Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord stalt Conteh en Antonucci in de Keuken Kampioen Divisie

Laatste update:

Feyenoord heeft in een mum van tijd drie huurdeals gesloten. Christian Conteh wordt verhuurd aan FC Dordrecht, Francesco Antonucci gaat voor de derde keer naar FC Volendam en Aliou Baldé speelt de rest van het seizoen voor het Belgische Waasland Beveren. Het drietal stond op de nominatie om 'verhuurd of verkocht' te worden, zo werd eerder deze week duidelijk. Feyenoord hoopt de komende weken nog meer spelers te slijten, al dan niet tijdelijk.

Feyenoord nam Conteh in de zomer van 2020 over van FC St. Pauli. Mede door verschillende blessures kwam hij in zijn eerste seizoen in Rotterdam tot slechts twee officiële wedstrijden, beide als invaller. Dit seizoen zat hij nog op de reservebank tijdens het tweeluik in de tweede voorronde van de Conference League met FC Drita (0-0 en 3-2), maar daarna werd besloten om hem te verhuren. Feyenoord Transfermarkt en 1908 meldden dinsdag al dat een huurperiode het meest waarschijnlijk was voor de onfortuinlijke aanvaller.

Conteh speelde sinds afgelopen zomer op huurbasis bij SV Sandhausen, de huidige nummer zestien van de 2.Bundesliga. Hij kwam bij Sandhausen niet verder dan vier wedstrijden en gaf hierin één assist. Ook Róbert Bozeník mag uitkijken naar een nieuwe werkgever. De spits werd afgelopen zomer eveneens uitgeleend aan een club uit de 2.Bundesliga: Fortuna Düsseldorf. De Slowaak moest het bij de huidige nummer dertien vooral doen met invalbeurten. In 263 speelminuten, verdeeld over tien competitiewedstrijden, was hij tweemaal trefzeker.

Naast Conteh en Bozeník, staat Feyenoord volgens de twee genoemde bronnen ook open voor een verhuurperiode van het negentienjarige talent Tein Troost. De jonge doelman zat dit seizoen al elf keer op de bank bij de hoofdmacht, maar wacht nog op zijn officiële debuut. Eerder liet Feyenoord Transfermarkt al weten dat Denzel Hall, João Carlos Teixeira, Francesco Antonucci, Aliou Baldé en Naoufal Bannis 'verhuurd of verkocht' mogen worden. De komende weken moet blijken of de club ook de rest van de spelers weet te slijten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Ze zijn wel serieus bezig met doorselecteren bij Feyenoord. Dat lijkt echt goed beleid daar.
Hopelijk verliezen ze niet een potentiele ster die zich ergens anders ontwikkelt maar fijne stappen om te zien

5 januari 2022 om 10:26

Goed beleid? Allemaal spelers die, voor Feyenoord begrippen, fors geld gekost hebben.
Allen mislukt en lopen allen gratis de deur uit.
Het is maar wat je goed beleid noemt.

Arnesen had zijn werk beter moeten doen voor hij mislukte spelers als Bozenik, Diemers, Texeira, Baldé, Conteh, Marciano etc aantrok. Tel die bedragen bij elkaar op en je zit op een klein vermogen aan transfer uitgaven die je nu kwijt ben…

5 januari 2022 om 10:36

Fouten worden nou eenmaal gemaakt, dat kan ik prima accepteren.
Het zijn 'goedkope' spelers geweest waar een deel van de afschrijving al heeft plaatsgevonden. De balanswaardering van de meeste spelers is zeer laag te noemen en je kunt dus nog nauwelijks verlies maken op de spelers. Natuurlijk maak je liever winst, maar Feyenoord doet in ieder geval spelers weg en probeert continue ruimte te maken om weer betere spelers aan te trekken. Dat is alleen maar verstandig en langzaam komen ze er weer bovenop, eerste resultaat is overwinteren in de CoL en ze doen mee voor het kampioenschap.

5 januari 2022 om 10:45

Raubaht

Iets zegt mij dat jij Arenssen niet mag

Maar voor zijn verdediging, was het niet zo dat deze aankopen gedaan zijn, toen er niet eens een scouting afdeling aanwezig was bij Feyenoord.
Dick pushte voor aankopen en dus snel wat gekocht?

5 januari 2022 om 10:50

Wat zit jij toch te zeuren? Je geeft alleen maar commentaar op Arnesen. Als hij goede transfers doet geef je hem geen credits maar weer iemand anders. Balde, Conteh en Marciano zijn zo slecht nog niet maar hebben weinig gespeeld door concurrentie en blessures. Diemers is speciaal gehaald voor Advocaat. Verder kreeg Bozenik ook nooit een serieuze kans en is Texeira inderdaad slecht gescout. Maar deze transfers waren er ook vooral toen hij er net was. Afgelopen zomer deed die het heel netjes met weinig geld. Heeft ook veel meer rust gebracht binnen de club en de scouting op orde gebracht. Jij bent het er niet mee eens maar hij doet gewoon goed werk.

5 januari 2022 om 10:57

Dit zijn bijna allemaal spelers die gehaald zijn terwijl de scouting van Feyenoord niet op orde was. Dat is nu wel anders en dat kon je deze zomer al goed zien... Spelers als Bozenik, Conteh, Teixera en Diemers waren echt pure gokjes...

5 januari 2022 om 11:13

Er was wel degelijk scouting, in de tussentijd zijn deze wel vervangen. Zonder het gewenste resultaat als je voor gewenste versterkingen bij Veerman, Vilhena en Bazoer uitkomt…

Dick pushte om aankopen maar dat is begrijpelijk gezien het zooitje ongeregeld waar die mee moest werken.
Maar wel aankopen die iets toevoegen, de eerder genoemde spelers heeft die nooit op gevraagd, enkel Linssen is door zijn gepush aangetrokken.

Of ik Arnesen mag is niet relevant.
Ik vond het al absurd dat Feyenoord bij hem uitkwam nadat die de afgelopen pakweg 10 jaar overal weggestuurd is, bij Anderlecht zelfs al binnen een half jaar.
Geen enkele club moest hem nog en wat doet Feyenoord? Juist…

Daarnaast zie ik onder zijn beleid geen vooruitgang;

-Het aankoopbeleid is erbarmelijk.
Zij die wel slagen zijn door Pusic/Slot aangedragen (Trauner, Aursnes en Pedersen). Bij Björkan, ook door Slot voorgedragen, heb die liggen slapen anders had je nou een uitstekende linksback gehad, transfervrij.

-Hij heb nog geen euro transferinkomsten binnen gehaald.

-De jeugdopleiding heeft die naar zijn hand gezet en is een grotere puinhoop dan onder van Geel, wat een prestatie opzich is.

5 januari 2022 om 11:16

De jeugdopleiding is een grotere puinhoop? Wat een enorme grap. Verdiep je anders eerst even in de aangepaste werkwijze over de gehele academy

5 januari 2022 om 11:21

Trouwens ook vrij bijzonder dat je Balde al in dat rijtje plaatst. Die komt net uit Senegal, is nog aan het acclimatiseren en heeft nauwelijks wedstrijden met O21 kunnen spelen ivm Corona. Hij laat in ieder geval wel genoeg potentie zien.

5 januari 2022 om 11:32

@repuiztav,

Die Balde zit hier toch ook al bijna een jaar niet heel lang natuurlijk maar je zou wel verwachten dat hij bij de selectie hoort te zitten. Daarnaast vraag ik me af hoe jij kan beoordelen dat hij genoeg potentie laat zien? Hij speelt eigenlijk vrijwel nooit. Blijf het zonde vinden dat Feyenoord geen jong team heeft, als je dan ziet dat Utrecht die bijvoorbeeld wel een heeft terwijl zij nauwelijks wat opleiden.

5 januari 2022 om 11:34

Er is geen enkele TD die 100 procent goede spelers haalt. Wel eens naar Overmars en de Jong gekeken en die hebben dan nog transferbudget ook. Zeg je dit ook over Trainer, Aursnes en Pedersen?

5 januari 2022 om 11:40

Dat er geen Jong team in de KKD speelt is natuurlijk te danken aan Van Geel. Je zegt: "al bijna een jaar", maar dat vind ik zelf helemaal niet zo lang als je uit een hele andere cultuur komt. Zo heeft Sinisterra destijds 1,5 jaar nodig gehad vanuit Colombia om echt tot het eerste te geraken en werd hij toen ook al afgeschreven. Balde heeft in zijn invalbeurten voor Feyenoord 1 en geringe wedstrijden voor O21 echt leuke dingen laten zien. Het is te echt te vroeg om hem al op het hoopje Bozenik en Teixeira te vegen.

5 januari 2022 om 11:45

Toch heeft Raubaht natuurlijk gelijk de spelers die hij opnoemt zijn miskopen en heeft bij elkaar goed geld gekost die Feyenoord afgelopen seizoen goed kon gebruiken voor bevoordeeld veerman

5 januari 2022 om 11:46

Of een TD het goed doet kun je toch pas beoordelen na 3 tot 5 jaar. Dan zie je pas of er meer rendement uit een opleiding komt en of er meer kapitaal op het veld of op de bank staat.

De invloed van Overmars zag je ook niet in zijn beginperiode.

5 januari 2022 om 12:20

Dit is natuurlijk onzin. Balde kostte 40K. Als die aan het spelen komt bij de ploeg waar hij aan verhuurd wordt, haal je dat er wel uit.

Conteh kostte ongeveer 400K. Dat haal je er ook nog wel uit als hij het bij Dordrecht een beetje leuk doet.

Marciano was gratis en je moet toch een tweede keeper hebben. Geen risico dus.

Diemers is een miskoop geweest. Gegokt en verloren. Verhuren en dan verkopen is de beste mogelijkheid om nog iets van geld te krijgen, want bij Feyenoord speelt hij sowieso niet

Bozenik is ook een miskoop. Zelfde verhaal als Diemers.

Teixeira twijfel ik over. Dat kan zomaar de nieuwe Sofyan Amrabat worden ( niet qua niveau, maar dat hij weggaat en dat hij het opeens toch kan).

Zet dan daar tegenover de spelers: Til, Jahanbaksh (koste niks en die gaat echt wel goed spelen, maar kost tijd), Pedersen, Trauner en Aursnes en je ziet dat Arnesen het prima doet. En dan hebben we het nog niet eens over ontwikkelingen bij de jeugdteams Etc.

5 januari 2022 om 12:44

Inderdaad, toen Sinisterra zo lang in Nederland was als Baldé nu kwam hij nog geen lantarenpaal voorbij.

5 januari 2022 om 18:58

Raubaht, Trauner is aangedragen door Schuiteman, een scout. Aursnes en Pedersen gewoon door de Scandinavische scouts

7 januari 2022 om 18:42

Alle 3 zijn aangedragen door Pusic/Slot.
Schuiteman zal er vervolgens naar gekeken hebben en gezien dat het goed is.

5 januari 2022 om 11:08

Doorselecteren is het pas als er iets in de plaats komt voor deze spelers. Allemaal leuk en aardig om deze spelers kwijt te raken, want ze komen inderdaad tekort.
Aan de andere hand zijn Toornstra en Teixeira de enige middevelders op de bank, waarvan ook Teixeira weggedaan wordt. Voor de aanval alleen Dessers en Nelson, waarvan Dessers misschien alsnog naar de Afrika Cup gaat. Bannis wordt misschien aan NAC verhuurd.
Voor de verdediging alleen Geertruida en Hendriks. Voor de rest zal het aangedikt moeten worden met O21 en O18 spelers.
Sorry hoor, maar mee willen doen voor de top 3 en een Europees toernooi met een bank van 4-7 spelers, dat kan zelfs ik niet meer serieus nemen van mn club.

5 januari 2022 om 11:55

Het is niet mijn club, maar ik zie het positief in voor jullie. Geef het 2-3 jaar, dit is iets wat tijd kost. Het gaat de goede kant op, maar soms is dat niet direct zichtbaar.
Feyenoord mag ook dolgelukkig zijn dat Veerman niet komt. Bazoer zou fantastisch zijn, daarnaast zou ik adviseren Dessers te kopen en dan van de zomer nog 1 of 2 spelers erbij van max 3 miljoen per stuk. Dan sta je er als Feyenoord financieel gezien goed op en kan je langzaam door ontwikkelen. Het key-woord voor Feyenoord is langzaam, niet te snel willen, geen stappen overslaan maar eerst stabiel de nummer 3 van NL worden en dan langzaam naar plek 2 komen. Feyenoord komt echt van ver, maar ze zijn nu absoluut de nummer 3 en ze kunnen omhoog kijken.

5 januari 2022 om 12:11

Jou bericht had er toch heel anders uitgezien als Feyenoord nu bijvoorbeeld 7e had gestaan.
Woorden als slecht beleid, schande etc....hadden dan de boventoon gevoerd.
Wat hieronder ook al word aangegeven zijn dit allemaal spelers die geld hebben gekost en waar Feyenoord redelijk verlies op gaat draaien en ook extra aankopen voor moet doen omdat dit stuk voor stuk spelers zijn die toendertijd gehaald zijn met uitzicht op basis.

5 januari 2022 om 12:34

Ik kan er vrij neutraal naar kijken, ik ben geen supporter. Het is altijd goed om te zien dat een club met beperkte middelen zowel investeert als desinvesteert. De selectie wil je zo klein mogelijk als je financieel geen extra ruimte hebt.
Mijn eigen club ben ik iets minder tevreden met het beleid, we zwemmen in het geld en dat jeukt blijkbaar waardoor we het makkelijk uitgeven. Dat vind ik persoonlijk jammer. Gelukkig hebben we wel goede aankopen gezien maar ik was geen voorstander van de aankopen Martinez+alvarez, 1 van de 2 was genoeg en ik was geen voorstander van de aankoop Haller, want veel te duur. Het pakt fantastisch uit, maar beleidsmatig vind ik het geen top keuzes.

Uitgaand gat het op ditt moment prima.
Dit wil echter wel zeggen dat er echt spelers bij moeten in zowel verdediging en middenveld.
Ik snap dan de keuze van Bazoer ook wel kan beide posities vervullen.
Voor middenveld heb je nu:
Aurnus-Kokcu-Till, Toornstra en Texeira met daarnaast hartjes en Milambo die laatste 2 moeten minuten maken maar wel in wedstrijden die al over de streep zijn.
Voor de verdediging heb je:
Trauner-Geertruida- Senesi- Malacia -Hendriks en Pedersen is natuurlijk ook heel smal.
Hall is verhuurd dus blijft echt weinig over.
Ik hoiop wel dat het uiteindelijk geen paniek aankoop wordt.

5 januari 2022 om 10:22

Paniek aankopen moeten ze zeker niet doen.. maar bazoer kan wel in de verdediging en op het middenveld spelen, dat is wel fijn!

5 januari 2022 om 10:43

Ik had zelf wel verwacht dat Balde wat meer aan spelen toe zou komen. Vond ik in de wedstrijden die ik van hem heb gezien best een getalenteerde jongen.

5 januari 2022 om 10:46

Ik ook.
Werd volgens mij uit de selectie gezet.'
Pas mocht hij weer in een keer invallen en vond ik toch dat hij leuke acties had.
Maar als hij nu wekelijks aan spelen toe kom is dat wel beter.

5 januari 2022 om 11:38

Bij hem is denk ik wel een keuze gemaakt tussen of elke week spelen of soms invallen. Als nu zelfs Alireza op de bank zit dan is er weinig ruimte om echt veel minuten te maken en ze willen nog een buitenspeler halen.

5 januari 2022 om 12:04

Volgens mij willen ze zoals ik nu in kan schatten alleen die van Man u mits man u de meeste salaris op zich neemt.

Ik neem zelf aan dat er nu wel ruimte is voor salaris nu er zoveel verhuurt is.
Maar ik denk dat een middenvelder en een verdediger prio heeft als ik kijk naar de spelers op die plekken die we nu hebben

5 januari 2022 om 11:10

We hadden al een te smalle bank, en nu helemaal... We zetten onzelf behoorlijk buitenspel zo naar mijn mening.
Ik zie Hartjes en Milambo graag meer minuten maken hoor. Maar kom op, dat Slot ze in de pikorde onder Teixeira en Diemers zette zegt ook wel wat over het niveau. Ik ben bang dat ze er gewoon nog niet klaar voor zijn.

5 januari 2022 om 13:09

Het ligt eraan wat erbij komt.
Mocht er nu een verdediger en een middenvelder met meer kwaliteit bijkomen dan word je er alleen maar sterker op.
De spelers die weg zijn kwamen niet in aanmerking voor minuten dus speelde nu ook niet of nauwelijks.
Dus stel er komen 2 betere spelers voor terug ben je alleen maar sterker geworden

5 januari 2022 om 13:31

Ja eens, maar alleen als er wat bij komt. Met de huide gang van zaken vindt ik dat een heel groot vraagteken. Er is gewoon echt geen ene cent meer, dat zie je aan hoe het met Veerman gegaan is. De eerste keuzes lijken in ieder geval niet door te gaan.
Een verdediger lijkt uberhaupt niet echt naar gekeken te worden, de laatste interesse in eentje was Bjorkan, die maanden geleden al bij Hertha heeft getekend.
Misschien heb ik iets teveel azijn op bij de lunch hoor, maar het is wel een beetje karig aan het worden.

Edit: Dessers gaat definitief naar de Afrika cup. Dus als Teixeira nog geslijt wordt en Trauner geblesseerd blijft hebben we een bank van maar liefst 4 reserves momenteel. En geen cent om er wat bij te halen. Dat is toch wel echt wanbeleid te noemen.

Deze jongens kunnen iedere speelminuut hard gebruiken en bij Feyenoord is dat op dit moment zeer onwaarschijnlijk, zeker omdat het onzeker is wanneer de Onder 21 competitie weer hervat gaat worden. Hopelijk komen ze sterker terug. In Antonucci en Baldé heb ik in ieder geval nog wel vertrouwen.

Kan je niet beter een start maken om deze spelers te verkopen. Alweer 2 jaar bij Feyenoord en de tijd tikt door. Ze gaan niet doorbreken. Nu kan je er nog geld op verdienen. Dat wordt in de zomer weer minder. En Feyenoord doet het altijd slecht qua uitgaande transfers dus elke cent telt denk ik dan

5 januari 2022 om 12:47

Over wie heb je het hier precies?

Antonucci schijnt toch geen onaardige speler te zijn.
Toch jammer dat talenten zo moeilijk doorbreken en daarna ook hun ontwikkeling goed doorzetten bij Feyenoord.

Ze hebben een geweldige jeugdopleiding en ja er stromen spelers door naar het eerste, maar wat me opvalt is dat de groei dan vervolgens stagneert.

5 januari 2022 om 11:48

Dan zijn het misschien ook niet zulke goeie spelers. Met Van Persie, De Vrij en Wijnaldum heeft Feyenoord de laatste 20 jaar wel een paar echte toppers opgeleid. Maar die dienen zich ook niet ieder jaar aan. Bij Ajax ook niet.

5 januari 2022 om 12:13

Klopt, maar hij komt nu nog wel te kort voor Feyenoord 1. Toornstra, Kokcu, Til en Aursnes staan nog voor hem. Aangezien Feyenoord geen jong elftal in de KKD heeft, vind ik het dan ook heel logisch dat dit soort spelers verhuurd worden naar clubs in de KKD. Wellicht volgend jaar beter en dan concurreren om een basisplaats. We gaan het zien

5 januari 2022 om 12:49

Er wordt nu meer ingezet op één speelwijze vanaf de jeugd tot het eerste, ik denk dat dat de stap ook wel vergemakkelijkt. Maar meedoen in de KKD was natuurlijk ideaal geweest.

Ik hoop toch wel dat een Balde zich daar goed gaat ontwikkelen. Prima dat Frank zoveel spelers slijt maar nu hebben we amper een reservebank. Of Slot moet opeens jeugd gaan inpassen?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren