Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Frank Lampard deelt opnieuw tegenvallende boodschap over Hakim Ziyech

Laatste update:

Frank Lampard kan komende zondag andermaal geen beroep doen op Hakim Ziyech als Chelsea op Stamford Bridge bezoek krijgt van regerend kampioen Liverpool. De manager van the Blues laat vrijdag tijdens de persconferentie in aanloop naar het treffen met de regerend kampioen weten dat de aanvallende middenvelder annex buitenspeler nog niet beschikbaar is. Ook Christian Pulisic, Ben Chilwell en Thiago Silva zijn niet van de partij aan de zijde van Chelsea.

Ziyech kwam op zaterdag 29 augustus voor het eerst in actie voor Chelsea in een oefenduel met Brighton & Hove Albion. Hij maakte een goede indruk, maar hield desondanks gemengde gevoelens over aan zijn officieuze debuut. In de openingsfase van de tweede helft werd hij naar de kant gehaald nadat hij een blessure opliep bij het nemen van een vrije trap. Strompelend verliet hij het veld, om vervangen te worden door Conor Gallagher.

Daardoor moest Ziyech afgelopen maandag het eerste competitieduel met Brighton & Hove Albion (1-3 zege) aan zich voorbij laten gaan. Lampard liet in aanloop naar dat duel weten dat men hoopte dat het een ‘kwestie van weken’ zou zijn voor Ziyech weer fit was. “Ziyech is niet klaar voor de komende wedstrijd”, liet Lampard vrijdag weten op de persconferentie in aanloop naar het thuisduel met Liverpool. “Chilwell is ook niet klaar voor de wedstrijd, hetzelfde geldt voor Pulisic. We hopen dat ze volgende week weer kunnen trainen, zodat er progressie geboekt wordt. Timo Werner is fit.”

“Thiago trainde de afgelopen drie of vier dagen mee. We werken eraan om hem fit te krijgen, maar Liverpool komt nog te vroeg voor hem”, zo tekent Goal op uit de mond van Lampard over van Paris Saint-Germain overgekomen Thiago Silva. “Hij is absoluut een leider, dat zit in zijn natuur. Hij spreekt niet geweldig Engels, daar moet hij nog aan werken. Maar we hebben meerdere spelers in de selectie die verschillende talen spreken, dus zij helpen hem daarmee. In de training dwingt hij respect af en ik kijk er naar uit om hem in mijn elftal te hebben.”

“Ik denk nog niet dat deze wedstrijd iets gaat beslissen, het is pas het tweede duel van het seizoen”, zo blikt Lampard vooruit op het treffen met Liverpool. “We hebben een zwaarbevochten overwinning op Brighton geboekt, die qua fitheid een beetje voelde als een vriendschappelijke wedstrijd. Nu staan we tegenover de kampioen van afgelopen seizoen, dat is een mooie uitdaging. Ik denk dat we vorig seizoen al behoorlijk aan elkaar gewaagd waren. Het wordt een uitdaging om drie punten binnen te halen.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Was vorige week al bekend? Daar stond bij dat Chilwell en Ziyech weken nodig hebben nog. Silva logisch want is deze week begonnen met trainen.

Als hij bij het nemen van een vrije trap al een paar weken eruit ligt, dan begin ik toch wel een beetje bang te worden. Straks krijgt die El Ghazi nog gelijk ook.

18 september 2020 om 20:36

Wat heeft El Ghazi gezegd?

18 september 2020 om 20:38

@allstar, dat Ziyech de sportschool op moet zoeken.

18 september 2020 om 20:44

Oja klopt. Het nemen van een vrije trap en daarbij geblesseerd raken heeft te maken met de sportschool. Lekker man

18 september 2020 om 21:08

@diegelbereds heb je je bet nog gewonnen? Zag het gisteren voorbij komen en riga heeft gewonnen. Ben benieuwd hoeveel je hebt gekregen.

18 september 2020 om 21:42

@cuco10, haha ja heb de bet inderdaad gewonnen. Maar al met al ging het om iets van 20 euro winst op een inleg van 20 euro, dus geen heel bijzondere winst. Speel doorgaans met wat kleinere bedragen. Echt wisselgeld wat dat betreft

18 september 2020 om 20:46

Tuurlijk. Het nemen van een vrije trap heeft alles te maken met de sportschool. El Ghazi had gelijk!

18 september 2020 om 21:28

Maar dat klopt dus niet wat vz steeds zegt, hij is op een heel andere manier geblesseerd geraakt. Hij wilde iets met rechts verdedigen, maar hij kan natuurlijk niet zo veel met rechts waardoor dit resulteerde in een mispeer van jewelste. Meneer lanceerde zich door zijn eigen misplaatste schopbeweging de lucht in, draaide daar hangende een halve pirouet en kwam vervolgens vervelend neer. Die vrije trap kwam daarna pas, maar toen was hij zichtbaar al aangeslagen. Hoe het eruit ziet was bijna komisch, maar eigenlijk gewoon nogal triest dat we hem door zoiets nu weken moeten missen. Edit; Ok ik overdrijf het een beetje, maar je moet even dit filmpje yt'en; Hakim Ziyech Injury on Chelsea Debut vs Brighton. See for yourself.

18 september 2020 om 22:31

Hij raakte niet geblesseerd bij de vrije trap maar bij een verkeerde landing toen hij een bal wilde wegschieten met rechts. Kan altijd gebeuren natuurlijk.

18 september 2020 om 22:46

Ja want bij Ajax heeft ie nog nooit een vrije trap genomen.

Dat ziet er niet goed uit. Vorig seizoen hebben ze op het nippertje toch nog die 4de plek behaald. Die versterkingen waar broodnodig om mee te doen voor een CL plaats. Een titel zie ik niet zitten, bij City en Liverpool lopen toch enkele absolute toppers rond, dat mist Chelsea spijtiggenoeg. Ik hoop dat ze als ploeg veel gaan bereiken. Maar als ik het zo zie is het eerder een team dat op ze technisch willen opbouwen en die vechters/winnaars mentaliteit ontbreekt toch wel.
Ik heb het nog al gezegd, een zeer jonge ploeg hebben is allemaal wel tof en het klinkt goed. Maar een ploeg zoals Chelsea heeft ondertussen het statuut van topploeg. Tot voor 2000 was ik content met af en toe een uitschieter en soms eens europees behalen. Nu is dat normaal. En de aankopen en lonen die ze betalen moeten ook vertegenwoordig worden in prijzen..

18 september 2020 om 20:42

Werner ziyech kante thiago silva chilwell jorginho zijn gwn wereldtop. City heeft wel enkele die beter zijn en hebben ook een bredere elftal. Maar chelsea is gwn wereldtop nu opdit moment

Vorig seizoen was Ziyech ook al regelmatig geblesseerd en/of heeft hij met lichte klachten doorgespeeld. Nu lijkt direct te gebeuren waar ik bang voor was, namelijk dat hij fysiek nog steeds niet in orde is. Duurt erg lang nu al inmiddels, hopen dat hij snel fysiek weer helemaal 100% is, want anders zie ik hem niet week in week uit goed presteren bij Chelsea.

Eerlijk gezegd maak ik me niet heel druk over het missen van Ziyech. Hopelijk ronden we snel de transfer van Mendy af en zijn Pulisic en Chilwell snel weer wedstrijdfit. Voorin is het breed genoeg om het gemis van Ziyech op te vangen, maar achterin is het nog steeds de middelmaat van vorig jaar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren