Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Frankrijk trekt in spektakelstuk in Parijs aan het langste eind

Laatste update:

Frankrijk won vrijdag nog van het Nederlands elftal en Les Bleus hebben dinsdag ook Rusland aan de zegekar gebonden. De thuisploeg kwam in het Stade de France nog voor de rust op een 2-0 voorsprong en even leek het erop dat het een eenvoudige avond zou worden voor de ploeg van Didier Deschamps. De Russen toonden in de tweede helft echter veerkracht, maar de 4-2 van Kingsley Coman bleek de bezoekers uiteindelijk toch te machtig.

/

N’Golo Kanté beleeft een seizoen dat hij niet snel zal vergeten; de middenvelder voert met Leicester City al geruime tijd de Premier League aan en dinsdag mocht hij, op zijn verjaardag, zijn basisdebuut maken voor de Franse ploeg. Na negen minuten werd het sprookje voor 25-jarige Fransman nog mooier: Antoine Griezmann leek in eerste instantie de bal te verspelen doordat hij weggleed, maar de speler van Atlético Madrid slaagde er toch in de inkomende Kanté te vinden, die daarna goed binnenschoot voor de 1-0.

Frankrijk hield na deze succesvolle beginfase de druk op de ketel en Griezmann leek de voorsprong al snel te verdubbelen, maar de aanvaller kwam niet helemaal goed uit na een goede pass van André-Pierre Gignac. De twee wisten elkaar een dikke vijf minuten voor rust wel succesvol te vinden: Griezmann slingerde een vrije trap voor het doel, waarna Gignac de bal al duikend langs Igor Akinfeev kopte.

/

Vlak na rust leek het meteen weer raak voor de spits: Kanté bereikte Gignac met een mooi passje, maar de kopbal van de speler van het Mexicaanse Tigres belandde op het dak van het doel. Rusland had de eerste helft aanvallend zo goed als niks laten zien en in de beginfase van de tweede helft leek het weer dezelfde kant op te gaan. Tien minuten na de thee lag de bal echter zomaar achter Hugo Lloris: Alan Dzagoev vond met een vrije trap het hoofd van de compleet vrijstaande Aleksandr Kokorin, die hard binnenkopte.

Echt lang kon Rusland daarna niet van de aansluitingstreffer genieten, want Dimitri Payet maakte er met een prachtige vrije trap 3-1 van. Vier minuten later was de spanning echter alweer terug in de wedstrijd: Oleg Shatov legde de bal terug op de inlopende Yuri Zhirkov en de veteraan schoot eenvoudig binnen. Het spel golfde hierna op en neer en Coman besliste de wedstrijd een kwartier voor tijd: de in dienst van Bayern München spelende jongeling kapte de ingevallen doelman Yuri Lodygin uit en vond daarna eenvoudig het lege net.

Denk je dat Frankrijk het EK in eigen land gaat winnen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Frankrijk is aanvallend crème de la crème, heerlijke buitenspelers!! Spelers die in vorm zijn en gewoon geweldig presteren. Nu een Benzema in vorm en twee spitsen achter de hand en Frankrijk kan knallen. Middenveld geweldige stofzuigers en stabiele spelers.

Enige maar is de verdediging, vind het slecht en absoluut niet gefocust. Varane die een slechte periode meemaakt met real. Ciss te onrustig, dingen is drama en mag eigenlijk met zijn niveau niet mee, sagna drama. Werk aan de winkel voor Didier achterin.

Frankrijk wint de EK

Ps. Coman is een wonderkind en zal geweldige dingen laten zien ( als hij dat al niet doet )

29 maart 2016 om 23:04

Ik verwacht niet dat Benzema er komend EK erbij is...

30 maart 2016 om 00:02

Dat zou echt onzin zijn want het heeft niks met voetbal te maken.

30 maart 2016 om 21:27

Maar wel met zijn ploeggenoten van het nationale team. Na het EK moet er goed gepraat worden met de betrokken spelers. Ik begrijp zeker dat Valbuena niet in hetzelfde team wil uitkomen als Benzema.

30 maart 2016 om 01:42

Hoe zal de basisopstelling -wanneer iedereen fit is- eruit zien bij Frankrijk ?!? Zoiets ?

Wanneer Benzema weer wordt opgeroepen zal hij ongetwijfeld weer in de basis starten denk ik.

Lloris
Sagna
Koscielny
Varane
Evra
Sissoko
Pogba
Matuidi
Griezmann
Giroud
Martial
30 maart 2016 om 08:33

Laporte is geblesseerd toch? Jammer, Laporte en Koscielny zou een geweldig duo zijn.

30 maart 2016 om 21:29

Over Sagna valt te discussiëren. Probleem is dat er niet heel veel beters is. Jallet is ook een optie.

30 maart 2016 om 23:07

Debuchy ?

Ik heb de wedstrijd niet gezien. Maar wat een bazen doelpunt van Coman. Hij heeft de buitenspelval goed ontweken en is nog ontzettend snel heeft het ook netjes afgemaakt.

29 maart 2016 om 23:05

Hij was ook een plaag voor Rusland haha heerlijke speler, dat Juventus die jonge zo laat gaan..

Ja juve speelt een andere systeem en misschien past de Italiaanse competitie niet bij hem, maar dit is echt een wonderkid!! Genot om naar te kijken.

30 maart 2016 om 01:46

Ene Thierry Henry mislukte ooit compleet bij Juventus, alvorens bij Arsenal uit te groeien tot een van de beste spelers van de Premier League. De Serie A blijft een apart geval. Buitenspelers en jonge spelers die het van (louter) hun snelheid moeten hebben lijken per definitie niet te slagen in Italië heb ik het idee ...

Nederland - Frankrijk was toch echt op een vrijdag hoor..

On: die Payet, wat een baasje. Calhanoglu achtige vrije trap. Ook mooi dat Kante scoort, doet me wel eens denken aan een Makelele. Frankrijk voor mij topfavoriet voor het EK. Goede aanval, gebalanceerd middenveld en leuke verdedigers + top 5 keeper.

30 maart 2016 om 01:56

Frankrijk, Duitsland, Spanje en wellicht België zijn m.i. kandidaten voor de titel op het EK. Deze landen zijn in elke linie sterk vertegenwoordigd :

Courtois ; Alderweireld, Kompany, Vermaelen, Vertonghen ;
Nainggolan, Fellaini, Witsel ; De Bruyne, Lukaku, Hazard

Lloris ; Sagna, Koscielny, Varane, Evra ;
Sissoko, Pogba, Matuidi ; Griezmann, Giroud, Martial

Neuer ; Rudiger, Mustafi, Hummels, Hector ;
Kroos, Ozil, Khedira ; Gotze, Muller, Reus

De Gea ; Juanfran, Pique, Ramos, Alba ;
Fabregas, Busquets, Silva, Pedro, Morata, Iniesta

30 maart 2016 om 10:46

@afcajax83 haal giroud maar weg...kun je nog beter payet noemen. Die laat in Engeland ook heel wat meer zien dit jaar.

30 maart 2016 om 20:07

Ja, misschien wel. Maar Payet is geen centrumspits voor een 4-3-3 toch ?!?

die goal van zhirkov kwam uit een mooie combinatie waarbij roman shirokov weer een zeer goede steekbal op shatov gaf. rusland heeft nog wat werk te doen maar deze nederlaag is niet echt gek tegen een van de favorieten voor het EK

Rusland speelde in de eerste helft rampzalig. Ze hadden niets te vertellen en stonden dan ook terecht met 2-0 achter. In de tweede helft heb ik wel weer de passie en strijd gezien en deed Rusland nog leuk mee, maar de individuele klasse van Frankrijk heeft ons uiteindelijk toch de das om gedaan. Het zullen moeilijke wedstrijden worden tegen Engeland, Slowakije en Wales, maar als iedereen weer fit is, inclusief Cheryshev, moeten we in elk geval in staat zijn om van de laatste twee landen te winnen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren