Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fischer bevestigt transfer naar Engeland: 'Ik heb gisteren getekend'

Laatste update:

De officiële mededelingen van de clubs ontbreken nog, maar Viktor Fischer zet zijn loopbaan voort bij Middlesbrough. Eerder deze donderdag werd al bekend dat de aanvaller met succes door de medische keuring was gekomen en tegenover het Deense TV2 OJ laat Fischer weten dat zijn transfer inmiddels een feit is: “Ik heb woensdag mijn contract getekend”, zegt hij.

/

Ajax ontvangt naar verluidt zo’n vijf miljoen euro voor Fischer, die nog een eenjarig contract had. De 21-jarige Deen gaat bij Middlesbrough voor drie jaar aan de slag. “Dit is een grote club in misschien wel de grootste competitie van de wereld”, zegt Fischer. “Ik heb er altijd van gedroomd om voor een Engelse topclub te spelen. Nu begin ik bij Middlesbrough, wat voor mij op dit moment een mooie club is, met een aantal grote uitdagingen.”

Fischer stond vijf seizoenen onder contract bij Ajax en kwam tot 79 competitiewedstrijden, waarin hij 24 keer wist te scoren. Bij Middlesbrough hoopt hij meer aan spelen toe te komen: “Ze kopen me omdat ze denken dat ik een meerwaarde kan zijn voor de ploeg, maar er zijn natuurlijk geen beloftes gemaakt over een basisplaats. Het is aan mij om te laten zien dat ik een versterking ben”, aldus Fischer. Middlesbrough is nieuw in de Premier League; het werd in het afgelopen seizoen tweede in de Championship.

Denk je dat Viktor Fischer een succes wordt in de Premier League?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooie stap voor hem, leukere competitie en meer kans op speeltijd als ik het zo hoor.

26 mei 2016 om 16:18

Niemand zal hem missen in Amsterdam denk ik.

26 mei 2016 om 16:36

Op basis van afgelopen jaar niet nee, maar hij heeft in zijn eerste twee jaar wel veel laten zien. Het is jammer dat deze man zo blessuregevoelig is en zijn vorm niet heeft weten vast te houden.

Jammer dat hij bij Ajax uiteindelijk niet zijn potentie heeft bereikt. Nu hopen dat hij bij Middlesbrough nog een stap kan maken en mee kan in de PL. Het ga je goed Viktor!

Ik wens hem veel succes. Beetje op een dood spoor beland in Amsterdam. Stiekem hoopte ik dat hij verhuurd zou worden net als Andersen. Hopelijk kan hij zich bewijzen in bij Middlesbrough!

26 mei 2016 om 13:43

Ajax kan in zijn handen klappen, beuren nog 5 miljoen voor een JL speler, lees hier altijd veel kritiek op Overmars, maar denk dat er weinig TD's zijn die hier 5 miljoen uitgehaald hadden.

26 mei 2016 om 13:45

Het is een engelse ploeg. Die betalen altijd teveel. Lijkt me niet heel moeilijk.

26 mei 2016 om 13:57

Dat verschilt per club. Een club als Bournemouth draait iedere pond acht keer om voordat ze hem uitgeven. Hetzelfde geldt voor Swansea, en ook Spurs en Arsenal betalen meestal niet extreem veel. Niet iedere club is City of Chelsea.

Maar 5 miljoen is peanuts voor Engelse clubs. Komend seizoen krijgt de nummer 20 van Engeland al zo'n 125 miljoen euro aan TV-gelden. Dat is net zoveel als de best verdienende club dit seizoen, Arsenal, aan TV-gelden kreeg.

En de nummer 1 krijgt een kleine 200 miljoen aan TV-gelden.

Ter vergelijking: Bayern Munchen krijgt 40 miljoen per jaar...

26 mei 2016 om 14:33

5 miljoen is gewoon marktconform voor een speler als Fischer, helemaal niks speciaals.

26 mei 2016 om 14:35

5 mln is een koopje. Als je hem vertrouwen geeft betaald hij terug. Nog steeds veel potentie. Die komt nog wel bovendrijven.

Denk dat hij toch nog wel eens kan gaan verrassen bij Middlesbrough. Bij Ajax zat het er niet meer in maar deze jongen heeft nog steeds veel talent en daar zal hij de tijd krijgen om zichzelf te bewijzen dus in mijn ogen een goede stap voor Fischer.

Jammer dat het niet zo is gelopen als het er in eerste instantie op leek, had hem altijd erg hoog zitten. Gelukkig is hij nog steeds maar 21 en heeft hij dus alle kans bij Middlesbrough om zijn carrière weer een boost te geven, succes Fischertje!

Jammer dat het niks is geworden, kan me nog wel een paar magistrale goals herinneren zoals dat lobje tegen NEC en die halve voorzet tegen Heracles (?). Hoop van harte dat hij alsnog zij belofte in gaat lossen.

Beste oplossing voor Ajax. Met een nog 1-jarig contract krijgt Ajax toch nog 5 miljoen. Ik verwacht niet veel van Fisher komend seizoen in de PL. Hij komt kwaliteit tekort nog om daar een belangrijke schakel te worden. Voor zijn ontwikkeling zou het beter zijn geweest om bij Ajax bij te tekenen of naar een andere club te gaan die als tussenstap kan worden gezien op weg naar bv de PL.

Ik vond Fischer altijd het toptalent van Ajax, die het stokje ging overnemen van Eriksen. Maar ja, het is meer een buitenspeler. Hij heeft het lichaam en de uitstraling van een wereldtop talent. Ik denk dat hij makkelijk mee kan in de PL met natuurlijk 1 jaar wennen aan het niveau, maar of hij daar daarna kan gaan uitblinken is dan de vraag die overblijft.

Ongelooflijk dat Ajax hier 5 miljoen voor heeft gekregen. Is hij wat hij de laatste jaren heeft laten zien bij Ajax totaal niet waard.

26 mei 2016 om 14:08

5 miljoen is een schijntje voor Engelse clubs. Dat is tussen de 2.5 en 4 procent van de tv-inkomsten van een club, de nummer 20 krijgt 125 miljoen, de nummer 1 200 miljoen. Dus dat is een bedrag wat ze wel kunnen missen.

27 mei 2016 om 14:21

@stravven

Klopt, maar dan is het nog steeds veel geld!!

26 mei 2016 om 14:12

Ja dat is toch fantastisch nieuws. 5 miljoen exclusief bonussen voor een speler die het eerste van Ajax al meer dan een jaar niet waard bleek. Ergens is er iets fout gegaan in zijn ontwikkeling en is hij altijd die wildebras gebleven die eens in die 10 wedstrijden een fantastische actie/goal maakt.

Ik hoop oprecht dat hij het goed gaat doen in Engeland. Hij heeft even laten zien dat hij echt wel veel potentie heeft, maar helaas is het er bij Ajax niet helemaal uitgekomen. Verkeerd positie wellicht? Zou mooi zijn als hij bij Middlesbrough alsnog laat zien waarom hij altijd werd gezien als een bijzonder groot talent.

Voor zijn talent een mooie club. Helaas zit er niet meer in.

Gun hem dit. Hij heeft bij Ajax afgezien van het begin vrij weinig indruk kunnen maken, maar heeft wel altijd zijn best gedaan voor de club, en in het veld zijn longen zijn lijf gerend. Hoop dat hij nu weer lekker speelminuten mag maken. Veel succes iniedergeval.

Toch jammer dat het er niet helemaal uit is gekomen. Kwam als een geweldig talent binnen

Denk dat hij ook in engeland een bankspeler gaat worden... als je het in de NL competitie niet kunt laten zien heb je niet zoveel in de engelse premier league te zoeken.. maar goed we gaan het zien! Succes!

En hoop dat die alsnog gaat slagen bij zijn nieuwe club

Vijf miljoen is echt een absurd bedrag voor deze speler. Een speler met zijn kwaliteiten is ook op te pikken bij een club als PEC voor anderhalf miljoen. Voor Fischer zelf wel een mooie stap na op een zijspoor te zijn geraakt bij Ajax. Zou met een beetje geluk nog wel iets kunnen worden daar.

26 mei 2016 om 17:27

Absoluut niet waar, Fischer heeft een zwakke periode achter de rug maar heeft ook laten zien echt een hoop talent te bezitten. Vergeet niet dat hij pas 21 is, hopelijl komt dat er bij Middlesbrough uit. Maar zo een PEC opmerkingen is hoe dan ook onzin.

26 mei 2016 om 22:03

Twente heeft Mokotjo voor anderhalf miljoen overgenomen van Pec. Dat hij 21 is zal inderdaad één van de redenen zijn dat Middlesbrough zo flink de portemonnee trekt. Dit is tevens ook de reden dat ik verwacht dat het nog iets zou kunnen worden.

Ajax wilt met Bosz aanvallend voetbal spelen, nou dan is hier de kans voor de directie om Ziyech te halen!!
Voor de 5 miljoen van Fischer kun je Ziyech halen en een jeugdspeler als Cerny kan de plek van Fischer overnemen.

26 mei 2016 om 14:34

Voor aanvallend voetbal aanvallend ingestelde spelers halen. En een echte afmaker als Huntelaar halen.
Fosu Mensah van United huren die komt daar toch niet meer aan spelen toe. Ziyech halen als creatieve middenvelder.
Zahavi als reservespits halen.

Cillessen
Tete Veltman Riedewald Mensah
Bazoer Ziyech Gudelj
El Ghazi Huntelaar Younes

Reserves:

Boer
Owusu Vd. Hoorn Viergever Dijks
Vd. Beek Serrero Andersen
Schone Zahavi Cerny

Overige opties:
Sanniez, Frenkie de Jong, Nouri, Muric, Dolberg, Zivkovic, Dekker, enz.

26 mei 2016 om 15:47

Mensah kun je wel vergeten. Die jongen heeft zich zo gemakkelijk aan het niveau aangepast dat hij nu echt geen zin heeft om zo'n grote stap naar beneden te doen. Mensah zal komend seizoen genoeg minuten kunnen maken. Shaw is natuurlijk terug dus ik verwacht dat hij basis zal gaan spelen, maar er zijn zo veel wedstrijden te spelen (net als Rashford mocht Ibra komen).

26 mei 2016 om 16:02

United kennende zullen ze wel andere spelers halen. Dan kan Fosu Mensah beter verhuurd worden worden.

5 miljoen voor een wisselspeler dat heeft Overmars netjes gedaan. Jammer dat hij nooit zijn klasse heeft kunnen laten zien omdat hij zichzelf te veel onder druk zette en daardoor niet rustig bleef voor de goal.

Middlesbrough is een beetje de weg kwijt zie ik? je gaat toch niet 5 miljoen neerleggen voor zo een matige wisselspeler?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren