Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Groningen haalt ‘verloren zoon’ na zeven jaar terug bij de club

Laatste update:

Nick Bakker keert terug bij FC Groningen, zo maakt de Trots van het Noorden donderdag bekend. De 31-jarige verdediger heeft een contract getekend tot het einde van het seizoen. Bakker trainde sinds de voorbereiding mee bij Groningen.

Bakker kan niet wachten om zijn eerste minuten te maken sinds zijn terugkeer. "Ik ben fit en als alles goed gaat zit ik vrijdag bij de wedstrijdselectie voor de wedstrijd tegen FC Eindhoven", zegt hij bij het clubkanaal. "Dat is heel mooi nieuws. Ik heb er hard voor gewerkt, eindelijk is het zover.

"Ik heb een paar tegenslagen gehad, maar het voelt hartstikke goed om fit te zijn. Hopelijk kan ik mijn steentje bijdragen. Mensen kunnen goed voetbal verwachten van mij. Ik draag verdedigend een steentje bij en probeer het team goed neer te zetten. Dat zijn dingen waar ik mij voornamelijk op focus."

Reactie Lukkien
Trainer Dick Lukkien is blij met de komst van Bakker. "Hij moest van ver komen door de zware blessure die hij heeft gehad. Je zag wel dat zijn lichaam moest worden opgebouwd, maar het lijkt nu helemaal goed te gaan. De laatste weken staat hij er erg goed voor. Je ziet dat hij heel veel kwaliteit heeft."

Bakker is voor Lukkien in meerdere opzichten een aanwinst. "Hij heeft bewezen dat hij een hele betrouwbare verdediger is die met ruimte in de rug kan spelen en erg comfortabel is in de opbouw. Dat zijn belangrijke voorwaarden en ingrediënten die wij kunnen gebruiken."

"Hij weet waar deze groep voor staat. Het is altijd goed om cultuurbewakers te hebben die het kunnen vertalen naar de rest van de groep. Dat moet niet alleen vanuit de staf komen, maar ook vanuit de groep. Nick voelt wat nodig is, wat de supporters willen zien", sluit Lukkien af.

Bakker is een geboren Groninger die tussen 2003 en 2012 in de jeugdopleiding speelde van de Trots van het Noorden, alvorens hij zijn debuut maakte in het betaalde voetbal. Via FC Emmen, sc Heerenveen en Al-Arabi keert hij nu dus terug op het oude nest.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Trots van het Noorden! Haha!

"hij weet waar deze groep voor staat. Het is altijd goed om cultuurbewakers te hebben die het kunnen vertalen naar de rest van de groep."

Misschien juist tijd voor een "nieuwe" cultuur ofniee!

23 november 2023 om 14:51

Mob031 waarom tijd voor een nieuwe cultuur? Laat Grunn zichzelf lekker de trots van het Noorden noemen, ookal vallen de resultaten tegen.

Vraag me wel eens af met wat ze bedoelen "cultuur bewaken"??
Heb meer het idee dat ze hier ervaring mee bedoelen.

Ik dacht even dat binnenkort Arjen Robben of Luis Suarez weer te bewonderen zou zijn in de Euroborg maar het gaat dus om ene Nick Bakker, die naam zegt mij hoegenaamd niets.

Toch moeten ze zo snel mogelijk terug.
Met die stad en achterban!

Leuk zo’n jongen van de club hoor. Maar zelfs in de KKD zat hij een aantal jaren geleden, in z’n prime, meestal al op de bank. Lijkt me in alles niet goed genoeg voor een eventuele terugkeer naar de ED en daar moet je toch wel op mikken. Maar voor de breedte en als cultuurbewaker wellicht prima geschikt. Welkom terug Nick!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren