Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fraser kent nieuwe assistent nog niet: 'Ik heb nog niemand gesproken'

Laatste update:

ADO Den Haag en Excelsior deelden zondagmiddag in een spectaculair duel de punten (3-3) en dat gebeurde onder het toeziend oog van Gao Hongbo, die door clubeigenaar Hui Wang is aangesteld als de nieuwe assistent voor ADO. Henk Fraser heeft hem echter nog nooit ontmoet.

/

Het is de bedoeling dat de twee nauw gaan samenwerken in de hofstad, maar vooralsnog weten beide heren dus absoluut nog niet van elkaar hoe zij over voetbal denken. “Ik heb nog niemand gesproken”, zei Fraser tegen de NOS. “Ik vind het leuk dat die betrokkenheid er is, maar ik weet nog niet wanneer ik hem spreek. En hoe het eruit gaat zien weet ik ook niet.”

Volgens Fraser is dit niet de moeilijkste week in zijn dienstverband bij ADO: “Nee hoor. Hier is het altijd onrustig. Ik maak dit al twee jaar mee”, klonk het. Het is niet bekend wanneer Hongbo voor het eerst op de bank zal plaatsnemen bij ADO.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Je voelt aan alles dat dit niet lekker zit. Fraser wordt niet betrokken in het proces terwijl het nota bene z´n assistent moet worden!
De tekst 'ik heb nog niemand gesproken' zegt heel veel...

Is wel belachelijk natuurlijk dat hij nog geen enkele keer contact heeft gehad met zijn nieuwe assistent,puur een van uit China opgelegde keus geweest om die kerel hier te plaatsen.

Snap de toegevoegde waarde van zo'n Chinees dus absoluut niet. Lijkt me niet dat Fraser en ADO hier op zitten te wachten.

27 september 2015 om 19:52

fraser misschien niet ado wel anders halen ze hem toch niet

27 september 2015 om 23:08

Hij is niet door ADO gehaald maar door mr.Wang. Net alsof deze man naar ADO zou gaan als de club niet in Chinese handen zou zijn.

29 september 2015 om 01:36

dus door ado gehaald aangezien wang de eigenaar en dus de baas is

Prachtig dit, die chinezen denken dat de club nu van hen is en dat ze dus iedereen die kant op mogen sturen en dat ie wel wordt ingepast

27 september 2015 om 18:30

Niet zo gek toch, als eigenaar?

27 september 2015 om 19:53

die chinezen mogen doen wat ze willen ze zijn immers eigenaar

27 september 2015 om 21:01

Euhm, die club is ook van hun.

Volgende intervieuw met fraser zal waarschijnlijk zijn. " heb inderdaad met hem gesproken maar verstond er geen zak van".

Eerst maar eens afwachten wat er gebeurd, ik denk ook dat zo man niks toevoegt aan deze geweldige club, en nee ik ben geen ADO fan, maar vind het gewoon een mooie volksclub.

Ik denk als men dit soort mensen op de bank gaat zetten, die niet kunnen communiceren met spelers en collega's dat het ADO meer schaad dan goed brengt. Maar wij zullen het meemaken, de een zegt nu dit en de ander zegt dat.

Ado gaat zo naar de klote, lekker bezig die chinees met z'n corrupte bende

29 september 2015 om 01:38

ado gaat nooit helemaal verloren en zo zijn er wel meer clubs

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren