Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Galatasaray profiteert met zege optimaal van misstap koploper Basaksehir

Laatste update:

Met een 3-1 overwinning op Trabzonspor heeft Galatasaray optimaal geprofiteerd van de misstap van koploper Medipol Basaksehir. Grote man aan de zijde van Cimbom was Younès Belhanda, die twee doelpunten voor zijn rekening nam. Door de zege heeft Galatasaray de achterstand op de lijstaanvoerder verkleind tot zes punten.

Galatasaray zag koploper Medipol Basaksehir zaterdag met 1-1 gelijkspelen tegen laagvlieger Büyüksehir Belediye Erzurumspor. Tegen Trabzonspor, de nummer vijf van de Turkse Süper Lig, kon Cimbom profiteren van de misstap van de lijstaanvoerder. De formatie van trainer Fatih Terim liet vorige week punten liggen tegen Alanyaspor, waarna midweeks geen fout werd gemaakt in de kwartfinale van de Turkse beker tegen tweededivionist Hatayspor (2-0 zege).

Na twintig minuten spelen werd Galatasaray in het zadel geholpen met een strafschop. De bal ging op de stip na een overtreding van Trabzonspor-doelman Arda Akbulut op Henry Onyekuru. Mbaye Diagne, die in januari voor tien miljoen euro werd overgenomen van Kasimpasa, was vervolgens trefzeker en zette zijn eerste treffer als speler van Galatasaray op het scorebord. Lang kon de thuisploeg niet genieten van die voorsprong, want tien minuten later trok Trabzonspor de stand gelijk. Anthony Nuatuzor Nwakaeme bediende Hugo Rodallega, die tussen drie verdedigers van Galatasaray in de bal in de kruising vuurde.

Op slag van rust kwam Galatasaray weer op voorsprong. Na een combinatie kwam Belhanda vrij op de rand van het strafschopgebied. Zijn schot ging via Trabzonspor-verdediger Huseyin Turkmen tegen de touwen. Zes minuten na rust wist Galatasaray de score te verdubbelen. Belhanda combineerde met Sofiane Feghouli, kreeg de bal op de rand van het strafschopgebied terug en schoot via de paal raak: 3-1. Deze voorsprong kwam in het restant van de wedstrijd niet meer in gevaar, waardoor Galatasaray de achterstand op koploper Basaksehir terugbrengt naar zes punten.

Wordt Galatasaray nog kampioen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een hele vermakelijke pot voor mij als neutrale toeschouwer. Galatasaray was wat dominanter maar ik ben ook echt gecharmeerd van het “nieuwe” Trabzon van Karaman. Ploeg die echt wil voetballen. Een smeltkroes van Trabzoniaans talent en buitenlandse kwaliteit. Bij Galatasaray ben ik echt fan van Marcao. Beste aankoop in de winterstop. Die gaat echt veel betekenen voor Galatasaray. Luyindama daarentegen oogt wat lomp en onbehouwen.


Arbitrage was echt belachelijk slecht, mag wel gezegd worden. Penalty? Zeer discutabel. Diagne had ook een tweede geel kunnen krijgen in de eerste helft. Of die echt 10 miljoen waard is... ik weet het niet. Trabzon had een penalty kunnen krijgen. Maar wat mij het meest opviel, was toch het momentje van Nagatomo. Die schreeuwde twee keer “fuck off” naar de scheids. Eergisteren kreeg Soldado daar direct rood voor. Nagatomo werd er niet eens op gewezen. Dubbele maat? Het publiek had iig invloed. Zijn geen minuut stil geweest.


Laat de ranglijst je niet in de maling nemen. Niet het plastic clubje van Erdogan is de gedoodverfde titelkandidaat, maar Galatasaray. Dat zal tegen het einde wel blijken, mark my words. Helaas voor mij, want het gat tussen Gala en Fener wordt zo wel heel erg groot.

10 februari 2019 om 19:12

Om Luyindama te beoordelen zou ik kijken naar de wedstrijd zonder en met hem. Waar de eerste helft de linksbuiten van Trabzon met de moeilijke achternaam, ik houd het op Anthony, onze defensie volledig kapot speelde, werd hij vandaag volledig geneutraliseerd.

10 februari 2019 om 19:17

Hmm misschien heb je wel gelijk bro, het is ook nog iets te vroeg om te beoordelen natuurlijk. Maar Marcao daarentegen, ik ben fan man. Gozer speelt als een ervaren cv, hij lijkt 32 maar is nog maar 22(!). Wat een uitstraling ook. En deze mening is niet alleen gebaseerd op deze wedstrijd natuurlijk, de goal van Rodalegga liet die zich wel ff kennen.

10 februari 2019 om 19:15

Ik vond Luyindama best goed eigenlijk? Het was juist Marcao dat zich zo gemakkelijk liet verslaan bij het doelpunt van Rodallega. Ook ken ik Luyindama al van bij Standaard. Heerlijke verdediger, ik denk dat je nog van mening zal veranderen.

Daarnaast zijn Luyindama en Diagna nog maar 10 dagen bij de club. Om Diagne na zijn eerste 90 minuten zijn prijskaart in twijfel te trekken, vind ik toch wel zeer voorbarig. Laat hem een match of 4/5 spelen en dan kunnen we voor het eerst beoordelen.

Ten slotte was de arbitrage niet goed vandaag. Galatasaray had eens de scheidsrechter mee, dat mag ook wel gezegd worden. Diagne kon zeker een tweede gele kaart krijgen en bij de twee twijfelachtige penaltyfases, kreeg Galatasaray telkens voordeel van de twijfel. Wel verdiend gewonnen, we waren de betere ploeg. Belhande mijn motm.

10 februari 2019 om 19:20

Mijn mening op Luyindama is ook gebaseerd op de twee vorige wedstrijden. Tuurlijk is het wel wat voorbarig om over Diagne en Luyindama te oordelen, heb je ook zeker gelijk in. Maar Diagne vind ik eerlijk gezegd ook een beetje overrated. Was ook wel een beetje een paniekaankoop. Maar wie weet wordt hij een absolute killer voor jullie en bewijst mijn ongelijk, zal ook niet de eerste keer zijn dat een speler dat doet :P

10 februari 2019 om 19:15

Gs ts zijn altijd leuke wedstrijden. Aanvallend voetbal met veel goals en drama. Ik deel je mening over Trabzonspor: frisse team die mooi attractief voetbal speelt. Deze wedstrijd bewijst alweer wat voor koekenbakkers er zijn in Turlije als scheidrechters. Hoop dat de fans ook inzien dat elke team benadeeld wordt door deze scheidsrechters.

10 februari 2019 om 19:18

Moment met Nagatomo verschilt per scheids, de een kan het hebben de ander helemaal niet, je kunt dit soort dingen eigenlijk niet zeggen tegen de scheids beetje dom van Naga.

10 februari 2019 om 19:21

Vind je nu wel hypocriet bezig hoor sheva. Ik durf te wedden dat als het andersom was gebeurd dat je dan weer zou praten over de tff die gs kapot wilt maken. Dit is dus ook wat veel fans hier een schijthekel aan hebben: hypocriet gedrag. Ik verwacht ook voortaan dat je op dezelfde manier reageert als gs wordt benadeeld.

10 februari 2019 om 19:21

Het is niet eens ten nadele van Nagatomo dat ik dat opmerk maar meer om het feit dat Soldado zo makkelijk van het veld is gestuurd om dezelfde opmerking en de scheids die match gewoon “gekilled” heeft. Fuck off wordt in de Premier League 88x per wedstrijd geroepen.

10 februari 2019 om 19:30

Begrijpend lezen blijft moeilijk he puber? Ik geef duidelijk aan dat dit per scheids verschilt, overigens geef ik ook aan dat het dom was van Nagatomo, wat is hier hypocriet aan.

10 februari 2019 om 19:32

Precies en in Spanje 1000x puta, als scheids moet je bepaalde dingen als korreltje zout nemen, emotie speelt toch mee het is tenslotte voetbal.

10 februari 2019 om 19:36

De scheidsrechters moeten gewoon één lijn volgen. Ga je fuckoff met z’n allen bestraffen met rood? Prima. Maar wees er duidelijk in, stel je grenzen. De arbitrage is van erbarmerlijk niveau en dat heeft het lot van bijvoorbeel Fener vrijdag bepaald. Dat is gewoon zonde.

10 februari 2019 om 19:55

Volgens mij heb jij juist moeite met begrijpend lezen. Het gaat mij hier om de manier hoe je hierop reageert en hoe je ging zeiken over de tff een maand geleden. Ik zeg jou alleen: stel dat Soldado geen kaart zou krijgen vrijdag en dat nagatomo vandaag wel rood zou krijgen. Ik durf te wedden dat jij zo zwaar zou zeiken op de tff en dat ze Gs geen kampioen zouden willen maken. Maar omdat GS dit keer de scheids mee heeft bagatelliseer je het en verschilt het opeens per scheids. Jij lijkt meer op een puber met je subjectieve hypocriete maatstaven.

10 februari 2019 om 22:01

Kom met bewijzen dat ik ging klagen over de tff, over de scheids zijn we het met zn allen eens maar heb niks over de tff gezegd, heb gister in FB topic ook niks over de onterechte afgekeurde doelpunt gezegd, over Soldado al helemaal niks, je roept alleen maar en het is ook nog onzin, verwacht niks anders van jouw natuurlijk, dit is ook de laatste keer dat ik op je reageer je praat nutteloos en verzint van alles en nog wat, maak jij je maar druk om de degradatie kraker binnekort.

10 februari 2019 om 22:02

Klopt heb je gelijk in Alex, we weten allemaal wel hoe slecht de scheidsrechters in Turkije zijn, vergeleken met andere landen zijn die van ons wel echt van een heel laag niveau en dan zeg ik het nog bescheiden.

10 februari 2019 om 23:41

Sheva, dit is niet iets wat 'per scheids' kan verschillen. Hier moet duidelijkheid over komen en de bond moet dat geven. Het is rood of geen rood, er is geen grijs gebied wat betreft het gebruiken van scheldwoorden richting de arbiter of andere spelers. Dus daarmee kan je dit niet goedpraten.

11 februari 2019 om 11:38

Clutch, ik geef alleen aan dat elke scheids er anders in zit, de een geeft em de ander niet, goedpraten doe ik niet want ik keur het sowieso niet goed wat Nagatomo heeft gezegd, wat verwacht je nou? Dat ik Umit Ozturk ga bellen en aangeven dat hij Nagatomo rood moest geven?

10 februari 2019 om 21:29

pardon? wat een afgunst man,diagne is een topscorer geworden bij een club als kasimpasa,hij is het geld absoluut waard,op basis van 1 wedstrijd heb je al twijfels,serieus?

jou kan ik niet serieus nemen,
die man heeft meer goals gemaakt dan jou team.

10 februari 2019 om 22:46

Je hoeft me ook niet serieus te nemen, dit is gewoon mijn mening en zoals ik al zei kan Diagne misschien mijn ongelijk bewijzen. Dat je begint over afgunst zegt meer over jou dan over mij, want ik vind dat ik altijd gewoon redelijk objectieve reacties hier plaats, en dat zullen wel meer mensen hier kunnen beamen denk ik. En het klopt dat Fener ruk is, daarover hoeven we niet eens te discussiëren verder.

De gehele wedstrijd de bovenliggende partij, maar wat een thuisfluiter man. Alhoewel ik onze penalty terecht vond (alleen wat onzeker wie nou buitenspel was), moest Diagne gewoon rood krijgen. Ook moest Trabzon een penalty krijgen bij Marcao/Ekuban. Jammer, zo is er toch een smetje op een fantastische overwinning op Trabzon. Diagne vond ik heel slecht, Nagatomo gaf hem 2 klinkklare voorzetten, en hij kopt ze allebei over. Misschien aanpassingsproblemen? Marcao, Luyindama, Nagatomo, Muslera en in meerdere mate Belhanda en Ndiaye waren voor mij de beste. Vooral Ndiaye met zijn onuitputbare inzet, en Belhanda met zijn technische kunstjes. Trabzon heeft trouwens een voorhoede om je vingers bij af te likken.

10 februari 2019 om 19:26

Ik vind het mooi om te zien dat jij eerlijk kan toegeven dat de scheids gewoon belachelijk heeft gefloten, ook al hebben jullie verdiend gewonnen. Dit is nogmaals bewijs dat scheidsrechters in Turkije gewoon incapabel zijn en niet perse 1 team, maar heel de competitie naaien met hun belachelijke beslissingen. Ik vind trouwens Marcao wel beter dan Luyindama. Luyindama is er pas net maar zijn niveau moet wel omhoog, anders had je net zo goed maicon kunnen laten staan. Marcao daarentegen vind ik echt een perfecte cv voor Turkije: geconcentreerd, fel en een bijtertje. Gefeliciteerd met de drie punten.

10 februari 2019 om 20:06

Eerste helft was Diagne echt niet slecht hoor? Was telkens betrokken in het spel, na de rust stond die een beetje op een eiland idd.

10 februari 2019 om 21:31

aanpassingsproblemen omdat hij 2 goals mist,serieus? dit slaat nergens op bro,

Nog steeds de zelfde Galatasaray. Thuis tot de 70e min als Barcelona spelen en dan afzakken, en uit niets presteren. Als we dit niet kunnen fixen is het gedaan dit seizoen...

Marcao buiten die fout was een tank. Hij verkleint direct de ruimte en grijpt dan fysiek sterk in. Luyindama was ook sterk alleen is die positioneel zwak, maar fysiek kan je hem niet voorbij, ayibogan! Ndiaye is een cyborg, zijn lichaam zet als een een motor elektrische energie om in mechanische waardoor zijn benen blijven bewegen. Belhanda en feghouli mooie tikitaka tot de 65e minuut, maar fysiek zijn ze beiden te zwak om dit 90 minuten vol te houden. Diagne is een goede aanspeelpunt maar de 2e helft kreeg die geen enkele deftige pas

Terim kan iets leren van Alanyaspor en Trabzon, direct druk op de bal zetten bij balverlies, als team verdedigen wij echt slecht, er is geen discipline.

Vermakelijke pot was dit! Eerste 20 minuten schoot Gala uit de startblokken en hadden we niks te vertellen. We hadden toen al 2/3-0 achter kunnen staan, maar Diagne was onscherp. Daarna begonnen we sterk te counteren met een heerlijke goal van Huguito. Zonde van de tegendoelpunten, maar onze jonge Arda kon aan alle drie de doelpunten helemaal niks doen. Erg jammer ook van de discutabele momenten waarbij Gala keer op keer de voordeel van de twijfel kreeg. Diagne mocht volgens mij geen rood krijgen.. Elleboog, tackle van achter, schwalbe waren niet genoeg voor een tweede gele kaart. Ondanks dat is Gala de verdiende winnaar van vandaag. Ze hebben zich defensief erg versterkt met Luyindama en Marcao.

Gezien de vele afwezigen ben ik niet eens zo verdrietig, vooral omdat iedereen streed voor elke meter. Ik zie een leuke basis voor de komende jaren en ik hoop dat Unal doorgaat met dit , want ik geniet steeds meer van dit team.

10 februari 2019 om 19:40

Bro jij bent de eerste Trabzonlu die ik hier tref vanavond. Jullie toekomst ziet er rooskleurig uit man. Hopelijk trekken jullie deze lijn door want mijn Turks-voetbal hart deed echt pijn de afgelopen jaren. Je mag zeker trots zijn op je team, ze hebben ondanks blessures en een slechte scheid sterk weerstand geboden!

10 februari 2019 om 20:20

Bedankt voor je sportieve reactie man. Ik geniet ook echt van Trabzon sinds de tijd van Colman, Alanzinho en Yattara. Een team dat voor elkaar vecht met het accent op de jeugdopleiding en sterke buitenlandse spelers. Hoop dat ze dit beleid doorvoeren, want dan zie ik een prachtige toekomst tegemoet met leuk voetbal en heerlijke talenten en mag ik misschien dromen van een (officiële) eerste kampioenschap.


10 februari 2019 om 23:44

Weet niet hoe jullie Trabzonspor-supporters erover denken, maar ik vind het wel raar dat Abdulkadir Parmak pas op zijn 24e een serieuze kans krijgt, die gozer kan zo goed voetballen. Jarenlang hebben ze ons proberen wijs te maken dat er geen goede Turkse voetballers rondlopen in de jeugdopleidingen.

Galatasaray won zoals ik had verwacht. Ben er niet blij om maar ze spelen gewoon als een van de betere club wellicht zelfs de beste. De puntenverschil bedraagt nu 6... Basaksehir lijkt me de club om een puntenverschil van 8 punten nog weg te geven. Ze moeten maar even uithouden... Ik hoop toch echt dat we tegen Basaksehir verliezen.

Zoals ze bij ons wel eens zeggen; boyle oynayin, canimizi yiyin! Al jaren miljoenen over de bank smijten voor 'topvoetballers' die van meerwaarde zouden moeten zijn is voorbij. Gewoon je eigen jongens, aangevuld met een paar buitenlandse jongens, die allen van meerwaarde zijn, anders kun je ze gewoon alle 11 met je eigen Turkse spelers aanvullen vind ik. Wat ben ik blij en trots om deze ontwikkeling bij mijn club te zien!

Over de wedstrijd kan ik heel simpel zijn. Of je nou laag of hoog springt heeft GS verdiend gewonnen. Neemt niet weg dat ik ze na de 1ste en 3de treffer best wel terug vond vallen, waardoor wij ook wat meer ruimte kregen e.d. Alleen door net de verkeerde keuzes, teveel blessures en wat pech heeft het niet zo mogen zijn.

Penalty, rode kaart, buitenspel of wat dan ook, wil ik eigenlijk niks over zeggen. Waar ik wel mee zit is; bij de penalty van GS gaat de scheids niet kijken en bij de 'penalty' van ons gaat hij wel kijken. Dit 'meten met 2 verschillende maten' moet echt een keer ophouden in Turkije. Want zo blijft het telkens vraagtekens oproepen bij mensen en zullen ze er noout de volledige vertrouwen in hebben.

Tot slot, GS-fans gefeliciteerd met de verdiende overwinning en veel succes in Europa, mogen jullie ons en Turkije op een zo'n best mogelijke manier vertegenwoordigen.

Ik vond die penalty van Galatasaray niet echt terecht, dan moest de scheids die van trabzon ook geven. Of juist alle 2 geen penalty geven en eerlijk houden. Wij worden kampioen, fener ook maar dan van onderaan😭

Vondt Galatasaray zwaar mee vallen had veel beter wedstrijd verwacht.. scheidsrechter was drama voor beide partijen penalty was gwn een penalty diagne geval van twijfel kon een 2e gele kaart krijgen! Maar over het algemeen kreeg galatasaray alleen maa4 vrije trappen teg3n en gele kaarten. Andere kant trabzonspor die kreeg alle vrije trappen mee zonder kaarten..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren