Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Feyenoord wijst eerste aanbieding op aanvaller resoluut af’

Laatste update:

Feyenoord heeft een eerste aanbieding van US Lecce op Javairô Dilrosun afgewezen, zo meldt 1908.nl. De Rotterdammers zien de vleugelaanvaller na dit seizoen het liefst definitief vertrekken, waardoor Lecce met een verbeterd voorstel zal moeten komen.

Lecce wilde Dilrosun in eerste instantie huren zonder obligatie. Feyenoord zag daar absoluut geen heil in en hebben een nieuw voorstel, huren met optie tot koop, resoluut afgewezen. De optie tot koop, die aankomende zomer in werking zou treden, zou iets meer dan zestig procent van het aankoopbedrag uit 2022 bedragen.

Dilrosun kwam in die zomer voor naar verluidt vier miljoen euro over van Hertha BSC. Het maakt dat de Italianen bereid waren om minimaal 2,4 miljoen euro over te maken aanstaande zomer, als zij de optie zouden lichten. Feyenoord werkt echter niet mee.

De Rotterdammers zien een transfer alleen als een mogelijkheid wanneer daar een gegarandeerde transfersom tegenover staat. Dilrosun is normaliter ver verwijderd van een basisplaats onder trainer Arne Slot. De oefenmeester geeft op de rechtsbuitenpositie doorgaans de voorkeur aan Calvin Stengs of Igor Paixão.

1908.nl stelt dat de interesse van Lecce allerminst afgenomen is. Dat heeft alles te maken met Lameck Banda. De vleugelaanvaller, normaliter vaste basisspeler onder trainer Roberto D'Aversa, neemt later deze maand met Zambia deel aan de Afrika Cup.

Lecce bekleedt momenteel de dertiende plaats in de Serie A. I Salentini staan zes punten boven de streep en zijn er alles aan gelegen om dat gat niet te laten verkleinen.

Dilrosun kan op zijn beurt meer aan spelen toekomen in Italië. Hoewel de vleugelspeler de laatste weken voor de winterstop veelvuldig in actie kwam, staat het seizoentotaal op slechts 207 minuten, verdeeld over 8 wedstrijden. De focus van Dilrosun ligt momenteel op Feyenoord, dat in Marbella op trainingskamp is.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Dilrosun is misbruikt bij Feyenoord, die moet een kans op z'n natuurlijke plek krijgen. De vleugels zijn niet veel soeps bij hen, ze moeten hem ofwel verkopen en een vervanger halen die beter is dan het huidige of Slot moet het invullen

5 januari 2024 om 02:11

Misbruikt 😂. Stengs speelt ook op rechts of op 10. Paixau speelt ook op links, dan wel rechts.

Kijk je bij vleugelaanvallers bij andere clubs, dan zie je dit ook veelvuldig gebeuren.

En een kans krijgen. Een kans moet je ook afdwingen. Als zijn concurrentie het beter invullen op de trainingen en in de wedstrijden niet verzaken. Tja, dan is er ook geen noodzaak. Laatste weken ging het wat minder en dan ga je als trainer wat proberen.

5 januari 2024 om 08:51

Dilrosun deed het redelijk op rechts en toen werd hij wel degelijk misbruikt door hem op 10 te zetten. Dat liep niet en toen mocht hij banken. Datzelfde gebeurt met Paxiao, vorig seizoen goed gespeeld op rechts en nu wordt hij links, rechts en op de bank gezet. Dat kun je Slot aanrekenen.

5 januari 2024 om 06:28

Hij kan goed voetballen, maar doet er niets mee. Soort Minteh.

5 januari 2024 om 13:23

Totaal niet te vergelijken die twee. Minteh heel explosief met (nog) te weinig overzicht en daardoor rendement. Dilrosun oogt juist wat flegmatiek.

5 januari 2024 om 08:02

Hij lijkt op zn best in de omschakeling en om het terugkappen in te perken zou hij denk ik het beste op links kunnen spelen.

Kwa talent/kunde is hij voor m'n gevoel wel een van de betere buitenspelers van Feyenoord.

5 januari 2024 om 11:00

Wat overdreven om te stellen dat hij misbruikt is. Heeft meer dan genoeg kansen gehad op de vleugels en dat gewoon niet goed genoeg gedaan.
Heeft idd ook wat wedstrijdjes op 10 gespeeld....imo ook niet goed genoeg gedaan.

Als je een net niet speler bent die 99 van de 100 dribbels dood loopt en eens in de 100 acties een prachtige goal maakt of voorzet geeft, dan vind ik het niet meer dan logisch dat je mag vertrekken.

Dilrosun is een net-niet speler, dat vind ik ook van Timber en Bergwijn by the way. Veel schoten gaan net naast/over of dan zijn de dribbels weer te geforceerd of missen van open kansen. Dilrosun is helemaal geen mooie speler om naar te kijken. Gewoon strik erom heen met een doorverkoop percentage.

5 januari 2024 om 07:36

Welke spelers vallen bij jou in de categorie net-wel?

5 januari 2024 om 12:41

Messi en Ronaldo

5 januari 2024 om 09:09

Timber een net-niet speler? Die gozer is net 22 en wordt met de week beter. Hoe kan je dat nou een net-niet speler noemen.

Ik vind Dilrosun toch geen verkeerde speler. Zie hem in elk geval liever dan die Paixão.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren