Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Flinke tegenvaller voor Heracles Almelo in strijd tegen degradatie

Laatste update:

Coach John Stegeman van Heracles Almelo kan waarschijnlijk pas eind maart weer beschikken over Mike te Wierik. De verdediger is maandag geopereerd aan zijn buikwand en moet vier tot zes weken rust houden. Dat meldt de club uit Overijssel dinsdag via de officiële kanalen. "Die blessure trok ook door naar de lies. Ik had er al een jaartje last van, maar de pijn werd nu steeds heviger", legt hij uit.

/

De 22-jarige Te Wierik ontbrak zaterdag al in de selectie voor het duel met Feyenoord, dat door de Almeloërs verrassend met 2-0 werd gewonnen. In de drie wedstrijden daarvoor kwam hij ook al niet in actie. Voor 1 februari miste de jeugdinternational echter geen enkele minuut; zowel onder Stegeman als diens voorganger Jan de Jonge was hij een vaste waarde.

Voor Heracles is het wegvallen van Te Wierik een forse aderlating. De club staat momenteel zestiende in de Eredivisie, wat aan het eind van de rit in zou houden dat er in de play-offs om promotie/degradatie gespeeld moet worden. Het verschil met Go Ahead Eagles, dat op de veilige vijftiende plek staat, is drie punten.

Heracles Almelo gaat de nacompetitie ontlopen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
17 februari 2015 om 16:01

Sneu. Gratis ontvang jij al het relevante nieuws in de voetbalwereld verzameld en is er de mogelijkheid om met zo'n beetje alle actieve volgers van de sport te discussiëren op een zeer fatsoenlijke manier. Je hebt toch wel door dat er veel jonge jongens in de redactie zitten om de kosten laag te houden en affiniteit te creëren met veelal jeugdige, jong volwassen websitebezoekers. Daarnaast is er met de snelheid waarmee de site geupdated wordt nauwelijks tijd om alles goed over te lezen. Zet het dan gewoon even bij je reactie om het aan te geven en maak er verder geen punt van.

on:

Ik snap eigenlijk niet waarom Heracles zo laag staat. Telkens als ik een wedstrijd van ze kijk laten ze leuk en soms ook goed voetbal zien. Ik weet zeker dat ze nog in de middenmoot eindigen en al helemaal met de overwinning op zak.

Heracles Almelo staat op dit moment 16e volgens mij.

zonder hem winnen ze van Feyenoord, dus ik zie het probleem niet

17 februari 2015 om 17:37

Hehe ik ook niet. Voetbalzone wil graag de onrust terug brengen in Almelo !

Te Wierik is de laatste tijden al geen basisspeler meer dus een "fikse tegenvaller" is wel erg overdreven.

Hij ligt er ook nog eens maar 4 tot 6 weekjes uit, dus zo overdreven lang is dat nou ook weer niet.

Ik hoop dat Te Wierik en dat Stegeman Te Wierik zich weer laat concentreren op de rechtsback positie, want als centrale verdediger is Mike gewoon te kwetsbaar. Het is te hopen dat hij daar weer zijn plek terug krijgt. Presteerde daar prima na het vertrek van Breukers, maar nu laatstgenoemde terug is is Mike weer terug bij 2 jaar geleden.

17 februari 2015 om 17:24

Slecht verhaal weer.. Te wierik staat wissel en Heracles staat 16e..

17 februari 2015 om 18:12

Mike heeft buiten blessure 1 wedstrijd niet in de basis gestaan (Willem 2 als ik me niet vergis) dus een tijdje uit basis valt mee. Hij doet in ieder geval niet onder voor het huidige centrale verdesigingsduo maar goed, never change a winning team.. Na de overwinning tegen Feyenoord zullen ze niet snel iets wijzigen helaas.

Mike is in mijn optiek meer een rechter centrum verdediger en geen rechtsback. Daar mist hij de dynamiek en aanvallend vermogen voor. Hij is nog jong, maakt zijn fouten, maar met de juiste trainers en ervaring komt Mike er wel. Schenkeveld deed het tegen Feyenoord uitstekend. En Breukers is niet minder dat Mike. Met andere woorden, als deze heren heel blijven dan kunnen we Mike even missen. Bovendien hebben we ook nog Koenders als stand-in.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren