Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Flets PEC Zwolle pakt in eigen huis drie punten tegen Willem II

Laatste update:

PEC Zwolle heeft zaterdag drie punten gepakt tegen Willem II. Goed was het zeker niet wat de ploeg van trainer Ron Jans liet zien, maar de tweede zege in de laatste acht wedstrijden was meer dan welkom: 1-0. Het venijn zat hem in de staart van de wedstrijd, want het eerste uur had ook schriftelijk afgedaan kunnen worden.

/

PEC Zwolle is niet meer de voetbalmachine die het afgelopen seizoen en eerder dit jaar was. Ook tegen Willem II hadden de mannen van Jans het niet makkelijk. Beide partijen maakten er een saaie en teleurstellende eerste helft van. Reuring kwam er alleen door Jesper Drost, die een kopbal van de lijn gehaald zag worden door Robbie Haemhouts. Twee andere bijzondere momenten hadden maar weinig met het veldspel te maken.

Een ballenjongen ging met een bal die nog in het spel was aan de haal, terwijl Willem II’er Terrel Ondaan de terreinknecht een vervelend klusje bezorgde door over te geven op het veld. Direct na rust was het alvast een stuk interessanter dan in de hele eerste helft. Stef Nijland vuurde rakelings langs het doel van Willem II, terwijl Ondaan aan de andere kant tot een schotje kwam.

/

Na de hoopvolle openingsfase zakte het peil echter weer tot een bedenkelijk niveau. PEC Zwolle probeerde de druk wel wat te verhogen, maar keeper Kostas Lamprou van Willem II hoefde zich geen moment in te spannen. Voor trainer Jans was het gebrek aan slagkracht het sein om Tomás Necid binnen de lijnen te brengen. De Tsjech was direct gevaarlijk. Het eerste schot op goal kwam van de voet van Bart van Hintum, Lamprou kreeg het ding niet klem en Necid werkte de bal in de rebound via de sluitpost naast.

Uit de hoekschop die daaruit voortkwam was het wel raak. De bal werd door iedereen gemist, waardoor Bram van Polen bij de tweede paal kon afwerken. De treffer was terecht en PEC Zwolle vergat direct na de goal de wedstrijd al helemaal te beslissen: Wout Brama plaatste de bal tegen de paal en Drost schoot in de rebound naast. In de laatste minuut miste ook Ryan Thomas nog een dot van een kans. De enige kans voor Willem II, Mitchell Dijks zette in, werd onschadelijk gemaakt door Warner Hahn.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Je verliest een wedstrijd die je niet hoeft te verliezen. Onverdiend is het zeker niet. Maar toch had dit net zo goed 0-0 of 1-1 kunnen eindigen. Jammer dat je jezelf hier te kort doet. Na de goal wel nog een paar goede kansen voor Zwolle, maar toen was de tactiek aangepast. Sonde sonde sonde.

Beterschap Ondaan! Saaie wedstrijd, gelijkspel zou terecht zijn, maar ik feliciteer PEC met de overwinning.

Slechte wedstrijd, verdiende amper een winnaar. Wel zeer blij met de drie punten

Brammetje gescoord!!

Saaie wedstrijd. Het onderkotsen van het veld van Ondaan was het hoogtepunt van de eerste helft. 2e helft beter, maar moet een stuk beter dinsdag. Daarnaast hopen dat het meevalt met Saymak..

4 april 2015 om 22:35

Als PEC deze vorm houdt, rollen ze FC Twente op.
Het team,de organisatie, de technische staf en het bestuur zijn volledig de weg kwijt. Zowel financieel als sportief.
Fctwente heeft ook niets te zoeken in Europa! FFc Twente moet zich eerst op zichzelf richten. Dat wordt volgend jaar een heidens karwei.
En Zwolle die komen er wel.
Succes dinsdag.

Echt een zaad pot was dit. Gelukkig win je deze en zet je een goede stap naar een goede klassering. Wel echt een wijven ploeg dat willem2 trouwens. Constant liggen en zeiken om alles. Erg zielig en totaal onnodig met zo een team.

5 april 2015 om 01:02

Tja zijn de meningen over verdeeld. Voor de wedstrijd hadden veel spelers al last van pijntjes. Als de tegenstanders de duels fel ingaat dan kan het dat die pijntjes komen opspelen ja.

Lamlendig Pec, maar ja 3 punten. Wedstrijd was niet om aan te gluren, maar dat weet je als je met Lukoki en Nijland in de basis begint. Brama, blij dat die PEC nog niet heeft afgeschreven voor een nieuw contract. Ik hem overigens wel. Wat is dat voor een dramatisch slechte speler. Die heeft het hele aardige positiespel op het middenveld volledig naar de knoppen gejakkerd.
Jans gaat steeds meer merkwaardige trekjes krijgen. Lukoki, op links. Fantastische omzetting om hem 2e helft naar rechts te halen, maar dan gaat Saymak naar links. Komt Thomas, speelt natuurlijk dan op rechts, terwijl Moro dan weer op links moet spelen. Als je in een thuiswedstrijd verreweg het minst balbezit hebt, en je tactiek is ,,volledig inzakken op eigen helft'', dan hoeft hij van mij niet lang meer te blijven. Wat een belabberde spelopvatting. Van der Werff is verreweg de beste speler, daar gaat Vitesse nog veel plezier aan beleven. Onbegrijpelijk dat zo'n jongen weer gratis de deur uitloopt.
Dit seizoen gaat uit als een nachtkaars. Ondanks nog slechter FC Twente, met deze spelopvatting en vorm weinig kans in Enschede.

Is jou wat aangedaan of zo? Natuurlijk spelen ze met de rem erop. Na 67 minuten wordt gas gegeven en valt de goal. Wat had jij gedacht dan? Dat ze los gingen 3 dagen voor de halve finale van de beker? Willem 2 had hier goed kunnen winnen als ze gewild hadden ja, maar de enige die meters maakt was hun verzorger als ze na weer gingen liggen. Je mag als supporter kritisch zijn maar maar jij slaat door Peinke.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren