Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fulham-spits haalt uit: ‘Meulensteen ging te ver, een gebrek aan respect’

Laatste update:

René Meulensteen werd op 1 december 2013 aangesteld als manager van Fulham, maar de opvolger van Martin Jol moet alweer vrezen voor zijn baan. Het lukt Meulensteen maar niet om de neuzen dezelfde kant op te krijgen en het smadelijke verlies in de FA Cup tegen Sheffield United (actief in de League One) zorgde voor een doffe dreun op Craven Cottage. Nu blijkt ook nog eens dat de relatie tussen Meulensteen en zijn spelers niet best is.

/

In gesprek met ESPN haalt aanvaller Hugo Rodallega hard uit naar de Nederlander. De international van Colombia werd tegen Sheffield na een klein uur naar de kant gehaald en daar was hij het duidelijk niet mee eens. “Wat er dinsdag is gebeurd, heb ik nog nooit meegemaakt. Ik kan er niet meer van slapen, het houdt me wakker”, begint Rodallega zijn verhaal.

“Het was een gebrek aan respect van de coach”, gaat Rodallega verder. “Normaal gesproken houden ze de aanvallers op het veld, wat er ook gebeurt, en ik vind dat hij te ver is gegaan. Ik gaf een slechte bal en werd enkele minuten nadat de tweede helft was begonnen van het veld gehaald. Mijn hart is gebroken.”

Denk je dat René Meulensteen het weer op de rit krijgt bij Fulham?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als je goed speelt haalt Meulensteen je ook niet van het veld. Gevalletje veel woorden geen daden.

7 februari 2014 om 10:31

Precies, laat niks positiefs zien deze jongen op het moment. Misschien zou Meulensteen hem alle vertrouwen moeten geven. Maar dat doe je natuurlijk ook niet als iemand slecht presteert.

7 februari 2014 om 10:40

Haha wat een lachertje deze vent stel je aub proffessioneel op en gedraag je

7 februari 2014 om 11:38

In de competitie krijgt hij nooit de kans dus moet hij het in de beker competities laten zien. In de heen wedstrijd was hij nog de held, althans, dankzij Rodallega kwam er een replay, anders lag Fulham er al uit. Dat je bij een stand van 0-0, kort na rust gewisseld wordt en de fans juichen omdat je eruit, snap ik best dat Rodallega teleurgesteld is. Groot aspect van coachen is het omgaan met mensen, daar hoor ik niemand over, maar Muelensteen bewijst week op week ongeschikt te zijn als manager.

7 februari 2014 om 17:02

Wat doet Meulensteen in deze situatie fout dan? Als Rodallega zelfs een skippy bal niet weet te raken is een wissel toch meer dan terecht? Hij vindt misschien dat aanvallers horen te blijven staan, maar dat is ook pure nonsens. Dat de fans dan juichen als de wissel plaatsvind, zegt ook iets over Rodallega. Dan zal hij of al niet lekker in de groep liggen of al tijden niet goed presteren. Dus nogmaals: leg mij eens uit wat Meulensteen in deze situatie verkeerd doet?

7 februari 2014 om 17:35

In ben het met je eens, als Rodallega slecht speelt, mag hij best gewisseld worden, Maar er is hier gewoon totaal geen klik tussen de spelers en Muelensteen. Eigenlijk is het best simpel: je moet als coach om kunnen gaan met een groep spelers. Als er een huilend op de bank zit na een wissel, de ander de club verlaat omdat hij niet samen wil/kan werken (berbatov) en de resultaten daarbij al een tijd zeer tegenvallen, vind ik dat mijn standpunt dat Meulensteen gewoon ongeschikt is als hoofdcoach, dan wel manager niet eens zo gek. In ieder geval tot hij het tegendeel bewijst.

Wat een kinderachtige houding van die speler. Huilen omdat je gewisseld wordt. Dit geeft wel aan dat bij fulham niet de trainer, maar de mentaliteit het grootste probleem is.

7 februari 2014 om 10:34

Dus omdat 1 speler zit te piepen is de mentaliteit bi Fulham het grootste probleem?
Meulensteen heeft nog helemaal niets laten zien als zelfstandig trainer waar dan ook, maar het ligt niet aan deze geweldige toptrainer, De Broer van Theo heeft het al gezien, de mentaliteit van de 25 koppige selectie is niet goed, want de spits heeft commentaar op zijn wissel.

7 februari 2014 om 10:42

Kijk maar 1 keer naar Match of the Day wat ze daar over de verdediging te vertellen hebben. Haha, dat heeft niets met mentaliteit te maken. Puur kwaliteit.

Ik heb het voorval niet gezien maar een spits die gaat janken bij een wissel zou ik sowieso niet meer opstellen. Gelul over respect altijd... Presteer eerst maar eens voordat het gelul begint.

“normaal gesproken houden ze de aanvallers op het veld, wat er ook gebeurt''

Hoezo dat nou weer...aanvallers worden nooit gewisseld? ? Weer zo'n speler die het te hoog in zijn bol heeft gekregen.

7 februari 2014 om 11:27

Hij bedoelt gezien de stand. Het stond toen 0-0 en hij werd eraf gehaald. Hij speelde dramatisch, dus ik had hem ook gewisseld. Aanvallers worden afgerekend op doelpunten en als je je kansen niet afmaakt en je geeft ook nog eens klote passes, dan is het logisch dat hij eraf wordt gehaald.

Wat een kereltje. Huilen omdat hij gewisseld wordt. Meulensteen is verademing vergeleken met de Mos bij Vitesse toen!

Het enige wat ik qua wissels niet van respect vind getuigen is om een gewisselde speler er weer uit te halen en iemand 1a2 minuten in laten vallen. Dan heb ik het natuurlijk niet over wissels mbt blessures

Wanneer leren mensen nu eens dat je respect niet zomaar krijgt, maar dat je dat moet verdienen.
Ik lees en hoor steeds vaker gasten over respect praten, terwijl ze zich gedragen als een stel verwende rotjong,

Als ik het bericht goed leest, vind deze jongen dat de trainer echt veel te ver is gegaan omdat hij het, enkele minuten na rust (eerder in de tekst staat na een klein uur spelen) in zijn hoofd haalde om een aanvaller te wisselen.

De speler in kwestie zegt dat hij zoiets ergs nog nooit heeft meegemaakt en dat zijn hart is gebroken.
Als dit het ergste is dat hij in zijn leven heeft meegemaakt, heeft hij tot nu toe een prima leventje als je het mij vraagt. Als ik zijn coach zou zijn, zou daar (na dit artikel) snel verandering in komen.

Dit is het probleem van voetballers tegenwoordig. Geen ruggengraat! Die gozer moet niet zo janken en gewoon beter zijn best gaan doen, dan wordt je ook niet gewisseld. Wat is de mentaliteit ver te zoeken tegenwoordig bij sommige spelers!

Als je de ballen in het netje legt dan wisselt niemand hem. Eerst presteren dan pas praten

7 februari 2014 om 13:40

Dan moet je wel ballen krijgen toch? Meulensteen speelt met 10 man in eigen 16, thuis tegen een sheffield united. Mag je daar een beetje kritiek op hebben? Laat ajax eens met 10 man in eigen 16 gaan staan tegen pakweg een emmen, dan word de boer gelynched

Het valt niet meer mee manager te zijn tegenwoordig, die gasten laten zich niets meer aanpraten. Zij zijn de koning van het veld.

Meulensteen is een slechte coach en dacht dat hij t wel kon omdat ie t hondje van saf mocht spelen bij utd

Een goede veldtrainer/assistent is nog geen goede manager.

Is de toneelschool niet wat voor hem, wat een aangedikt drama. Gewoon niet zo huilen en volgende keer beter spelen.

Zoals hierboven al aangegeven word het steeds erger met de mentaliteit van een hele grote groep spelers. Niets bewezen en maar eisen stellen.

Gelijk verkopen die sufferd. Respect van een te duur betaalde speler voor zijn baas.

“normaal gesproken houden ze de aanvallers op het veld, wat er ook gebeurt, en ik vind dat hij te ver is gegaan. Ik gaf een slechte bal en werd enkele minuten nadat de tweede helft was begonnen van het veld gehaald. Mijn hart is gebroken.” Wat een mafkees! Hij geeft dus aan dat aanvallers nooit, maar dan ook nooit gewisseld mogen worden? Of lees ik het verkeerd?

7 februari 2014 om 11:12

Nouja, veel aanvallers denken wel zo. Sterallures zijn ze niet vreemd. Ook op de amateurvelden. Zelfs bij ons in het elftal van bal op het Dak in de 2e klasse knvb was de spits ook altijd zo zwaar verontwaardigd als hij gewisseld werd terwijl hij de hele wedstrijd niks had gepresteerd. Op z'n roze wonderpattas.

7 februari 2014 om 14:44

Nou, de aanvallers die zo denken hebben echt een steekje los! Deze Rodallega komt ook erg dom over op mij. En dan ook nog over respect praten... waar haalt deze gozer het lef vandaan om daar over te praten, terwijl hij zelf zo respectloos is. Vreemde snuiter!

Wat heeft die gek gerookt.. gast denkt zeker dat i een superster is.. wat een beunhaas

wat een zielig ventje zeg hij zat totaal niet in de wedstrijd en de trainer moest iets doen dus der uit punt.

Dit voorval toont maar weer eens aan dat er veel te veel middelmatige spelers rondlopen in de Engelse competitie die daar ook nog eens veel te veel geld verdienen. Voetbal is geen sport voor types die gemaakt zijn van poppenstront. Er is meer nodig dan een goede balbeheersing en dan gaat het over zaken als mentaliteit en relativeringsvermogen.
In de haast om geen talent te missen, wordt er door de clubs uit de PL veel te weinig gekeken naar deze aspecten. Daar komt nog eens bij dat de hoge televisierechten voor een veel te dikke portemonnee zorgen waardoor het geld weer veel te makkelijk wordt uitgegeven. Een club die elke stuiver twee keer om moet draaien, bedenkt zich wel twee keer voordat ze deze mossel binnen zouden halen.

Ik zeg ga je hart maar ergens anders weer lijmen. Komt alleen maar nog mee gezeik van.
Off: denk dat het enorm verstandig is geweest Berbatov van de hand te doen. Die gozer deed geen reet!
En moest je hem laatst horen in dat interview met Monaco. Ik speel waar de trainer me opstelt en wil doelpunten maken voor het team. Pffff.... Van held naar schlemiel als je het mij vraagt.

Zitten janken en niet kunnen slapen omdat meneer gewisseld werd? In zijn land van herkomst woont ruim 40% van de mensen onder de armoede grens. Wat minder verwend doen lijkt me op zijn plaats. Er zijn ergere dingen in het leven. Moet blij zijn dat hij de mogelijkheid heeft zijn leven te verrijken met een spelletje.

Dit soort interviews zijn heel kwalijk, spelers moeten zich niet uitlaten over kwesties die binnen de club spelen. Meulensteen kan hier namelijk niet op reageren, tenzij hij hetzelfde gedrag vertoond en het ook via de media speelt, maar dat zou onprofessioneel zijn.

Buiten deze situatie om is het wel duidelijk geworden dat Meulensteen niet aan het roer moet staan, maar als assistent het best tot zijn recht komt. Hij bleek een fantastische veldtrainer onder Ferguson, maar aan het roer bij Fulham lijkt hij niet echt te slagen. Fulham is dan ook niet de club waar je rustig je werk kan doen, het is daar chaos (mede dankzij Jol) en ze weten niet welke koers ze willen aanhouden. Ze kopen en huren er maar wat op los zonder daadwerkelijk kwaliteit in te kopen. Er zijn momenteel te veel clubs die geen herkenbaar beleid en identiteit hebben: Cardiff, Fulham, Sunderland, Swansea. Op Swansea na mogen deze clubs van mij degraderen.

je laat altijd aanvallers staan ..dit heb IK nog nooit meegemaakt !

Zoals ik het nu lees , vind ik de reactie belachelijk van Rodalegga, Anderzijds heb ik het interview niet gezien , en kan ik ook niet beoordelen of het overtrokken is, of dat zijn woorden verdraaid zijn. Daarnaast als dit mag kloppen dat Rodalegga dit gezegd heeft, zal er ongetwijfeld meer gebeurd zijn. Anders vind ik dat deze Rodalegga een zeer slechte mentaliteit hebt.

7 februari 2014 om 16:15

Rodallega is ontevreden omdat hij het idee heeft dat hij altijd, sinds Meulensteen en hij bij Fulham spelen, expres wordt overgeslagen. Hij heeft twee wedstrijden gespeeld ongeveer.
Verder laat Meulensteen ,zegt hij, altijd de aanvallers staan behalve in deze wedstrijd waar hij dus werd gewisseld.

Hij is dus boos omdat hij al bijna nooit speelt en hij als eerste aanvaller tijdens het bewind van Meulensteen eruit wordt gehaald. Kinderachtig of niet, Rodallega is niet een moeilijk mannetje. Gewoon een speler de niet door een deur kan met de trainer.

Het is het jaar 2050. Rodalegga kijkt terug op zijn carriere en vertelt: In februari 2014, toen ik 28 jaar was, werd ik gewisseld door ene Meulenstein bij Fulham.. Heb er weken niet van kunnen slapen. Wat zeg ik, ik schrik soms nog wel eens wakker. Mij wisselen? Een gebrek aan respect. Ik speelde weliswaar als een krant, en erg ongemotiveerd, maar ik had er dit seizoen toch al 4 in liggen. In de cups inderdaad, nee in de competitie had ik nog niet gescoord... Zoveel pech..maar in januari 2013 had ik nog gescoord in de Epl, dus dat was nog maar 14 maandjes geleden....

Ik was zo verontwaardigd dat ik de rest van dat seizoen niet meer voor Fulham heb gevoetbald... Omdat de rest inderdaad beter was, maar ik had er ook geen zin meer in. In het seizoen 2014-2015 ben ik daarom vertrokken en heb ik nog jaren op niveau in de conference cup gespeeld.... Ik was de beste spits in de competitie daar... Ok, op 19 andere na dan...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren