Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fraser stuurt aan op vertrek: ‘Ze maken het mij niet gemakkelijk’

Laatste update:

De kans dat Henk Fraser zijn aflopende contract bij Vitesse gaat verlengen, lijkt klein. De trainer hintte zondagavond in het praatprogramma Studio Voetbal dat hij aan zijn laatste seizoen bezig is bij de huidige nummer zeven van de Eredivisie.

Fraser liet weten Vitesse een ‘mooie en warme club’ te vinden en dat hij het bij ‘95 procent’ van zijn werkzaamheden naar zijn zin heeft. “Maar ze hebben mijn werk niet gemakkelijker gemaakt, dat ga ik niet ontkennen”, zo leek hij te doelen op de eerdere bemoeienis van commissaris Valeri Oyf met het technische beleid en het vertrek van technisch directeur Mohammed Allach naar Maccabi Haifa.

“Ik ben er voor mijzelf wel uit”, voegde de 51-jarige Fraser er nog aan toe. “Iedere trainer staat voor zijn visie, ideeën en opstelling, dus wat dat betreft is het ook weer niet zo ingewikkeld.” Toen columnist Özcan Akyol vroeg of Fraser vertrekt als hij ‘niet meer voor zijn dingen’ kan staan, antwoordde de coach gedecideerd: “Ja. Hoe groot de kans is dat dat gaat gebeuren? Dat is reëel, maar ik heb beloofd dat ik daar niet meer over zou zeggen.”

Algemeen directeur Joost de Wit liet in november weten dat hij op het trainingskamp in Spanje in gesprek gaat over een eventuele nieuwe verbintenis voor Fraser. Over de vermeende bemoeienis van Oyf met de beslissingen van Fraser, zei De Wit: “Er is geen club in Nederland te vinden waar commissarissen of andere mensen in de organisatie niet ook vanuit enthousiasme, betrokkenheid of ambitie hun mening of advies geven.” Hij voegde daaraan toe dat enkel en alleen Fraser over het technische beleid gaat wat het eerste elftal betreft.

Denk jij dat Henk Fraser het seizoen afmaakt als trainer van Vitesse?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die is weg. Denk ook niet dat hij het seizoen afmaakt.

18 december 2017 om 07:39

Jij doet iig goed zijn best om ontslagen te worden de laatste tijd.

18 december 2017 om 07:40

Luisterde hij maar wat meer..
5- 3- 2 spelen met backs zonder actie.. Castangios ipv Matavz (Twente uit) Je best spelende speler eruit halen (Foor, Willem II thuis) voor een verdedigend ingestelde speler bij 1-2 achterstand.
En zo kan ik wel even doorgaan.
Als ie weg wilt mag ie van mij ook wel vandaag gaan!

Met zo'n instelling is het beter om uit elkaar te gaan. Helaas de verkeerde reden. Blijf Henk voor eeuwig dankbaar voor de eerste prijs!

Dat heeft hij helemaal niet gezegd. Man hoezo de boel opblazen.

Ik vond Fraser gisteren nog heel netjes. Al die ophef is onbegrijpelijk. Hij heeft 100x gezegd dat hij de club, de fans en zijn spelers geweldig vindt. Wat moet die arme man nog meer? Moest hij liegen dat hij en het bestuur zo geweldig samenwerken?

Ik denk dat Fraser het seizoen afmaakt en dan vertrekt.

Vind die Fraser eigenlijk een prima coach en trainer. Heeft gewoon prima gepresteerd met Vitesse. Historische bekerzege. Maakt op mij altijd een nette en chique indruk. Niet alleen langs de lijnen, ook in interviews en in zijn tv optredens.

Wat dat betreft heeft hij het denk ik ook keurig gedaan in Studio Voetbal. Zonder echt namen en rugnummers te noemen heeft hij duidelijk gemaakt dat hij vind dat hij als trainer niet optimaal kan werken en functioneren. Dat is ook logisch. Als hij vanuit de Russische enclave in Londen allerlei opdrachten krijgt welke spelers hij op moet stellen, terwijl hij als trainer op het veld veel beter kan beoordelen welke spelers het beste zijn team kunnen vormen, dan is dat gewoon heel lastig voor een trainer.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren