Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fraser: ‘Er is bij mij geen paniek en bij de groep is ook geen paniek’

Laatste update:

ADO Den Haag begon niet slecht aan het seizoen, maar inmiddels heeft de ploeg van trainer Henk Fraser al zes wedstrijden op rij niet meer gewonnen. Zaterdag was NEC na rust veel te sterk voor de ploeg van Fraser: 4-1. De coach, die ondanks de slechte resultaten een nieuw contract tekende in de Hofstad, is niet in paniek.

/

“Er is bij mij geen paniek. En bij de groep is ook geen paniek”, aldus Fraser in gesprek met de NOS. ADO Den Haag kreeg in Nijmegen een razendsnelle tegentreffer (Aaron Meijers schoot binnen twintig seconden in eigen doel), maar daarna pakte de ploeg het goed op. De ruststand was 1-1, maar na de pauze was NEC veel te sterk voor de bezoekers.

Christian Santos eiste de hoofdrol op met een fantastische omhaal, al is Fraser van mening dat die treffer simpel voorkomen had kunnen worden. Zijn verdedigers durfden het echter niet aan om zich voor de bal te gooien. “Inderdaad zul je dan een tik op je hoofd of je lichaam krijgen. Mijn spelers misten de overtuiging die de spelers van NEC wel hadden, en op basis daarvan verlies je de wedstrijd.”

Is Henk Fraser wel de juiste trainer voor ADO Den Haag?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vind ADO een heel behoorlijk team hebben, alleen verdedigend staat het niet zo sterk. Ik vind Havenaar echt een verademing, die is echt ijzersterk begonnen en vind vanaf allerlei onmogelijke posities het net. Als ADO een creatieve middenvelder en een vervanger voor Beugelsdijk aantrekt zie ik ze zeker wel in de hogere regionen van het linkerrijtje moeten komen

3 oktober 2015 om 22:26

We hebben gewoon tommie kanon en gehrt nodig.. Ik vond bakker altijd n talent maar daar ben ik ook n beetje vanaf

Dit team is niet meer te motiveren. Door alle onrust binnen de club weet niemand meer de juiste motivatie op te brengen. Frases is geen slechte trainer, maar hij zal toch harder op moeten treden. Werken en inzet tonen, zoniet dan lekker in het 2e spelen. Al die tere zieltjes moeten maar eens beseffen wat voor bevoorrecht leven ze hebben. Schop onder hun kont kan geen kwaad op zijn tijd. Het wordt weer een klote seizoen, met weinig uitzicht op verbetering.

Geen paniek zeg tie, schijt tog uit, dat blijft tie continue herhalen. Wanneer is er geen paniek dan Wnr ze de Jupiler league in gaan.

Goed zo Henk. Dat is helder. Het gaat prima, niets aan veranderen. Dat Nec weet ook weer waar het aan toe is. De supporters begrijpen het niet. Toch?

Geen paniek want hij heeft net zijn contract verlengd. Geen paniek want de gemeente mag het weer opknappen zoals gewoonlijk. Die weigeren om de club in eigen beheer te nemen waardoor je weer eens vele miljoenen extra ziet verdampen.

Geen paniek want we hebben Jan Willen Licht. Geen paniek want wij hebben Wang. Als hij nog even blijft zitten dan is het wachten na 110 jaar op exit ADO want op deze manier duurt dat echt niet lang.

Ha ha wat is het toch een lulhannes. Geen paniek we staan gewoon 16e. Exit Gekke Henkie a.u.b.

Henk nu verspil je bij mij je krediet.
Ongelooflijk dat je dit zegt. Dit kan toch niet meer. We staan godverredomme op plek 16!!!! Hallo stein lag eruit toen. Als ik jou was zal ik nu hard voor je centen gaan werken. Want als het bestuur je niet weg wilt krijgen wij je wel weg net als Stein ook al zal het wat kosten.

Stelletje idioten!!! Week in week uit hetzelfde verhaal.

4-1 nec
3-3 excelsior
3-3 genemuiden + penaltys missen
Amateuristisch verliezen van Zwolle.

Hoelang moet dit allemaal nog door? Nog steeds geen paniek?

Tegen de graafschap gaan we ook niet winnen stumperts!!!!!

4 oktober 2015 om 03:44

Het is war hard beachreven maar het is pijnlijk waar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren