Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Frenkie de Jong lijkt vanavond in kraker andere rol te krijgen bij Barcelona

Laatste update:

Frenkie de Jong begint zondagavond in de basis bij Barcelona voor de topper in LaLiga tegen Atlético Madrid. De Nederlander vormt in het Wanda Metropolitano het middenveld van Barcelona samen met Ivan Rakitic en Arthur. Sergio Busquets ontbreekt vanwege een schorsing in de wedstrijdselectie van de Catalaanse grootmacht. Daardoor is de kans groot dat De Jong vanavond als controleur speelt in plaats van als halfspeler.

Busquets pakte vorige week tegen Leganes (1-2 winst) zijn vijfde gele kaart van het seizoen, waardoor de middenvelder er niet bij mag zijn tegen Atlético. Op zijn plek kiest Barça-trainer Ernesto Valverdo voor Rakitic, waardoor het waarschijnlijk is dat De Jong 'met de punt naar achteren' zal spelen. Verder valt op dat Clement Lenglet in het centrum van de verdediging de voorkeur krijgt boven Samuel Umtiti.

Aan de kant van Atlético Madrid is het opmerkelijk dat Saúl Niguez als linksback staat geposteerd. Renan Lodi, die meestal op die positie speelt in het elftal van trainer Diego Simeone, zit op de bank. João Félix vormt een aanvalsduo met Álvaro Morata. De twintigjarige Portugees moest het midweeks tegen Juventus (1-0) nog doen met een invalbeurt, maar krijgt nu de voorkeur boven Vitolo.

Opstelling Atlético Madrid: Oblak; Trippier, Felipe, Hermoso, Saúl; Correa, Herrera, Thomas, Koke; João Félix, Morata.

Opstelling Barcelona: Ter Stegen; Sergi Roberto, Piqué, Lenglet, Junior Firpo; Rakitic, De Jong, Arthur; Messi, Suárez, Griezmann

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Dat is geen nieuwe rol, hij heeft daar dit seizoen al regelmatig gespeeld, ook wanneer Busquets fit is. In mijn ogen ook zijn beste positie.

1 december 2019 om 20:06

Wanneer Busquets speelde was Busi controleur en speelde Frenkie vooruit geschoven, meestal links op het middenveld..

1 december 2019 om 20:21

weet je, ik ben eigenlijk best wel benieuwd of busquets gewoon niet aan de rechterkant kan spelen in plaats van frenkie. Dat ze elkaar gewoon een keer omdraaien.

1 december 2019 om 21:39

Ik zie Frenkie graag op 6 maar ik denk niet dat Busquets op rechts een toegevoegde waarde is eerlijk gezegd.

1 december 2019 om 20:08

Heeft veel meer indruk gemaakt als linker 8 dan 6 en heeft ook ze betere wedstrijden op 8 gespeeld.

Jammer dat busquets een schorsing heeft. Tegen teams die veel druk zetten is busquets onmisbaar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren