieke Fenerli dus je eigen speler laat al zien voor wie je een voorkeur mag hebben.

9 februari 2015 om 21:49

Welbeck is voor United, moet ik dan ook voor United zijn?

9 februari 2015 om 21:52

Nee maar Ozil en ik proberen jou de juiste richting in te duwen vriend!

9 februari 2015 om 22:01

Oguzhan begint juist beter te spelen. Hij speelt de laatste weken als CM in plaats van AM. Alleen conditioneel moet het veel beter. Na een uur is zijn batterij leeg.

10 februari 2015 om 16:20

@stravven

Cardozo schijnt voor Arsenal te zijn, dus ik zou als ik jou was Trabzonspor supporten.

Damn wat heb ik gestrest.

Dit is een heel belangrijk overwinning voor ons. We wonnen al een lange tijd niet in Eskisehir. Verder heeft Fenerbahce natuurlijk punten verspilt. En tot slot, dit was hopelijk de laatste wedstrijd zonder Burak Yilmaz. Onvoorspelbaar dat we zijn afwezigheid zo erg zouden missen.

Umut kan er werkelijk niets van. Het enige waar Umut goed voor is, is om hem te laten drukken op de spelers van de tegenpartij. Emre was in vorm vond ik. Sneijder speelt met zijn hart. Muslera was weer de beste aan onze kant. Olcan maakt weer een assist, hoe slecht hij ook invalt.
Wat waren die Sissoko en Lamal? toch gevaarlijk zeg. Balvaste spelers.

We mogen heel erg blij zijn met de drie punten, maar het spel was niet om aan te zien. Wanneer Burak terug is zullen we beter spelen.

Een overwinning wat de week goed laat beginnen. Gefeliciteerd kleurgenoten!

9 februari 2015 om 21:12

Lawal, Raheem Lawal. De stereotype Turkse middenmoot middenvelder. Donker, sterk en een foute kapsel.

9 februari 2015 om 21:22

Stereotype speler van een middenmoter die na een sterk seizoen door Trabzon wordt opgepikt en vervolgens na 1, 5 seizoen de stad uitvlucht.

9 februari 2015 om 21:41

Haha, wat moest ik lachen toen Wesley en volgens mij Emre ook op fysieke kracht wou winnen van Lawal.

10 februari 2015 om 02:20

@ForzaFener
Je bedoelt net zoals Cardozo en Erkan Zengin?

Maar maak je niet druk, our time to shine is coming. I can feel it in the air bro! :D

10 februari 2015 om 03:06

Ik moet je bekennen dat ik Cardozo heel graag bij Fener had gezien in plaats van Emenike. Daar denkt hij er zelf ook vast zo over. Maar Erkan Zengin mogen jullie lekker houden. succes in de air? Dan moeten jullie wel voor het doel van de tegenpartij spelen broer, niet ingraven in de eigen 16.

10 februari 2015 om 11:28

Misschien moet je een raampje open zetten om uit die karadeniz scheten air te komen.

Jullie hebben veel te veel betaald voor pseudo vedettes. Dit jaar wordt niks voor jullie.

10 februari 2015 om 13:02

@ Forzafener

Je bedoelt zoals toen we Galatasaray in eigen huis, met 0-3 naar huis stuurde? Nee zonder grappen, ik doel ook absoluut niet op dit seizoen. Ik zeg ook nergens dat ik op dit seizoen doel.

Mits de groep niet in de zomer uit elkaar valt, zie ik ons volgend seizoen daadwerkelijk meedoen. Nieuw stadion, ingespeelde groep, redelijk sterk elftal. Why not?
Dat was in ieder geval wel het doel, een elftal vormen dat binnen twee seizoenen mee kon doen om de titel. Het eerste half jaar is achter de rug, ik wacht op het eind van dit tweede halve jaar.

10 februari 2015 om 13:56

Efsane, met alle respect: jullie voorzitter houdt zich meer bezig met ons dan met de titel. Cardozo, Erkan Zengin beide gehaald om een sneer naar Fener uit te delen. Met zo een gare voorzitter zal het absoluut niet lukken om een titel te winnen. Dat is althans mijn view.

10 februari 2015 om 15:01

@ Forzafener

Als voorzitters titels zouden winnen, dan zouden we ze voetballers noemen (of ze zouden Aziz moeten heten).

Ik zie deze tendens op alle fora terug komen, Trabzon zal geen succes boeken, want Haciosmanoglu is zus en zo. Of ik het überhaupt eens ben met de mensen die Haciosmanoglu afkeuren is nog maar een, want ik vind hem zeker ook goede dingen betekenen voor Trabzon. Natuurlijk zie ik ook die malafide kant van hem, maar vooralsnog vind ik hem naadloos insluiten in de omgeving van de Turkse voetbalwereld. Want, de hele Turkse voetbalwereld is opgebouwd door maffioso (aziz Yildirim, Yildirim Demirören, Ilhan Cavcav om er een paar op te noemen).

Maar het gaat mij er niet om wie er aan de kop van het bestuur staat, het gaat mij er om wie er voor de groep staat en welke groep dat is. Deze spelers (denk aan jongens als Cardozo, Bosingwa, Onur, Ekici, Constant Yusuf, Ugur Demirok) zie ik, tezamen met de wat mindere goden (denk aan Erkan, Özer, Medjani, Waris) en een à twee sterke versterkingen volgend seizoen wel degelijk om het kampioenschap strijden. Kwalitatief gezien zouden ze dat moeten kunnen, of ze ook om kunnen gaan met de intensiteit, stress, spanning en andere randfactoren (die in het Turkse voetbal helaas best veel meewegen), dat is nog aan te zien.

Maar de groep heeft nu een jaar om op elkaar ingespeeld te raken, ik bedoel we hebben wel een heel nieuw elftal gekocht begin dit seizoen en in de winterstop. Zoals ik al eerder aangaf, mits de groep niet ineens terugvalt (cardozo en Bosingwa worden bijvoorbeeld al een dagje ouder), er niet te veel blessures zijn (want ook die hebben we dit seizoen enorm veel), de scheidsrechters normaal kunnen fluiten (want, dat heeft ons al meer dan 15 punten gekost dit seizoen) en er geen spelers worden verkocht (denk aan Selçuk of Burak destijds), dan zie ik het goed komen. Ik praat met veel 'als' situaties, want ik weet ook niet hoe we er daadwerkelijk voor zullen staan aan het eind van dit seizoen. Heb geen voorspellende gave helaas.
Stel dat Ersun Yanal ineens besluit op te stappen of wordt ontslagen, dan zijn ook de rijpen gaar. Kortom, we (trabzon supporters) moeten afwachten, maar ik zie het toch erg rooskleurig in!

Slecht gespeeld wel gewonnen. Eskisehir was ietsje beter, vooral Sissoko heeft een gruwelijke wedstrijd gespeeld.

9 februari 2015 om 21:19

Ietsje? Wees blij dat ze niet 3/4 x hebben gescoord en dat de scheids Es es geen pingel geeft gegeven. Maar Bjk en Gs bewijzen deze week waarom ze kampioenkandidaten zijn door met belabberd voetbal gewoon uit met 3 punten naar huis te gaan. Wij hebben in het begin meteen de lastige wedstrijden dus moeten ervoor zorgen dat we niet achter gaan lopen. En beide derby's thuis. Dus het komt goed

9 februari 2015 om 21:23

Uiteindelijk telt het resultaat.

9 februari 2015 om 21:26

Ook al is het onterecht het zijn tenslotte drie punten

9 februari 2015 om 22:02

Ja ietsje, want Umut kon de wedstrijd wel eerder beslissen.

Oh en waar hangt ultraslan34 uit? Deze lid heeft de uitslag goed voorspeld. Ik verwacht een aandeel van je toto vriend!

9 februari 2015 om 21:32

Misschien doet hij Ultraslan31.

9 februari 2015 om 21:36

Tovbe tovbe be broer. veeg mij maar op!

9 februari 2015 om 22:03

Deze grap is zo verkeerd, maar dat maakt hem niet minder grappig. :D

9 februari 2015 om 22:37

Sorry jongens, ik kon het niet laten hehe.

Is Gs nog tevreden met sneijder? Heb Gs wel paar x gezien toen zag ik sneijder op de linke kant spelen. Is het niet beter van Gs om sneijder op 10 te laten spelen en daar omheen een team bouwen. Met bijv Melo en Selcuk in de controlerende rol?

9 februari 2015 om 21:44

Volgens mij speelt hij daar altijd. Inderdaad, weer een topspeler verkloot uit positie. Bizarre trend in trainersland is dat toch.

9 februari 2015 om 21:55

Het bleek anders wel effectief te zijn vanavond. Maar inderdaad Sneijder hoort op 10.

9 februari 2015 om 22:30

Effectief is die ook vanaf recht. Maar ik denk zijn beste rendement op 10. Meschien een mooi koppel met die pandev die 2 kennen eklaar nog van Inter.

Damn dat een speler als Hakan Balta zijn man niet gewoon voor zich houdt maar die stap zet echt ongelooflijk. Gelukkig raakt die bal van Gural nog de lat. Wat voor een ruimte er opeens ontstaat van zo'n stomme zet wordt je toch gek van.

9 februari 2015 om 21:52

Gala was slecht maar ik vind snijder best goed neemt elke keer weer een assistje mee,juventus is een goeie team vior hem

Wat zijn jullie raar en ze zeggen gs supporters zijn raar, hoe kan je umut slecht vinden hoe kan je zeggen dat burak goed is door een potje veranderen jullie van gedachten lachwekkend

9 februari 2015 om 21:53

Wanneer Burak er niet is heeft gs opeens amper buitenspel haha.

66% vind het een terechte uitslag haha lekker realistich gestemd mannen 😜

9 februari 2015 om 21:53

Drm echt gala was gwn slecht op een paar spelers na dan

9 februari 2015 om 21:54

Dit jaar draait het om fb en bjk

9 februari 2015 om 22:06

Nee ook gwn Gs ook al spelen ze niet goed.

Ongelovelijk hoe sterk het middenveld van Eskisehir is. Die arap Lawal heeft dit seizoen ons middenveld al drie keer laten zien wat een box-to-box middenvelder is. Hij onderschept ballen, kan diagonale pass op de stropdas geven en heeft meer diepgang die wie ook in Turkije.

Over de wedstrijd wil ik niet al teveel kwijt. Emre Colak is geweldig bezig de laatste tijd en hij is bezig met een stijgende lijn. Daarnaast vond ik Sneijder onzichtbaar op zijn drie oplevingen na (umut drie keer 1op1 gezet) dat is overigens ook zijn kwaliteit.

Vandaag zagen we overigens wel echt goed dat wij zo kwetsbaar zijn via de vleugels, ongelovelijk hoe vaak die Cissokho met zijn Balotelli-kapsel langs Telles kwam. Ik denk dat Hamza een fout maakte door Yekta er uit te halen, Olcan is geen speler die de bal kan vast houden, spelers als hem hoor je in te brengen wanneer je voor staat, want dan heeft hij ruimte.

Al met al, slechte wedstrijd, we werden weg gespeeld maar we nemen de drie punten wel mee !

Bommetje

Slecht gespeeld maar lekker 3 punten.

Off Galatasaray moet proberen om Nemanja Gudelj van Az te halen volgend jaar. Wat denken jullie ervan

9 februari 2015 om 22:40

Doe dan maar Clasie. Een echte Gs-middenvelder: Klein, pit, technisch.

10 februari 2015 om 00:08

Clasie heeft betere opties denk ik. Ik denk dat het voor een carriere beter is om naar een subtopper in Engeland te gaan dan naar een topper in Turkije. En sowieso is het beter voor je bankrekening.

10 februari 2015 om 01:15

Ligt eraan wat je uit je carrière wilt halen. Sommigen prefereren het financiële boven het sportieve.

10 februari 2015 om 16:22

Gudelj zou wel een goede aankoop zijn.. maarja zulke spelers merken zelf ook wel dat ze goede zaken doen en kiezen eerder voor een Spanje/Engeland dan een Turkije.

Dat wordt een nek aan nek race met bjk en fb

Kramer is een leuke spits voor de middenmoot of de wat mindere subtopclubs, vind ik.
Tuurlijk, hij heeft al aardig wat gescoord, maar of hij dat nog het hele seizoen laat zien, betwijfel ik ten zeerste.
Daarnaast maakt hij veel vieze overtredingen, ook iemand opgemerkt?
Die nieuwe jongen van Fiorentina (als ik het niet fout heb) lijkt me wel een goeie, maar zal zich ook moeten bewijzen.
Kramer moet vechten voor z'n plaats en zal een extreem goede instelling moeten vertonen als hij eerste spots wil blijven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren