Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Foto's op Twitter van Mazraoui voorspellen weinig goeds voor Ajax

Laatste update:

Ajax dreigt Noussair Mazraoui enige tijd te moeten missen. De rechtsback annex middenvelder speelde zaterdagavond met het Olympisch team van Marokko een wedstrijd tegen Mali, maar moest uiteindelijk halverwege de tweede helft geblesseerd afhaken. Over de ernst van de blessure is nog niets duidelijk, al maakt Mazraoui op foto’s die op Twitter circuleren een aangeslagen indruk.

Mazraoui kwam vrijdagavond niet in actie in de vriendschappelijke wedstrijd van het grote Marokko tegen Burkina Faso (1-1) en begon zaterdagavond in de basis namens het Olympisch team tegen Mali. Mazraoui startte op het middenveld, maar moest de strijd halverwege de tweede helft uiteindelijk staken vanwege een blessure.

De Ajacied bekeek het restant van de wedstrijd vanaf de reservebank en was zichtbaar aangeslagen, zo is op foto’s te zien. Het doorgaans betrouwbare Maghrib Foot weet te melden dat Mazraoui diverse keren werd geattaqueerd op zijn voet, alvorens hij afzwaaide. Marokko en Mali speelden overigens met 1-1 gelijk; volgende week wacht de return in Mali.

Mazraoui was vorig seizoen als rechtsback een vaste waarde bij Ajax en speelde dit seizoen in alle competities ook al zes wedstrijden voor de Amsterdammers. In de laatste competitiewedstrijd tegen Sparta Rotterdam (1-4 overwinning) werd Mazraoui echter door trainer Erik ten Hag op de bank gehouden, ten faveure van Sergiño Dest. Hij maakte toen als invaller kort zijn opwachting.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Sneu voor die jongen uiteraard maar hij was toch uit vorm en ik denk toch zijn basisplaats kwijt op dit moment. Nu zal het wel wat makkelijker voor ten Hag zijn dan hoeft hij geen keuze te maken.

Hopen dat Mazraoui na zijn blessure weer sterk terug kan komen en zijn niveau van vorig jaar weer terug vindt.

Hoezo zit hij bij Jong-Marokko(olympisch team) is dat voor een belangrijke kwalificatie of is dat gewoon zijn plek?

8 september 2019 om 00:08

Hakimi en nog een paar jonge spelers die normaal bij de a selectie zitten spelen nu voor het Olympisch spelen om te kwalificeren althans, net als je dat bij het ek hebt.

8 september 2019 om 00:21

Top, bedankt!

8 september 2019 om 10:29

Nog niet precies. Eerst is dit kwalificatie voor de Afrika Cup onder 23. Daar kan men in november zich dan weer plaatsen voor de Olympische spelen als men bij de eerste drie eindigt.

Zonde. Ajax heeft hem hard nodig en concurrentie is zeer belangrijk. Mensen die zeggen dat dit goed is, snappen niet hoe een teamdynamiek werkt. Hoe fitter je selectie, hoe beter je presteert. Zag je vorig jaar ook bij Ajax. En daarnaast gewoon heel constant seizoen vorig jaar gehad. Bij mij zou hij gewoon basis staan. Begon dit jaar matig, maar ook door de positie waarop hij speelde. En ter vergelijking: Tagliafico was de eerste drie wedstrijden ook niet heel sterk en nu alweer onmisbaar. Even iets anders: Mazraoui bij Jong Marokko? Kan iemand mij uitleggen waarom hij niet bij het grote Marokko zit? Was zelfs het mee naar Rusland... En ja, ik weet dat er een nieuwe bondscoach is, maar opvallend vind ik het wel.

8 september 2019 om 00:30

''mazraoui bij Jong Marokko? Kan iemand mij uitleggen waarom hij niet bij het grote Marokko zit?''kwalificatie OS.

Dit is waarom ik eigenlijk een hekel heb aan die interlands gedurende het seizoen! De club wordt weer gedupeerd en in dit geval voor een olympisch team! Kwalificaties moeten voortaan gewoon in toernooi vorm na het seizoen en raakt er dan iemand geblesseerd is de transferwindow gewoon open...

Wat sneu, Mazraoui stond er tijdens de CL wedstrijden, is kampioen geworden, bekerwinst. En dan vergelijken jullie hem met Dest die nog niks bewezen heeft en laatst tegen betere tegenstander ‘mexico’ door de mand viel. Waan van de dag.

8 september 2019 om 00:53

Kristensen heeft ook CL wedstrijden gespeeld, is ook kampioen geworden en heeft ook de beker gewonnen. Nou gun ik Mazraoui het beste hoor, een blessure is nooit fijn. Maar vooralsnog heeft Mazraoui niks aan dit seizoen toegevoegd. Desondanks is het sneu om nu te spreken van goed nieuws voor Ajax.

8 september 2019 om 01:26

Echt waar christensen? hoeveel wedstrijden heeft hij dan in de CL gespeeld wijsneus? Mazraoui heeft bijna alles gespeeld en was enorm belangrijk! Maar ja die jongen was door een deel van de "supporters" al vanaf minuut 1 te slecht. Heeft ze vorig seizoen DIK de mond gesnoerd en dit seizoen na een paar matige optredens hebben de wolven weer voer!

8 september 2019 om 10:01

Wat een lope reactie is dit zeg. Maz heeft bijna alle wedstrijden gespeeld vorig seizoen en heeft dat verdienstelijk gedaan. Hoeveel wedstrijden heeft Christensen gespeeld. Ondankbaar!

8 september 2019 om 10:26

‘We’ vergelijken helemaal niemand, naar ‘we’ zien in het nieuwe seizoen een Mazraoui die nog niet bepaald in vorm is maar die zichzelf al wel heeft wijsgemaakt dat hij ook echt kan voetballen en dus één van de belangrijke, dragende spelers. En dáár zal het seizoen fout gaan bij hem.

8 september 2019 om 13:06

Ooh echt waar heeft hij zich dat wijsgemaakt? Wanneer heb jij dan met hem gesproken of had je bepaalde dromen over hem. Echt ongelofelijk hoe mensen gewoon nonsens verzinnen om hun gelijk te halen. Btw: Hij kan ook goed ballen heeft jullie criticasters DIK de mond gesnoerd vorig seizoen!

8 september 2019 om 13:06

Ooh echt waar heeft hij zich dat wijsgemaakt? Wanneer heb jij dan met hem gesproken of had je bepaalde dromen over hem. Echt ongelofelijk hoe mensen gewoon nonsens verzinnen om hun gelijk te halen. Btw: Hij kan ook goed ballen heeft jullie criticasters DIK de mond gesnoerd vorig seizoen!

8 september 2019 om 11:24

Mazraoui is al meer dan een jaar de zwakste schakel. Dest heeft ook nog absoluut niet het benodigde niveau. Hij mag zich echter nog bewijzen. Dat is het grootste verschil tussen beide.

8 september 2019 om 13:09

Ik denk dat jij en anderen als jou, die bij minuut 1 al riepen dat hij de zwakste schakel was. Vorig jaar met snot in de ogen hebben zitten kijken! Mazraoui was dan niet de beste maar was vaker van een hoger niveau dan van den beek, die met 3 intikkers opeens de verlosser van real moet worden pffff.

8 september 2019 om 12:10

Ik zie hem na de winterstop wel op zijn tenen lopen om mee te blijven komen op niveau. De vele rode kaarten en kleine blessures sindsdien zijn denk ik ook geen toeval.

8 september 2019 om 13:10

oke hoeveel rode kaarten dan?

Vorig seizoen bij vlagen ver boven zichzelf uitgestegen. Dit seizoen zie je de werkelijke Mazraoui, een hele middelmatige speler. Als je van de zomer de kans had hem voor een leuk bedrag te verkopen, had je dat meteen moeten doen. Dat geld brengt die tenslotte nooit meer op.ik denk niet dat je deze gaat missen, mocht die voor langere tijd geblesseerd zijn.

Het is niet fijn voor Nous. Masr op dit moment zijn Dest en Veltman beter

Mazraoui heeft persoonlijk voor aardig wat CL punten gezorgd en mensen wensen hem er niet bij te hebben 🙄😵

Sommige mensen zijn echt niet helemaal lekker. Een blessure komt nooit goed uit en wens je hem als supporter ook niet toe.

Dat hij uit vorm is zal niemand ontkennen, maar zo vreemd is dat niet. Zonder serieuze vakantie na zo’n zwaar debuut seizoen er weer direct staan. Een logische terugval. Die krijgen vrijwel alle jonge spelers, dus ook Dest waarschijnlijk (die nu de hemel in geprezen wordt). Hopelijk is hij snel weer fit!

Heerlijk toch om te voetballen voor Marokko. De mooiste velden en stadions waar je komt.
Prachtige tackles en allemaal netjes op de bal. De sterspeler wordt toegefloten door de fans. En de scheidsrechters hebben ervaring om grote wedstrijden te fluiten! Had die gisteren waarschijnlijk gewoon basis gestaan tegen Duitsland! Klasse beter dan Dumfries!
Keuzes keuzes

Voorspellen weinig goeds? Dit is juist goed nieuws. Kan die jongen eindelijk zn rust pakken die hij amper heeft gehad. Nous is dit seizoen dramatisch en vorig seizoen was ie verdedigend al drama. Hij raakt nu helemaal geen pepernoot meer. Lekker je rust pakken en dan weer kijken. Dit is geen goed nieuws in de zin van die bakt er niks van lekker dat ie weg is. Nee dit is goed nieuws in de zin van eindelijk verplicht je rust pakken. Want dat drukke seizoen zonder een degelijke vakantie is niet goed geweest . Straks lekker fris weer terug.

Dit is juist goed nieuws. Want hij bakt er niks van momenteel. Lekker zijn rust pakken en als hij hersteld is zich weer gaan herpakken.

Nous is echt uit vorm door een te lang en zwaar debuutseizoen. In vorm echt de beste rechtsback in Nederland. Zeer technisch en ook verdedigend hele grote stappen gemaakt vorig seizoen. Het is voor iedereen alleen heel makkelijk om hem altijd als schuldige aan te wijzen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren