Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fortuna Sittard stelt jongste hoofdtrainer van Eredivisie aan

Laatste update:

Sjors Ultee is de opvolger van René Eijer bij Fortuna Sittard, zo maken de Limburgers donderdagavond bekend via de officiële kanalen. De 32-jarige oefenmeester heeft zijn handtekening gezet onder een contract voor één seizoen, inclusief de optie voor nog een jaar. De trainer wordt door zijn nieuwe werkgever omschreven als een ‘uiterst getalenteerde vakman’ en is volgend seizoen de jongste trainer die actief is in de Eredivisie.

Ultee was in het verleden werkzaam bij FC Utrecht en FC Twente als techniektrainer en jeugdcoach, terwijl hij ook als assistent van Rob Alflen en Erik ten Hag heeft gefunctioneerd. Vorig seizoen werkte hij als rechterhand van Alflen bij Helmond Sport en maakte hij bovendien wedstrijdanalyses voor AZ. Zijn gebrek als ervaring als hoofdtrainer vormde geen probleem voor technisch manager Sjoerd Ars: “We kijken altijd naar kwaliteit, inhoud en of iets past in het totaalplaatje. En als je zijn cv erbij pakt zie je dat Sjors al heel wat jaartjes meeloopt in het betaalde voetbal.”

“Hij kan bogen op behoorlijk wat ervaring die hij heeft opgedaan bij gerenommeerde Eredivisie-clubs. We zijn dan ook uitermate blij dat Sjors voor Fortuna Sittard heeft gekozen, want er hengelden meer Eredivisionisten naar zijn handtekening”, legt de sportbestuurder uit.” Ultee zelf kijkt ook uit naar zijn nieuwe uitdaging, die hij aangaat samen met de al aanwezige technische stafleden Kevin Hofland en Kristof Aelbrecht.

“Ik ben trots dat ik aan de slag kan op Eredivisie-niveau bij een traditieclub als Fortuna Sittard. Daar droom je van als trainer en dan besef je dat al die jaren hard werken het meer dan waard zijn geweest. Ik kijk ontzettend uit naar de samenwerking met Kevin en Kristof en de rest van de staf en ben ervan overtuigd dat we met Fortuna Sittard opnieuw een geweldig voetbaljaar tegemoet gaan”, laat hij optekenen.

Een goede zet van Fortuna Sittard?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Wanneer wordt Kevin Hofland hoofdtrainer dan? Leek mij dat de vorig trainer meer de functie hoofdtrainer droeg als een soort ceremoniële teken omdat Hofland zijn trainerdiploma nog niet had.

13 juni 2019 om 19:30

Wat een stumpers daaro
Hofland heeft nog geen papieren dan maar weer een stroman naar voren schuiven
Dat de knvb dit allemaal maar goed vindt
Hofland staat gewoon weer voor de camera’s na de zomer
Als enigste assistent trainer😂😂

13 juni 2019 om 21:00

Ja ofniet dan. Amateurs.......

Daar hebben we weer zon laptop trainer die ons gaat laten zien dat hij het heeft uitgevonden

13 juni 2019 om 19:12

Waar bazeer je dit op? Zou je een interview aan kunnen geven waarop de beste man zich zo presenteerd? Of is dit het algehele ik ben tegen nieuw betoog?

13 juni 2019 om 19:23

Vi heeft mooi interview geplaatst. Legt hij alles uit hoe hij erover denkt

13 juni 2019 om 19:32

Toch een jongen die al vanaf z'n 14de bezig is met het trainen van voetbalteams, zulke gasten moet je gewoon de kans geven. Verder geen noemenswaardige voetbalcarrière gehad, maar zo ken ik er nog een aantal.. die toch heel groot zijn geworden

13 juni 2019 om 19:34

Gelukkig wel ja. Liever een jonge trainer die een keer iets anders doet dan weer een trainer huis tuin en keuken trainer als Ron Jans of Jurgen Streppel.

13 juni 2019 om 19:55

Even verdiepen in de beste man voor je dit soort dingen roept. Heeft echt veel verstand van voetbal. Snap het negatieve stigma omtrent laptop trainer ook niet. Alsof je prof voetbal gespeeld moet hebben om tactisch inzicht te verwerven en trainingsvormen te bedenken.

13 juni 2019 om 20:15

Echt he. Enige wat waar is, is dat je sneller iets aanneemt van een coach/trainer die op hoog niveau heeft gespeeld. Als je die ervaring mist, dien je dus de spelers te overtuigen van je kennis en kunde ondanks de daadwerkelijke voetbalervaring. Als je die voldoende kunt overbrengen maakt het geen zak uit of je niet gevoetbald hebt.

13 juni 2019 om 20:19

Laptoptrainer is een nogal verkeerd begrip dat vooral wordt gebruikt van mensen die meer van de tegenovergestelde werkwijze zijn. Uit ervaring kan ik vertellen dat data bedoeld is om slechts als ondersteuning te gebruiken. De mensen die voorstander van bijvoorbeeld gebruik van data zijn, zullen niet snel beweren dat dit ter vervanging van andere methoden is. Het is een bruikbare aanvulling.

13 juni 2019 om 20:40

Niets mis met een laptop trainer als hij het daadwerkelijk begrijpt. Alles wordt moderner; overal zijn laptoptrainers. Het mooie is, dat als je over de juiste apparatuur en programma’s beschikt, je bizar goede analyses kunt maken. Tel daarbij op dat Hofland in principe de dienst uitmaakt en het is helemaal nog niet zo’n gek idee.

Wel gedurfd van Fortuna maar is Kevin dan niet de eerste man en hij de tweede? En alleen omdat Kevin zijn diploma niet heeft hij naar voren wordt geschoven?

13 juni 2019 om 19:17

Dat is het ook.

Ah, trekpop nr 2 voor Hofland... Laat die Hofland zn papieren eens halen, ben je van deze toneelstukken af.

13 juni 2019 om 20:16

Dat moet blijken natuurlijk. Toevallig recent een leuk interview van hem gelezen bij VI en daar wordt toch het een en ander duidelijk verteld en snap je zijn visie.

Mij bekruipt toch het gevoel dat hij als 'stroman' voor Kevin zal fungeren. Waarom zou je dat willen? Desperaat een grotere rol binnen een eredivisie-club willen hebben? Of vernuftige carrièreplanning: ervaring opdoen en na een (paar) jaar weer door?

Sowieso maar een stroman voor Hofland, want die is de eigenlijke hoofdcoach, heeft alleen het papiertje nog niet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren