Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Foto bewijst blessure en ‘aftocht met ondersteuning’ op de training bij PSV

Laatste update:

Mauro Júnior heeft vrijdagmiddag de training van PSV vroegtijdig moeten staken. De Braziliaan raakte geblesseerd en moest 'met ondersteuning' van het veld af, zo schrijft Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad op Twitter. De exacte ernst van de blessure van Mauro blijft nog even onduidelijk.

De Braziliaanse alleskunner, die tijdens de kwartfinale van de TOTO KNVB Beker tegen ADO Den Haag (3-1 winst) nog inviel als aanvallende middenvelder maar bij PSV ook vaak op de backposities uitkomt, was net hersteld van een schouderblessure. Het is niet duidelijk waar het nu aan scheelt bij Mauro en of hij weer lang afwezig zal zijn. Het feit dat hij niet op eigen kracht het trainingsveld kon verlaten, doet een ernstige blessure vermoeden. Later zal daar meer bekend over worden.

Het is de zoveelste blessure voor Mauro, die voor zijn schouderblessure ook al te kampen had met een kwetsuur aan de lies. Die hield hem het grootste gedeelte van de eerste seizoenshelft aan de kant. Mede daardoor kwam de 23-jarige Braziliaan dit seizoen tot elf officiële wedstrijden in het eerste elftal van PSV en startte hij alleen in competitieverband een keer in de basis. Scoren of een assist afleveren was Mauro nog niet gelukt.

In 2017 plukten de Eindhovenaren Mauro weg uit de jeugdopleiding van het Braziliaanse Desportivo, waarna hij anderhalf jaar mocht rijpen in het beloftenelftal. In het seizoen 2019/20 werd de multifunctionele speler verhuurd aan Heracles Almelo, waar hij indruk maakte als spelverdeler achter de aanvallers. Na zijn terugkeer bij PSV komt Mauro echter voornamelijk in aanmerking voor de positie links achterin. Daar heeft hij nu concurrentie van Patrick van Aanholt.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De winnaar van de pechvogelbokaal van dit seizoen is bekend.

3 maart 2023 om 16:12

Je bedoelt de speler van Emmen die op de verkeerde plek op het verkeerde tijdstip was?

3 maart 2023 om 16:19

Hij doelt op de blessures natuurlijk. Niet die achterlijke actie waarvoor de schorsing aardig mild was.

3 maart 2023 om 17:24

Nee, dat was natuurlijk Mendes zijn eigen schuld. Die liep voor de tackle van Mauro. Pech dus eigenlijk voor onze knuffelbraziliaan 😉

3 maart 2023 om 16:18

Propper staat in dat klassement ook best hoog

3 maart 2023 om 17:21

Die doet inderdaad ook aardig mee ja. Als ik hem was had ik al lang mijn schoenen weer aan de wilgen gehangen.

3 maart 2023 om 16:34

Kieftenbeld denk ik

3 maart 2023 om 17:05

Hoe kun je die bokaal winnen als je alle geluk van de wereld hebt dat je niet 10 wedstrijden geschorst bent na die doldwaze tackle?

3 maart 2023 om 19:46

Het ene sluit het andere niet uit

Wat zuur voor hem zeg! Hoop niet voor hem dat dit blijft aanhouden, zou niet de eerste zijn die zijn talent niet volledig kan ontplooien door blessures.

Pff.. zit niet mee dit jaar met onze backs. Mwene en van aanholt rest van seizoen dan maar.

Ik vraag mij af hoe ze daar trainen eerst Benitez en nou Mauro... Trainen ze hard of niet hard, wie gaat hier op VZ wel eens op trainen kijken en heeft de analyses bij de hand? Trainen ze zo hard als onder roger?

3 maart 2023 om 16:18

Vorig jaar waren er toch ook heel veel blessures? Volgens mij nog meer dan dit jaar

3 maart 2023 om 16:36

ja werd nog bijna kampioen met al die geblesseerde en vond spel wel indrukwekkender dan nu het geval is, kreeg eindelijk zijn idee en visie erin die ruud volledig heeft afgebroken.

3 maart 2023 om 16:49

Ligt eraan. Voor hetzelfde geldt heeft hij een trap op zijn enkel gehad of een verkeerde beweging gemaakt, dat kan altijd gebeuren. In ieder geval veel minder spierblessures dit seizoen.

zo zonde dit!
Vorig jaar zo'n top seizoen gedraaid, leek mij met de aanwezigheid van Van Aanholt de gewenste rechtsback.

Gaat lekker. Dit seizoen 20 wedstrijden gemist door een liesblessure, 3 door een schouderblessure, 2 door een schorsing en nu weer dit... Zonde, vorig seizoen was hij een van de beste PSV-ers.

3 maart 2023 om 20:31

Schorsing had ook wel wat langer gemogen. Maar dit is wel sneu natuurlijk

Zo zonde voor die jongen. Vorig seizoen het fantastisch gedaan. Dan denk je dat je na dit jaar een stap kan gaan maken maar ben je continue geblesseerd.

'De Braziliaanse alleskunner'. Nou ja, hij kan alles behalve fit blijven.

Kan hij mooi samen met Menders toe kijken..

Wat verschrikkelijk voor deze jongen. Hopelijk hersteld hij voorspoedig

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren