Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Forse kritiek op Arsenal-defensie: ‘Hij gaat als een schooljongen in de fout’

Laatste update:

Arsenal hield een kater over aan de heenwedstrijd van de halve finale van de Europa League tegen Atlético Madrid. De bezoekers kwamen door een rode kaart voor Sime Vrsaljko al na negen minuten met tien man te staan, terwijl the Gunners na een uur spelen op voorsprong kwamen. In de slotfase verviel Arsenal volgens Paul Merson in oude fouten door de gelijkmaker toe te staan.

“Typisch Arsenal. Ze speelden uitstekend en creëerden de nodige kansen. Je denkt dan: zorg dat het achterin dicht blijft, win met 1-0. Dan heb je een goede kans om de finale te halen. Dan geven ze weer een typisch Arsenal-doelpunt weg, heel zwak. Er is geen strijd, je ziet niet de echte wil in de verdediging. Als verdediger is de nul houden hetzelfde als een hattrick maken voor een spits”, is Merson kritisch tegenover Sky Sports.

Laurent Koscielny gaat als een schooljongen in de fout, omdat hij probeert om de bal over Antoine Griezmann heen te wippen. Vervolgens glijdt Shkodran Mustafi uit op een belangrijk moment”, voegt Alan Smith toe. “Hij is een Duits international, maar laat zijn ervaring niet zien in wedstrijden voor Arsenal. Het is wel de taak van de manager om te voorkomen dat wij al tien jaar praten over de fouten in de verdediging. Het lijkt wel in hun DNA te zitten en de manager krijgt het er niet uit.”

“Zijn methodes zijn niet veranderd en het lukt nu ook niet meer om het verdedigende gestuntel eruit te krijgen. Ze gaan het veld op en laten zien wat ze al jaren laten zien, dat is simpelweg niet goed genoeg”, vervolgt de oud-aanvaller van Leicester City en Arsenal. “Atlético krijgt thuis weinig doelpunten tegen. Maar als deze wedstrijd 1-0 was gebleven, hadden ze op een manier moeten spelen waar ze niet van houden. Nu moet Arsenal juist komen.”

Wie bereikt de finale van de Europa League

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een geblunder was dat zeg, ongelofelijk. Vond het gewoon zielig. Koscielny kan die bal elke kant op trappen omdat niemand van Atletico bijsloot bij Griezmann, maar kiest dan daarvoor waardoor hij het duel verliest en vervolgens glijdt Mustafi ook nog weg. Kinderlijke fouten, waardoor je hier een ontzettend barre uitgangspositie verwerft voor volgende week.

Dit had Arsenal gewoon niet mogen weggeven. Door die vroege rode kaart stond de weg naar de finale voor ze open. Jammer, want nu gaat het heel lastig worden in Madrid.

27 april 2018 om 12:11

Ik denk dat die rode kaart juist in het voordeel was van Atletico. Simeone kwam voor een goed resultaat en hoe dat maakt hem geen uit. Hij wist ook dat Arsenal moet en hij mag. Bij tien man is het de boel dichthouden en laat Atletico dat nou net goed beheersen. Dan was er nog minder ruimte voor Arsenal. En als je als Arsenal dan niet goed omgaat met de kansen dan krijg je dus de deksel op je neus. Het blijft een oude voetbalwet. Ik gun Arsene een mooie prijs, maar Atletico gaat dit niet meer weggeven.

27 april 2018 om 12:22

Daar heb je een goed punt en ik ben het opzich met je eens. Alleen vind ik dat Arsenal geen tegengoal had mogen incasseren tegen 10 man. Wanneer die goal niet zou zijn gevalen had Arsenal naar mijn mening een goede kans gemaakt op de finale.

27 april 2018 om 13:04

Misschien wel, want Simeone kreeg een extra reden om meer te gaan verdedigen maar geloof mij Atletico kwam met het zelfde doel.

Verdedigen en in Madrid af te maken.

27 april 2018 om 13:31

Met 11 man zou atleti net zo goed de bus parkeren en counteren. Daar zijn ze nu eenmaal heel goed in.

Is Paul Merson destijds weggestuurd door Wenger? Want die persoonlijke aversie begint wel akelige dingen te vertonen....

27 april 2018 om 12:17

Hij heeft toch gewoon gelijk?

27 april 2018 om 12:28

Ja dat klopt, maar elk artikel is het weer hetzelfde verhaal...

27 april 2018 om 12:29

Het heeft vooral te maken met pech. Die bal valt precies goed, Kos werkt weg maar raakt net het hoofd van Griez en dan glijdt Mustafi ongelukkig weg. Ja, het had niet hoeven gebeuren, als Arsenal met 11 man achterin was gaan staan. Kudo’s dat Arsenal gewoon die tweede wou maken. Natuurlijk mag kritiek er zijn, maar praat er niet over alsof er twee knulletjes achterin staan. Dat doet Merson graag, want net als Adams, Wright en co valt het hem zwaar dat hij geen plek kreeg bij Arsenal. Omdat hij nu tactisch inzicht heeft, zoals Wenger hem een keer pijnlijk duidelijk maakte.

27 april 2018 om 12:42

Kos schoot die bal toch tegen zichzelf aan? Of ik moet het verkeerd hebben gezien. Al blijft dat uitglijden wel domme pech

Weet je wat ik nooit snap, Arsenal heeft al ruim 10 jaar een dramatisch centrum achterin. Toch blijft het mensen verbazen als ze fouten maken.

Ik had de wedstrijd niet gezien en mensen hadden het hier over pure pech. Heb net de highlights gezien en er valt wat voor te zeggen, vooral als het gaat om Mustafi. Hij glijdt uit, dat overkotmt de grootsten (gerrard toen Liverpool de titel voor het grijpen had, Terry bij het nemen van een penalty in de CL finale) maar gaat er 100% voor en voorkomt de goal nog bijna. De kritiek van Merson op hem lijkt me hier dan ook niet rechtvaardig. Maarrrr Mustafi en Ospina komen Nooit in de problemen als Kos niet zo dom het duel met Griezmann aangaat. Pure onkunde die lijdt tot de mogelijkheid op pech, het valt Arsenal dus wel degelijk te verwijten. Ik verwacht dat Atletico er in de return 'gewoon' met 2-0 overheen gaat. Hoop stiekem dat Marseille het toernooi wint, dat hadden weinig mensen van tevoren verwacht weer eens wat anders dan Spaanse of Engelse winnaars.

Arsenal had gisteren wel heel veel pech maar het was tegelijk ook gewoon slecht.

Allemaal leuk dat getik heen en weer, mooi voetbal wel daar niet van maar wat heb je er aan als je niet wint? Uiteindelijk maakt het niemand meer uit dat Arsenal gisteren goed voetbalde, iedereen is dat weer vergeten en het enige wat nog herinnerd zal worden is dat Simeone Wenger simpelweg in Madrid eruit gaat tikken.

Arsenal was sterk maar men moet leren scoren, Mesut Ozil moet leren opstaan in grote wedstrijden en leren schieten op doel, je kan niet eindeloos de bal breed leggen op je teamgenoot omdat jij niet durft te schieten.

Het is jammer maar het sprookje in de Europa league voor Arsenal zal per direct eindigen in Madrid, tenzij Mkhitaryan terug komt en een wedstrijd van zijn leven speelt samen met de rest van zijn ploeggenoten maar zelf dat geloof ik niet want Atletico is gewoon te sterk in eigen huis.

27 april 2018 om 15:58

Ozil mag inderdaad wel eens schieten, maar dat is gewoon niet zijn sterke punt. Ik vind dat gedoe dat Ozil moet opstaan in grote wedstrijden een beetje flauw eerlijk gezegd.. Ook gisteren creëerde hij weer gewoon kansen voor zijn medespelers en zorgde hij ervoor dat het spel aanvallend gezien goed liep. Mensen zijn altijd belachelijk verwachtingsvol wat betreft Ozil.. Mensen roepen nog net niet om een assist op zichzelf en dan een goal elke wedstrijd. Dat is gewoonweg onzinnig en onrealistisch. En ik moet het nog maar zien in Madrid hoor. Ik was ook niet zo onder de indruk van Atletico, en ook niet in hun thuiswedstrijden eerder dit seizoen. In La Liga slechte wedstrijden thuis gespeeld en in de CL en EL ook. Het is niet meer zo'n fort als wat het Vincente Calderon was. Costa zal er weer zijn, dus dat kan nadelig uitpakken (al hebben Koscielny en Mustafi bewezen dat ze Costa gewoon 90 minuten lang in hun broekzak kunnen hebben tegen Chelsea). Ik denk dat het 60-40 in het voordeel van Atletico is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren