Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord wil ‘signaal afgeven’ met nieuwe deal voor vaste waarde

Laatste update:

Feyenoord praat opnieuw met Justin Bijlow over verlenging van zijn contract, zo weet 1908.nl woensdag te melden. De clubleiding in Rotterdam wil de doelman een 'cruciale rol laten spelen in de toekomstige successen', zo klinkt het. De momenteel van een blessure herstellende Bijlow ligt in De Kuip vast tot de zomer van 2025.

De contractbesprekingen waren even op een laag pitje gezet vanwege de polsblessure die de inmiddels 25-jarige Bijlow in augustus opliep. De gesprekken tussen beide partijen zijn echter weer hervat en er is Feyenoord veel aan gelegen om de keeper voor langere tijd aan de club te binden.

Het bestuur van Feyenoord wil met een nieuw contract voor Bijlow een signaal afgeven aan de buitenwereld dat er constant gewerkt wordt aan een sterk team voor trainer Arne Slot. 1908.nl verwacht dat beide partijen tot een akkoord zullen komen, al is momenteel nog niets definitief vastgelegd.

De door Feyenoord opgeleide Bijlow leek afgelopen zomer op weg naar Manchester United. Sportmarketeer Chris Woerts noemde de transfer van de doelman in Vandaag Inside zelfs 'een kwestie van dagen'. De club van manager Erik ten Hag ging echter aan Bijlow voorbij en haalde André Onana naar Old Trafford.

Bijlow raakte enkele weken na de afgeketste transfer naar Manchester United geblesseerd aan zijn pols en sindsdien is hij druk met revalideren. Hij kwam tot dusver alleen in actie in het duel om de Johan Cruijff Schaal (0-1 verlies tegen PSV) en het 0-0 gelijkspel tegen Fortuna Sittard van een week later.

Timon Wellenreuther is al bijna twee maanden de vervanger van Bijlow. De Duitser kwam tot dusver tot zeven duels in de Eredivisie en twee optredens in de groepsfase van de Champions League. Wellenreuther stapte driemaal met een clean sheet van het veld.

Bijlow debuteerde in augustus 2017 in de hoofdmacht van Feyenoord en de teller staat inmiddels op 121 wedstrijden. In Rotterdam leeft de verwachting dat hij na de interlandperiode terugkeert onder de lat. De kampioen van afgelopen seizoen hervat de Eredivisie op 21 oktober tegen Vitesse.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Natuurlijk een mooi gebaar van de club, maar het is wel een zorgenkindje. Deze gozer is zo vaak geblesseerd, je kan er eigenlijk niet op bouwen. Tel daarbij op dat zijn concurrent gelijkwaardig presteert. Zonde wel, zijn lichaam is niet gemaakt voor topsport. Ik vrees dat Van Axel Dongen hetzelfde probleem heeft.

11 oktober 2023 om 10:08

Zijn concurrent komt geeneens in de buurt van het niveau wat Bijlow kan aantikken. Als jij een keeper van het niveau Bijlow kan behouden dankzij zijn blessuregevoeligheid is deze blessuregevoeligheid misschien wel een zege voor Feyenoord.

11 oktober 2023 om 10:22

Ik zie niet zo in hoe dit een zege is, het is gewoon enorm jammer voor zowel Bijlow van feyenoord

11 oktober 2023 om 11:29

Als jij door zijn blessuregevoeligheid minimaal 25 van de 40 wedstrijden kan beschikken over een keeper die je normaliter niet kan behouden, dan is dat voor Feyenoord toch misschien een zege. Tuurlijk kan Feyenoord met +/- 20 miljoen meerdere posities invullen, maar je levert altijd in.

Voor Bijlow is het idd enorm jammer en denk ook wel voor het Nederlands elftal gezien wat er momenteel keept. Maar daar had ik het niet over.

11 oktober 2023 om 11:58

Alleen heeft Bijlow nog maar één seizoen gehad waar hij op de 25 wedstrijden kwam. Die andere wedstrijden moet je het doen met een keeper die juist weer beneden niveau voor Feyenoord is.

11 oktober 2023 om 10:10

Bijlow is gewoon een goede keeper. Ik vraag me oprecht af dat als hij geen kind van de club was hoe ze dan met zijn contract zouden omgaan. Pech of niet, die blessures blijven een rode draad..

11 oktober 2023 om 11:07

En toch zijn het allemaal breukjes in botten, ervan uitgaande dat hij geen bijzondere aandoening heeft is dat gewoon botte pech. Ja hij keept ietwat risicovol, maar we zagen dat hij als hij op safe keept hij meteen minder is. Misschien Castore lief aankijken en hem speciale handschoenen aanmeten

11 oktober 2023 om 11:16

Denk dat hij al speciale handschoenen krijgt van een gerenommeerd merk. Volgens mij maakt Castore geen keepers handschoenen.

11 oktober 2023 om 11:31

Is dat echt pech? De situaties zelf waren misschien pech, maar daarvan komt toch elke keeper geregeld in die situaties. Kan zijn lichaam niet gewoon minder aan?

11 oktober 2023 om 12:28

Deze keer was het een schot randje 16 die hij tegen houdt op de training en pats, pols gebroken.

Als je jezelf als keeper al niet meer ‘in de situatie’ kan brengen om een schot randje 16 over te tikken wordt het lastig keepen.

11 oktober 2023 om 11:44

Wellenreuter is toch gewoon 2 klassen minder dan Bijlow? Prima 2e doelman, maar meer niet.

11 oktober 2023 om 11:59

Je moet vooral naar de aard van de blessures kijken en dat zijn bijna allemaal botbreuken of andere ongelukkige blessures. Tenzij ie osteoporose heeft kan ik me bijna niet voorstellen dat Bijlow binnenkort nog wat breekt.

11 oktober 2023 om 12:17

In eerste instantie lijkt dat zo, maar na zoveel blessures moet je toch constateren dat er iets anders aan de hand is? Het kan ook een mentale kwestie zijn waarbij hij zelf gaat compenseren en dit werkt vaak averechts bij fysieke handelingen.

Zou Bijlow dan zoveel andere opties dan Feyenoord hebben? Zijn blessurehistorie zal menig topclub afschrikken lijkt me. Bovendien vind ik het ook niet een absolute topkeeper

11 oktober 2023 om 10:17

Ik zie het Bijlow wel goed doen in de Serie A. Is op niks anders gebaseerd dan mijn onderbuik gevoel hoor. Maar precies zoals jij zegt is zijn historie qua blessure niet echt in zijn voordeel.

11 oktober 2023 om 10:31

Wat is dit ook voor uitspraak, als het een absolute topkeeper zou zijn dan zou hij niet voor Feyenoord voetballen. Voor eredivisie begrippen is hij namelijk wel een topper hoor. Helaas van zijn blessures maar is gewoon een hele goede keeper voor ons.

11 oktober 2023 om 10:34

Een hele goede keeper waar je maar een half seizoen iets aan hebt

11 oktober 2023 om 11:06

Nou Geert, vorig jaar 25/34 wedstrijden en het jaar daarvoor 22/34 wedstrijden een topkeeper hebben (in de eredivisie). Heb dat een stuk liever dan bijvoorbeeld een Gorter in de goal maar goed.

11 oktober 2023 om 11:31

Ik denk elke Ajacied ook. Maar daarom is Gorter ook niet 1e doelman bij Ajax. Beetje gekke vergelijking

11 oktober 2023 om 12:00

En de jaren daarvoor 16/34, 7/34 en weer 16/34. De overige wedstrijden speel je met Wellenreuther, die met een reden 2e keeper is.

11 oktober 2023 om 12:34

Bekijk het positief: hij keept dus elk seizoen meer wedstrijden! Blijft hij blessurevrij de rest van het seizoen komt hij op 27, wéér een stijging van twee wedstrijden, hoppa!

Nog drie seizoenen en hij keept een volledig seizoen!

11 oktober 2023 om 11:37

Ik ben het wel met je eens dat Bijlow niet de absolute topkeeper is, maar als hij niet geblesseerd is, is hij wel beter dan Wellenreuther. Niet dat hij het slecht doet, maar het is wel vaak raak als er bij hem op de goal geschoten wordt.

Ik vind Bijlow ook wel wat beter dan Noppert en Flekken. Olij en Verbruggen heb ik niet vaak zien keepen.

Ik begrijp wel dat Feyenoord hem wil behouden, maar die blessures zijn wel echt zorgelijk, want normaal is de keeper wel iemand die altijd op het formulier zou moeten kunnen zetten. Das de laatste tijd erg vaak niet zo bij Bijlow, maar misschien is het gewoon botte pech.

11 oktober 2023 om 11:45

Bijlow is mijns inziens de beste Nederlandse keeper van het moment. Voor de Eredivisie zeker top, voor het buitenland subtop.

Ik zou als ik Bijlow was gewoon me hele leven bij Feyenoord blijven je weet wat je hebt . En als je geblesseerd raakt wat bij heb 60/40 ligt ongeveer weet je dat je als nog 1 ste keeper bent en blijft

Tegen een prestatiecontract mag ik hopen?
Mist gewoon veel te veel wedstrijden.

11 oktober 2023 om 10:15

Haha ja en als die er 4 maanden uitligt heeft hij ff geen inkomen meer? Niet echt realistisch he.

11 oktober 2023 om 10:23

Mwah, helemaal geen inkomen hoeft niet perse toch.
Zou bijvoorbeeld 50% betaald kunnen krijgen...komt ie ook wel mee rond.
Bij het opbreken van een contract komt 9 vd 10x een salaris verhoging bij kijken, ik vind niet dat Bijlow in aanmerking komt voor een salarisverhoging.
Zal denk ik een van de grootverdieners zijn terwijl die ''amper'' speelt.

11 oktober 2023 om 11:02

Ziektewet UWV

11 oktober 2023 om 11:06

Ja kan iemand niet 50% laten schommelen in zijn inkomen. Ook al krijg je 'iets' meer salaris gestort dan Jan Modaal; je leeft naar het salaris dat je hebt. Onrealistisch idee dus.

11 oktober 2023 om 11:27

Voetballers kunnen gerust een heel jaar zonder inkomen (heb ik het niet over iemand van Rkc of Almere ofzo), zelfs als je leeft naar je salaris.
Als je met een miljoenen salaris na zoveel jaar niet een jaartje zonder salaris kunt dan doe je iets verkeerds.

11 oktober 2023 om 11:51

Het gaat niet over rondkomen. Het gaat mij niet lukken dit aan je uit te leggen. Fijne woensdag.

11 oktober 2023 om 13:14

Je kan toch wel een clausule toevoegen dat als je 25 wedstrijden of meer (ik zeg maar wat) dat hij dan een bonus krijgt ofzo. Vind het allemaal ook wel een beetje overdreven over Bijlow zijn blessures. Zoveel mist hij nou ook weer niet.

Blijft een beetje pijnlijk onderwerp. Jongen van de club die je het allerbeste gunt, zeker bij ons, maar zonder dat hij er iets aan kan doen maakt hij het Feyenoord wel lastig. Is onze nummer 1, maar mist teveel wedstrijden waardoor de 2e doelman nog veel wedstrijden in een seizoen speelt. Waardoor Feyenoord eigenlijk 2 keepers zou moeten hebben van het niveau 1e doelman voor Feyenoord. Maar goed een keeper als bijvoorbeeld Unnerstall gaat hier nooit heen als 2e keeper. En dan nog blijft het schuiven irritant. Bijlow en Wellenreuther hebben altijd weer even nodig om hun niveau te halen, wat logisch is, maar niet ideaal voor Feyenoord.

11 oktober 2023 om 10:13

Ja ik moet ook eerlijk zeggen dat Wellenreuther verdient meer dan weer op een zijspoor gezet te worden als Bijlow terug komt. Die jongen heeft het gewoon zeer goed ingevuld en zou bij menig andere club gewoon 1e doelman zijn.

11 oktober 2023 om 10:22

Persoonlijk vind ik Wellenreuther niet goed genoeg. Wel als 2e keeper, die normaal gesproken misschien max 5 wedstrijden in een jaar keepen. Maar niet als iemand die voor ons vorig jaar 14 wedstrijden gepeeld heeft en nu al weer op 9 wedstrijden.

11 oktober 2023 om 10:30

Zeer goed ingevuld? Wellenreuther loopt vaak genoeg te grabbelen en is ook vaak een bron van onrust als hij weer probeert mee te voetballen. Bijlow is in alle facetten een betere keeper.

11 oktober 2023 om 10:38

Ja klopt, een 2e keeper speelt normaal gesproken een paar potjes per seizoen en dan zijn het vaak redelijk onbelangrijke bekerpartijen ook nog.

Het is wel jammer voor hem in ieder geval als hij naar de bank gewezen wordt, omdat hij op misschien 3 of 4 clubs na wel een 1e keeper zou zijn geweest in de eredivisie bedoelde ik.

Het is eigenlijk een rare situatie bij Feyenoord. Bijlow speelt te weinig om als 1e keeper in aanmerking te komen en Wellenreuther speelt te veel om als 2e keeper in aanmerking te komen.

Er zal geen club zijn die Bijlow gaat kopen gezien zijn blessureproblematiek dus zijn enige optie is Feyenoord. Ik zou hem een relatief laag contract voorschotelen en dan een fikse premie per wedstrijd. Ik heb geen cijfers, maar voor mijn gevoel ligt hij er 20-25% van de wedstrijden uit. Het zal wel lager zijn (hoop ik voor Feyenoord).

11 oktober 2023 om 14:49

Fijn hoe mensen iets als een voldongen feit kunnen presenteren (er zal nooit een andere club voor Bijlow komen), zeker
als dat volledig gebaseerd is op hun eigen 'gevoel'.

Tsja. Gezien zijn blessures zie ik hem ook niet snel een stap maken. Sowieso niet naar fysieke competities als de Bundesliga of de Bpl.

Benieuwd of hij hier mee akkoord gaat. en wat hij dan gaat verdienen ook.

Hoop dat Justin gewoon eens 3 seizoenen fit kan blijven. Ook voor Oranje...



We hebben nu ook in Van Sas een heel talentvolle keeper die eraan komt. Geen paniek. Ik gun Bijlow een mooie contractverlenging, maar als hij voor een hele mooie prijs naar het buitenland kan gun ik hem dat ook. We zullen het wel zien wat er gebeurt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren