Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoorder zeer kritisch bekeken: ‘Maar ik heb niet zo veel gelezen’

Laatste update:

Sam Larsson heeft sinds de start van het seizoen de nodige kritiek gehad en de Zweeds international erkent dat hij betere tijden heeft gekend. De 25-jarige aanvaller van Feyenoord, die enige tijd kampte met een blessure, is op de weg terug en heeft de stijgende lijn te pakken, zo geeft hij zelf aan in gesprek met Feyenoord TV.

“Ik voel mij steeds beter. Ik vind dat ik vanaf de interlandbreak veel stappen heb gemaakt en blijf hard werken”, aldus de buitenspeler, die de kritische noten van analytici en supporters over zijn spel niet altijd meekrijgt. “Ik ben ook niet tevreden over mijn eerste wedstrijden, maar ik heb niet zo veel gelezen. Ik ben gewoon bezig met mezelf.”

Larsson zegt de laatste weken belangrijke stappen te hebben gemaakt. Vorig weekend tegen Vitesse (2-1 winst) viel de Zweed goed in. “Het was mooi ook om te winnen, maar als je invalt wil je graag indruk maken. Dat heb ik denk ik gedaan.” De aanvaller stelt dat de ploeg van Giovanni van Bronckhorst nog niet het volle potentieel heeft laten zien.

“We pakken onze punten, maar ik denk dat we veel meer te bieden hebben. De laatste twee thuiswedstrijden wonnen we in de laatste minuten. Dus kijkend naar het voetbal hebben we nog vooruitgang te boeken. Als we als team de juiste spirit te pakken hebben, gaat zich dat ook laten zien in de resultaten”, aldus Larsson, die zondag samen met Feyenoord het opneemt tegen Willem II.

Verwacht jij dat Feyenoord tot het einde van het seizoen meedoet in de titelstrijd?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

ik hoop dat hij het nog gaat redden maar hij laat al een jaar lang helemaal niks zien. tot nu toe heeft hij alle symptonen van een miskoop

Voor het geld wat deze man heeft gekost. Heeft hij het zeker nog niet waargemaakt. Het gaat inderdaad steeds wat beter maar ik mag hopen dat hij niet net als bilal uiteindelijk voor nog niet de helft van het aankoopbedrag door de achterdeur weggaat

Je ziet hoe moeilijk hij het heeft op het veld, hij voetbalt zo onzeker. Ik heb enigszins met hem te doen. Altijd die twijfel of hij die dribbel wel moet inzetten, een keer schieten of toch maar voor de veilige pass. Een keer een goede pot met een mooie veldgoal doet denk ik wonderen voor Larsson, ik gun het hem echt. In goede vorm een voetballer die met zoveel voetballend vermogen echt een meerwaarde kan zijn voor Feyenoord, dat maakt het zo zuur om hem te zien worstelen met de druk.

Hopelijk blijft hij nu wel fit. Vorig seizoen raakte hij geblesseerd, precies op het moment dat hij eindelijk net een beetje zijn draai begon te vinden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren