Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Frustratie bij Bosz ondanks overwinning: ‘We speelden zo slecht’

Laatste update:

Ajax boekte zondag een 1-3 overwinning op PEC Zwolle, maar zonder moeite ging dat niet. Peter Bosz was na afloop dan ook niet tevreden, zo liet de trainer van de Amsterdammers weten voor de camera van FOX Sports.

/

Bosz zei zich te willen ‘beperken’ tot de overwinning: “Ik vond het niet best. Als je vijf punten voor staat en zij drie schorsingen hebben, dan moet je gewoon fel beginnen, ze bij de strot pakken, maar dat was het laatste wat we deden. We speelden zo slecht”, doelde Bosz op het spel van Ajax in de eerste helft.

Bosz durfde ook in de spiegel te kijken: “Ik had het voor de tijd moeten doen, dat is mij schijnbaar niet gelukt.” De NOS bevroeg Bosz later nog naar de situatie van Anwar El Ghazi: “Hij zit in mijn selectie en zolang ik hem beter vind dan een ander, dan speelt hij. Of er nog iemand bij komt? Dat weet ik niet. Daar ga ik niet over.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

We hebben aanvallers nodig, het zwakte punt van Ajax. De aanvallers scoren te weinig. Middenvelder kunnen niet blijven scoren. Een aanvaller als pinchhitter en nog een vleugel speler is momenteel zeker nog nodig. En als el Ghazi nog weggaat 2 buitenspelers.

15 januari 2017 om 18:00

Klopt wel, maar ik denk dat we die met oa. Kluivert wel hebben. Daarom ook zeker geen twee buitenspelers, de jeugd moet ook de ruimte en kans krijgen. Onze middenvelders kunnen overigens zeker blijven scoren, Klaassen en Ziyech hebben gelukkig heel veel scorend vermogen.

15 januari 2017 om 18:05

We hebben aanvallers nodig die scoren, dan kan je zo veel makkelijker voetballen. Als je weet dat een buitenspeler dreigend blijft en kan scoren ook als je al 1-0 voor staat kan je zoveel makkelijker voetbalen.

15 januari 2017 om 18:08

Laude, Kluivert moet je langzaam brengen en dus proberen el g hasi te behouden, ook al zal dat niet makkelijk gaan

15 januari 2017 om 18:11

@gerard13

Voorin zijn gewoon niet in vorm, ik denk dat er meer in zit dan er nu uitkomt bij zowel Younes, Dolberg, Traore, El Ghazi en Cerny. Allemaal bewezen wel een doelpunt te kunnen maken (younes 3 x tegen RB leipzig) maar het komt er nog niet uit, concurrentie en het laten zien moeten er dan voor zorgen dat het alsnog naar bovenkomt.

15 januari 2017 om 18:16

Dus omdat hij 1 oefenwedstrijd goed speelt moet hij het wel kunnen. Als ze allemaal een half jaar ondermaats presteren hoort dat gewoon consequenties te hebben. Ons middenveld heeft 19 goals gemaakt en onze voorhoede pas 13.
Van de 38 goals die ons team heeft gemaakt komt maar 1 derde van de voorhoede spelers af dat is gewoon veelste weinig

15 januari 2017 om 19:32

In europa ook twee goals en vorig jaar een stuk of 7... Ja is te weinig, moet beter, maar dat betekend niet dat een aankoop die nog moet wennen het wel even doet.

Het spel van ajax is te vaak heel stroef. Vooral in uitwedstrijden. Tel daarbij op dat we bijna nooit een voorsprong normaal over de streep kunnen trekken en het altijd penibel wordt in de slotfase. Dus als het zo doorgaat worden we niet kampioen nee.

Spelers als Klaassen, Viergever, en Veltman speelde gewoon bagger, ik vond Kluivert wel heerlijk spelen wat een prachtige speler.

15 januari 2017 om 17:48

De slechtste man van het veld benoem je niet, Dolberg was vandaag compleet onzichtbaar. Hij sloft wel vaker over het veld, maar kon dat vandaag niet verbloemen met een goal of mooie actie.

15 januari 2017 om 18:10

Toch heeft hij zowel niets goed als niets fout gedaan, is heel raar. Die paar ballen die hij kreeg toonde hij zich duelkrachtig en hield hij vaker bal in de ploeg, van hem uit ging weinig acties naar voren uit. Hij lijkt niet zo nadrukkelijk op zoek naar de goal te zijn, meer bezig met de bal in de ploeg houden. De aanvallers lijken juist in dienst van het middenveld te spelen terwijl je het andersom zou verwachten.

15 januari 2017 om 18:19

Hij kwam steeds in de bal waarna deze naar de buitenkant werd gespeeld, bij een voorzet stond ie dan tever naar achteren waardoor hij nooit gevaarlijk kon worden. hele slechte positionering van Dolberg.

15 januari 2017 om 18:29

Huh? Dolberg werd niet of nauwelijks in het spel betrokken, maar wat hij deed, deed hij gewoon goed in mijn ogen.

15 januari 2017 om 18:33

Dolberg kreeg geen ballen, spelers als Veltman etc wel en die deden het slecht, Dolberg was gewoon matig maar kreeg niks kan hem niet de schuld geven, plus hij is jong en die andere niet ze hebben veel ervaring en we moeten niet teveel verwachten van een Dolberg anders wordt hij gewoon een tweede Fischer.

15 januari 2017 om 18:40

Baardgrasmus,

Wat een grote onzin zeg, Dolberg speelde prima, liep zich constant goed vrij, en had de weinige duels die hij had goed gewonnen.

Slechtste man was wederom Veldman, voor mij een totale raadsel dat die man uberhaupt nog het shirt van Ajax mag dragen.

Vandaag werd Dolberg gewoon genegeerd door Ziyech, die als dirigent van Ajax besloot om de hopeloze kansen missende El- Gazi keer op keer de bal te geven, zodat hij die kon verprutsen.

Dat is de reden dat Dolberg gewoon minder speelt. Blijkbaar wilt Ziyech niet dat Dolberg om voor mij onbekende redenen de bal krijgt.

Dolberg heeft in zijn rechter teen meer klasse dan heel Anwar bij elkaar. Dat zie je aan elke aanname, ook zijn techniek is meer dan uitstekend.

Als je het middenveld en met name Hakim hem beter bediend in de 16, dan zal je zien dat de teller hard zal oplopen bij hem.

Ik vind hem nog steeds het grootste talent als spits wat Ajax heeft rondlopen.
Bosz is hier ook schuldig aan, die moet zorgen dat de mensen spelen op de manier dat het maximale uit elke speler wordt gehaald.

Het is allemaal niet zo moeilijk...je ziet duidelijk dat Hakim voorkeur heeft voor zijn Mocro broer, en dat is heel fout in het voetbal. Hij moet namelijk geen keuze maken met het hart, maar met zijn hoofd...

El-Gazi is een leuke 12 in een dozijn speler, niet meer en niet minder. Dolberg gaat het veel verder schoppen als hem, daar ben ik van overtuigd.

Karim is natuurlijk ook van grote klasse, maar hij moet niet kijken naar afkomst, maar eerlijk de bal geven aan alle spelers...

15 januari 2017 om 18:47

Dolberg was ook voor de winterstop wrken onzichtbaar. Je ziet dat ze nu meer op hem letten en hij kan het verschil nu al langere tijd niet meer maken.
Boj luuk de jong had men allang gesproken over een crisis bij zo veel mindere wedstrijden.
Dolberg is en blijft een groot talent maar bewees maar weer eens dat hij er nog lang niet is. Waarbij vooral opvallend is dat hij het heel moeilijk heeft tegen jongere verdedigers.

15 januari 2017 om 19:08

@Janssen
Dolberg komt net kijken. Hoe kan je de jonge Deen met Luuk de Jong vergelijken? Kasper heeft nog niet eens één vol seizoen op dit niveau gespeeld?!? Ik zag zeker in de tweede helft een paar acties die mij goed deden. Hij kan zo lekker van een verdediger wegdraaien. Dolberg komt er wel.

15 januari 2017 om 20:34

Je ziet dat hij (Dolberg) het nu gewoon even wat moeilijker heeft, is niets mis mee. Dit was wel te verwachten natuurlijk daarom heb ik zelf ook nooit meegedaan aan het ophemelen van Dolberg.

16 januari 2017 om 06:35

@gio1001serius trek je de rasicme kaart? Kom op man El ghazi had vandaag gewoon veel betere loopacties dan dolberg. Kijk maar naar die penaltie die die versierde waarom liep dolberg dat gat niet in? En kluivert gaf zeker ook de bal vaker aan el ghazi omdat wat precies??

15 januari 2017 om 18:04

Viergever en Veltman maakte beide een stomme fout, maar met name Viergever haalde zoveel weg achterin, Sanchez werd ook een drietal keer kinderlijk voorbij gelopen en Viergever repareerde dat de hele tijd. Als hij die domme fout niet had gemaakt was hij wat mij betreft man of the match, dat soort dingen worden nauwelijks gewaardeerd.

Net als dat Klaassen echt overal was op het veld in de eerste helft toen het niet liep, de engelse commentatoren konden hun superlatieven niet op, rondom zijn loopvermogen en inzet.

Veltman had een prachtige assist bij de 0-2 op Ziyech, ook niet zijn beste wedstrijd, maar dit wordt gewoon niet gezien terwijl dat net zo mooi was als de goal van Hakim zelf.

Kortom deze spelers voorkwamen heel wat tegendoelpunten, niet de meeste opvallende spelers (al was die lange bal van veltman prachtig) maar ohzo belangrijk.

Sanchez was vandaag niet best, Dolberg ook niet en Younes was het minste van allemaal.

15 januari 2017 om 18:16

Wat een onzin Ouadie.
Klaassen speelde gewoon een sterke wedstrijd op het middenveld. Viel niet op met een goal of een assist. Dat is het enige. Viergever vond ik ook gewoon heel goed spelen vandaag. Alleen ongelukkig bij dat tegendoelpunt. Voorkwam echter een paar hele grote kansen na oa fouten van Veltman en Sanchez. Bij het voorkomen van die kans na de fout van Veltman kwam hij wel in een klungelige situatie terecht die Joel zelf daana klaarde.
Veltman speelde, naar zijn doen, een zwakke wedstrijd vandaag. Maar iedereen heeft dat weleens. Alleen lijkt de wereld te klein als Joel dat overkomt. Een beetje a la Daley Blind in het verleden. En toch was hij er met die assist.
Dolberg speelde minder, al deed hij aan de bal toch een paar leuke dingen. Hij werd vandaag ook wel minder in het spel betrokken. Heb er echter niet genoeg op gelet of dat kwam door zijn positionering of omdat hij echt werd overgeslagen. Wel leek het er een beetje op alsof Ziyech af en toe een bal aan Dolberg kon geven, maar dan voor Anwar koos.

15 januari 2017 om 18:34

@adutchbrew; ik heb in het stadion vandaag juist extra op Klaassen gelet omdat hij op tv wel vaker wat afwezig lijkt. Ik weet niet of jij dezelfde Klaassen bedoelt als ik, maar ik vond hem een van de minste ajacieden vandaag. Hij was volledig onzichtbaar, heeft geen noemenswaardige ballen onderschept en blonk in balbezit ook niet uit.

15 januari 2017 om 18:49

zwollywood,

Dan zou ik zeggen, zet even je gekleurde bril af, Klaassen speelde vandaag anders weer uitstekend. 1e helft was hij de beste aan Ajax kant, en de 2e helft viel hij minder op door Ziyech.

Klaassen had weer een paar prachtige steekballen die jammerlijk niet werden benut door de steeds missende Anwar.

Ik vond Klaassen vandaag een van de betere op het veld bij Ajax.

Vooral onze verdediging was zwak vandaag, waardoor de opbouw erg slordig was. Davy was als vanouds weer als stofzuiger op het veld bezig...zo belangrijk...

Eerlijk gezegd betwijfel ik wel of je dan zoveel van het spel snapt als je vandaag hem de hele tijd hebt gevolgd...

15 januari 2017 om 19:31

@Gio, niet nodig om stoer te gaan doen, meningen kunnen verschillen en dat heeft niets met een gekleurde bril te maken. Jij en ik hebben schijnbaar een andere kijk op wat een aanvoerder van Ajax moet laten zien.

15 januari 2017 om 21:01

Vergeet? Ik vond hem op enkele fouten prima voetballen. Dat lag niet alleen aan hem maar meer aan het middenvelders. Klaasen vind ik verschrikkelijk.

Ik heb ze voor de winterstop wel meer van dit soort wedstrijden zien spelen hoor, zo vreselijk slecht was het ook weer niet. Sinkgraven speelde voor zijn doen erg goed, net als Kluivert, wanneer was het voor het laatst dat we een vleugelspeler een fatsoenlijke wedstrijd zagen spelen bij Ajax? Ziyech trekt Ajax weer over het dode punt heen op het moment dat je denkt dat ze de wedstrijd uit handen geven. Ik denk dat Bosz een beetje overdrijft, zoals hij dat ook deed na Leipzig. Dit niveau heeft Ajax dit seizoen meer wel dan niet laten zien, en een competitiewedstrijd laat zich gewoon niet vergelijken met een oefenwedstrijdje.

15 januari 2017 om 18:13

Ziyech helpt zeker, maar ik vind dan af doet aan de geweldige crosspass van Veltman op Ziyech bij de 0-2 bv. Die speelde niet erg goed, maar dat doet hij toch maar. Klaassen en zijn loopwerk wordt ook altijd maar onderschat.

15 januari 2017 om 18:49

Sinkgraven mag daarbij wel blij zijn dat hij in het veld mocht blijven staan. Hij raakt de aanvaller van zwolle nauwelijks, maar het was natuurlijk wel een penalty voor zwolle.

Als je dit ziet was niet best, maar ja 3 punten erbij, de top 3 was niet in beste doen, rb leipzig zal wel tegen ajax met het 3 hebben gespeeld,

15 januari 2017 om 18:10

Speelde met de basis op 2 spelers na. Ik zou de volgende keer gewoon even opzoeken ipv lukraak roepen

Bosz moet zich ook zorgen maken over het feit dat Ajax het meeste tegendoelpunten krijgt in het laatste kwartier. Toen ik dat op TV zag schrok ik eigenlijk. Het gebeurde niet alleen tegen Feyenoord (Kuijt) en PSV (Siem de Jong), maar ook vanmiddag was het even echt billen knijpen. Het team kan mentaal zo kwetsbaar zijn zeker als je ziet hoe Veltman en Viergever soms in de fout gaan. Helaas deed Sanchez vanmiddag ook mee in de mallaise.

Volgende week ben ik niet positief. Utrecht uit... Feyenoord lijkt dit seizoen mentaal heel sterk te zijn, en heb zo een gevoel dat het gaat volgende week zondag gaat groeien. Denk echt niet dat Ajax in de Domstad gaat winnen.

Ach, elk team moet opstarten na de winterstop, ook Ajax. Ze hebben verdiend gewonnen met duidelijke cijfers. Tuurlijk was het spel niet goed, maar ze moeten weer rustig toewerken naar dat niveau. Ik verwacht een heel spannende titel strijd tussen Feyenoord, Ajax en PSV.

Realistische kijk van Bosz. Het was niet al te best vandaag, maar als ik naar de concurrenten kijk dan word ik daar ook niet enorm vrolijk van. Het zal allemaal wel spannend blijven tot het einde.

Wat betreft versterkingen hoop ik op een Huntelaar als back-up voor Dolberg. Met Huntelaar had je vandaag bijvoorbeeld iets meer kunnen forceren om druk te houden op Pec. Hij is, door zijn ervaring, toch een speler die de bal wat langer vast kan houden zodat het middenveld kan aansluiten. Dolberg is meer een type die kaatst en direct doorbeweegt.
Daarnaast hebben we zeker een rechtsbuiten nodig wanneer El ghazi vertrekt. Eentje die er direct staat. Lozano is wat mij betreft overbodig aangezien we op links genoeg smaken hebben.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren