Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoorder met 16 Eredivisie-minuten staat voor binnenlandse transfer

Laatste update:

Noah Naujoks gaat op korte termijn een meerjarig contract tekenen bij Excelsior, meldt het Algemeen Dagblad. De aanvallende middenvelder komt over van Feyenoord, waar hij weinig uitzicht heeft op speelminuten. Arne Slot deed in competitieverband tot dusver twee keer een beroep op het talent. Het is de bedoeling dat Naujoks nog deze winter de overstap maakt naar de stadgenoot.

Naujoks doorliep de jeugdopleidingen van VV SHO en Feyenoord, alvorens hij bij de club uit Rotterdam zijn eerste profcontract tekende. De middenvelder ligt nog vast tot komende zomer, waardoor Feyenoord vermoedelijk een zeer bescheiden transfersom overhoudt aan zijn vertrek. Naujoks werd in de voorbereiding op het huidige seizoen bij de A-selectie gehaald door Slot, maar slaagde er niet in om door te breken in de hoofdmacht.

Tijdens het trainingskamp in het Oostenrijkse Saalfelden maakte Naujoks wel de nodige speelminuten. In de Eredivisie kwam hij niet verder dan twee korte invalbeurten. De middenvelder werd door Slot binnen de lijnen gebracht in de competitiewedstrijden tegen Vitesse (2-5 winst) en Fortuna Sittard (2-2). Zijn aandeel blijft tot dusver beperkt tot zestien speelminuten op het hoogste niveau. Zes keer zat hij bij de selectie. Feyenoord ondernam geen actie om het aflopende contract open te breken en te verlengen.

Marinus Dijkhuizen nam bij RTV Rijnmond al een voorproefje op de transfer. "Ik verwacht wel dat we nog wat binnen halen, maar je weet het nooit zeker", liet de trainer van Excelsior voorzichtig doorschemeren bij de regionale omroep. "Noah is bekend. Dat is al eerder ter sprake gekomen. Daar zijn we mee bezig. Dat is een talentvolle jongen. Hopelijk kunnen we die wat langer vastleggen, zeker naar volgend seizoen toe. Dat zou mooi zijn."

Doet Feyenoord er goed aan om Noah Naujoks te verkopen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Niet goed genoeg (op dit moment), dus elders lekker spelen. Lijkt me een verstandige keuze voor zijn ontwikkeling.

28 januari 2023 om 09:19

Je brengt het alsof hij verhuurd wordt. Hij wordt verkocht hè. Ik vind het wel zonde, toch één van de betere talenten met Milambo (of zoiets) in de jeugd.

28 januari 2023 om 09:34

Ik denk dat er met Excelsior wel te praten valt over een aantrekkelijke terugkoopregeling, op voorwaarde dat Excelsior nu ook niet de hoofdprijs hoeft te betalen (dat is in hun geval natuurlijk relatief). Heeft net als Wouter Burger bij mn oude clubje S.H.O. gespeeld, ik volg hem dan ook met bovengemiddelde interesse. Zelfs Excelsior lijkt me nu wat hoog gegrepen, minuten maken lijkt me nu het allerbelangrijkst. Misschien in de subtop van de KKD waar men verzorgt probeert te spelen.

28 januari 2023 om 10:25

Ik snap dat hij verkocht wordt. Hij komt niet aan spelen toe, dat staat in het verhaal toch?
Blijkbaar maakt hij niet zo'n goede indruk op Slot dat hij op veel meer speeltijd kan rekenen als Feyenoord zijn aflopende contract niet wil verlengen.

Dan denk ik inderdaad dat het voor zijn ontwikkeling beter is om lekker ergens anders te gaan voetballen. Het is geen Messi die ik afschrijf hoor.

28 januari 2023 om 10:34

@ Martyn7

1 van de betere talenten? Ik vind Naujoks middelmaat. Kleijn, Milambo en Slory vind ik onze grootste talenten. Dermane en Sauer voegen qua (huur)aankopen ook iets toe en heb ik ook vertrouwen in.

28 januari 2023 om 10:49

Over Milambo en Slory zeker eens. Kleijn moet ik nog zien. Ben ik nog niet heel erg van overtuigd. Dermane kan enorm goed voetballen, maar is echt nog heel erg wisselvallig. Past wel bij de leeftijd, maar ook in zijn categorie leeftijd is hij te wisselvallig.

28 januari 2023 om 12:01

Interessant, ik vind Kleijn onze grootste talent. Zeer goed aan de bal maar ook fysiek sterk in de duels alleen zijn inhoud moet nog groeien, ook wel logisch aangezien hij nog een stukje jonger is.

28 januari 2023 om 12:24

Valt wel mee hoor. Slory en 't Zand zijn in mijn ogen beter op zijn posities.

Met name Slory vind ik veel verder en die is een aantal jaar jonger.

Naujoks is een 13 ij een dozijn speler

Jammer voor Feyenoord, dit was volgens mij één van de grootste talenten die ze rond hadden lopen. Wel begrijpelijk dat hij graag meer speelminuten wil maken, en Excelsior ligt om de hoek. Wellicht dat hij in een later stadium weer terug keert.

28 januari 2023 om 09:20

Dit is absoluut niet een van de grootste talenten van Feyenoord.

28 januari 2023 om 09:24

Ik zag de naam redelijk vaak voorbij komen voor iemand uit de jeugd. Het zal vast geen Slory zijn, maar zijn niveau ligt echt wel bovengemiddeld. Kijk af en toe een potje, en hij valt dan meestal wel op.

28 januari 2023 om 10:25

Precies. Het is juist eentje die heel erg achterblijft in tegenstelling tot de rest. Totaal geen bijzondere speler.

28 januari 2023 om 09:36

Een slimme jongen. Volgens mij samen met Valk op het vwo gezeten. Geen groot talent, maar inzet en positionering en scorend vermogen zitten wel goed. Beetje Guus Til light.

28 januari 2023 om 10:36

Ik vind Naujoks niet 1 van de grotere talenten. Technisch is hij heel matig maar loop- en scorend vermogen heeft ie wel. Denk dat ie daarmee nog wel bruikbaar zal zijn voor Excelsior en via deze weg nog een stap zou kunnen maken maar op dit moment komt hij gigantisch te kort voor Feyenoord 1.

Goede zet. Ik vond het verbazingwekkend dat hij naar het eerste overgeheveld was. Vorig jaar een van de zwakkere schakels in een redelijk matig O21. Hopelijk komt hij bij Excelsior beter uit de verf.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren