Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Feyenoord meldt zich weer voor Gil, maar hij wil bij Tottenham Hotspur blijven’

Laatste update:

Feyenoord heeft zich opnieuw gemeld voor de diensten van Bryan Gil, zo meldt fanmedium 1908.nl donderdagochtend. De Rotterdammers zouden in april al een formeel en concreet voorstel op tafel hebben gelegd voor de 23-jarige Spanjaard. Trainer Arne Slot ziet in Gil een absolute versterking 'voor de bovenkant' en maakt zich dus opnieuw hard voor zijn komst.

De regerend landskampioen hoopte zich afgelopen winter al te versterken met de technisch vaardige Gil, maar een transfer naar Rotterdam-Zuid bleef uit. Volgens 1908.nl heeft Feyenoord zich begin april al met een concreet en formeel voorstel gemeld voor Gil. De viervoudig international van La Roja ligt in Londen nog tot medio 2026 vast. Transfermarkt schat zijn huidige marktwaarde op 16 miljoen euro.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Met de nieuwe toenaderingspoging richting Gil zet Feyenoord hoog in. “Het segment waarin deze speler zich bevindt ligt hoog en dus is de kans op het slagen van een deal laag. Maar dat er al maanden concrete beweging is om de Spanjaard los te weken bij Tottenham Hotspur, staat als een paal boven water”, schrijft FeyenoordTM.

Het is vooralsnog onbekend of Feyenoord de linkspoot wil kopen of huren. Wel is duidelijk dat Gil, mocht hij komen, zich al aan het begin van de zomer in De Kuip moet melden. Daarmee lijkt Feyenoord te leren van het huidige seizoen, waarin Luka Ivanusec pas aan het einde van de transferzomer werd overgenomen van Dinamo Zagreb. De peperdure aankoop had uiteindelijk lange tijd nodig om van waarde te zijn in de selectie van Slot.

Afgelopen winter was Feyenoord zeker niet de enige club die in de markt was voor Gil. Volgens 1908.nl aasten ook Brighton & Hove Albion en Real Sociedad op zijn komst. Uiteindelijk besloot Gil geen transfer te maken, daar hij zich dolgraag nog wilde bewijzen bij the Spurs.

Daar is Gil de afgelopen maanden absoluut niet in geslaagd. Rondom de laatste zes wedstrijden van Tottenham Hotspur werd hij niet eens in de wedstrijdselectie van manager Ange Postecoglou opgenomen. Zijn laatste optreden dateert van 3 februari 2024, toen Tottenham Hotspur niet verder kwam dan een 2-2 gelijkspel op bezoek bij Everton. Gil deed als invaller vijf minuten mee.

En dus dreigt het dienstverband van Gil bij Tottenham Hotspur uit te lopen in een absolute flop. De Engelse topclub pikte hem in de zomer van 2021 voor liefst 25 miljoen euro op bij Sevilla. In 42 officiële wedstrijden namens the Spurs wist Gil niet te scoren. Wel gaf hij twee assists.

Fabrizio Romano tempert verwachtingen


Fabrizio Romano heeft op X inmiddels aangegeven dat Gil een transfer komende zomer niet per se ziet zitten. De Spanjaard heeft geen trek in een tijdelijke overstap en wil alleen definitief uit Londen vertrekken voor 'een heel bijzonder project'. Indien dan niet op zijn pad komt, wil hij zich blijven focussen op Tottenham Hotspur.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Veel over gezegd vorig jaar al. Lijkt mij dat hij de Eredivisie kapot kan spelen, verder lijkt het uit Slot zijn koker te komen dan heb ik al vertrouwen. Benieuwd wat hij moet gaan hij kosten en voor wie zijn plaats hij komt.

11 april 2024 om 12:23

Tja slot en zijn koker zijn niet vaak een succes. Als dit waar is lijkt mij dat Slot dan wel blijft. Mits er geen niet te weigeren clubs komen.

11 april 2024 om 12:27

Ik denk dat er 3 clubs ofzo zijn inderdaad, mochten zij een aanbieding doen vertrekt Slot. Maar ik ga er vanuit dat hij nog een jaar blijft. Zijn persconferenties, wensen en doelstellingen lijken hierop te wijzen.

11 april 2024 om 12:28

@deenb,

Geen basisplaats kunnen bemachtigen bij Sevilla, niet bij de Spurs, waarom denk je dat hij de Eredivisie kapot kan spelen?

11 april 2024 om 12:34

Omdat de eredivisie 10x simpeler is dan de Premier league en La Liga?

11 april 2024 om 12:54

Dat dachten we ook van Bojan, Cuenca, Henderson en Gotze en uiteindelijk is dat reuze mee gevallen toch? Heeft Gotze het nog redelijk gedaan maar heeft de Eredivisie niet kapot gespeeld.

11 april 2024 om 13:13

Tunined13,

Maar als je daar al weinig speeltijd krijgt, dan ga je echt geen Eredivisie kapot spelen. Ik zeg niet dat hij niet goed kan presteren, maar we hebben het gezien met Ocampos, die meer speeltijd kreeg dan Gil, en in Nederland ook weinig klaarspeelde.

11 april 2024 om 14:12

Denk dat we gezien de prestatie van Ocampos erna wel kunnen stellen dat dit vooral aan Ajax lag toch?

11 april 2024 om 15:15

@migi,

verklaar je nader.
Had voor zijn tijd bij Ajax al meer minuten bij Sevilla gemaakt dan Gil.
Bij Ajax was het he-le-maal niets.

11 april 2024 om 16:12

Valt niet zoveel extra te verklaren toch? Migi noemt specifiek z'n tijd na Ajax.

12 april 2024 om 08:34

@273618,

Valt heel veel te verklaren, Want hij zegt "kunnen stellen dat dit vooral aan Ajax lag".

Na zijn Ajax tijd speelde hij 2222 minuten waarin hij 4x scoorde, en 2 assists gaf.
Kan zijn dat Migi dat zegt, en daarvoor gewoon blind(zonder onderbouwing een hoop duimpjes scoort), maar mij lijkt als hij daarna bij elke 370 minuten (ruim 4 wedstrijden) slechts bij 1 doelpunt betrokken is, dat het niet zozeer aan Ajax lag. Of wil je zeggen dat je dat (best) goede cijfers vind?

11 april 2024 om 12:57

Kapot spelen lijkt me sterk met 42 wedstrijden, 0 goals en 2 assists. Rendement zal wel een heel stuk omhoog moeten. Sluit niet uit dat hij in de ED mooie statistieken kan overleggen, maar qua laatste jaren is kapot spelen misschien wel iets te ambitieus ingezet.

11 april 2024 om 15:04

42 wedstrijden zegt nooit zoveel voor een invaller. Kan beter kijken naar speelminuten over die 42 wedstrijden. totaal 1285 minuten, dus gem. 30 min. per wedstrijd. Dan had je wel een goaltje mogen maken inderdaad haha.

11 april 2024 om 15:21

Als je de eredivisie kapot moet spelen dan mag hij bij de Spurs toch wel iets meer laten zien.

Om het toch een beetje in pespectief te zetten, deze jongen is een jaar ouder dan Bergwijn toen die naar de Spurs ging en hij laat er voorlopig nog minder zien. In de eredivisie doe je het al sneel heel aardig, maar kapot speler zien ik niet direct gebeuren.

Waarom wordt deze kerel nog als bron gebruikt? De laatste 3241 namen kwamen allemaal niet.

11 april 2024 om 12:41

Betekent niet dat er geen interesse is geweest. 1908 deelt alleen maar nieuws en zit er soms wel eens naast. Nou als je dan al niet meer als bron gebruikt kan worden..

Ik heb zo geen lijstje hoor, maar als je in de afgelopen 4 jaar gaat kijken hoeveel primeurs hij heeft gehad, denk ik dat weinig andere nieuwsfora daar aan kunnen tippen

11 april 2024 om 12:43

Beetje overdreven dit, 1908 heeft het vaker wel dan niet bij het goede eind.Als er onderhandelingen gaande zijn tussen Feyenoord en een speler, is 1908 er natuurlijk niet verantwoordelijk voor als de deal niet door gaat.Bezoek die site zowat dagelijks, denk niet dat jij dat doet, ik zit namelijk niet op PSV forums.

11 april 2024 om 12:43

Onzin. Hij meldt wat er allemaal speelt. Wie op een scoutingslujst staan, waar ze vergaande interesse in hebben, waar ze concreet voor zijn/willen worden.... dat men gelijk denkt dat ze ook allemaal naar feyenoord komen ligt aan de lezers. Veel van die lezers blijken niet tw kunnen lezen. Ook van Gil zegt hij dat de haalbaarheid laag ligt. Ik heb verder ook nog geen enkele keer gelezen dat hij er echt naast zit

11 april 2024 om 12:57

Het verschil tussen Rutger en Rik Elfrink is dat Rik vaak wat langer wacht tot de kans groter lijkt te worden dat PSV iemand kan binnen halen. Rutger gooit alles eruit wat hij binnen krijgt via zijn anonieme bron.

11 april 2024 om 13:38

Het voornaamste verschil tussen die 2 is dat Rik bij een lokale krant werkt en Rutger gewoon een fan is die het leuk vindt om een nieuwssite rondom Feyenoord te runnen. Daarnaast vind ik de kritiek op Rutger vaak onterecht, want inderdaad veel spelers waarover wordt gesproken komen niet naar de club. Dat wil overigens niet zeggen dat er geen interesse of gesprekken zijn gevoerd. Hij licht dan ook vaak nog zaken toe in de commentsectie wat een beapaalde nuance aanduid. Dat VZ en andere sites dit niet lezen en quoten kan hij overigens niks aan doen.

Los daarvan staat op 1908 ook een icoontje bij elk artikel met daarbij het betrouwbaarheidsniveau. Wanneer er een sterretje bij staat dan kun je ervanuit gaan dat wat hij zegt ook waar is. Of de transfer door gaat of niet doet daar niets aan af.

11 april 2024 om 14:02

En daarom moet je je soms afvragen waarom nieuws van 1908 soms gebracht als betrouwbaar nieuws, aangezien hij inderdaad meer dan dan journalist is.

Ook met je eens dat het dan slecht is dat VZ dan geen verdiepend 'onderzoek' doet.

11 april 2024 om 13:38

Gijs Smal?

11 april 2024 om 13:54

Dat was het AD.

11 april 2024 om 13:43

Het bericht blijkt dus gewoon te kloppen, zoals wel vaker.
Gemelde interesse betekent dan ook niet dat de voetballer in kwestie daadwerkelijk komt.

Zeer goede speler voor de Eredivisie die Feyenoord echt kwaliteit oplevert, echter ben ik benieuwd of hij naar de Eredivisie wil verkassen. Bij een aanbieding van een subtopper uit La Liga verkiezen Spanjaarden vaak toch eerder het zonnige klimaat

In La Liga viel hij al op. Denk dat hij in de eredivisie wel eindelijk rendement kan krijgen.

Interessante naam. Al ben ik niet zovoor dure spelers wiens carriere in een neerwaartse spiraal zit. Berwijn was er natuurlijk ook zo een en dat valt ook vies tegen. Deze jongen valt ook vies tegen bij Spurs. Al is het wel een verschil dat hij met Slot en zijn team kan gaan werken.

Eigenlijk maar 1 goed seizoen gedraaid met veel wedstrijden in zijn carriere. De volgende stap zal cruciaal zijn en daarvoor lijkt Feyenoord geschikt.

Wat betreft Feyenoord denk ik dat dit wel een gok zal zijn. Voor een goed bedrag het proberen waard maar denk dat zowel aankoop- als
Salariskosten hoog zullen zijn. Dan kun je beter verder kijken.

Ik denk dat Gil voor de eredivisie een hele interessante speler is. Maar alleen als hij definitief overgenomen kan worden. Feyenoord heeft de status tegenwoordig dat het geen spelers meer hoeft te huren maar ze gewoon kan vast leggen. Ook de spelers die een behoorlijke transfersom hebben. Feyenoord krijgt behoorlijk wat geld binnen door CL inkomsten en uitgaande transfers.

Dit lijkt er ook steeds meer op Slot gaat blijven. Wilde Gil al eerder hebben. En gaf op een persconferentie aan in tegenstelling tot Sturing dat hij hoopt wel prettig met Hadj Moussa te kunnen samenwerken

Lijkt mij voor de Eredivisie en Feyenoord een uitstekende aanwinst.

Vraag is of ze hem kunnen kopen (zal niet goedkoop zijn) en of het salaris past. Huren kan ook, maar je wlt natuurlijk ook iets opbouwen en met huurspelers kom je er dan niet.
Met twee jaar Champions League heb je natuurlijk wel meer budget om ook je salarishuis te verhogen.

Denk echter dat de concurrentie er ook zal zijn en Gil de overstap naar de Eredivisie misschien niet zo ziet zitten.

Inderdaad een hoog segment en als een club als Brighton interesse heeft lijkt de kans dat wij hem kunnen halen nihil. Ken em verder niet echt; klinkt als een geinige speler, maar ook geen wereldtalent.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren