Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fischer blijft kansen krijgen van De Boer: ‘Ik denk omdat ik dreiging heb’

Laatste update:

Het seizoen 2013/14 is voorlopig niet het seizoen van Viktor Fischer. De jonge Deense aanvaller brak vorig seizoen door bij Ajax en sloot uiteindelijk af op tien doelpunten. De gehoopte volgende stap is voorlopig uitgebleven: hij is nog geen belangrijke schakel in het aanvalsspel van zijn club en scoorde deze jaargang driemaal in de competitie. Toch blijft hij het vertrouwen krijgen van Frank de Boer.

/

“Ik denk dat ik vaak speel omdat ik dreiging in mijn spel heb. Als ik iemand passeer, ontstaat er op het veld een andere situatie”, zegt Fischer daarover tegen Het Parool. Hij vindt zelf dat hij een betere voetballer is dan anderhalf seizoen geleden, toen hij net kwam kijken bij Ajax. Zo verliest hij minder vaak de bal op ‘stomme momenten’. Dat hij weinig scoort, zal vanzelf weer aantrekken, denkt hij.

Eerst zal dat misschien om de vijf wedstrijden gebeuren en daarna om de twee wedstrijden, vermoedt Fischer. Hij zal de buitenwacht dan laten zien dat hij werkelijk beter is geworden sinds hij begon bij Ajax. “Maar het is niet belangrijk dat de mensen het vinden, het is belangrijk dat ík het vind. En de trainer vindt het ook, anders zou ik wel minder spelen”, zegt Fischer zelfverzekerd.

Viktor Fischer scoort weinig, maar speelt wel goed bij Ajax

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Komt vanzelf goed met deze jongen. Tegen Psv, Feyenoord en Utrecht speelde hij gewoon goed. Jammer van die slordigheden zondag, dat moet echt beter maar dat weet hij zelf ook wel. Fischer is instaat om ons balbezit om te zetten in kansen, ik heb veel vertrouwen in hem. Pas 19 jaar, wel jammer dat hij weinig concurrentie heeft.

3 februari 2014 om 16:40

Hij kan idd echt wel voetballen, alleen als hij 1 man voorbij is wil hij er nog 5 langs of hij schiet over.

3 februari 2014 om 21:04

Sorry hoor, ik ben ajacied en bezoek vaak wedstrijden, maar Fischer is een baggerspeler dit seizoen. Een vormdip voor jonge spelers is een normaal verloop van de ontwikkeling, maar je ziet bij hem structureel een gebrek aan inzicht en voetbalgogme. Zijn gebrek aan goede passing is nog het meest schrijnende. Daarnaast mag hij schoten vanaf 18 meter best wel beter plaatsen voor iemand die elke dag met een bal in de weer is. Dus nee, het is niet zo vanzelfsprekend dat hij er wel bovenop komt!

3 februari 2014 om 15:14

Ik hoop maar dat je dat sarcastich bedoelt want in deze vorm heeft hij daar niets te zoeken!

3 februari 2014 om 15:24

Ik hoop maar dat je dat sarcastisch bedoelt want hij is een Deen.

3 februari 2014 om 15:14

Volendam bedoel je? Of krijgen Denen tegenwoordig ook een Nederlands paspoort?

3 februari 2014 om 19:24

Gvd Brazilianen wel, dus waarom Denen dan niet he?

Al maanden de zwakste speler van Ajax. Ik snap echt niet dat hij word gezien als supertalent.
Typisch een mooi weer voetballertje...

3 februari 2014 om 15:08

Dan heb je duidelijk geen wedstrijd van Ajax gezien. Van Rhijn is namelijk al maanden de zwakste. Wil je ook nog de beste weten? Daley Blind.

3 februari 2014 om 15:11

Ik vind Lasse Scone veruit de beste, maar ieder zijn mening natuurlijk!

3 februari 2014 om 15:12

Hoezo Van Rhijn de zwakste? Ja aanvallend bakt hij er niet veel van, maar de hoogste prioriteit van een rechtsback is toch echt verdedigen en dat doet hij naar behoren. Alsof Boilesen het veel beter doet...

Ik vind ook dat Fisher de zwakste is. Begrijp er niets van dat mensen talent zien in deze jongen want hij laat het hele seizoen al niks zien! Kishna is nu al 10x beter.

3 februari 2014 om 15:25

Op basis van wat is Kishna nu al 10 keer beter? Ja in de A1 heeft hij goed gepresteerd. Wat hij in Jong Ajax laat zien is wisselvallig. Fischer was ook top in de A1.

3 februari 2014 om 15:56

Fischer heeft in de a1 alle verdedigers van ieder jeugdteam in de cl de hoeken van t veld laten zien...

3 februari 2014 om 16:53

Van Rhijn is ook eigenlijk een CV en geen RB. Zijn verdedigende taak voert hij gewoon goed uit.

Fischer speelt ook niet heel zwak. Gisteren wel, maar hij is in meer veelbelovende aanvallen betrokken dan vorig seizoen. Alleen de doelpunten en assists laten dit niet echt zien.

3 februari 2014 om 17:16

ik heb kishna anders gezien tegen telstar afgelopen weekend, en het enige moment waarin hij opviel was zijn wissel. verder niet gezien. Fisher is echt veel verder, maar ach, het is een hobby voor de meeste om talentjes op te hemelen.

3 februari 2014 om 17:41

Die Kishna is pas een hype, die heeft nog letterlijk niks laten zien. En bovendien is hij 'al'. Besef dat hij ouder is dan jongens zoals Januzaj, Gnabry maar die zijn nu al 40 klassen beter.

3 februari 2014 om 18:46

Omdat Kishna al 2 jaar stil heeft gelegen met hele erge blessures, ik weet zeker dat Kishna zonder zijn blessures verder zou zijn dan Fischer. Die jongen is en blijft een toptalent en Frank heeft ook erg veel vertrouwen in Kishna, en ook hij weet dat Kishna één van de grootste talenten bij Ajax is. Hij heeft gewoon even tijd nodig. Als je die oefenwedstrijd (oke een oefenwedstrijd maar toch) tegen Trabzonspor erbij pakte, dan kon je al heel goed zien dat die jongen van het talent barst. Maar wat je zegt over Januzaj en Gnabry, het is geen schande dat hun al verder zijn. Want Januzaj en Gnabry zijn echt absolute supertalenten die bij de beste talenten in de wereld horen van hun leeftijd.

3 februari 2014 om 15:12

Talent is duidelijk te zien hoor. Hij gaat juist steeds beter spelen. Daarbij wordt er dit jaar meer op hem gelet door tegenstanders.

Sir Alex Ferguson gaf ook aan dat hij nooit keek naar het debuutjaar van een speler, omdat alles dat nog goed kan vallen. In het tweede jaar, wanneer tegenstanders meer rekening houden met e speler en het dus voor die speler lastiger wordt zijn prestaties op hetzelfde niveau te houden, kunnen we zien of iemand echt dat niveau heeft of nog stappen moet zetten.

Wij hebben in het eerste jaar duidelijk kunnen zien dat Fischer veel talent heeft. Ook dit jaar laat hij, ondanks dat het minder loopt, geregeld zien veel talent te hebben. Echter heeft hij tot nu toe een minder jaar. Geen man overboord, want dat hebben talenten wel vaker en daar moeten zij even doorheen.

Bij jullie heeft Propper zelfs een langere periode nodig gehad om constant zijn niveau te halen bij Vitesse, terwijl dat ook een groot talent was in de jeugd. Fischer heeft precies hetzelfde. Net zoals jij blij ben dat Propper niet afgeschreven is schrijven wij Fischer (een groter talent) niet af. Hopelijk begrijp je door deze vergelijking beter waarom Fischer blijft spelen

3 februari 2014 om 15:16

Das nie waar dat is Van Rhijn

3 februari 2014 om 17:52

Laten we de eerste seizoenshelft van van Rhijn vergeten en hopen dat de 2e beter gaat. Tot nu toe is de 2e seizoenshelft al beter dan de eerste vind ik. En Fischer heeft ook heus wel goede wedstrijden gespeelt, helaas te weinig maar dat komt hopelijk wel en Fisher is de beste Linksback die we hebben.

Hij blijft staan, omdat hij simpelweg onze beste linksbuiten is. Klaar. Dit is ook de reden dat Van Rhijn blijft spelen en Sigi relatief veel speeltijd krijgt. Ze doen het niet altijd top, maar het zijn wel de beste spelers op hun positie (al heeft Sigi meer concurrentie).

3 februari 2014 om 15:11

Klopt maar natuurlijk ook zonde om zo een jongen, waarvan iedereen weet hoeveel talent hij heeft, te laten rotten op de bank. Kan bij sommigen motiverend zijn, denk alleen dat het bij Fischer averechts zou werken. Ajax presteert goed met hem in de basis is het niet door zijn individuele actie, dan is het wel vanwege zijn voortreffelijke positiespel en loopacties. Zorgt echt voor dreiging en verwarring bij de defensie van de tegenstander

3 februari 2014 om 15:16

Je kunt je afvragen of dit komt omdat zij zo goed zijn, of degene die achter Fischer en van Rhijn komen (nog) slechter zijn.

3 februari 2014 om 15:20

Afvragen? Denk eens na. Als Van Rhijn en Fischer de beste zijn op hun positie dan komt dat automatisch doordat zij zo goed zijn (ten opzichte van de concurrentie) en de concurrentie (ten opzichte van Van Rhijn en Fischer) slechter is.

Geen slimme reactie Janssen

Viktor moet beslissender gaan worden in z'n passing en afwerking. Het voorbereidende werk is idd al verbeterd tov vorig jaar. Hij is balvaster en hij kan z'n acties beter doseren. Echter is z'n onbevangenheid jammer genoeg verdwenen. Hij voetbalt soms zichtbaar met een zelfopgelegde druk door een verwachtingspatroon dat is geschetst. Als ie daar weet om te gaan dan kan het goed komen. Anders zal ie nooit de topper worden die men hem toedicht.

3 februari 2014 om 16:25

Precies het is gewoon de laatste eindpass waar het hem aan schort bij hem. Hij passeert vaak makkelijk de tegenstanders op functionele wijze zonder onnodige trucjes. Ook heeft hij een goed overzicht want de passes die hij geeft zijn serieus goed bedacht. Alleen de uitvoering is op dit moment niet goed. Die ene pass op Klaassen is trouwens een voorbeeld van niet naar elkaar kijken. Klaassen liep eerst diep en vervolgens zet hij net 1 stap terug waardoor de bal 5 cm te ver naar voren werd gespeeld. Anders was het een schitterende pass.

Hoewel Fischer niet in zijn topvorm verkeerd heb ik met hem wel altijd het gevoel dat er nog iets kan gebeuren. Hij is altijd op zoek naar de goal en zoekt altijd voor de steekpass. De voorassist tegen ADO en de assist op Klaassen tegen NAC zijn goede voorbeelden wat Fischer in huis heeft.

Laag rendement, matig schot en maakt vaak de verkeerde keuzes. Wel sterk in de combinatie (als ie weer eens niet alleen gaat) maar dan is de afwerking niet goed. Is een stuk minder als vorig jaar maar verwacht nog wel wat van hem

Er is op dit moment volgens mij ook 0 concurrentie. Sana, Andersen, Bojan. Tis allemaal 1 pot nat. Ik erger me ook dood aan hem maar ik kan me ook wel voorstellen dat de Boer hem laat staan. Probleem is dat er geen concurrentie is. Hij heeft het vorig jaar uitstekend gedaan en daar hoopt men weer op. Die vorm.

eerlijk gezegd zie ik hem niet beter worden wel jammer maar ik het gewoon niet dat dat heeft om top te worden. dat zou je nu al moeten zien

3 februari 2014 om 15:27

Vorig jaar had hij per wedstrijd wel een goal of een assist dus hij kan zeker beter.

Ik vind hem de laatste tijd beter spelen. De topvorm en dus de finesse in de eindpass is er nog niet, maar zijn dribbels zijn steeds vaker echt goed. Afwerking laat nog te wensen over, maar als hij echt in vorm komt, dan gaan we echt plezier aan hem beleven.

Komt wel weer. Speelt nu al 3x beter dan aan het begin van het seizoen.

3 februari 2014 om 15:15

Wat wil je op linksbuiten neerzetten dan? Bojan? Komt daar ook niet tot z'n recht. De Sa is er nog niet klaar voor en daarachter zit ook niet veel. Andersen is nog te licht bijvoorbeeld. Misschien dat Kishna het een keer mag proberen, maar verder is er niet veel nu.
Een aankoop gaan doen zie ik ook niet echt zitten. Er loopt in Nederland niet heel veel rond wat nu een goede vervanger zou kunnen zijn voor de linksbuitenpositie. Heb je suggesties, misschien zie ik wat over het hoofd qua mogelijke versterking?

3 februari 2014 om 15:17

Een schande? Zo niet mee eens. Ik ben blij dat talenten bij Ajax echt de tijd krijgen en fouten mogen maken. Kijk naar Daley Blind, waar was die nu geweest als de Boer hem niet de kans had gegeven om fouten te maken? Dat is ook de enige manier waarop je een opleidingsclub kan zijn. En laten we wel wezen, wij moeten het gewoon hebben van jonge talentvolle jongens die Ajax als springplank gebruiken. Met een goede lichting doe je internationaal mee en meestal kom je tekort. So be it. Ajax heeft tenminste een eigen identiteit, dat kunnen veel clubs die internationaal wel mee kunnen niet zeggen. Oh en ik ben ook een betalende supporter.

3 februari 2014 om 17:53

Daley...maakte juist niet zoveel fouten....aanvallend was het niets en hij was niet snel. Dus was het makkelijk een zondebok te zoeken en dat was Daley. Zeker ook in de tijd dat vaderlief de kant van van Gaal koos...was hij mindere tijden de sigaar.

3 februari 2014 om 17:59

Hij maakte wel degelijk regelmatig fouten. Door zijn gebrek aan snelheid werd hij door snelle buitenspelers een aantal keren flink te kakken gezet. En je zou zijn aanvallende gebreken ook als fouten kunnen zien. Heel veel medesupporters geloofde niet eens dat die jongen uberhaupt kon voetballen en moet je hem nu zien. los van of het fouten waren of niet, zat ie in een dip zoals Fischer dat ook zat en waar ie nu een beetje uit aan et komen is.

acties zijn goed. hij moet leren om rustig te worden in scoringspositie en simpel af te ronden, of juist het overzicht te bewaren en een simpele bal opzij spelen voor een assist.

Het is niet moeilijk om te zien dat deze jongen wel zeker de potentie heeft om een van de beste Ajacieden te worden. Hij heeft goede aannames, is redelijk snel en kan een mannetje passeren en hij werkt bovendien erg hard. Het probleem is alleen, tenminste, dat idee krijg ik, dat hij aan het forceren is. Hij wil té graag laten zien dat hij het wel kan, waardoor hij dingen gaat proberen die nooit kunnen lukken of gaat hij te ver door in zijn acties. Dat forceren zal eruit moeten en dan heb ik er zeker wel vertrouwen in!

Ik heb wel vertrouwen in Fischer. Talent heeft ie sowieso en volgens mij zit er ook een goede kop op. Het blijft moeilijk te voorspellen, maar hem vertrouwen geven is sowieso de enige manier waarop het gaat werken. Hem er naast zetten heeft niemand wat aan, zeker aangezien er niet echt iets beters rondloopt voor zijn positie.

Deze gozer moet Frank de volgende keer gewoon in zijn eentje laten spelen, dan kan hij mooi fluwele bewegingen maken en kans op kans creeren. Begin een beetje moe te worden van hem.
Speelt goede wedstrijden, maar denkt dat hij alleen op zijn veld staat en als hij een pass niet krijgt wanneer hij in scoringspositie is dan wordt hij boos.

Fischer vind ik aan de ene kant heel goed en aan de andere kant ook heel matig. Man voorbij en schot is (meestal wel goed) maar overzicht en passing is echt slecht op dit moment. Hij kan beter wat vaker voor zichzelf gaan dan die pass geven. Maar dat is mijn mening.

Weet iemand nog hoe zlatan zijn 1ste jaar presteerde? Maar hij 'moest' blijven staan omdat hij voor 9 milj gekocht was. Zijn 2e jaar en de rest hoef ik niet te vertellen neem ik aan?
Geef die jonge gasten gewoon wat tijd.

Als ik FdB was zou ik deze jongen aan de kant houden en dat hij zich maar eens meer gaat bewijzen, want deze jongen denkt dat hij wereldtop is. Ik zou op dit moment Bojan of Sana toch een kans geven op linksvoor.

Fischer is overhyped. Hij heeft een korte goede periode gekend vorig jaar.

Dit jaar mist hj het overzicht, de doelgerichtheid en de handelingssnelheid.

Frank de Boer moet hem scherp houden, door andere jongens die nog wel gretig zijn de kansen te geven.

Zo verliest hij minder vaak de bal op ‘stomme momenten’ . Dit kan je toch niet serieus nemen.

Nee Fischer, dat is bij gebrek aan beter.

Hij komt altijd heel bedrijvig over en hij is snel, maar dat super talent wat iedereen in hem ziet zie ik niet. Ik vind Boëtius stukken beter. Misschien komt het omdat hij Fischer dit seizoen ontzettend egoïstisch is in z'n doen en laten, en omdat er geen concurrentie op zijn positie is. Maar ik irriteer me echt aan hem.

Hij heeft ook teveel van die eigenaardige trekjes. Net zoals Mertens dat altijd had. Dat loopje, de gebaren de hele wedstrijd, kwaad worden op medespelers terwijl hij zelf de bal 3 min daarvoor zelf niet afspeelt. Juichen alsof hij Zlatan is. Fischer je bent 19 en hebt nog niks gepresteerd. Ga bezig met jezelf en speel voor het team. Dan zie ik het nog goed komen met je, anders niet. Neem een voorbeeld aan Klaassen.

3 februari 2014 om 15:39

Helemaal mee eens. En die nare trekjes zijn helemaal niet zo erg als je het dan ook voor langere periode laat zien (zoals Suarez en Guidetti), maar dat doet Fischer niet.

3 februari 2014 om 16:14

Guidetti?

3 februari 2014 om 16:50

Ja Guidetti had ook zijn nare trekjes hoor (dat zeg ik als Feyenoordsupporter), maar het valt niet zo op als je ziet dat iemand goed presteert.

Als fischer er weer een keer 2 in schiet in een wedstrijd dan zal hem dat vertrouwen geven en hopelijk gaat hij dan weer wat beter draaien, want iedereen weet dat hij beter kan dan dat hij nu speelt.

Ik weet het, het heeft totaal niets met zijn spel te maken en kan als drogargument opgevat worden, maar ik vind dat hij eens moet beginnen om zijn kauwgom uit te doen of er minder opzichtig op moet komen. Ik vind het (en ik hoor ook van anderen) heel arrogant overkomen. Zo van "kijk mij hier eens staan, meneer Fisher, de belangrijke schakel van Ajax". Het kan best een groot talent zijn, maar als het er niet uitkomt dan komt hij heel arrogant en laks over. De buitenwacht ziet dat ook en ik zou als verdediger echt tot het bot gemotiveerd zijn om dat "mannetje" eens op zijn plek te zetten.

3 februari 2014 om 15:21

Correctie: "op moet komen" moet "op moet kauwen" zijn.

wanneer fisher speelt is er altijd meer dreiging, dat zie je gewoon als hij eens niet begint in de basis, maar invalt, zie vorige week, toen shone de winnende maakte, eerste balcontact met fisher had een goal kunnen zijn

Wat mij betreft verkopen/verhuren ze Fischer. Speelt weliswaar ietsje beter na de winterstop, maar vraag me af of hij wel geschikt is voor het niveau van Ajax(NL top). Bovendien vindt hij zichzelf erg goed en maakt vaak de indruk dat alles om Viktor Fischer draait en niet om het team. Als hij de beste is op zijn positie, dan moet Ajax toch maar eens de beurs trekken. Als één van de weinige clubs in Nederland is er geld zat om fatsoenlijke klassieke buitenspelers te kunnen kopen, want dat is ook zo ergelijk.. De buitenspelers komen constant naar binnen(om zich vervolgens vast te lopen).

Oja, ik ben overigens wel Ajacied.

Vind hem echt noet goed spelen. De eindpass is vaak zo kut dat ik m op dat moment een schop wil verkopen! En kansen verprutsen zeg pff niet normaal. Dreiging heeft die wel ja. En dan houdt t op. Al met al wel een goed talent maar het zal veel beter moeten.

Er gaat veel fout bij hem, met name zn eindpass is slecht! Aan de andere kant kan je zien dat deze jongen echt een geweldig talent is, hoe hij soms zn man passeert en daarna met de bal nog 2 man passeert dat is geweldig om te zien! Vorig seizoen was hij fantastisch! Men vergeet dat hij pas 19 is! Op zn 18e maakte hij even 10 doelpunten in zn debuutseizoen, dat doet bijna niemand hem na!

Niet zo zeer omdat je dreiging hebt,

Meer omdat F. de Boer ziet dat je potentie hebt, hetzelfde als bij Blind. Vandaar dat minuten mag mee pakken en ervaring mag opdoen. Momenteel hebben we ook niet veel beters op jouw plek...

in het voetbal zijn veel onderschatte voetballers maar juist ook heel veel overschatte voetballers die vaak tijdelijk een hype zijn.. de traditionele top 3 heeft er allemaal wel eentje. psv heeft bakalli, feyenoord boetius en ajax dus fisher! door dat ze zo groot gemaakt worden verwachten wij als voetballers liefhebbers te veel van want eigenlijk zijn het nog maar middelmatige spelers. voor fisher word het nu weleens tijd om zich te gaan bewijzen want hij speelt dramatisch en als die net wat geconcentreerder is levert tegen utrecht een goal en 2 assistst af. ik vind dat die erg veel krediet heeft en misschien om hem op scherp te zetten eens wisselen voor kishna, meleg of bojan als siem weer in de spits kan spelen.

Vond hem tegen Utrecht toch de zwakste, maar dat kan misschien komen dat alles wat die doet zo voorspelbaar is.
Vorig jaar wist niemand of bijna niemand wat hij kon en daardoor kon die dus ook zijn goaltje meepikken.
Nu weet iedereen dat die naar binnen gaat als die linksvoor speelt en je als verdediger nooit bang hoeft te zijn dat die de achterlijn op zoekt.
Als hij naast het grote talent ook nog eens het grote werklust heeft om met links een goede voorzet te kunnen geven dan word het wel een grote speler.
Nu kan elke gemakeerde back hem redelijk goed afstoppen.

Ben het wel mee eens dat Daley Blind een van de beste zo niet de beste speler van Ajax is.

Voor zowel fischer als depay vraag ik me af of de linkerflank wel de juiste positie is. Hun naar binnen komen en schieten of voorzetten is toch velen malen minder dan bijv n mertens. Misschien is het voor deze spelers wel beter om gewoon simpel op rechts te voetballen.

3 februari 2014 om 17:43

Op rechts voetballen is moeilijk als je geen spits a la Gomez of Mandzukic in de spits hebt. Want dan moet je ook naar binnen kunnen komen, naar buiten gaan is inderdaad wel heel simpel. De 2 rechtsbenige rechtsbuiten die het op rechts echt super doen zijn Ronaldo bij Man Utd, Sanchez bij Udinese en Theo Walcott.

Pssst Viktor.. niet al te hoog van de toren blazen he.
Als het aan De Boer lag, stond nu Ola John op je plek.

Zonde dat ze een speler als Lazic weg hebben gedaan, vele malen sterker dan deze overypte renpaard

Ik ben sinds kort ook fan geworden van Ajax. De rest van de clubs zijn 3 keer niks en ik schaam me kapot van mijn oude club. Ajax speelt nog tenminste in de CL. Fischer is een geweldig talent en kan het maken om naar een topclub te gaan. Maar dat vind ik van alle spelers van Ajax. En met het beleid van Johan Cruijf komt het wel goed. Als dit zo doorgaat worden ze kampioen de komende 10 jaar. Sterker nog: ik denk dat er geen andere club kampioen meer kan worden. Maar dat is ook niet zo moeilijk met de begroting van Ajax

3 februari 2014 om 18:08

Joh ik leef met je mee ;-).... ik vind dat ajax momenteel juist niet zo heel veel spelers heeft die in de toekomst bij de Europese top spelen. Schone en veltman, maar verder.

3 februari 2014 om 18:53

Ben ik helemaal met je eens. Maar daarom ben ik zeer benieuwd hoe onze zeer talentvolle lichting het over een paar jaar gaat doen. Maar eerst nog altijd even afwachten hoe ze zich gaan door ontwikkelen.

Viktor geluk dat ola niet hehuurd werd. Dan had ie ook niet zulke praatjes gehad. Waarschijnlijk laat de boer je staan omdat er gewoonweg geen betere optie voor handen is. Vind hem het hele seizoen erg matig, vorig jaar stukken beter. Dreiging is leuk maar als je simpelweg niet afrondt heb je er zo weinig aan, het is niet incidenteel maar een terugkerend probleem, lijkt het.

Viktor is wel een groot talent heeft alles om een topspeler te worden.
Frank ziet dat gelukkig ook vorig jaar zij iedereen dat het een topspeler zal worden.
kijk maar eens een paar wedstrijden terug van Viktor bij Ajax a1 next serie
zonder te overdrijven Viktor komt erwel.

Fischer gaat het nooit redden in de top. Te speels, te licht, te laconiek, maakt teveel fouten op cruciale momenten en heeft veel te veel kansen nodig. Dreiging gaat ervan hem uit. Ja dat riep men eerder ook over Babel, die was zo goed omdat hij altijd dreiging had. Maar waar is die nu ? Precies nergens. Dan zit ik mijn geld wel op Davy Klaasen.

Pffft toch niet een heel erg zelfkritische reactie.

Fischer kan het wel doen voorkomen alsof hij nog wel veel bijdraagt aan het veldspel, maar dat is echt onzin. Hij is juist continu de dissonant voorin tijdens de combinaties.

Spelers als Fischer moeten het ook niet hebben van de snelle combinaties, maar van (extra) individueel rendement. Een x aantal doelpunten en assists per jaar, waardoor je alsnog meerwaarde creëert voor het team.

Fischer staat echter na 21 wedstrijden op 3 goals en 1 (!) assist, en is niet bij veel meer goals of succesvolle aanvallen betrokken geweest dit seizoen. Dat is gewoon dodelijk, zelfs Leerdam heeft vaker gescoord als verdediger, en ik kan me niet voorstellen dat andere jeugdspelers minder rendement hebben.

Tijd voor een stapje terug en iemand anders de kans geven wat mij betreft.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren