Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Flirt wordt serieuzer: ‘Een goede Locadia kunnen wij heel goed gebruiken’

Laatste update:

Dick Lukkien hoopt op korte termijn Jürgen Locadia aan zijn selectie toe te kunnen voegen. De aanvaller zit zonder club na zijn transfervrije vertrek bij Persepolis FC uit Iran en overweegt het voorstel van de Eredivisionist. Emmen heeft in de persoon van voorzitter Ronald Lubbers een charme-offensief op touw gezet. Volgens Lukkien is het echter nog niet concreet, al zou hij een 'goede Locadia' heel graag aan zijn groep toevoegen.

"Ik weet niet hoe het staat", aldus Lukkien na afloop van de bekerwedstrijd tegen PSV (3-1) bij ESPN. "Ik weet dat onze voorzitter een charme-offensief is gestart. Hij heeft een oproep gedaan in de lokale media. Dat het prachtig zou zijn dat hij ons zou helpen en dat het ook goed zou zijn voor hem. Ik heb nog niet gehoord dat het concreet is, dus vooralsnog ga ik er niet vanuit. Een goede Locadia kunnen wij altijd gebruiken, maar ik moet eerlijk zijn dat ik hem al even kwijt ben van het netvlies. Als hij nog steeds goals in zich heeft, kunnen wij hem goed gebruiken."

FC Emmen kon PSV het vuur nauwelijks aan de schenen leggen woensdagavond. De ploeg uit Drenthe keek al na een kwartier tegen een 2-0 achterstand aan door doelpunten van Jarrad Branthwaite. "Ik vond dat wij de eerste helft met poep in de broek speelden", aldus een teleurgestelde Lukkien. "Je kunt heel compact verdedigen, maar dan moet je wel ingrijpen. Anders kan het een hele lange en vervelende avond worden. In de tweede helft hebben we verdienstelijk gespeeld en met veel meer lef. Dan heb je het gevoel dat je iets hebt laten zien."

Lukkien gooide zijn strijdwijze na rust iets om, wat er onder meer toe leidde dat Mark Diemers op fraaie wijze voor de aansluitingstreffer zorgde. "Wij hebben in de eerste helft met drie middenvelders verdedigd, dat werden er na rust vier", gaat Lukkien verder. "Dan wordt het gemakkelijker. Diemers had een vrije rol, dat deed hij goed. Hij scoorde een prachtige goal. De invalbeurt van Jeremy Antonisse vond ik ook bemoedigend. Dan kun je een bal vasthouden. Die spelers heb je nodig om vooruit te kunnen spelen. Antonisse heeft creativiteit, snelheid, functionele techniek en kan een mannetje voorbij. Dat is heerlijk in het voetbal."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dan had hij afgelopen zomer toch beter voor NEC kunnen kiezen.

9 februari 2023 om 15:52

Ja idd, hadden hem er graag bij gehad.

9 februari 2023 om 16:01

Tja,maar Locadia moest zo nodig voor het geld naar Iran. En toen daar de pleuris uitbrak wist hij niet hoe snel hij weer naar Nederland moest komen. Goede les. Je moet niet voor geld overal naar toe willen gaan. Principes hebben en iets minder verdienen is helemaal niet zo erg hoor.

Was voor PSV gewoon een degelijke spits die als linksbuiten werd gebruikt.
De top was sowieso te hoog gegrepen voor hem maar ik had wel gedacht dat hij ergens in een middemoter in Spanje/engeland/duitsland zou gaan spelen.

Heb ook geen idee wat hij nu zou vragen qua salaris. Zou een leuke optie voor ze kunnen zijn als het niet teveel is.

9 februari 2023 om 13:22

Degelijk maar nog steeds bizar om te bedenken dat psv hier 17 miljoen voor heeft ontvangen. Net op het juiste moment verkocht, de afgelopen 5 jaar maar 23 goals gescoord, veelal geblesseerd geweest en nergens meer een goed niveau kunnen laten zien.

9 februari 2023 om 13:35

Helemaal mee eens.
Ik heb ook werkelijk geen idee hoe hij eventueel nog uit de verf gaat komen in de Ed.
Zou zomaar kunnen verrassen.

9 februari 2023 om 13:53

Zo slecht deed hij het niet hè. Zijn cijfers zijn niet heel veel minder als Gakpo en dat was een soort God bij jullie..

9 februari 2023 om 13:56

Domme uitspraak. Het gaat niet alleen om Cijfers.
Gakpo kon altijd iets brengen, ook als hij slecht speelde kon hij ineens een bal de kruising in knallen of een bal op de kop van Luuk plaatsen.

Locadia had dit niet, maar hij was zeker niet slecht bij/voor PSV.

9 februari 2023 om 16:25

Dat en Locadia speelde ook in een aanvallender PSV wat veel vaker scoorde (gevoelsmatig dan toch). Zeker een prima periode gehad en veel aan verdiend, maar bij lange na niet wat Gakpo voor PSV was.

Ik schrok even dat dit artikel ging over Barca, naar aanleiding van de geruchten een aantal weken terug haha

Locadia, het toppunt van een overschat "talent". Schoot er vgm eens 5 in tegen VVV en werd toen door die boeren de hemel ingeprezen terwijl iedereen met een béétje kijk erop al kon zien dat dit niks werd. Een superhouterige speler waarvan ik nog maar moet zien of het een versterking is voor een club als Emmen, vind dit meer KKD niveau.

9 februari 2023 om 13:35

Het waren er 4 tegen VVV en dat was zijn (basis)debuut.
Onmogelijk dat jij toen al kon zien dat het niks zou worden

9 februari 2023 om 13:48

Arie_afca geeft af op elk talent wat niet bij Ajax (heeft) gespeeld.
Daarbij heeft hij op dit moment 1 van de meeste overschatte talenten als pf.

Ik vond Locadia altijd dreigend aan de bal, redelijke snelheid en prima schot.
Had wel echt het idee dat hij het in de PL zou gaan maken, echt een typische PL spits leek hij toen.
Helaas niet uit de verf gekomen.

9 februari 2023 om 13:54

Ja ik zie hem nu ook onder andere topics reageren. Naar mannetje.

On:
Ik had niet verwacht dat hij de top zou halen. Maar had wel verwacht dat hij ergens bij een middemoter terecht zou komen in de Pl/bl/laliga

9 februari 2023 om 14:06

Haha, geef mij dan maar Prem, daar kan ik nog wel om glimlachen.

Ik had dat inderdaad ook niet verwacht, maar had toendertijd wel het idee dat zijn plafond echt wel bij een Aston Villa, West Ham of Leicester zou liggen.
Zoals jij aangeeft echt een middenmoter spits, te groot voor het servet te klein voor het tafellaken, een beetje zoals Chimy Avila.

Waarom is hij weg bij Persepolis? Prima club, scoorde lekker. Kan straks misschien een mooie stap maken

9 februari 2023 om 14:02

Er was en is iets aan de hand in Iran. Dat kan je niet gemist hebben toch?

Toch apart als je dan bedenkt dat hij ooit voor 17 miljoen de deur is uit gegaan.

Had hier in zijn tijd bij PSV toch wel meer van verwacht. Geen absolute top, maar ergens in de middenmoot in een grotere competitie had ik wel verwacht.



Toch zonde hoe die carriere is gelopen. Was in 17-18 erg goed op dreef bij PSV, en had daar zomaar jaren achter elkaar basis kunnen staan.

9 februari 2023 om 14:38

Dat lijkt me sterk als hij in 17/18 al vertrok, in Januari '18 om precies te zijn.

Vind zichzelf afgelopen zomer te goed voor een overstap naar NEC.
Maar Emmen is natuurlijk wel een paar treetjes hoger…..

sparta is aan het slapen

Een goede Locadia kunnen 13-14 eredivisie clubs wel gebruiken. Alleen heb ik het idee dat die goede Locadia onderweg ergens verdwaald is. Zou er niet aan beginnen.

Of thuiszitten of Emmen? Dan ging ik toch lekker alweer ballen bij Emmen hoor. Ze kunnen hem zeker goed gebruiken

Cocu probeert hem niet naar Vitesse te halen. Dat lijkt me een duidelijk signaal dat hij niet geliefd is.. hopen voor Emmen dat hij wat voor ze kan betekenen!

Ik zou als Locadia zijnde even afwachten of Barcelona en wellicht Chelsea zich nog gaan melden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren