Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Flitsende Sané helpt Bayern langs Inter bij officieel debuut André Onana

Laatste update:

Bayern München heeft woensdagavond een vrij moeiteloze 2-0 uitzege kunnen boeken op Internazionale. Het elftal van Julian Nagelsmann kwam na 25 minuten op voorsprong dankzij een heerlijke treffer van Leroy Sané, en speelde de wedstrijd vervolgens gemakkelijk uit. Bij Internazionale maakte André Onana zijn officiële debuut. In de tweede helft moest hij nog een keer vissen, na een eigen doelpunt van Danilo D’Ambrosio.

Verder had trainer Simone Inzaghi een plaatsje ingeruimd voor Denzel Dumfries, terwijl Stefan de Vrij op de bank zat. Bij Bayern kreeg zijn Oranje-concurrent Matthijs de Ligt wel een basisplek centraal achterin. Ryan Gravenberch en Noussair Mazraoui begonnen wederom als reservespeler bij Der Rekordmeister. Nagelsmann koos voorin voor een pijlsnelle voorhoede met Kingsley Coman, Sadio Mané en Sané.

In de 25ste minuut kwam Bayern terecht op voorsprong. Na een heerlijk afgemeten pass van Joshua Kimmich liep Leroy Sané weg uit de rug van D’Ambrosio, waarna de flamboyante Duitser de bal heerlijk aannam, Onana passeerde en in een leeg doel binnen schoof. Na rust kwam Inter iets gretiger uit de kleedkamer, maar had Bayern alsnog weinig te vrezen voor de Italianen. Onana kwam een half uur voor het eindsignaal nog goed weg toen hij een van richting veranderde voorzet van Kimmich uit zijn handen liet glippen. De bal belandde echter op de paal, waarna de doelman die kon oppakken.

Niet veel later verdubbelde de Beierse club alsnog de score, toen Coman en Sané op volle snelheid door de Italiaanse defensie floreerden. Uiteindelijk passeerde de bal via de ongelukkig spelende D’Ambrosio zijn eigen doelman. Bayern zal het in de volgende wedstrijd in Groep C opnemen tegen koploper Barcelona, dat vanavond in eigen huis eenvoudig won van Viktoria Plzen (5-1).

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Waarom mogen Gravenberch en Nous niet niet in de basis starten? Vind Nous beter dan Pavard en Gravenberch beter dan Sabitzer bijvoorbeeld.

7 september 2022 om 22:57

Ik denk dat je een van de weinigen bent en dan vooral kijkt met een Nederlandse bril.

7 september 2022 om 22:58

Je beantwoord je eigen vraag eenbeetje. Jij vind nous & sabitzer beter, maar het maakt niet uit wat jij vind. Nagelsman kan pavard & sabitzer gewoon beter vinden. Heb ook verhalen gehoord dat nous helemaal niet overtuigd op training. Tja, het is geen Ajax maar Bayern waar we het over hebben hè.

7 september 2022 om 22:58

En waarom is Gravenberch beter dan Sabitzer? Sabitzer jaren in de Bundesliga, Nagelsmann kent hem en Gravenberch komt net kijken.

7 september 2022 om 22:58

Ik denk dat het voor Gravenberch erg lastig gaat worden bij Bayern. Als Sabitzer ook al boven hem staat zal die het moeten hebben van invalbeurten en bekerwedstrijden.

7 september 2022 om 22:58

Ja JIJ vind hen beter, maar de trainer heeft vast wel meer kijk op en Pavard is met een uitstekend seizoen bezig dus waarom in hemels naam zou je dan iemand anders erin zetten?

7 september 2022 om 22:58

Nou dan kijk je geen wedstrijden van Bayern. Pavard is een van de besten bij Bayern dit jaar. Nagelsmann is nog niet tevreden over wat Mazraoui laat zien op de training. Gravenberch doet het wel goed maar die heeft de pech dat Sabitzer het nog beter doet. Het is niet vanzelfsprekend dat een Ajacied overal maar in de basis komt.

8 september 2022 om 00:00

Nous/Pavard kan ik nog wel inkomen. Pavard is naar mijn mening geen bijzondere back, maar wel stabiel. Maar het is mij om het even. Maar Gravenbergh/Sabitzer is toch wel vrij duidelijk hoor.

8 september 2022 om 01:39

Pavard verkeert in blakende vorm vanaf begin dit seizoen. Elke wedstrijd een van de uitblinkers bij Bayern. Mazraoui zal dan niet veel kansen krijgen in de competitie en cl. Wellicht in de beker.

8 september 2022 om 08:22

Mooi om te zien dat Pavard nog steeds onderschat word. 3 jaar standaard in de basis. iedereen bij Bayern is tevreden, verkeerd in uitstekende vorm, maar alle Nederlandse analisten weten het beter.

Nou dit was geen beste wedstrijd van Bayern. Het is dat inter nog slechter speelde maar het moet wel echt beter om Barcelona te verslaan. Zoveel foute passes en slordigheden gezien vandaag. De slechtste man van de wedstrijd was Emile Schelvis, wat een afschuwelijke commentator is dat toch.

7 september 2022 om 23:00

En ondanks dat ze zo slecht speelden nog 11 schoten tussen de palen weten te krijgen. Moet je nagaan hoeveel kansen Bayern creërt als ze wel goed spelen. Barcelona pakken ze gewoon. Ze moeten alleen uitkijken voor Lewa.

7 september 2022 om 23:04

vergeet Dembélé ook niet eh

7 september 2022 om 23:05

Ja dat is dan wel weer zo. Het voetbal onder Flick leek veel beter maar qua statistieken gaat het nu beter volgens mij.

7 september 2022 om 23:13

Klopt inderdaad! Bij Flick stond het allemaal stabieler dan nu, maar de kansen bleven uit. Nu is het precies andersom. Uiteindelijk gaat het erom dat je meer scoort dan de tegenstander dus meer kansen is alleen maar beter. Nu nog het stukje afmaken verbeteren en je bent onverslaanbaar.

8 september 2022 om 06:34

Bamiworst ik als Bayern fan denk dat Barcelona aardig gewaagd is op het moment. Ik verwacht geen makkelijke overwinning

8 september 2022 om 16:34

Het is een beetje een vertekend beeld. Toen met Lewandowski in de spits scoorden ze van de 7 gecreëerde kansen er 4-5. Nu schieten ze 11x tussen de palen en vliegen er 2 in. Het aantal gecreëerde kansen is nagenoeg gelijk, alleen leiden nu tot minder doelpunten. Aan de andere kant: Bayern geeft nu verdedigend veel minder weg. Ik zal me pas zorgen maken als ze èn nauwelijks kansen creëren en verdedigend een gatenkaas zijn. Gelukkig is van beide momenteel geen sprake.

7 september 2022 om 23:01

Mee eens het was erg slordig, maar barca mist snelheid em vooral ook kwaliteit achterin. Zelfs als barca het initiatief kan pakken denk ik dat ze kapot gecounterd gaan worden.

7 september 2022 om 23:04

Barca mist snelheid? Das een goeie hoor. Dembélé is een van de snelste spelers te wereld. Araujo is misschien wel de snelste cv van de wereld. Balde is ook absurd snel & zo kan ik nog voort gaan ook. Bizarre statement.

7 september 2022 om 23:09

Barcelona kan ons er ook zo maar uit counteren met Dembele en Raphinha. Ben er echt niet zo zeker van dat Bayern zo maar gaat winnen. Nu met Koundé erbij staat er met Araujo echt een betere verdediging dan de vorige ontmoetingen.

7 september 2022 om 23:37

Araujo, Kounde en Balde zijn toch aardig snel hoor

8 september 2022 om 09:20

Een van de snelste spelers ter wereld, de misschien wel snelste cv van de wereld en een absurd snelle speler en hij kan zo nog door gaan. Het lijkt me dat in Parijs op de Olympische spelen de helft van de sprintfinales van Barca zal komen.
Pieter, je zou aan je superlatieven moeten werken als je serieus genomen wilt worden.

8 september 2022 om 16:39

Bayern heeft anders ook geen slakken achterin lopen hè. De verdediging van Bayern is er met De Ligt ook op vooruit gegaan, het oogt allemaal wel veel stabieler naarmate ze steeds meer op elkaar ingespeeld raken.

8 september 2022 om 17:30

@bulle roth 21 mensen hebben mij anders heel serieus genomen toch? 😉 Stel je niet zo aan clown. Of vind jij ousmane niet een van de snelste spelers op aarde?

7 september 2022 om 23:03

Inter is echt niet zo goed hoor. Barca wint gewoon comfortabel van hen. Het zal tussen bayern en barca gaan om plek 1.

Terechte overwinning voor Bayern. Onana had nog een paar goede reddingen anders viel de uitslag hoger uit.

Wordt schijtziek van Inzaghi. Hoe kan je in zo'n pot je beste middenvelder op de bank zetten en hen vervolgens met 5 wissels ook nog niet eens erin brengen maar wel werr minuten geven aan die anti voetballer Gagliardini die er helemaal niks van kan. Heb de wedstrijd zelf niet kunnen kijken maar me verwachtingen waren gelukkig al laag dus deze nederlaag komt niet als een verrassing. Als je dan zo napoli heerlijk ziet spelen dan moet dat bij inter toch ook kunnen met deze spelers maar Inzaghi krijgt er maar geen fatsoenlijk spel in al maanden.

7 september 2022 om 23:05

Zhang mag Inzaghi meenemen ben helemaal klaar met dit, kijk nu hoe Spalletti met Napoli presteert en kijk hoe t bij ons ging onder hem, dan ligt het totaal aan iets anders begin je te denken.

8 september 2022 om 00:09

Ja die zhang is te beroerd om de club te verkopen maar investeren ho maar. We moeten het weer doen met huur spelers en uitgebluste routiniers als Mkhyatrian die een groot talent als Asllani op de bank houd. Ik begrijp Inzaghi toch ook njet met zijn keuzes. Elke keer ook zulke late wissels. En dan sta je 0-2 achter en dan gaat hij 2 verdedigers en een wingback wisselen en brengt hij helemaal geen extra aanvallende kwaliteit in. Wat is dit nou voor angsthaas jo.

Deze overwinning zegt niet veel. Volgende week wordt duidelijker wat de maatstaf is.

Wanneer vertrekken Zhang en Inzaghi bij Inter?Kijk even het verschil tussen Napoli en Inter dan zie tenminste wel een ploeg die wilt en helemaal alles over zich heen laat lopen.Torino komt op bezoek gaat heel lastig worden wat mij betreft is Inzaghi dan al weg.

Bayern mist een spits, lewa wordt erg gemist in deze.

7 september 2022 om 23:15

Bayern moet leren de kansen beter af te maken. Dat is een groot probleem de afgelopen wedstrijden. Ze krijgen voldoende schoten op doel

Goede debuut Onana maar Onana is ook zwak in de lucht en dat kon je wel weer zien door dat hoge balletje wat hij losliet. Die gaat echt nog wel typische Onana slippertjes maken ben ik bang.En wat is er met Bastoni? 1 a 2 jaar geleden een erg goede speler, nu staat hij alleen maar stil en te slapen, tot letterlijk niets goed dit seizoen. Uitvorm is bij hem nog een understatement. Verder respect naar Inzaghi dat hij De Vrij Handanovic en Barella durft te banken (alle uitvorm) maar ik had het niet gelijk tegen Bayern verwacht en aangedurft, netjes

8 september 2022 om 09:20

Eens met dat Onana wel weer een foutje gaat maken. Dat zit zo in zijn spel. Wel al heel blij dat hij gisteren niet probeerde een speler uit te kappen zoals Neuer dat deed. Dit deed Onana ook zo’n beetje elke wedstrijd. Voor de rest wel goed debuut van Onana.
Bastoni lijkt inderdaad stil te staan. Hoewel die jongen zo ontzettend goed was en heeft aangetoond echt iets te kunnen. Wat ik niet slim vind is dat een De Vrij op de bank en een D’ambrosio op zijn plek. D’ambrosio heeft veel meer drang naar voren (logisch want is eigenlijk een back) en juist daardoor vielen veel gaten. Met een De Vrij was dat iets minder geweest denk ik.
En ondanks dat dat Barella wellicht uit vorm is zou ik hem tegen een Bayern toch altijd opstellen, of op z’n minst in laten vallen als je zag dat het niet liep. Brengt toch vaak iets extra’s - ook wanneer hij uit vorm is.

Wat heb ik zin in Bayern vs Barcelona volgende week. Wordt spannend. Sws geen 8-2.

7 september 2022 om 23:33

Kan inderdaad alle kanten op. Barcelona is met Lewa een pak efficienter, dat kan zeker het verschil maken. Wordt een prachtige affiche, en mooie kans voor Barcelona.

Pfft Bayern zelfs in z’n slechte wedstrijden dominant. Maarja dat zou je ook wel moeten verwachten kijkend naar de uitgaven en salarissen die Bayern keer op keer uitgeeft. Mensen loven Bayern voor het beleid, maar Bayern koopt tegenwoordig meer dan Real, City en Liverpool en maakt daarnaast eigenhandig een farmers league van de Bundesliga. Ik vind het maar een beetje door een roze bril kijken door veel leden hier. Makkelijk scoren door elke premier league club af te kraken, maar Bayern te loven omdat het warme banden met Nederland onderhoud

8 september 2022 om 03:43

Verschil is wel dat Bayern spelers koopt die het ook nodig heeft. Dat kan niet over een Man City of Chelsea gezegt worden. Al heeft city met Haaland wel een goede speler gehaald die het ook nog miste.

8 september 2022 om 09:12

“en maakt daarnaast eigenhandig een farmers league van de Bundesliga” Onjuistheden worden ook door herhaling niet juist. Andere clubs in de Bundesliga kopen veel meer bij hun concurrenten. Speciaal Dortmund en Leverkusen. Leipzig dit seizoen ook meer dan Bayern. Bayern is duidelijk beter dan de rest maar dat is hun eigen schuld. En als je bekijkt wat voor selecties Dortmund, Leipzig en Leverkusen op dit moment hebben dan zie je dat daar eigenlijk veel
kwaliteit is. Dan is het natuurlijk ronduit bedroevend wat Leipzig en Leverkusen deze week met deze spelers laten zien.

8 september 2022 om 16:43

Welke warme band onderhoud Bayern met Nederland? Het is juist Barcelona dat relatief vaak door een roze bril wordt bezien.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren