Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Feyenoord heropent gesprekken om Luciano Rodríguez na nieuwe ontwikkelingen’

Laatste update:

Feyenoord houdt nog altijd hoop op de komst van Luciano Rodríguez, zo weet 1908.nl. De Uruguayaanse middenvelder was afgelopen winter dicht bij een transfer naar De Kuip, maar de overstap vond geen doorgang. Afgelopen week probeerde Feyenoord hem alsnog in te lijven.

Vorige maand leek Feyenoord een transfer van Rodríguez definitief uit het hoofd te moeten zetten. GOAL meldde toen dat Charlotte FC bereid was om heel ver te gaan voor de speler van Liverpool Montevideo.

Er werd een akkoord bereikt tussen de clubs, maar Rodríguez zelf zag een overstap naar de Major League Soccer totaal niet zitten. Daarom heeft Feyenoord afgelopen week de gesprekken met Liverpool Montevideo weer geopend.

Volgens GOAL wilde Charlotte maar liefst elf miljoen euro neertellen voor de rechtsbuiten annex middenvelder. Of Feyenoord ook met een dergelijk bedrag op de proppen gaat komen, is nog onduidelijk. Wel schrijft het fanmedium dat Feyenoord denkt aan een ‘Ueda-achtig’ bedrag. Ayase Ueda werd voor acht miljoen euro overgenomen van Cercle Brugge.

De Rotterdammers hadden in januari al een principeakkoord bereikt met de speler. Dat akkoord geldt nog steeds en Rodríguez zelf wil dolgraag naar Nederland.

Afgelopen winter ketste de transfer van de talentvolle Uruguayaan af, omdat Liverpool Montevideo hem geen groot deel van de transfersom wilde uitbetalen. Volgens Rodríguez lag het niet aan Feyenoord.

Als de club en de speler nu wel tot een akkoord komen over het uitbetalen van de transfersom, kan de transfer snel worden afgerond en heeft Feyenoord de eerste zomeraanwinst binnen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Er werd al lang gecommuniceerd dat het een transfer van de lange adem zou worden, dus daar houden we ons maar aan vast. Daarbij hebben we nog vier maanden voordat hij überhaupt mag aansluiten, dus geduld is sowieso nodig. Ik ben benieuwd, we zoeken in een hoger segment maar zijn nog niet de absolute top, dan zullen we ook weleens tegen een blauwtje aanlopen.

Hoop echt dat het lukt en dat Liverpool zich aan de afspraken richting hem houdt! Anders proberen Roony Bardghji te halen, kan bijna niet anders dan dat hij een topper wordt

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren