Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Feyenoord wordt gewoon derde, in de breedte hebben ze meer kwaliteit'

Laatste update:

Na de 2-1 nederlaag bij Ajax staat Feyenoord niet langer in de top drie. De Rotterdammers zagen Heracles Almelo passeren en voelen ondertussen ook de hete adem van NEC, AZ, FC Groningen en Vitesse in de nek. Toch eindigt de formatie van Giovanni van Bronckhorst gewoon achter PSV en Ajax op de derde plaats, voorspelt Joop Hiele.

Volgens Hiele is Feyenoord the best of the rest: "In de breedte heeft Feyenoord meer kwaliteit”, zegt de oud-keeper bij RTV Rijnmond. Volgens Hiele komt het verschil wel naar voren als bijvoorbeeld AZ te maken gaat krijgen met blessures en schorsingen. “Dan is het de vraag hoe ze dat gaan opvangen. Die selectie is minder breed en minder in evenwicht qua kwaliteiten.”

Bovendien zag Hiele genoeg aanknopingspunten bij Feyenoord op bezoek in de Amsterdam ArenA: vooral over Kenneth Vermeer was hij zeer te spreken. “Ik vind Vermeer op dit moment de beste keeper van Nederland”, klinkt het. Feyenoord speelt aankomende zondag uit tegen PEC Zwolle.

Denk je dat Feyenoord als derde gaat eindigen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik zie AZ nog derde worden. Vlaar is toch heel belangrijk achterin, op het middenveld hebben ze superhandige spelers met Rienstra, Van Overeem en Henriksen! Voorin veel kwaliteit, zo niet meer dan Feyenoord! Wordt hoe dan ook spannend.

7 februari 2016 om 22:51

Mee eens. Belachelijk dat Feyenoord Vlaar niet heeft gestrikt

8 februari 2016 om 01:54

Inderdaad als je Botthegin vandaag zag spelen hadden ze veel meer aan Vlaar gehad. Ben blij dat ajax hem niet heeft gehaald. Verder zal het lastig worden om 3e te worden voor feyennoord.

7 februari 2016 om 23:09

Gok op mijn cluppie Vitesse

8 februari 2016 om 00:07

@van theo Dat zou nog kunnen, maar dan moeten ze uit de dip raken!

8 februari 2016 om 01:14

En dat zie ik niet gebeuren onder Maas;

7 februari 2016 om 23:18

Die selectie van Feyenoord is dan wellicht wat breder maar loopt ook niet over van kwaliteit. Als er een aantal bepalende spelers wegvallen hebben ze een probleem. Dat geldt trouwens ook voor ons. Al zijn enkel Janssen en Vlaar eigenlijk niet te vervangen. Voor de rest is nog wel een redelijke vervanger op te trommelen zonder dat de kwaliteit drastisch naar beneden gaat.

7 februari 2016 om 23:54

Gaat duidelijk tussen Feyenoord en AZ... Maar op zich, als de een bekerwinnaar en de ander 3e wordt is het ook geen probleem, dan spelen ze beiden Europees volgend jaar... En doe mij maar Feyenoord bekerwinnaar dan!

8 februari 2016 om 00:07

Dan mag AZ het eerst laten zien in Almelo volgende week. Ben benieuwd.

8 februari 2016 om 00:19

Bovendien doet Hiele net alsof AZ nog geen blessures en schorsingen heeft gehad. Ik zou zeggen, laat je eens informeren.

8 februari 2016 om 09:06

Zou wel geweldig zijn als we nog 3 derde worden , het is dat Az veel punten heeft verloren voor de winterstop. Oorzaak Europees voetbal erbij, en een heel nieuw team.
Stel we kunnen alles bij elkaar houden, dan wordt Europees volgend seizoen wel een succes.

Dan zullen ze toch snel punten moeten pakken! Komende weken lastige uitduels op het programma met PEC en Utrecht.

7 februari 2016 om 22:20

Ja precies en feyenoord in deze vorm en zelfvertrouwen zie ik zomaar beide wedstrijden verliezen. Dan wordt de derde plaats lastig.

7 februari 2016 om 22:54

Ik vond ze anders vandaag niet slecht spelen, als ze die lijn dootrekken zie ik ze vanzelf weer punten pakken.

8 februari 2016 om 01:06

Pec zal niet heel lastig worden we spelen momenteel echt slecht

Ik denk dat de kans dat Feyenoord derde wordt net zo groot is als dat ze buiten de top 10 vallen. Deze serie past eigenlijk alleen bij een degeadatiekandidaat. Het lek is ook nog zeker niet boven. Volgende week PEC. Ik moet het nog maar zien.

7 februari 2016 om 23:45

Tja, als we op jouw moeten vertrouwen als het gaat om Feyenoord of Ajax kunnen wij jou niet helemaal serieus nemen, maar dat terzijde. Feyenoord heeft idd een trieste serie te pakken, maar met de spelers die zij hebben kun je verwachten dat het beter zal gaan. Ik zie ze niet snel 3e worden, maar lager dan de 5e plaats wordt het niet. Feyenoord doet er verstandig aan om voor de beker te gaan en deze seizoen vergeten en veel jeugd inpassen en bezig zijn met volgend seizoen.

Heracles Almelo zal hoogstwaarschijnlijk niet eindigen als derde, maar dat zie ik ook niet met Feyenoord gebeuren. Hiele hoopt het natuurlijk voor zijn oude club. Maar Feyenoord is geen collectief en de vrije valnwaar ze nu inzitten is nog niet ten einde. Dan schat ik Az wel wat hoger in voor de vierde plaats.

7 februari 2016 om 22:18

Az zit nu in de flow, Feyenoord is er helemaal uit. 3 winstpartijen verder kan de wereld er weer anders uitzien.

8 februari 2016 om 00:21

En wie denk je dan dat derde wordt?

ik vind az op dit moment veel meer indruk maken dan feyenoord. feyenoord zal alle zeilen moeten bijzetten om in ieder geval az voor te blijven. voor het nederlandse voetbal is het sowieso goed als az europa in gaat gezien het verleden.

7 februari 2016 om 22:02

Mits ze in de zomer niet weer uitverkoop houden zoals de laatste jaren!

8 februari 2016 om 00:22

Dat maakt bij AZ dus kennelijk niet uit. Ze houden elk jaar uitverkoop en doen het elk jaar weer goed in Europa.

8 februari 2016 om 04:15

Excuse me, dit jaar hebben ze gefaald in een redelijk makkelijke poule!

8 februari 2016 om 09:09

Dit jaar was toch echt niet succesvol. Reden was nu wel dat de complete as, werd verkocht. Allemaal nieuwe spelers, dus je moest maar hopen dat het goed ging.
Stel voor volgend seizoen, gaan Vlaar, Henriksen en Matthias weg. Kan je bij heel goed inkopen het verlies wel leiden. (behalve Vlaar die is onvervangbaar.)

8 februari 2016 om 10:32

Sorry imponeria, ze hebben wel twee hordes overleefd in de kwalificatiereeks. Daarnaas zou ik niet zeggen dat het een makkelijke poule is, aangezien de Nederlandse clubs overal moeite mee hebben. Als je ziet dat ze tegen een club uit Spanje en Duitsland moesten, vind ik het niet vreemd. Daarnaast was dit de doelstelling en die hebben ze gewoon gehaald. Dan kan je ook niet falen.

8 februari 2016 om 05:22

Leg uit waarom het voor Nederlands voetbal beter is als az EL gaat spelen ipv Feyenoord?

8 februari 2016 om 08:21

Het is voor Nederland's imago gewoon beter alleen Ajax en PSV een ticket te geven. Maar daarna gewoon aan Feyenoord natuurlijk. Vorig jaar netjes groepswinnaar in de poule met de titelhouder, om vervolgens nipt onderuit te gaan tegen AS Roma (die ploeg schijnt aardig te kunnen ballen). AZ had dit jaar een makkelijke poule maar faalde gewoon..

8 februari 2016 om 10:34

Doelstelling van AZ was de poulefase halen, dat noem ik niet falen.

Kan wel zijn, maar je kunt er maar 11 opstellen. Dan heb je niet zoveel aan de breedte als een Heracles de basis 11 beter voor elkaar heeft.
Ook zie ik AZ nog wel om de derde plek gaan strijden, die spelen ma de winterstop ook heel aardig en komen goed terug.

Ligt er aan hoe lang de serie nederlagen gaat duren. 7,8, 11? wedstrijden

Gewoon derde? Nou ik schat zowel vitesse als AZ hoger in.
Kwaliteit in de breedte heb je alleen wat aan bij blessures. Maar als je team weinig kwaliteit in het basis elftal heeft kan je gewoon 6 keer op rij verliezen zoals feyenoord nu heeft gedaan.
Feyenoord zie ik ook niet winnen van PEC en utrecht uit.
Ik zie feyenoord zomaar 5de of 6de eindigen zonder EL voetbal.

Zo daar ben je veel mee hoor, lekker derde worden. Enige wat je daar aan hebt is de EL en dan? Daar ga je ook al niet stunten.

7 februari 2016 om 23:09

Als Feyenoord jouw instelling zal overnemen eindigen ze eerder in het rechter rijtje. Wat heb je er aan om te blijven mokken over het niet kampioen worden als je er toch niks meer aan kan doen. Dan maar voor het hoogst haalbare gaan.

7 februari 2016 om 23:44

Wat wil je dan?
Moeten ze maar de resterende afgelasten dan, omdat jij de derde plaats niet boeiend genoeg vindt?

Feyenoord heeft inderdaad meer kwaliteit in de breedte, maar dan moeten deze spelers + de spelers op het veld het wel laten zien. Op deze manier worden we 6-8 ipv 3e. Elia faalt al weken, Kramer doet niks, Van der Heijden en Van Beek zijn totaal niet stabiel achterin, Gustafson en Vejinovic vaak onzichtbaar in belangrijke wedstrijden. Probeer eerst maar in de top 5 te blijven.

7 februari 2016 om 22:43

Ik denk dat van beek zich nog wel herpakt, want die heeft in het verleden toch wel goede wedstrijden gespeeld. Wat elia aan het doen is snap ik ook niks van. Die gast is alleen maar bezig met zijn directe tegenstander en heeft vandaag in zijn invalbeurt weer alleen maar de bal verloren en overtredingen gemaakt.

We hebben top 5-materiaal, maar we eindigen eerder op de derde plek van onder, net boven de streep. Werkelijk iedere wedstrijd worden we tactisch overklast. Niet zo raar, daar wij een trainer hebben die nog nooit een jeugdelftal getraind heeft. Wat kan hij er nu aan doen? Ik begrijp niet waarom de pleuris nog niet uitgebroken is. Een miezerig puntje uit zeven wedstrijden voor een club als Feyenoord, dat is schandalig. Ik weet als geen ander dat we geen topclub zijn, dat we niet voor de titel spelen. Maar kom op, met al die investeringen en kwaliteit is het zo weerzinwekkend slecht wat we voorgeschoteld krijgen. Ja, ook toen we al die potjes wonnen was het voetbal gewoon waardeloos. Er gaat uiteindelijk wel iets gebeuren natuurlijk, maar blijkbaar moeten we dat record nog even aanscherpen.

Gaat Elia nog voetballen of...?

7 februari 2016 om 22:27

Weet ik niet, sorry.

Een AZ heeft Europees gespeeld en juist toen kwamen ze te kort. Nu ze weer 1x per week spelen is het gewoon uitstekend. Die storten dus niet zomaar in. Juist een Feyenoord had met een enkelvoudig programma dit soort clubs nooit terug mogen laten komen.

Weet overigens niet wat er zo goed aan Vermeer was. Op die actie tegen EL Ghazi na heeft ie niks bijzonders gedaan in positieve zin. Ik vind hem gelijkwaardig aan Cillessen, al heeft die laatste het voordeel meer constant in zijn prestaties te zijn.

Bij AZ is basisspeler vd Linden al een hele tijd geblesseerd. Tegen Vitesse waren dit weekend beide backs afwezig door blessure/schorsing en de laatste tijd hebben we wel meer afwezigen gehad door ziekte en blessures. Er werd toch gewonnen dus Hiele slaat hier behoorlijk de plank mis. Ik zeg niet dat AZ wel even derde wordt maar Hiele kletst onzin.

7 februari 2016 om 23:08

AZ had tegen Vitesse wel geblesseerde,maar Vitesse had de hele voorhoede weg.
Rachica Ibarra en Solanke.

Dat hangt ervan af, normaal gesproken zou dit het geval moeten zijn. Zeker zoals Feyenoord vandaag speelde, dan zou dat geen probleem zijn. Feyenoord speelt nog tegen de meeste clubs die uitzicht hebben op de derde plek. Ze hebben kwalitatief de overhand en alles zelf in eigen hand. Maar Feyenoord is naast in een vormcrisis ook mentaal aardig gebroken. De afgelopen week heeft Feyenoord zich hersteld, zowel tegen Roda JC als tegen Ajax hebben ze zich herpakt. Ik ben benieuwd hoe dit zich gaat ontwikkelen.

8 februari 2016 om 00:07

Sorry hoor maar ik vind Feyenoord nog steeds bagger spelen. Er zit geen idee achter. Er moet daar snel wat veranderen anders komt het rechterrijtje dichtbij.

Hij heeft wel gelijk hier, maar stel dat bijvoorbeeld Az niet te maken krijgt met langdurige blessures?
Plus dat Feyenoord de rest van het seizoen met de druk speelt van het "derde" moeten worden.

Vincent Jansen is bij AZ de enige speler die niet te vervangen is. Hij is momenteel één van de beste spitsen in de Eredivisie. Als hij fit blijft en in deze vorm blijft steken, gaan er niet veel clubs voor AZ eindigen. In die zin heeft Hiele wel gelijk dat als er iets met Jansen gebeurt AZ dik in de problemen zit want met Muhren lever je wel heel veel in.

8 februari 2016 om 00:26

Ach ja, en als er iets met Kuyt gebeurt levert Feyenoord ook veel in. Voordat Janssen (met 2x s) veel scoorde deed Markus Henriksen dat bij AZ.

8 februari 2016 om 09:17

Een beetje gelijk, maar de speler die echt niet vervangbaar is bij Az. Staat achterin, zijn naam Ron Vlaar. Hij is de man die er voor zorgt dat de geoliede machine blijft werken.

Misschien moet Hiele zelf weer gaan keepen, kan hij die reeks van AZ een keer stoppen. Feyenoord heeft ook geluk dat Peter Bosz is weggegaan, Vitesse wint veel met Bosz

Als je 1 punt haalt in 7 wedstrijden dan heb je zeker niet meer kwaliteit dan alle andere ploegen op psv en ajax na. Dat is een reeks die veel clubs in het rechterrijtje niet eens halen.
Er zit opnieuw vaak totaal geen idee achter het spel bij Feyenoord, een probleem dat al jaren er is. Bovendien vallen ook veel spelers enorm tegen met als dieptepunt Elia. Ik had verwacht dat hij de beste linksbuiten in de Eredivisie zou worden, maar dat is niet eens bijna gelukt.

Hiele heeft nog nooit iets zinnigs gezegd. Sterker nog, alle uitspraken van Hiele zijn gebaseerd op emotie en zijn bijna allemaal onjuist gebleken. Natuurlijk gaat F geen 3e meer worden. AZ draait (net als vorig jaar) als een trein. Met alle respect voor Gio maar hij is veel te onervaren om ineens voor F1 te gaan staan. Wouters heeft laten zien dat hij geen goeie trainer is en van Gastel heeft niks in te brengen omdat Gio nou eenmaal 1e man is. De heren weten het nu al niet meer. Mooi voorbeeld is Vilhena. Voor het oog speelt hij heel goed maar wat de trainers dus duidelijk niet zien is dat Vilhena alleen voor zichzelf speelt. Sinds hij in de basis staat heeft F geen punt meer gepakt. Een goede trainer ziet dat en stuurt een veel beter uitgebalanceerd elftal het veld in. Jammer want ik had het graag gezien.

8 februari 2016 om 14:40

Op zich hoeft het niet erg te zijn als een goede speler een beetje voor zichzelf speelt, maar Vilhena is niet eens een goede speler. Ik begrijp werkelijk niet wat mensen in hem zien. Altijd maar onbeheerst blind op het goal schieten, zonder enige beheersing. Ik zou er moedeloos van worden als ik Gio was. Als Vilhena gewoon écht kwaliteit had gehad, dan had Feyenoord een paar doelpunten meer gemaakt in de afgelopen wedstrijden. Gewoon een gehypt 'talent'.

Feyenoord derde, na uit de laatste 7 wedstrijden één punt te hebben gehaald? Dat heeft de Graafschap zelfs niet voor mekaar gekregen.

Breedte in de selectie? Wat heb je daaraan, als basisspelers als Elia, Botteghin, Kramer al niet functioneren, als een speler als Vilhena volstrekt niet te coachen is, Vejinovich en van der Heijden die niet aan de praat te krijgen zijn?

En, misschien wel het ergste, als je met name de tweede helft bekijkt van gisteren, is er werkelijk geen systeem, geen tactisch concept te herkennen. Dus óf de coach is niet in staat om een goed tactisch plan te maken óf de spelers snappen het gewoon niet.

Als dit Feyenoord derde wordt, is dat het bewijs van de onmacht in de Nederlandse eredivisie.

Ik zie niet in waarom Feyenoord 'gewoon' derde wordt, aangezien het team als een kaartenhuis in elkaar is gestort. Het is aan Gio om zijn team weer op de rit te krijgen, maar in hem als beginnend coach heb ik weinig vertrouwen. Ik snap niet waarom ze zo'n jongen direct voor de leeuwen gooien (net als Cocu destijds), laat hem eerst elders de beginnersfouten maken.

Dat weet ik nog niet hoor... Gisteren eindelijk weer een strijd gezien en een redelijke wedstrijd, vooral de eerste helft. De tweede helft zat het er helaas niet meer in en was Ajax gewoon dreigender.
Gewoon derde wordt nog lastig, AZ zit in een hele goede flow en verwacht dat Vitesse ook nog wel gaat stijgen.

Zondag uit tegen Pec, weer een lastige uit wedstrijd, hoop dat ze die dan eindelijk eens een keer niet verliezen. Al lijkt PEC ook een beetje uit vorm de laatste weken, maar goed het blijft een moeilijke wedstrijd. Hoop dat Feyenoord de 3e plek behaald, maar wordt nog keihard knokken, blijf er wel in geloven!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren