Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord-talent scoort prachtig voor Oranje O19 na rush vanaf eigen helft

Laatste update:

Antoni Milambo heeft zich maandag geprofileerd bij het Nederlands elftal Onder 19. De ploeg van bondscoach Mischa Visser nam het vriendschappelijk op tegen Italië en won met 0-2, mede dankzij een prachtige goal van Milambo. De achttienjarige Feyenoorder zette vanaf een meter of vijftig van het Italiaanse doel een rush in en vond na een lange sprint de bovenhoek. Een andere Feyenoorder, Jaden Slory, besliste het duel met eveneens een zeer fraai doelpunt.

Bijzonderheden:
Stadio Lungobisenzio in het Italiaanse Prato was het decor voor het vriendschappelijke duel, waarin Oranje na een half uur op voorsprong kwam. Italië leed op de helft van Oranje balverlies, waarna Milambo na een paar korte passes werd aangespeeld. De middenvelder zette vervolgens een sprint in en was niet te stoppen door zijn directe tegenstander. Milambo haalde vanaf een meter of twintig uit en zag zijn inzet via de vingertoppen van Alessandro Calligaris in de bovenhoek vliegen: 0-1. De doelman moest na een klein uur weer vissen. Ezechiel Banzuzi gaf perfect mee in de loop van Slory, die Calligaris achter zich liet met een stijlvol hupje en vervolgens koelbloedig afrondde: 0-2.

Opstelling Nederland Onder 19: Klaverboer; Blokzijl, Van de Blaak, Huijsen, Agougil; Slory, Vos, Land, Milambo; Rijkhoff, Banzuzi.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die twee zouden niet misstaan bij het huidige jong oranje volgens mij. Idem voor Rijkhof. Waarom roepen we jongens als Youri Regeer op die echt never het grote Oranje gaat halen, terwijl dit soort jongens baat hebben bij potjes op een hoger niveau

11 september 2023 om 19:09

Slory is nog wel te jong voor Jong Oranje. Milambo niet consistent genoeg.

Ze komen er beiden aan, maar zijn er nog niet.

11 september 2023 om 19:50

Waarschijnlijk omdat jongens als Regeer al sinds zijn 17de aanvoerder is van jong Ajax, 91 wedstrijden in de KKD heeft gespeeld en 10 in de eredivisie, inclusief zijn overstap naar een subtopper waar hij in 3 potjes 2 keer basis stond. Dan heb ik het nog niet eens over de Europese wedstrijden, en het feit dat hij al sinds jonge leeftijd jeugd international is en alle lichtingen heeft doorlopen. Milambo en Slory spelen hun potjes in de 1ste divisie voor Feyenoord onder 21 waarschijnlijk, en dat zal dit jaar ook zo blijven. Kortom: iets meer zekerheid en iets meer bewijzen voor je zo'n eervolle vermelding krijgt, is wel op zijn plaats denk ik. Dit moet je afdwingen, en niet voorgeschoteld krijgen omdat je word opgehemeld als jeugdspeler. Wat goed is kan snel komen, en voor die 2 gasten zal ongetwijfeld hun tijd nog komen, maar dan moeten ze het wel op minimaal KKD niveau gaan laten zien wat ze in huis hebben, want 1ste divisie is geen graadmeter voor jong Oranje.

11 september 2023 om 20:30

Maar is het niet zo dat bij Regeer de rek er uit is? Anders had Ajax hem nooit laten gaan.

Dat is de strekking ook van de opmerking van Joris; Regeer gaat nooit het grote Oranje halen.

11 september 2023 om 20:41

@icethee, eens met Milambo en Slory. Vraag me vooral af waarom Banzuzi er niet bij zit. Komt uit 2005. Meer dan 50 wedstrijden bij Nac gespeeld. Nu ook basis in Belgie

11 september 2023 om 20:52

Anderzijds, heeft Ajax ook een terugkoop optie bedingt. Is dat niet ook een teken dat ze er nog wél potentie en voldoende rek in zit? En of hij wel of niet het grote Oranje gaat halen is moeilijk te voorspellen. Op zijn 18de was hij aanvoerder van jong Ajax met 50+ wedstrijden in de KKD in de benen, milambo speelt in de 1ste divisie op zijn 18de. Begrijp me niet verkeerd, Milambo zou best meer talent kunnen hebben maar heeft het nooit op een acceptabel niveau laten zien, terwijl regeer dat in de KKD wel deed en nu bij Twente vrij aardig begint. Dan vind ik het niet meer logisch dat Regeer de kans krijgt in plaats van een Milambo, vanwege de ervaring en vooral het verschil op niveau waar in zij het laten zien. Overigens kun je onmogelijk allemaal toptalenten oproepen die het allemaal gaan maken, en zijn er zat voorbeelden van waanzinnige talenten die nog geen eens de KKD halen. Laten we dan met dit soort conclusies voorzichtig zijn en spelers dit soort eervolle oproepen laten verdienen, in plaats van op naam selecteren.

11 september 2023 om 20:28

@jorisdijk sinds wanneer roepen we jeugdspelers op voor Jong Oranje? Jongens die nog geen seconde op het hoogste of op een na hoogste niveau hebben gespeeld in tegenstelling tot de rest van de groep?

11 september 2023 om 21:32

@fcvoetbal23, die keeper van Leeds die van Ajax kwam. Dani vd Heuvel, nog nooit een profwedstrijd gespeeld

Toch wel lekker te weten dat dit soort jongens er aan zit te komen

11 september 2023 om 19:07

Vooral Slory, we kunnen echt wel een rechtsbuiten met diepte gebruiken. Volg de jeugdelftallen van Feyenoord niet op de voet, maar ik lees eigenlijk louter positieve dingen over hem.

11 september 2023 om 19:56

Heeft helaas wel een aflopend contract dat hij vooralsnog weigert te verlengen.

12 september 2023 om 00:08

Het 023 niveau is gewoon te laag voor zulke spelers… we moeten hen meer perspectief kunnen bieden. Milambo hadden we gewoon moeten verhuren aan een ED club hij is oprecht goed genoeg

12 september 2023 om 09:35

Ziet et er niet naar uit dat hij gaat verlengen? Dat zal lelijk zijn zeg!

11 september 2023 om 19:15

Al vrees ik dat de minuten voor beiden zeer gering zullen blijven dit seizoen, met de huidige selectie.Slory zou volgend seizoen de natuurlijke vervanger van Minteh moeten zijn.

Met Milambo, Sauer, Klein, Slory, v. Persie en uiteraard mijn favoriet Zechiël lijkt er een heerlijke lichting aan te komen voor Feyenoord.
Nu heb ik dat eerder gedacht bij bepaalde spelers/lichtingen die vervolgens tegen vielen, maar ik hoop dat er van bovenstaande toch echt een aantal vaste basisspeler bij het grote Feyenoord gaan worden.

11 september 2023 om 19:10

Vergeet Sliti niet te noemen in dit rijtje. Qua talent misschien wel de beste op dit moment. En daarachter komt Ouarghi, die ook over bakken talent beschikt.

11 september 2023 om 19:22

Thijs Kraaijeveld mag ook wel in dit rijtje hoor. Heerlijke speler.

11 september 2023 om 19:38

Sliti en Kraaijeveld ga ik ook in de gaten houden. Dank voor de tip, zo zie je maar: het heeft altijd zin om even met je medefans te converseren over dit soort zaken.

11 september 2023 om 19:44

Sliti, Ouarghi en zeker Kraaijeveld zijn grote talenten ja. Er komt best wat leuks aan de aankomende jaren. Hopelijk durft Slot ze ook een kans te geven.

11 september 2023 om 21:02

Wie is nou eigenlijk een groter talent, Sliti of Ouarghi? Ayoub is ook echt verschrikkelijk goed toch?

11 september 2023 om 21:24

Het moeilijke aan ouarghi is wel dat hij al best bekend is in media mede door soufian touzani (FC Straat) en hij net als bounida bij ajax wel een stempeltje gaat krijgen van internet voetballer. Vergelijkbaar met wat we met simons hadden. Hoop wel dat die gefocust blijft zoals die nu is en het gaat redden!

11 september 2023 om 21:50

@feye_88, Ouarghi, dat is echt zo beetje de enige Amsterdamse jeugdspeler waarvan ik het jammer vind dat hij niet bij Ajax zit. Kan me nog herinneren dat ie 2 keer een panna gaf tegen ajax binnen 5 seconden voordat hij een assist gaf in de kampioenswedstrijd. Heerlijke speler

11 september 2023 om 19:11

Die verwachtingen … ken je Zier Tebbenhof nog ?

11 september 2023 om 19:27

Dat was indertijd een supertalent, maar beëindigde zijn carrière op 24 jarige leeftijd. Enough said…

11 september 2023 om 19:29

Dat zijn echt een aantal heerlijke talenten die er aan zitten te komen bij Feyenoord, persoonlijk reken ik Aimen Sliti hier ook toe. Had had voor deze jongens zoveel geholpen als er een jong team in de KKD zat nu maar helaas.

11 september 2023 om 19:42

Er komen heerlijke talenten aan voor Feyenoord. Las een tijdje geleden dat zowel Slory als Kleijn hun contract niet gaan verlengen bij Feyenoord. Nu heb ik niet het idee dat Kleijn nog gaat doorbreken bij Feyenoord, maar Slory vind ik echt wel een groot talent.

11 september 2023 om 19:53

Alle spelers die je noemt zijn echt spelers die we in de gaten moeten houden, maar mijn inziens met uitzondering van Shaqueel van Persie. Die heb ik een paar keer live mogen zien mede door een kennis die bij Feyenoord in hetzelfde team speelt, maar die heeft oprecht niet kunnen imponeren. De anderen zijn heel erg goed.

12 september 2023 om 00:10

Shaq gaat het ook niet halen. Eeuwig zonde met zo’n vader maar ook ik vind hem niet goed genoeg helaas

12 september 2023 om 05:55

Vergeten jullie Kelvin Nijenhuis niet die à la Moukoko boven zijn leeftijd de goals aan elkaar rijgt? Lijkt vooral fysiek al voor te liggen op zijn leeftijdsgenoten, maar is een echte killer. Speelt nu U17 en is 15 geloof ik.

Ligt het aan mij of is dit gewoon slecht gekeept? Tikt hem zelf de hoek in. Doet overigens niks aan de kwaliteiten van milambo af die staan buiten kijf.

Mooi zo, die Milambo is een groot talent. Ook hoop ik Slory binnenkort te zien voetballen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren