Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Forse kritiek op Ronaldo: ‘Dan probeert hij een zieltje te winnen bij Antony…’

Laatste update:

Frank de Boer heeft geen goed woord over voor Cristiano Ronaldo. De Portugees mocht het zondagmiddag eindelijk weer eens vanaf het begin laten zien in de Premier League, maar kon het verschil tegen Newcastle United (0-0) niet maken voor Manchester United. Erik ten Hag haalde Ronaldo na 72 minuten naar de kant, waarna de 37-jarige aanvaller met veel misbaar zijn ongenoegen liet blijken over deze beslissing van zijn manager.

“Nu gaat alles weer over het gezicht dat Ronaldo trok toen hij gewisseld werd en op de bank zat”, zei Frank de Boer na afloop van de doelpuntloze remise op Old Trafford in de studio van ViaPlay. “Dat helpt allemaal niet. Dan probeert hij een zieltje te winnen bij Antony, dat is lastig voor een trainer hoor. Dat is heel naar, want je weet: als trainer gaat het op de persconferentie over dit moment. Ten Hag wordt erover gevraagd en Ronaldo ook. Ten Hag moet zich continu verweren, dat is niet goed.”

Ronaldo kon zich overduidelijk niet vinden in de beslissing van Ten Hag om hem in het tweede bedrijf te wisselen voor Marcus Rashford. Al vloekend liep de Portugees naar de zijlijn, waarna Antony hem nog enkele bemoedigende woorden insprak. Eenmaal op de bank liet Ronaldo hoofdschuddend zijn ongenoegen blijken. Ook Jaap Stam viel de onvrede van de aanvaller op. “Dit speelt zoals iedereen weet al een hele tijd. Je hebt natuurlijk de kliek met de Brazilianen en de Portugezen. Die zitten dagelijks bij elkaar en dan hebben ze het erover. Iedereen van hen vindt natuurlijk ook dat Ronaldo moet spelen. De krantenkoppen zijn al gemaakt, als je ziet hoe hij van het veld afloopt.”

De Boer uitte voorafgaand aan het Premier League-duel tussen Manchester United en Newcastle United ook al kritiek op Ronaldo. De aanvaller droeg een oorbel tijdens de warming-up. “Hij moet met de wedstrijd bezig zijn”, zei De Boer. “Híj kan het maken, maar een jong jongetje wordt ervoor afgezaagd. Hij is een voorbeeld, maar ik vind dit geen voorbeeld.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Frank de Boer die praat over een naar gezicht trekken!

16 oktober 2022 om 20:46

Het probleem is; Frank zegt dat Ronaldo baalt van de wissel maar wie zegt dat hij niet baalt van de onterecht afgekeurde goal? Frank is sowieso niet iemand die moet praten over gezichten trekken.

Was vooral een grap, dat hij op die ene manier probeerde te scoren zeg. Buzar, maar ronaldo speelde vandaag niet slecht eerlijk is eerlijk.

16 oktober 2022 om 20:13

Niet slecht? Hij raakte vrijwel iedere bal kwijt, stond constant buitenspel en zet druk als een oude opa.



Je moet scoren, maar haalt hem er vanaf, Antony en Sancho ware erg zwak Anthony komt zelfs een houten klaas van Newcastle niet voorbij. Zelfs als Ronaldo niet in de wedstrijd zit kan hij scoren. Ronaldo speelde niet eens slecht.

16 oktober 2022 om 18:48

Het is heel simpel. Ronaldo speelde zeker niet slecht vandaag en zolang de resultaten en het spel bij United niet beter worden zal er altijd een groep spelers zijn die hun twijfels hebben bij dit soort keuzes van de coach. Ook niet geheel onterecht natuurlijk

16 oktober 2022 om 18:54

Dat weet hij dan goed te verbergen dit seizoen, hij speelde vandaag niet slecht maar hou lekker je mond joh. Constante prietpraat over ronaldo, hij scoort dit seizoen gewoon te weinig en is blijkbaar niet genoeg om altijd in de basis te staan en in de grote wedstrijden en andere gewoon terecht gebleken. Weet niet waar jij iedere keer naar zit te kijken? Want wat jij roept iedere keer, dat klopt dus totaal niet.

16 oktober 2022 om 19:07

Als de maatstaf voor Ronaldo voor de term 'speelde niet slecht' is dat hij 58% passing accuracy heeft over 19 passes, 21 touches totaal heeft en welgeteld 1 doelpoging heeft gedaan gedaan (niet op goal) in 72 minuten, dan is dat tekenend voor de ongekende daling van zijn kwaliteiten in de afgelopen 2-3 seizoenen.

16 oktober 2022 om 20:48

Grappig dat het ineens over 2-3 seizoenen gaat. De twee voorgaande seizoenen heeft hij het hartstikke goed gedaan. Houd je ongefundeerde uitspraken eens voor jezelf?

16 oktober 2022 om 21:08

Wat is er grappig aan? Ik denk dat Ronaldo in zijn laatste seizoen bij Juve al minder dwingend was dan de Ronaldo zoals hij in de seizoenen daarvoor was. Het verval was naar mijn mening toen al wel ingezet. Vorig seizoen heeft zijn komst naar mijn mening bijgedragen aan een flinke daling van de teamprestatie bij United. Cijfermatig voor hem nog wel redelijk, maar United heeft na zijn komst maar liefst 16 PL goals ingeleverd ten opzichte van het seizoen er voor.

Dit seizoen is het volledig evident dat Ronaldo bij lange na niet meer de uitzonderlijke speler is die hij ooit was. Daar is objectief gezien geen discussie meer over mogelijk lijkt mij.

16 oktober 2022 om 20:28

Wel objectief blijven heey!

16 oktober 2022 om 21:39

Het is heel simpel Ronaldo kan altijd scoren ook al raakt die geen bal aan. Sancho was dramatisch vandaag had hem eruit gehaald. De vleugelspelers zijn sowieso niet geweldig voor ome Ronnie. Rashford denkt dat die beter is dan die is. Sancho vind ik in het United shirt er niks van bakken. Antony zal de bal wel en keer afgeven aan hem maar het is Antony die kerel is nog niet goed genoeg.

16 oktober 2022 om 23:19

Maar hij heeft niet gescoord, dus hoe zit dat dan?

Was ook geen goede wissel van ETH. Je had bodys in de 16 nodig en dan moest je Ronaldo laten staan. Je had er eerder gewoon een extra spits bij kunnen zetten.

Ronaldo kan wel boos zijn op de trainer, maar hij moet zelf ook gewoon beter spelen.

17 oktober 2022 om 12:11

Precies, jij begrijpt het. Rashford brengen voor de enige fysiek sterke aanvaller was echt een drama wissel tegen dit fysieke Newcastle, Ronaldo was dicht bij een doelpunt, Rashford heeft echt 0 bijgedragen.

Een man die alles gewonnen heeft en alsnog pissig is wanneer hij gewisseld wordt, wat is daar mis mee? En daar komt bij, FdB is wel de laatste wiens mening over PL voetbal interessant is.

16 oktober 2022 om 22:42

En toch ben je hier en geef jij je mening over Frank De Boer.

16 oktober 2022 om 22:52

Het feit dat hij toch zijn mening mag verkondigen is daarentegen wel interessant. Maar dat wil nog niet zeggen dat zijn mening in zichzelf interessant is Millonario.

16 oktober 2022 om 23:11

Aldus GillesDB89, die op dagelijkse basis zijn mening geeft over (PL) voetbal.

16 oktober 2022 om 23:44

Nee hoor, alleen in het weekend.

Daar gaan we weer.l!!! Kom op mensen hij speelde zelf toch een matige wedstrijd. Hij is 37 jaar, dan is het toch niet zo gek dat hij wordt gewisseld in de 72ste minuut.

Een oorbelletje doet afbreuk aan voorbeeldfunctie, aldus een bekende ex-voetballer die Qatar promoot

Welke wedstrijd keek Frenkie de Boer?
Is het zo dat halve zolen die het net niet halen als trainer of voetballer nu commentaar kunnen geven?
Schei uit met deze maskerade

16 oktober 2022 om 22:55

Net niet halen? Als voetballer was hij aanvoerder van Ajax, Barça en NL-elftal. Heeft CL gewonnen, vele kampioenschappen en een 1/2 finale WK. EN.. als coach ook gewoon 4 kampioenschappen en 3 bekers gewonnen.

De Boer snapt er ook maar weinig van. Ronaldo speelde niet slecht en het stond 0-0 en er moest nog gescoord worden. Antony en Sancho speelden allebei drama dan laat je beter Ronaldo gewoon staan. Hij heeft nu eenmaal die mentaliteit en dat heeft hem ook ver gebracht. Hij wilde gewoon nog proberen te winnen.

Wat is Ronaldo washed zeg, weet nog dat Ibra op z’n 37e alles aan flarden schoot. Ronaldo takelt toch meer af dan we dachten, zo zie je maar dat eindeloze trainingen toch niet altijd werkt. Rust is even belangrijk als voorbeeld Kobe Bryant, die was ook zo’n trainingsbeest maar stopte ook op z’n 37e.

16 oktober 2022 om 19:31

Ibra speelde op zijn 37e in LA clown

16 oktober 2022 om 19:48

Hahaha, heerlijk zo uit je nek lullen toch

Wat maakt het uit dat Ronaldo een oorbel draagt. Slaat ook weer nergens op. Zijn broer is volledig verbouwd en voorzitter van Qatar. Dat lijkt mij wat erger dan een oorbel, die Ronaldo al draagt sinds pubertijd

16 oktober 2022 om 20:12

Dit zijn dus ook dingen waarom Frank dus nergens slaagt als coach. Als je als coach hier om gaat miepen dan heb je heel snel de groep tegen je. Wat is ook het probleem zeg? Als Ronaldo die oorbel in de kleedkamer laat aan de aftrap is er toch niks aan de hand. Echt het zeuren om het zeuren.

Je hebt tegenwoordig de luxe om 5 keer te wisselen, en dan kan het zo zijn dat je een 37-jarige eraf wil halen. Wat wil je toch dat een coach doet dan? Toch vreemd dat hier altijd zoveel heise over gemaakt moet worden.

Hele tekst gelezen nergens gaat het over voetbal alleen over gezichten trekken. Etc sorry meneer de boer maar Ronaldo is een winner een mentaliteit van een winner en als ie word gewisseld gaat ie zich niet lekker voelen omdat hij wilt spelen dus ja kan zich k*t voelen maar dat hoort gewoon op top niveau

1 goal in 9 wedstrijden
Terechte wissel

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren