Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord wil weer vooruit kijken: 'Moeten snel weer 'back on track' komen'

Laatste update:

Het begin van 2016 is voor Feyenoord allerminst rustig verlopen. Er werd verloren van PSV (waardoor Feyenoord al drie Eredivisiewedstrijden op rij zonder overwinning zit), Colin Kazim-Richards werd uit de selectie gezet en Warner Hahn moet wegens een blessure de rest van het seizoen missen. Giovanni van Bronckhorst wil dan ook zo snel mogelijk het tij keren.

/

“We moeten snel weer back on track komen en punten gaan pakken”, zo beschouwt de trainer op de officiële website van zijn club voor op het uitduel met AZ. “Dat geeft vertrouwen aan een team, zo hebben we in het begin van dit seizoen gezien.”

Winnen in Alkmaar is echter geen makkelijke opgave, zo weet Van Bronckhorst. “Als je kijkt naar hun kwaliteiten, staan ze naar mijn mening te laag. Met Ron Vlaar en Mounir El Hamdaoui hebben ze twee ervaren jongens erbij gehaald. Ook hebben ze de ervaring van het spelen in de groepsfase van de Europa League, die ze kunnen meenemen naar de Eredivisie.”

Denk je dat Feyenoord gaat winnen bij AZ?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gaat dan maar eerst eens voor een goede spits kijken,ipv een nieuwe keeper te halen. Als er geen nieuwe spits komt,dan gaat het een zwaar seizoen worden. Ik zie ons trouwens as zondag bij AZ ook niet winnen.

22 januari 2016 om 19:10

Ik vind die Kramacic echt een goede oplossing. Heeft bewezen een afmaker te zijn, alleen komt niet aan spelen toe bij leicester. Huur hem met optie tot koop!

Tja Giovanni.. Je kan vanalles willen. Het spijt me maar dit is alles wat erin zit. In een goed seizoen wordt Feyenoord tweede of derde en daar kan je het dan mee doen. Er wordt een oude hardwerkende volksheld teruggehaald en iedereen denkt dat die het verschil dan eindelijk maakt. Na een goed begin valt al snel het 'C' woord. Alles lijkt in balans en de TD wordt de hemel ingeprezen. Halverwege hoor je dan de coryfeeën mijmeren 'als het ooit nog kan, is het nu'. Maar over de hele is het al 16 jaar niet genoeg. Geen enkele reden om aan te nemen dat het nog wat wordt dit jaar.

22 januari 2016 om 16:15

Nou als ze in jaren waar ze geen euro uit konden geven alsnog 2de, 3de(evenveel punten als de nummer 2, Psv) en nogmaals 2de konden worden dan zijn de verwachtingen wanneer we wel geld kunnen uitgeven natuurlijk hoger.

22 januari 2016 om 16:37

Die verwachtingen zijn dan wel wat hoger maar het zijn 'kleine transfers' die het verschil met PSV niet kleiner maken. Als je kijkt hoe PSV op de transfermarkt heeft gehandeld vergeleken met Feyenoord


Er is maar een reden dat Feyenoord structureel tekort komt en dat is van Geel. Je haalt steevast subtop spelers als vd Heijden, Veijnovic, Botteghin en Kramer binnen. Als verklaring komt dan dat Feyenoord nu eenmaal niet zoveel te besteden heeft, maar als ik dan lees dat hij die malloot van een Richards een salaris van 1,5 miljoen per jaar geeft dan is het duidelijk dat de goede man van toeten noch blazen weet.
Nu is Richards persona non grata met zijn vette salaris en zit je met de gebakken peren. Of hij gaat lekker achterover zitten en zijn geld opstrijken tot 2017 of je moet hem gaan afkopen. Hoe dan ook is dit mismanagement van de bovenste plank.

22 januari 2016 om 16:22

Kazim 1,5 miljoen per jaar?
Dat zou boven de salarisplafond zijn, heb je er een bron voor of gok je maar wat?

22 januari 2016 om 16:30


Volgens dit artikel zou het 1,5 miljoen zijn:
http://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=267329

22 januari 2016 om 16:46

Van geel is de reden dat zehet zo goed doen juist! Dat hij midelmaathaalt is omdat er geen geld is! Ga jij eens een wereld gerecht koken zonder geld uittegeven..

Diemiddelmaat is er omdat er geen geldis voor beter! Kijk naar Ajax en Psv(op de afgelopen 2 jaarna). Die hadden gedl enhalen ook middelmaat niet alles kan goed zijn.
vd Heijden, Veijnovic, Botteghin en Kramer; dan vind ik alleen Kramer echtpuur middelmaat en om de achterban te sussen die een spits wilden. vd Heijden is voor de bankgehaald en daar is hijz eer nuttig voor gewoon in Nederland. Botteghin vind ik zelfs als hij fit is 1 van de betere mandekkers in Nederland gewoon. En Veijnovic, tja die brengt het gewoon niet nee. Hijkan het wel dat hebben we gezien. Maar n is het 3x niks met hem!

PS Kazim krijgt 1,5 miljoen over zijn 2 jaar. Stond foutinhet AD toen en is aangepast later nog.

Maar zonder van Geelhad Feyenoord er nu niet zo goed voorgestaan. Met geen geld shoppen en de talenten voor mooie bedragen verkocht nog. Nee Feyenoord mag van Geel juist erg dankbaar zijn.

Kunnen we alsjeblieft zonder Vejinovic en Kramer spelen?

Vermeer; Karsdorp - Van Beek - Kongolo - Nelom; Gustafson - El Ahmadi - Vilhena; Kuyt - Achahbar - Elia.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren