Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord verslikt zich in Volendam en verliest laatste sprankje hoop op titel

Laatste update:

Feyenoord is er donderdagavond niet in geslaagd om hekkensluiter FC Volendam te verslaan. De ploeg van trainer Arne Slot creëerde de nodige kansen, maar speelde ondermaats en moest uiteindelijk genoegen nemen met een punt: 0-0. Feyenoord ziet het gat met koploper PSV groeien naar negen punten en verzuimt om verder afstand te nemen van FC Twente, dat op negen punten van de Rotterdammers blijft staan. FC Volendam sprokkelt een knap punt en staat nu zes punten achter nummer zestien Excelsior.

Aan de kant van Volendam kreeg Brian Plat een basisplaats toebedeeld. Hij kwam in het veld voor Luke Le Roux. Plat startte, net als eerder dit seizoen in De Kuip (3-1), op linksback. Vivaldo Semedo moest in de punt van de aanval voor de treffers zorgen. Aan de kant van Feyenoord wees Slot Marcos López aan als de vervanger van Quilindschy Hartman, die dit kalenderjaar hoogstwaarschijnlijk niet meer in actie komt. Calvin Stengs maakte als nummer 10 zijn basisrentree, waardoor Ramiz Zerrouki op de bank belandde.

Het eerste gevaar kwam weinig verrassend van Feyenoord. Santiago Gimenez kreeg de nodige ruimte op de rand van de zestien, draaide zich open en schoot met links een meter over het doel van Mio Backhaus. In de vermakelijke openingsfase kwamen beide ploegen gevaarlijk voor de doelen, al werd er daarbij niet genoeg rekening gehouden met de buitenspelregel door Gimenez en Semedo. Feyenoord drong aan, maar gaf daarbij ook wat ruimte weg en kwam na een kwartier zeer goed weg, toen Semedo wegdraaide bij Thomas Beelen en met links tegen de paal schoot.

Aan de andere kant kreeg ook Gimenez een uitgelezen kans om de score te openen. De Mexicaan zette Oskar Buur aan de kant en schoot vervolgens tegen Backhaus aan. De rebound werd overgeschoten door de Mexicaan. Feyenoord had het in de fase daarna lastig in het Kras Stadion. Volendam hield zich goed staande en toonde zich gezond agressief. Feyenoord kwam er maar moeizaam doorheen en liet zich in de persoon van Hancko uitlokken door Josh Flint. Na een kort akkefietje kregen beide spelers geel.

In de enerverende slotfase van de eerste helft werden beide ploegen gevaarlijk. Zo kwam López dichtbij met een schot richting de korte hoek, waar Backhaus andermaal liet zien een goede doelman te zijn. Volendam mocht zich in de slotfase van de eerste helft zelfs de betere ploeg noemen, al ontbrak het voor het doel steeds aan de benodigde scherpte. Zo schoot Semedo in kansrijke positie over. De grootste kansen waren echter voor Feyenoord. Paixão verprutste een reuzenkans door van dichtbij over te schieten. De poging van Stengs was een stuk beter, maar belandde net naast het Volendamse doel.

Ook in de fase na de onderbreking hield het spel van Feyenoord bepaald niet over en kwam het goed weg toen Hancko op de doellijn de 1-0 van FC Volendam voorkwam. De Noord-Hollanders speelden energiek en hoefden in eerste instantie niet gek veel toe te staan. Zo schoot de matig spelende Minteh naast en wist Gimenez op de grond nog tot een schot te komen, waar Backhaus een antwoord op had, waardoor een mogelijk penaltymoment nooit beoordeeld werd door de VAR.

Halverwege de tweede helft liet Stengs zich aflossen door Ondrej Lingr, terwijl Bart Nieuwkoop in het veld kwam voor Minteh. Veel veranderde dat niet aan het spelbeeld. Buiten een vrije trap van Paixão, die de bal net naast het doel van Backhaus krulde, creëerde Feyenoord maar weinig. Bovendien bleef het scherpe Volendam op de counter loeren. In de slotfase kwam verdedigers Hancko en Geertruida dichtbij. De Slowaak stuitte in de korte hoek op Backhaus, die even later een schot van Geertruida tot hoekschop verwerkte én van dichtbij redde op een poging van Nieuwkoop.

In de tien minuten aan blessuretijd drong Feyenoord nogmaals stevig aan. Lingr sneed naar binnen en schoot richting de verre hoek, waar Backhaus andermaal de reddende engel van FC Volendam was. Ook Leo Sauer wist de trekker niet over te halen. De jonge Slowaak schoot over. Nog dieper in blessuretijd leek Nieuwkoop een vrij serieuze knieblessure op te lopen, maar de verdediger kon het veld zelf verlaten. In het restant van de blessuretijd werd er ook niet meer gescoord: 0-0.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Pfoe Feyenoord viel niet mee hoor. Ze hebben een hoge bovengrens, maar naar mijn idee ook een hele lage ondergrens waarbij ze regelmatig al aardig hebben gezwijnd. Ja, ze waren wel wat beter dan Volendam en dat moment met Gimenez had ik zelf denk ik wel een penalty voor gegeven, maar het hield weer niet over. Zo veel matige spelers vandaag. Ondanks in totaal 20(!!) minuten blessuretijd trouwens.

Feyenoord gaat niet alle resterende wedstrijden winnen hoor. Gunstig voor PSV dit, genoten vanavond.

4 april 2024 om 20:56

Hier werd gedaan alsof Feyenoord alles zou winnen en PSV nog even 10 punten ging verspelen. Excelsior uit zou voor PSV wel eens een uitglijder worden door ‘het kunstgras’. Jammer voor de spanning van de competitie, maar ergens is het ook wel lekker dat de arrogantie even is afgestraft. Die FR010RDM of zo iets was met name de boel aan het opstoken. En niet op een leuke manier. Een beetje plagen kan geen kwaad, maar continue provoceren en op allerlei manieren je gelijk proberen te halen is irritant

4 april 2024 om 21:08

@riomanchester pas nou op want de Feyenoorders die dat hier riepen hebben daar spontaan geen 'actieve herinnering' meer aan. Het was stoken stoken en nog eens stoken na PSVs verlies bij NEC. 'Het choken van Bosz' team is begonnen!' of 'en nu erop en erover!' 'het kan nog spannend worden!' - zie de NEC - PSV topic maar. Ze doen precies hetzelfde waarvan ze Ajacieden altijd van betichten. Hahaha!

4 april 2024 om 21:11

Een paar Feyenoorders met een grote muil maakt ons niet arrogant. De meeste van ons zijn gewoon realistisch. Tuurlijk hoopten wij nog op een wonder, maar niemand die het echt verwachtte.

4 april 2024 om 21:14

Nee het was oprecht maar 1 Feyenoorder die dat soort termen aan het gooien was en die naam wil ik niet steeds noemen. En het lijkt misschien dat het meerdere Feyenoorders waren, maar deze knul is erg aanwezig waardoor dat lijkt

4 april 2024 om 21:14

Niemand? Er wou er1 al een tattoo zetten in de rust van 2 op een rij, dus doe nou niet dat niemand het verwachtte

4 april 2024 om 21:22

Haha dat was ik van die tatoeage. Zou wel kunnen dat het een geintje was hoor 😛

4 april 2024 om 21:25

Geintje? Waarom heb je mij dan een foto gestuurd van die tatoeage, Migi?

4 april 2024 om 22:06

Stil nou

4 april 2024 om 20:57

Het was zo abominabel slecht. Echt ongekend dat je het dan van zo’n penalmoment zou moeten laten afhangen. Wat overigens wel een overduidelijke penalty was geweest maar goed. Als je zo slecht bent verdien je de overwinning niet. Die extra tijd is trouwens wel terecht, deden ze dit maar vaker met al dat irritante tijdgerek.

4 april 2024 om 20:58

Maakt niet uit dat Feyenoord slecht was. Als het een penalty is dan is het een penalty en win je die pot.

4 april 2024 om 21:01

Die bal moet er dan nog wel effe in...

4 april 2024 om 21:05

Die kans is vrij groot. Je wordt ondanks het slechte spel, gewoon genaaid.Bij andere voorvallen dit seizoen werden er nog net geen kamervragen gesteld, maar nu wordt gewezen naar het slechte spel

4 april 2024 om 21:10

Heb je gisteren nog gereageerd bij Twente dan? Ook de laatste wedstrijden flink genaaid, maar dan wordt er altijd gewezen naar: dan moet je het maar op eigen kracht afmaken. Ik snap in ieder geval hoe je je voelt, het is onrechtvaardig.

4 april 2024 om 21:11

Twente niet gezien, dus kan ik geen mening over hebben. Zal het eens terugkijken morgen

4 april 2024 om 21:15

Daar gaan we weer. Gimenez speelde als een natte krant en vond die pingel ook veel te licht. Beter geeft hij die bal de eerste helft af aan Minteh dan heb je niet eens een pingel nodig.

4 april 2024 om 21:16

Gaan we toch nu niet weken horen dit. In een competitie wordt dit op het eind van de rit rexht getrokke dit.

4 april 2024 om 21:18

Hoe hij speelde en wat hij daarvoor deed doet niet ter zake. Totaal onzinnig om te benoemen in relatie tot het penalty moment, maar dat laat jij blijkbaar meewegen. Bijzonder

4 april 2024 om 21:19

Als je tegen Volendam afhankelijk bent van een penaltymoment zegt dat alles over Feyenoord vanavond. Klote planning van de knvb om Feyenoord vlak voor de klassieker op kunstgras te laten uitkomen wat altijd tot moeizame wedstrijden en vaak blessure gevallen leid…

4 april 2024 om 21:22

Hoogdrukzetten, juist als je enorm slecht bent en het lukt niet kan zo'n penalty redding brengen

4 april 2024 om 21:58

Heb je gezien hoe goed Stengs was vandaag FR010. Gimenez , Wieffer allemaal jongens waar het beste wel af is. Zijn ze dan echt zo goed als voetballend Nederland beweert ? Ik denk het niet.

4 april 2024 om 22:01

@FR010FRDAM, schei uit joh, je word niet genaaid. Je krijgt zelfs nog in totaal 20 minuten blessure tijd. Als je in 110 minuten tegen volendam afhankelijk bent van een schamel mogelijk penalty momentje, moet je even in de spiegel kijken en naar het spel van je club, in plaats van spreken over “genaaid worden”.

5 april 2024 om 10:05



Het zijn de frustraties. Die dacht stiekem echt dat ze nog kampioen konden worden. Als ik hem dan hier ook zo geagiteerd zie reageren op velen, dan zegt dat ook wel alles.

4 april 2024 om 20:58

Achterlijk veel blessuretijd inderdaad. Onverwachte meevaller, lekker.

4 april 2024 om 20:59

Was eigenlijk nog weinig. Ben wel benieuwd hoeveel minuten er eigenlijk effectief zijn gespeeld. Wedstrijden van Getafe hebben nog meer effectieve speeltijd

4 april 2024 om 21:00

@psv18 eens, net als dat jullie tegen Twente en Nec te veel blessuretijd kregen. Doe het altijd of niet

4 april 2024 om 21:01

Toch gewoon terrecht die extra tijd? Niks achterlijks aan. Bij nec psv was het ook 8 minuten, bij feyenoord nu 10 en door een erg lange blessure behandeling in die extra tijd nog iets langer.

4 april 2024 om 20:58

Kras stadion vrees.

Maar zonder gekheid, die scheids was de slechtste man van het veld. En dat wilt wat zeggen. En ik bedoel ook beide kanten op hoor. Lekker makkelijk op het middenveld fluiten voor overtredingen die geen overtredingen waren, om vervolgens een overduidelijke overtreding op een gunstigere plek af te fluiten.

4 april 2024 om 20:59

Zo'n Geertruida en Timber hebben toch helemaal niks te zoeken bij een buitenlandse topclub als je ze vandaag ziet voetballen? Voetballend zijn die zo matig.

Er wordt vaak een beetje overdreven gedaan hoe goed Feyenoord kwalitatief is. Het is gewoon de max wat Slot uit deze groep kan halen. Het is kwalitatief gewoon niet goed genoeg om mee te doen om de titel. Champions League miljoenen pakken met die 2e plek en de beker. Prima met deze groep.

4 april 2024 om 21:04

Timber heeft van de hele eredivisie die meeste kansen gecreëerd uit open spel. Om dan te gaan zeggen dat hij voetballend erg matig is vind ik erg raar ookal is het nu een wedstrijd niet goed.

4 april 2024 om 21:06

Och weer lekker een conclusie trekken op basis van 1 wedstrijd, treurig niveau @manunitedrvp

4 april 2024 om 21:07

Zijn acties zijn altijd afhankelijk van een behoorlijk dosis goed geluk. Worstelt zich altijd een beetje lomp door een groepje, en dan beland die bal weleens bij een medespeler daarna. Hij gebruikt zijn fysiek goed, maar dat gaat niet zo vaak meer werken in het buitenland.

Voor Feyenoord is het een prima speler, maar er wordt tamelijk overdreven gedaan hoe goed hij nu echt is. Zeg ik overigens als Feyenoorder.

@ss96; absoluut niet op basis van 1 wedstrijd. In de ene wedstrijd valt het weer minder op dan andere. Ik heb dit vaker gezegd. Nogmaals; prima speler voor de Eredivisie, maar als je weleens clubs als Arsenal voorbij ziet komen als mogelijk vervolgbestemming is dat toch wel tamelijk lachwekkend.

4 april 2024 om 21:09



Dat is een beetje makkelijk om te zeggen na een slechte wedstrijd tegen Volendam toch? Feyenoord werd vandaag te laat wakker, omdat ze waarschijnlijk dachten dat ze Volendam wel even gingen oprollen. Ook de wedstrijd tegen Ajax zondag zal in hun kopjes meespelen. Je kan natuurlijk vinden dat ze niet geschikt zijn voor een topclub, maar om dat nou op deze wedstrijd te baseren...

Edit: Aangezien je hebt gereageerd hierboven, ik ben het met je eens hoor over Timber. Geertruida vind ik een jongen met veel kwaliteiten, behalve eentje en dat is voetbalintelligentie.

4 april 2024 om 21:10

Meeste kansen gecreëerd door een dosis goed geluk, bijzondere constatering

4 april 2024 om 21:14

@manunitedrvp Een enkeling zal Arsenal zeggen, maar de meeste snappen dat dat niet een logische vervolgstap zou zijn. Overigens lees ik nu pas dat je ' buitenlandse topclub' zegt, las gewoon club, excuses.

4 april 2024 om 21:39

Ik zag een paar weken terug Kroos een bal fout inspelen, dus met jouw redenatie kan op basis van die wedstrijd Timber gewoon naar Real Madrid.

4 april 2024 om 20:59

Feyenoord heeft al het hele seizoen een vrij hoge ondergrens, maar daar zijn ze vandaag gewoon gigantisch hard doorheen gezakt. Dit sloeg echt nergens op. Bizar slecht. Jammer voor de competitie.

4 april 2024 om 21:00

Het is nooit echt spannend geweest, de titel'strijd.'
Het is dat Ajax voor spektakel zorgt want voor de rest is dit seizoen maar weinig aan.

4 april 2024 om 21:04

Ik vind het anders wel prima zo

4 april 2024 om 21:22

Snap dat wel, maar wat een echte strijd is gewoon leuker.
Kijk nog vaak Ajax-Feyenoord terug. Denk dat psv niet half zo'n spannende pot gehad heeft dit jaar.

4 april 2024 om 21:05

Het was een dramatisch wedstrijd.

Weinig creativiteit, weinig diepgang eindstation was het slordig. Nog van geluk spreken dat we geen tegendoelpunten krijgen.

Gimenez, moet echt zijn ziel weer vinden. Dit is echt 3x niks. Dan heb ik liever Danilo.

4 april 2024 om 21:36

Het begin al achterin. Beelen die er onzeker uitzag in z’n duels. Baltempo was weer enorm laag vanuit achteren waardoor Volendam lekker kon groeperen en die lange bal spelen zodat het pressie niet goed lukte. Wieffer werd goed afgeschermd. De weg naar Santi stond best dicht. Minteh weer slordig is z’n acties. Zelfs de wissels brachten eigenlijk niks extra’s. Eens dat alles wat in het eerst seizoenshelft in goud veranderde voor Santi is het nu tegen overgestelde. Kansen die hij nu krijgt maakt ie niet. Bewijs maar weer dat hij nog niet zover is wat men beweerde. Vond ik al overigens maar ja als men lekker de prijs omhoog praatte, prima. Maar goed dat zal nu wel weer omlaag gepraat worden. Houden we hem lekker nog een jaartje 😉

4 april 2024 om 21:16

Feyenoord was vooral slap, maar dat was PSV ook tegen Excelsior. Maar PSV heeft dan wel de individuele kwaliteit om toch twee goals te maken. Feyenoord heeft meer gecreëerd (en meer weggegeven) tegen Volendam dan PSV tegen Excelsior, maar je ze moet wel binnen schieten. Het oogde een beetje alsof ze al bezig waren met de klassieker, maar wanneer leren ze nou eens dat ze zich niet kunnen veroorloven om op halve kracht te spelen?

Dacht heel even dat we toch stiekem een beetje naar boven konden kijken, maar die ijdele hoop is wel weg nu. Focus op de tweede plek en de beker. En zondag natuurlijk.

Haha wie riep er zondag dat er na vandaag nog 4 punten verschil was? Mijn biertje smaakt iig verrekes goed nou!

4 april 2024 om 20:56

Ik heb oprecht alleen maar mensen gehoord die het hoogstens iets spannender maakte. Wie heb je horen zeggen dat Excelsior wel zou winnen van PSV? Beetje kinderachtig stoken dit.

4 april 2024 om 20:57

Lees het maar terug, ik weet zn naam niet meer maar het stond er letterlijk. Vooral de manier waarop... En het is niet stoken, gebeurt andersom net zo goed.

4 april 2024 om 20:58

Lees maar terug, 1 troller op VZ heeft het namelijk gezegd nou poeh poeh daar moet je echt je gram voor komen halen hoor.

4 april 2024 om 21:00

Haha de reacties zaterdag gelezen? Laat mij toch lekker genieten. Sorry voor mijn verschrikkelijke woorden.

4 april 2024 om 21:00

Nee het was met name FR10 die zo aan het stoken was. De anderen niet zozeer

4 april 2024 om 20:56

Haha ja diegene met overmoed heb ik ook voorbij zien komen. Laatste sprankje hoop zal nu helaas wel weg zijn, had op een spannender einde gehoopt.

4 april 2024 om 21:07

Ik denk weinig en diegene die dat wel deden waren geen reken wonders want dat had geen eens gekund toch.

4 april 2024 om 21:10

Het verschil was voor zaterdag 10. Min 6 is wel 4 toch?

4 april 2024 om 21:21

Ja Bram, maar PSV heeft maar 3 punten verloren en geen 6.

4 april 2024 om 21:25

Nee Burdy, die uitspraak werd zondag gedaan. Als ze gisteren verloren hadden, hadden ze 6 punten verloren toch?

4 april 2024 om 21:45

Nou Bram blijkbaar was je er zelf toch wel even bang voor als die verschrikkelijke comment je zo bij is gebleven dat je er zoveel energie in moet steken in een Feyenoord topic. Gefeliciteerd met het kampioenschap gozer.

4 april 2024 om 22:05

Natuurlijk Berend, ik heb 3 dagen niet geslapen.

4 april 2024 om 21:07

Opzich vond ik het best aannemelijk. PSV ging stroef, en wie had verwacht dat Feyenoord punten zou verliezen in Volendam? Met AZ, en angstgegner Heerenveen uit kan het na een aantal potjes puntenverlies maar zo mis gaan in de kopjes. Ik ben donders blij met deze doordeweekse ronde. 9 punten. Bij winst op AZ moet de buit binnen zijn. Desalniettemin hebben PSV en Feyenoord aan het einde allebei zoveel punten waarmee je normaliter altijd kampioen mee zou worden. Chapeau aan Feyenoord en PSV

4 april 2024 om 21:12

Zo soepel speelde Feyenoord afgelopen weken toch ook niet? Utrecht was een ijzersterke pot, maar daarvoor hadden ze net zo goed punten kunnen verspelen (net als psv).

4 april 2024 om 21:47

Toen Fey vorig jaar van Ajax won en het gat op 6 gezet had was het voor heel voetbal NL duidelijk dat Fey het niet zou weggeven, dit was eind januari. We zitten nu in eind maart begin april en t gaat was van 10-7-9. Ik heb altijd onwaarschijnlijk gevonden en helemaal als ik beide programma’s zie. Wonderen zijn de wereld nog niet uit maar ik kan leven met een tweede plek, wellicht de beker en opnieuw CL. We gaan t zien of psv volgend seizoen de titel kan prolongeren als die druk erbij komt. Proost op jullie biertjes 😉. Die van mij smaakt nergens na, zal wel door t spelbeeld komen waar ik net naar heb zitten kijken…😑

5 april 2024 om 08:03

Eens. Feyenoord ook ijzersterk dit seizoen. In een jaar waar PSV vorige week voor het eerst verloor toch nog even sprake van spanning bovenin. In ieder ander jaar hadden ze de dubbel gepakt

4 april 2024 om 21:20

Dat was in ieder geval iemand die niet kon rekenen. Tenzij Feijenoord bij winst opeens 6 punten zou krijgen

Voor de stand maakt het allemaal niet zo veel uit, maar Feyenoord gaat voetballend net iets te vaak door de ondergrens. Vaak win je hem nog, maar het moet echt beter. Tegen Volendam hoef je maar 30 minuten fel te zijn en kunt het daarna rustig aan doen. Nee, altijd slap spelen tegen de onderste. Dat is al zo lang als ik mij kan herinneren het geval.

Het kampioenschap is nu officieus wel binnen. Onverwachte bonus. Gefeliciteerd mede-PSV'ers. Volendam niet eens gezwijnd, Feyenoord was bizar slecht.

4 april 2024 om 21:00

Toch niemand die aan het kampioenschap van PSV twijfelde?

4 april 2024 om 21:08

Na 1 nederlaag in Nijmegen kwamen de raspessimisten weer tevoorschijn.

4 april 2024 om 21:10

Ik herken ze van mijn werk, maar snap het niet met de voorsprong, (over het algemeen) het spel en de selectie.

4 april 2024 om 21:22

Zelf geen moment getwijfeld. 7 was nog te veel om in te halen. Nu 10 zeker.

Hoop bananenschillen deze ronde.

Echt kapot schamen. Wat was dit slecht. Leek wel soort 104 minuten durende 1 aprilgrap ofzo. Goed, slechter dan dit kan het niet zijn zondag.

4 april 2024 om 20:57

Pas op wat je jinxt ...

4 april 2024 om 20:57

Ajax: Hold my beer

5 april 2024 om 08:05

Haha JK. Verslik me gewoon in mijn koffie

4 april 2024 om 20:58

Zondag wel het ideale medicijn in ieder geval..

De titel zat er al niet in, maar dat is geen reden om zo’n wedstrijd op de mat te leggen. Onbegrijpelijk

4 april 2024 om 21:10

Klopt. De hoop op de titel had ik al niet meer en wat er vandaag op de mat werd gelegt was echt heel slecht. Nu denk ik dat de mat zelf daar ook aardig aan bijgedragen heeft. Wat rolde die bal verschrikkelijk langzaam en veel struikel partijen door het stroeve gras.

Dat sprankje hoop was al maanden geleden verdwenen...

9 punten wel weer heerlijk met deze doelsaldo's. Kun je drie keer verliezen en is er nog niks aan het handje.

Bizar slecht, allemaal naar huis lopen. Met name diva Santi

4 april 2024 om 20:59

Wat? Afgelopen zondag tegen FCU was gewoon echt een goede pot hoor…

4 april 2024 om 21:13

De druk is er gewoon af. De spelers weten dat ze tweede worden. Omhoog of omlaag is nauwelijks mogelijk. Dan krijg je dit soort wedstrijden.

4 april 2024 om 21:40

Oenie. Precies dit. We zitten al een hele tijd in een soort niemandsland en dat is helaas terug te zien op het veld. Motivatie is regelmatig ver te zoeken, terwijl ik ervan overtuigd ben dat een gemotiveerd Feyenoord met 30 minuten aanzetten klaar zou zijn met Volendam.

4 april 2024 om 21:01

Maak je een grapje? 4 dagen terug was het nog hartstikke goed

Feyenoord heel dramatisch vandaag. Gimenez is ook geen schim meer van de spits van vorig jaar.

4 april 2024 om 20:58

Gimenez was oprecht gewoon echt slecht vanavond, eigenlijk al maanden op een paar uitzonderingen na. Die transferwaarde verdwijnt echt als sneeuw voor de zon

Mooie meevaller! Gat weer 9 punten.

Dit is al zo vaak fout gegaan dat Slot rare wissels maakt. Je kan niet met 2 spitsen spelen samen in een 433. Ook niet met een rechtsback die niet kan voetballen. Middenveld is helemaal ontregelt en voetbalt niet meer. Na die wissels voetbalden ze nog slechter. Dit is zeker Slot zijn eigen schuld dat hij punten verliest hier.

Tuurlijk, je wordt bestolen van een strafschop, maar dat zou überhaupt niet uit moeten maken.
Feyenoord met al hun schoten en balbezig moet dit gewoon zelf afmaken, doe je dat niet verdien je ook niet meer dan 1 punt.

‘De beste ploeg van Nederland’ volgens onze grote vriend Van Basten. Groetjes uit Eindhoven.

4 april 2024 om 21:06

Kan je nagaan hoe slecht de rest is 🤪

4 april 2024 om 21:52

De beste wint niet altijd 😜

Bizar hoe veel blessuretijd Feyenoord vaak krijgt....1e helft 6 ,2e helft 10 plus 4. Tuurlijk lag het soms stil maar bij geen enkele andere club komen er dan zoveel minuten bij.

4 april 2024 om 21:08

'Soms stil' is wel een understatement

4 april 2024 om 21:15

Viel reuze mee hoor. Gaat mij er meer om dat je ze kunt geven,maar doe het dan bij alle clubs

4 april 2024 om 23:41

Ja bizar he marcs? Bij Feyenoord keurt de var ook elke goal af als de bal vanaf de andere partij komt maar bij de 100% penalty vandaag geven ze geen krimp. Soms zit het mee soms tegen, met blessuretijd werkt dat ook zo (helaas).

Volendam verdient een punt gepakt, haalden alles uit de kast maar kun je ze niet kwalijk nemen.

Vergeten deze pot, maar ik ga wel 114 minuten declareren bij Van der Knaap.

Wat een schandalige vertoning was dit van Feyenoord. Ik heb hier echt geen woorden voor. Nou hebben we het dit seizoen altijd lastig tegen zulke clubs, maar dit was echt bedroevend. Niemand een voldoende. Wissels brachten helemaal niks. Werkelijk een schande! Dit kan gewoon echt niet.

Aan de scheidsrechter lag het niet, die duikt onder een Feyenoord dekbed vanavond. Jeetje, ik heb mij echt kapot geïrriteerd aan mijn ploeg. Teveel in de duels komen, slechte passing, veel verkeerde keuzes en daardoor speel je gelijk. Een hele negatieve ploeg dat Volendam, maar ja, dat kan je verwachten. Ze hebben alles uit de kast gehaald.

4 april 2024 om 21:00

Dan zal die scheids wel verdrietig zijn dat ie die pingel vergat te geven 😅

4 april 2024 om 21:03

Die pingel was er ook niet in gegaan hoor. 🥲

Snap trouwens niet waarom iedereen zich zo druk maakt, je speelt voor het eerst in een behoorlijke tijd weer slecht voetbal en staat nog steeds 9 punten voor op je naaste belager. Rustaaaaahg.

4 april 2024 om 21:14

Inderdaad, Twente gaat je nooit meer inhalen en PSV is niet meer in te halen. Gefeliciteerd met de tweede plek, toch een mooie prestatie.

4 april 2024 om 21:24

Oh nee, het boeit me ook vrij weinig. En die "pingel" al helemaal niet. Santi valt wsl om in de aanloop.

4 april 2024 om 21:00

Die blessure tijd was lang, maar waarom een Feyenoord dekbed? Dan had hij de overduidelijke penal wel gegeven. Feyenoord maakt het zelf helaas niet af, maar had de scheids zeker niet mee.

4 april 2024 om 21:04

Ja weet je. Je pakt er nu één moment uit, die best beslissend kan zijn. Eens. Daar is dan een VAR voor vind ik. Tegelijk staat Lingr ook erg risicovol te verdedigen en wat er in de eerste helft allemaal voor Feyenoord werd gefloten was bizar. Ik klaag niet, maar het viel wel op.

4 april 2024 om 21:56

Mooie was, in de tweede helft kreeg Wieffer een vrije trap mee wat nagenoeg niks was en Timber in de actie erna niet terwijl dat duidelijk wel was. Commentator zei t ook. Maar vond dit geen sterke scheids, die gaat nog geen topper krijgen denk ik.

Hahaha wat een hard gelach op jacht naar pav en ook nog eens met in totaal 20 minuten extra tijd erbij tegen de slechtste ploeg van nederland met een scheids die ook nog eens in het voordeel floot. Hahahaha weer 9 punten los

4 april 2024 om 22:30

Je gelach is wel hard maar het is ook een hard gelag.

Echt geen enkele kans voor Twente en Az om nog voorbij Feyenoord te komen,
met 9 punten verschil en +20 doelpunten. PSV halen ze ook niet meer in.
Seizoen is wel een beetje klaar voor Feyenoord, PSV te ver voor. Dan zijn Twente en AZ ook nog te ver achter. Feyenoord kan de overgebleven wedstrijden wat jeugdige spelers gaan uitproberen.

Wedstrijd was niet best. Scheids was een drama voor beide teams.
Hoop wel dat meer scheidsen de tijd zo bij houden.

4 april 2024 om 21:00

Dat doen ze ook al bij Feyenoord

4 april 2024 om 21:12

Het seizoen is voor Feyenoord al een tijdje klaar eigenlijk en dat zie je ook vaal terug op het veld. We zitten al tijden in een soort niemandsland en de motivatie lijkt vaak ver te zoeken. Zo ook vandaag, want ik ben ervan overtuigd dat een gemotiveerd Feyenoord met 30 minuten aanzetten klaar zou zijn met Volendam.

Bedroevend en teleurstellend, zo niet scherp, geloofde echt niet meer in de titel maar om nou op deze manier te capituleren, klote.
Op naar zondag en dan hopelijk wat scherper.
Ben echt een Slotfan maar waarom laat je Slory nou niet invallen?

Heerlijk nieuws dit, zag ik niet aankomen.

Heb de Jorgensen vergelijking met Gimenez lang belachelijk gemaakt maar jeetje... dit begint wel lachwekkende vormen aan te nemen.

De rest ook drama, natuurlijk. Slechtste pot van het seizoen, by far. Het kleine beetje hoop op een verval van PSV is in ieder geval nu ook niet meer nodig.

4 april 2024 om 21:22

Zo heftig als bij Jorgensen zal het niet worden, maar die man lijkt er niet veel meer van te kunnen momenteel. Trekt waarschijnlijk wel weer recht. Wellicht na een paar (goedkope) goaltjes tegen Ajax

haha en PSV zou de hete adem al in de nek voelen

Aan alle TV Feyenoorders in deze blog die het hebben over een penalty moment… eerste helft 6 minuten extra tijd tweede helft 14 minuten extra tijd. 3 onterechte gele kaarten voor de fc en de beste kans was voor Volendam. Uitsupporters van Feyenoord waren sportief. Zo kan het ook.

4 april 2024 om 22:15

Toch logisch die blessuretijd. Er waren in de 1e helft 4 blessurebehandelingen ofzl. 2e helft idem dito+heeeeeel erg veel tijdrekken. En das prima, tijdrekken, maar dan krijg je wel blessuretijd. En dan in die blessuretijd ligt het weer 4 minuten stil door 2 blessures...

5 april 2024 om 02:09

Ok maar het was nog steeds een penalty. Als Feyenoord er eentje meekrijgt hoor je ook altijd wekenlang gezeik.

Niet slecht Volendam tegen 12 man en 20 minuten blessure tijd!! Het valt nu wel erg op zeist!

We komen gewoon net tekort dit seizoen (zowel in eredivisie als CL). Als er nog hoop was dan is deze nu vervlogen. PSV wordt terecht kampioen.

Waar is myamba bij volendam gebleven? Was 1 van de uitblinkers.vorig jaar

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren