Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Gakpo weet wie hem van aanvoer gaat voorzien: Liverpool betaalt 70 miljoen

Laatste update:

Liverpool gaat zich definitief versterken met Dominik Szoboszlai. Dat meldt Fabrizio Romano vrijdag. The Reds hadden tot twaalf uur vannacht om de vertrekclausule te activeren, waar ze vier uur voor tijd in slaagden. Liverpool betaalt zeventig miljoen euro voor de 22-jarige middenvelder van RB Leipzig.

De deal met Szoboszlai is in mum van tijd rondgekomen. Pas deze week meldde Liverpool zich bij de entourage van de Hongaar, die alleen nog medisch gekeurd moet worden. De Engelsen moesten ook wel vaart maken, aangezien de vertrekclausule per 1 juli zou vervallen. Vanaf dan had Liverpool veel dieper in de buidel moeten tasten voor de rechtspoot.

Szoboszlai, die 32 interlands voor Hongarije achter zijn naam heeft staan, is van origine een aanvallende middenvelder. Vorig seizoen speelde hij zijn wedstrijden echter voornamelijk vanaf de rechterflank. De veelzijdige Hongaar eindigt op 91 wedstrijden, 20 treffers en 22 assists voor Leipzig, waar hij nog een contract had tot medio 2026. Hij geldt als tweede zomeraanwinst van Liverpool, daar Alexis Mac Allister ook al werd aangetrokken.

Verwacht wordt dat Liverpool zich nog flink gaat roeren op de transfermarkt. Naby Keïta (transfervrij, naar Werder Bremen), James Milner (transfervrij, naar Brighton & Hove Albion), Alex Oxlade-Chamberlain, Roberto Firmino (transfervrij, beiden onbekend) en Arthur Melo (terug naar Juventus, was gehuurd) vertrokken allen van Anfield. Szoboszlai wordt bij Leipzig vervangen door iemand die de omgekeerde weg bewandelt. Fábio Carvalho wordt namelijk voor één seizoen gehuurd door Liverpool.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hadden beter Gvardiol kunnen halen. 70m voor deze Hongaar is leuk, maar je hebt nu erg veel aanvallers voorin, terwijl de verdediging zo lek als mandje is. Hadden daarom beter 30miljoen meer kunnen betalen om dan Gvardiol te halen. Dan haal je topper achterin die ze keihard nodig hebben. Ze hebben nu deze Hongaar met moeilijke naam, Jota, Diaz, Nunez en Gakpo op linksbuiten. Lijkt te veel van goede.

30 juni 2023 om 20:05

Je had beter je mening voor je kunnen houden. Szo is een nummer 10. Hij speelt in het systeem van Leipzig als hangende buitenspeler.

Over Gvardiol moeten we het nog is zien. Konate was ook een beest in de Bundesliga maar presteert nog niet helemaal.

30 juni 2023 om 20:09

Dan is het toch nog vreemder? Liverpool speelt zonder 10 en ook zonder hangende buitenspeler.

30 juni 2023 om 23:02

Konate wordt al jarenlang gekweld door blessures. Was bij Leipzig laatste jaar ook gewoom banzitter. Nagelsmann speelde op gegeven moment altijd met Upa, Halstenberg en Klostermann. Orban vaak ook nog eerder. Kijk de stats er maar op na. Potentie heeft die zekers. Maar stabiliteit en blessurevrij zijn is ook een kwaliteit om maar zo te zeggen.

30 juni 2023 om 20:06

Je staat hier allemaal aanvallers op te noemen maar szoboszlai is een middenvelder. Verdediging idd niet best maar er zijn 4 middenvelders vertrokken
Keita, milner, chamberlain, Arthur. Er moesten ook middenvelders aangetrokken worden. En als je ziet wat er uit gaat en er nu voor terug komt doet Liverpool hele goede zaken.
Mac allister en deze jongen zijn echt wereld klasse!

30 juni 2023 om 20:10

Wereldklasse vind ik een tikkie overdreven. Goede voetballers zeker!

30 juni 2023 om 20:15

Kon beter als united zijnde hem halen dan hetzelfde geld voor mount betalen. Echt een fantastische voetballer deze jongen.

30 juni 2023 om 20:19

Maar jij baseert jouw verhaal puur op dat er staat dat hij afgelopen seizoen rechts voor fungeerde, terwijl er duidelijk staat dat het eigenlijk een middenvelder is. Dus hij is multi functioneel en vooral met het oog dus op het middenveld, is dit een fantastische aankoop

30 juni 2023 om 23:05

Wel als cam ja. Hij is geen speler die nu op het middenveld van Klopp zal passen. Klopp speelt zonder aanvallende middenvelders.

30 juni 2023 om 22:49

Szoboszlai is beter dan al die genoemde namen.

Ik heb hele goede verhalen over deze speler gehoord. Goede aankoop van Liverpool

Dit is echt een fantastische aanwinst voor Liverpool zeg. Zijn het middenveld nu wel flink aan het versterken met Mac Allister en Szoboszlai. Dat was ook wel duidelijk zichtbaar afgelopen seizoen dat ze vooral op het middenveld flink tekort aan kwaliteit hadden.

Dit is echt een ziek groot talent, goede aankoop. 70m is wel veel geld en blijft een risico, maar ik denk dat hij wel gaat slagen.

Liverpool doet wel echt goede zaken voor het middenveld. Met MacAllister en Szoboszlai heb je meteen weer een top middenveld staan.

1 juli 2023 om 01:16

En dan heb je nog Thiago, Fabinho en Henderson

Wat een heerlijk middenveld wordt dit zeg als ze fit blijven. MacAllister en Szo. Gewoon smullen dit

Leuke speler maar speelt bij Leipzig totaal anders dan hoe Liverpool speelt. Ze hebben nu andere type middenvelders gehaald, ben bemieuwd hoe dat zal uitpakken. Verdedigend mag er nog wel wat bij, persoonlijk verwacht ik niet dat ze serieus mee gaan doen om de titel.

Toch 2 hele goede middenvelders gehaald. Als ze nu nog een CV halen dan kan Liverpool zo weer mee doen om alle prijzen.

Zo Leipzig kan weer van vooraf aan beginnen. Wordt steeds duidelijker dat de PL de super League is. De Bundesliga, serie a en de Spaanse competitie zijn puur opleidingscompetities aan het worden. Jammer!.

30 juni 2023 om 22:51

Ach ze gingen van Werner naar Nkunku, van Upa en Konate naar Gvardiol en Simakan, van Keita en Sabitzer naar Olmo en Laimer. Die halen wel weer paar nieuwe jonge parels op.

1 juli 2023 om 00:34

Maar Bayern uitdagen zit er dan weer niet in. Elke 2 jaar opnieuw beginnen met het bouwen van een team, dat schiet niet op.

1 juli 2023 om 08:25

Dat ben ik met je eens. Leipzig is nog niet zo ver dat ze als eindstation worden gezien. Toch vervangen ze beter hun spelers dan Dortmund. Watzke en co kunnen alleen maar klagen.

3 juli 2023 om 02:15

Moet dat dan? Spelen nog niet eens zo lang in de Bundesliga en eindigen nu al elk jaar in de top. Red Bull heeft er een mooie handelshuis van gemaakt. Wellicht in de toekomst een stap zetten richting bayern

Szoboszlai en Mac Allister zijn naar mening totaal andere types middenvelder waarmee Liverpool grote prijzen won. Lijkt dat Klopp beetje afstapt van zijn gegenpressing tactiek. Ik moet wel toegeven dat ik niet erg warm wordt van deze twee aankopen. Maar hij koopt tenminste wat middenvelders wat ie nodig had. Ben benieuwd. Misschien worden beide een groot succes maar ik denk het niet.

30 juni 2023 om 21:28

Als je hier niet warm van wordt van wat dan wel? 2 geweldige spelers die alles bezitten om de absolute top te kunnen aantikken. Buiten zijn geweldige techniek en overzicht is Macallister een ‘gegenpressing’ beest dus daar vergis je je al. Szobo komt ook van een club waar ze gegenpressing spelen. Deze twee passen heel goed in de filosofie van Klopp, juist dat deze twee spelers ook heel goed in balbezit zijn tov het begin middenveld van de eerste jaren van Klopp. Nee, als Liverpool fan word ik hier redelijk geil van zelf.

30 juni 2023 om 22:13

Ik vind ze kwalitatief niet goed genoeg dat zij de kar gaan trekken. Er is ruimte voor verbetering bij beide en ze kunnen groeien onder Klopp.
Maar ik wordt niet erg warm van die twee spelers. Ze zijn fysiek een stuk minder dan het middenveld waarmee Liverpool de titel won en CL. Fabinho is belabberd slecht geworden. Hij gaat die twee ook niet goed beschermen op het middenveld.

Szoboszlai zijn cijfers in de Bundesliga is nog niet goed genoeg waar Liverpool naar toe wil. Mac Allister heb ik altijd stabiel gevonden maar ook nier echt van wereldklasse.

Laat ze maar eerst minuten maken en tegen de winter kunnen wij pas echt conclusies trekken. Ik laat me graag verassen.

30 juni 2023 om 22:53

Szoboszlai is wel echt een klasbak hoor. Misschien niet zo goed als Nkunku, maar zeker wel wereldtop. Ben alleen benieuwd waar Klopp hem gaat neerzetten. Of gaat Klopp opeens 4-2-3-1 spelen? Dan kan die als cam fungeren.

1 juli 2023 om 10:05

Blijkt wel dat je de laatste 3 maanden van het seizoen hebt gemist. Toen TAA naar het middenveld schoof presteerde Fabinho ook weer naar behoren. Ik denk dat Liverpool 3-4-3 gaat spelen dit komt voor Fabinho ook als geroepen. En Liverpool won de prijzen door inderdaad een hardwerkend middenveld, dat ook altijd bekritiseerd werd omdat er zo weinig creativiteit in zat. Maar voorin lopen nu andere spelers en met deze middenvelders is er veel meer balans tussen hardwerken en creativiteit. Daar waar Wijnaldum, Milner, The Ox en Keita nog geen steekbal konden geven heb je nu met Mac Allister en Szoboszlai 2 spelers die dat een stuk beter beheersen.

Ongelooflijk wat is dat RB Leipzig vaak aan het cashen zeg! Talenten de kans geven en een paar jaar later keihard cashen.

De volgende wereldster die opgeleid werd door Leipzig. Wat is dat toch een fantastische club met een geweldig beleid en scouting. Daae kunnen die Engelse clubs buiten Brighton nog iets van leren.

30 juni 2023 om 21:14

Ten eerste is hij niet opgeleid door Leipzig want hij speelt maar twee jaar bij de club.
Ten tweede is hij geen groter talent dan spelers als Rashford, Saka, TAA enzovoorts die waren opgeleid door de Engelse topclubs.
Wanneer heeft Leipzig een Duitse speler van zo’n kaliber voortgebracht?

30 juni 2023 om 21:37

Kimmich misschien

30 juni 2023 om 22:04

Heeft van 2013-2015 daar in de jeugd gespeeld. Best kort. Maar ik kan het niet helemaal meetellen als opleiden. Misschien half meerekenen als opleiden.

30 juni 2023 om 22:59

Het is maar wat je onder opleiden verstaat. Waarschijnlijk doelt phenomeno gewoon op spelers die groot zijn geworden bij Leipzig en voor grote bedragen zijn verkocht. Keita, Sabitzer, Werner, Nkunku, Konate, Laimer, Szoboszlai, en Gvardiol is toch een mooi lijstje in eem par jaar tijd. Als je kijkt waar die spelers voor gehaald zijn.

1 juli 2023 om 00:10

Wat Kaiser zegt inderdaad. En ook allemaal goedkoop binnen gehaald. Gewoon een geweldige scouting, dat kunnen die Engelse clubs niet op Brighton na, maar die zwemmen ook in het geld, dus wellicht maakt het hun ook minder uit. Scoutingsapparaat van de Engelse clubs is niet creatief. Arsenal haalt bijvoorbeeld spelers die niet goed genoeg zijn voor Chelsea en City, die hadden ook Nkunku of Szoboszlai destijds kunnen scouten. Enkel Martinelli was creatief. Kijk eens hoeveel spelers van Leipzig in de laatste vijf jaar naar de top zijn vertrokken.

1 juli 2023 om 08:14

Geweldige scouting? Ze kopen gewoon al die spelers van Salzburg. Daar is niets creatiefs aan. Enige die creatief handelt is Salzburg.

1 juli 2023 om 08:28

Gvardiol en Olmo (Zagreb), Nkunku (PSG), Simakan (Socheaux, dacht ik),Kampl (Leverkusen), Werner (Stuttgart), Silva (Frankfurt), Orban (Kaiserslautern), Mukiele (PSG), Angelino (City). Natuurlijk ook wel wat jongens van Salzburg dat valt niet te ontkennen inderdaad.

1 juli 2023 om 12:00

Nkunku en Szoboszlai stonden ook gewoon op de lijstjes bij club als Arsenal als je dan toendertijd een beetje had gevolgd. Nkunku speelde nog onder emery bij PSG alleen Emery vertrok uiteindelijk bij Arsenal. Dat een speler voor Leipzig kiest betekent niet gelijk dat andere clubs hem niet hebben gescout. Ja Arsenal haalt spelers die niet goed genoeg zijn voor de club die twaalfde werd in de PL maar zou bij het tweede best team wel meekunnen? Jesus zou bij elk team buiten City en Spurs in de basis staan in de PL.

30 juni 2023 om 23:36

Niet Leipzig maar Salzburg hoort alle credits te krijgen. Die scouten enorm goed en daar shopt Leipzig al zijn spelers, Ze komen allemaal van Salzburg. Niks tegen Leipzig maar die profiteren echt van Salzburg

1 juli 2023 om 11:57

Dit is een speler die al jaren op de radar stond van Europese topclubs dus doe nou niet of dit zo creatief gescout was. Overigens is Leipzig daar normaal gesproken natuurlijk wel top in. Odegaard kostte Arsenal bijna net zoveel als Leipzig voor deze speler heeft betaald. Erg goede aankoop voor Liverpool ook..

Hij spekt de Bundesliga wel zeg al die jaren. We gaan het zien. Een topper in de BL wordt vaak minder waard als ze naar Anfield gaan...

Zo Leipzig raakt waarschijnlijk 4 van de 5 kanonnen kwijt. Alleen Olmo blijft. Gvardiol, Laimer, Szoboszlai en Nkunku. Persoonlijk vind ik 130 miljoen door middel van 2 clausules voor Szoboszlai em Nkunku echt veel te weinig. Ben benieuwd wat Eberl uit de hoed gaat toveren. Seidwald is de vervanger van Laimer. Sesko, Baumgartner en Carvalho zijn extratjes maar er zullen echt nog wel paar absolute knappers moeten komen. Het geld hebben ze er voor. Want Angelino, Krauss, Moriba en Sorloth zullen ook nog eens vertrekken.

Van Ox & Keita naar Mac Allister & Szoboszlai. Liverpool krijgt wel een kwaliteits injectie.
Nu nog 60 dagen de tijd om Gomez , Hendo Matip en Philips te vervangen door twee center backs plus Thuram.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren