Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord maakt heel veel indruk: ‘Misschien wel vier klassen beter dan Ajax'

Laatste update:

Marinus Dijkhuizen heeft zaterdag enorm genoten van het aanvalsspel van Feyenoord. De trainer van stadgenoot Excelsior, die zijn ploeg met 2-4 zag verliezen in de Rotterdamse derby, vindt zelfs dat de huidige nummer twee in de Eredivisie boven alle concurrenten uitstijgt.

"Misschien wel vier klassen beter dan Ajax en AZ, waar we al tegen hebben gespeeld. Ze spelen zó snel, ik heb echt genoten van de wedstrijd", zei Dijkhuizen na afloop van de ontmoeting in het Van Donge & De Roo Stadion op enthousiaste toon tegen het Algemeen Dagblad.

Dijkhuizen was eveneens complimenteus over zijn eigen ploeg. Excelsior kwam via Troy Parrott op 1-1 in de beginwijze en door de 2-3 van Lazaros Lamprou in de slotfase werd het nog spannend in de slotfase van de derby. Die spanning werd even later weggenomen door Santiago Gimenez, die zijn hattrick voltooide.

"We hadden plan B al klaarstaan. Toen werd het net 2-4. Anders had ik het nog wel willen zien", aldus de coach van het goed presterende Excelsior, die eerder dit seizoen met zijn elftal een punt pakte tegen Ajax (2-2) en AZ (1-1).

Feyenoord
Collega Arne Slot was vooral blij met de drie punten die werden meegenomen naar De Kuip. "Als we hier inderdaad met grote cijfers hadden gewonnen, waren de complimenten niet van de lucht geweest. Zoals tegen Lazio (3-1 winst in de Champions League, red.), toen iedereen lyrisch was."

"Maar een paar dagen later tegen FC Twente stonden we met arrogantie op het veld. Of arrogant, dat is niet het juiste woord. Met teveel zelfvertrouwen." Feyenoord verloor eind oktober met 2-1 van FC Twente, tot dusver de enige nederlaag dit seizoen in de Eredivisie.

Slot zag Gimenez zijn tweede hattrick van deze jaargang maken. Dat de Mexicaanse goalgetter bij een 1-1 stand voor open doel miste, is hem vergeven. "Dat overkomt elke spits een keer, eenmaal in de tien jaar", nam de Feyenoord-coach zijn topschutter in bescherming.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Enige wat me zorgen baart is de verdediging.
Dat stond vorig seizoen als een huis, maar dit seizoen is het echt iedere x billen knijpen.

Hancko lijkt minder scherp. Hartman ook niet de juiste vorm. Trauner is nooit fit en Geertruida kan het natuurlijk njet in z'n eentje.

Ook wieffer moet kappen met denken dat hij Frenkie de Jong is en gewoon lekker terug naar zijn simpele spel, waarmee die zo uitblonk afgelopen seizoen.

26 november 2023 om 09:27

Ik vond Wieffer in het aanvalsspel eigenlijk wel goed gisteren. Het is zonde dat hij die ene bal net niet ver genoeg in de hoek schoot, maar anders maakt hij ook een uitstekende goal. Hij zit er ook gisteren weer zo ontzettend vaak vrijwel meteen weer tussen met balverlies. Heb echt het idee dat Wieffer iets te veel kritiek krijgt. Ja, hij is af en toe echt te slordig in z'n passing, maar volgens mij verwacht men te veel van em ofzo.

26 november 2023 om 09:32

Het ziet er bij Wieffer door ze lange lichaam af en toe niet zo soepel uit, maar speelde een prima pot gisteren. Heb wel t idee dat die soms even de concentratie kwijt is op dit momenten dat het makkelijk gaat.

26 november 2023 om 09:45

Ik vind ook dat het de laatste tijd mode is om Wieffer te bekritiseren. Speelde gisteren gewoon een prima pot op die rare bal op Hancko na. En die had de bal overigens gewoon lomp weg kunnen trappen ipv door het midden over de grond. Wieffer denkt altijd vooruit, en ziet altijd wel en oplossing.

26 november 2023 om 10:38

Hartman niet in vorm????

Dat is wel het grappigst wat ik gehoord heb de laatste dagen.

26 november 2023 om 10:48

Eens dat de verdediging minder stabiel is dan de vorige keer. Trauner is een hele stabiele factor en een leider in de defensie, alleen mist hij nu wel erg veel wedstrijden. Ik vind Hancko, Hartman en Geertruida nog steeds wel een acceptabel niveau halen. Ik vind het vooral belachelijk dat wij met een beperkte back als Nieuwkoop spelen. Die komt echt tekort en is me toch een partij blessuregevoelig... Hopelijk trekt Feyenoord de portemonnee nog voor een back-up CV én een RB.

26 november 2023 om 11:27

Restverdediging staat wellicht niet goed. Als je zo’n bal van Paxiao door het midden ziet, dan moet Geertje daarvoor al kiezen of hij aanspeelbaar wil zijn of dat hij in zijn verdedigende rol met zijn man meeloopt. Veel tegengoals bij Feyenoord komen door heel slordig balverlies op het middenveld waardoor in de omschakeling de verdedigers verkeerd staan.

Haha, beetje flauw om dit uit dat interview te halen. Hij zei idd dat dit verreweg de beste tegenstander tot nu toe was en noemde idd ook Ajax, maar veel minder specifiek dan dit doet lijken. Ajax lijkt daarnaast ook wel op de weg terug (al is Vitesse wel schrikbarend slecht dit seizoen). En, hoewel het veldspel gisteren inderdaad met vlagen erg goed was, kunnen we echt niet zo ongeconcentreerd blijven verdedigen. Het lijkt echt iets van gemakzucht te zijn sinds Lazio thuis dat in de ploeg is geslopen. Dan komt het tegen Excelsior en RKC over het algemeen wel goed, maar als we dinsdag zo verdedigen en zo met onze kansen om gaan kunnen we beter thuis blijven. Of Atletico niet uitnodigen.

26 november 2023 om 09:43

Ben benieuwd of ze van Psv kunnen winnen want dat denk ik niet op dit moment.

26 november 2023 om 09:49

Als we zo verdedigen zeker niet, maar ik denk dat Feyenoord PSV echt aan de vorm van de dag zal liggen. We ontlopen elkaar denk ik weinig.

26 november 2023 om 10:16

Als Feyenoord het niveau van Lazio thuis haalt dan zie ik anderzijds niet waar PSV het vandaan moet gaan halen. Zoals Migi terecht zegt is het de vorm van de dag. Wat PSV laat zien is bizar knap, maar 1 ding weet je zeker. Alles winnen houdt niemand vol.

26 november 2023 om 10:40

Psv heeft natuurlijk niet perse echt te winnen in de Kuip toch? Als ze daar weg gaan met een punt dan ben je toch winnaar van het weekend.

26 november 2023 om 10:46

Het niveau van Lazio thuis is dat het referentiekader? Dat is niet voldoende hoor. Lazio is de nummer 10 van de serie A. Ik ben bang dat Feyenoord nog niet een representatief beeld van de Champions League heeft.

26 november 2023 om 11:26

Atletico uit is wel een aardig beeld van de CL toch? Niet alle CL tegenstanders zijn Real Madrid he. Psv speelt tegen de nr 16 van Frankrijk en de nr 15 van Spanje destijds en dat ging heel moeizaam. Veel moeizamer dan wij tegen Lazio, dus volgens jouw (onlogische)logica wordt het een eitje.

26 november 2023 om 09:56

Het grote probleem bij Feyenoord is dat het niet constant genoeg is en ze daardoor al hele dure punten hebben laten liggen. Psv profiteert daar optimaal van zodat ze zorgeloos naar de Kuip kunnen volgende week zondag. Feyenoord haalt inderdaad in sommige wedstrijden een hoger niveau dan zelfs Psv, maar daar kopen ze niets voor. De achterstand die ze hebben opgelopen in een 3de van de competitie is echt al heel erg groot, ze winnen de rest niet zomaar, waardoor dit soort complimenten leuk zijn voor de bühne. Ik hoop echt dat ze in de CL nog doorgaan omdat ze het juist daar hebben verdiend. Daar werd dat niveau wel in alle wedstrijden gehaald en dat moet worden beloond. Maar als het dinsdag mis gaat staat er opeens héél veel druk op zondag voor jullie. Wat een contrast met vorig seizoen.

26 november 2023 om 10:13

Het grote probleem is gewoon dat PSV alles wint, punt. Heeft niks met Feyenoord te maken, 32 punten na 13 wedstrijden is normaliter genoeg om op plek 1 te staan of een achterstand van maximaal 3 punten.

PSV is gewoon ziek stabiel dit seizoen. Ja, geen tegenstand en ja, gisteren zat het mee met die rode kaart, maar dat neemt niet weg dat de uitslagen die ze neerzetten en de minimale tegengoals dit seizoen gewoon geweldige prestaties zijn. Alsof Ajax, PSV en Feyenoord in een ‘normaal’ seizoen elke keer met 3 of meer tegengoals winnen van de PEC Zwolle’s en Heerenveen’s van deze wereld. We doen nu alsof het normaal is, maar het is gewoon hartstikke knap. Feyenoord speelt het beste voetbal in jaren, ze hebben gewoon pech dat bij PSV het allemaal net iets beter loopt.

Daarnaast is de competitie met twee gelijke spelen beginnen zo desastreus voor je mentaal en de druk van buitenaf, je bent alleen maar aan het inlopen. En als je al eens groot wint staat er een verslaggever met een omgedraaid petje die zijn interview begint met ‘geweldige wedstrijd, maarja, vier punten achter al. Hoe diep raakt je dit in je ziel?!’.De druk is bij Feyenoord na die twee wedstrijden zo grandioos bij iedere wedstrijd.

Daarnaast komt je topaankoop pas in speelronde 4 binnen waarbij hij grandioos start, maar in z’n derde wedstrijd al geblesseerd raakt, heeft je belangrijkste man achterin heeft het fysiek van een 50-jarige door die stompzinnige blessure bij Roma en is je coach pas na vier verliespunten gaan in zien dat twee identieke non-creatievelingen op het middenveld misschien iets teveel van het goede is.

Maarja, allemaal randzaken die normaal niet eens benoemt worden als je concurrent punten laat liggen.

26 november 2023 om 10:13

Dat Feyenoord niet constant is, is ook wel onzin hoor. Eerste 2 wedstrijden puntenverlies door rode kaart en eigenwijze Slot. Daarna 10 van de 11 gewonnen. Dat is gewoon zeer constant en normaliter goed genoeg voor plek 1.Uit tegen Twente (tegen 11 man) kun je gewoon verliezen.

26 november 2023 om 10:17

Zoals Zanazamyan zegt, ik vind ons eigenlijk best constant. Het puntverlies tegen Fortuna is vooral domme pech (of naja domme Nieuwkoop) en Twente uit na een zware Europese wedstrijd kan ook wel. Probleem is dat PSV gewoon echt alles wint. Dat is een uitschieter. Zo constant zijn we idd niet, maar das niemand in Europa.

26 november 2023 om 10:22

De vraag is hoe constant PSV gaat blijven. Wat ik nu zie vind ik ronduit bizar knap. En ja, het zit ze niet tegen. Misschien geluk van de kampioen? Maar dat is ook deels supporterspraat om eerlijk te zijn. Enige weet ik zeker. Ook PSV gaat een keer tegen puntverlies aanlopen. En dat doet Feyenoord het met 7 verliespunten helemaal niet slecht om ze het vuur aan de schenen te kunnen leggen. Wamt 7 verliespunten per competitiehelft betekent aan het einde 88 punten. Normaal gesproken wordt je daar makkelijk kampioen mee. Als PSV dat zou overtreffen lever je een wereldprestatie.

26 november 2023 om 10:33

Geluk van de kampioen.. dat we deze dooddoeners al in speelronde 13 gebruiken zegt eigenlijk alles over de huidige stand van zaken.

26 november 2023 om 11:37

Nouja, als ik Twente van gister vergelijk (toch 1 van de moeilijkste uitwedstrijden) vergelijk met die van ons. Bij ons vliegt er een van richting veranderd schot in, heb je een scheids die alles toe laat en een Var die koffie haalt. Twente speelde op de top van hun kunnen en had het wedstrijd verloop mee. Nu heb je een rode kaart halverwege de eerste helft (waarbij de VAR geen koffie was halen) en een eigen goal begin tweede. Terwijl met 11 tegen 11 het niet denderend was. Dan durf ik te zeggen dat het wel "mee" zit. Het zijn details en als er 2 ploegen in de eredivisie zijn die zo goed (kunnen) zijn, dan kan dat belangrijk zijn.

26 november 2023 om 11:40

Waar heeft PSV dan geluk mee? Of bedoel je die rode kaart gisteren? Dat was toch gewoon een benenbreker en zit weinig geluk bij. Enige waar PSV heeft gezwijnd tot nu toe is Ajax thuis in de 1e helft, waarna ze Ajax volledig overliepen in de 2e helft. Net als dat Feyenoord geluk had dat die van Fortuna uit gleed voor open goal anders was het 8 punten. Ik vind er weinig geluk aan.. Zelden een team zo dominant gezien iedere wedstrijd

26 november 2023 om 12:01

Het feit dat die wordt gegeven waar die bij ons niet wordt gegeven (had de tweede geel van Propper geweest) en een strafschop. En PSV is zo dusdanig goed en dominant dat zelfs 10 man in eigen huis in Twente geen vuist kunnen maken. Dat zijn details. Net als dat vorig jaar in de laatste minuten de bal wel binnen plofte. Dat was terecht gezien de verhoudingen, maar er zijn genoeg potten waarop het niet gebeurd. Maar ben eerlijk hoor. Als wij ver boven de 80 punten eindigen en PSv zit daarboven dan kan ik echt wel leven met de tweede plek. Dan zijn we echt vol op waarde geklopt.

26 november 2023 om 12:28

Feliix, Psv heeft geluk dat Twente vroeg rood kreeg en Feyenoord pech omdat ze weer benadeeld werden tegen Twente.

26 november 2023 om 12:33

@zanazanyan Ik hoor je van alles opnoemen wat dan invloed heeft gehad op de resultaten van Feyenoord, maar daar hebben meer clubs last van, ook PSV. Lang is bijvoorbeeld 7 weken aan de kant geweest, PSV heeft voorronde CL moeten spelen en de belangrijkste CV aankoop speelt gewoon niet door een blessure. Dus daar kan ik niet zoveel mee, die randzaken zijn er altijd. Als Feyenoord het niveau zou vasthouden zoals in de CL dan verlies je die pot niet van Twente.
Maar goed, ik vind 7 punten verschil met PSV veel te veel voor een ploeg die het beste voetbal in de Eredivisie speelt en dat bedoel ik helemaal niet negatief naar de Rotterdammers, maar het rijmt niet zo met elkaar. Vandaar mijn comment dat het niet altijd constant is geweest.

26 november 2023 om 10:16

Het is best wel opvallend dat psv volgens bijna alle meningen mindere verdedigers heeft dan feyenoord, dat psv met bosz en trainer schijnt te hebben die de verdediging vergeet maar psv in de ED maar 5 tegendoelpunten heeft een Feyenoord met dan het dubbele. Is tegen alle logica in

26 november 2023 om 10:22

Wij lekken veel te makkelijk onnodige tegengoals, maar hebben dit seizoen ook wel weer last van het elk schot op goal is raaksyndroom. Qua xG tegen scoren we geloof ik iets beter dan psv. Maar goed, dat geeft wel weer aan hoe weinig al die xStats zeggen.

26 november 2023 om 10:26

Dat gebeurt sowieso wel vaak onder Slot. 1 kans tegen en een doelpunt. Dat blijft echt bijzonder. Of soms nog minder dan een halve kans en die vliegt binnen. Het is ook niet iets dat je iemand kan verwijten. Maar vervelend is het soms wel net zoals gister.

26 november 2023 om 10:40

Ook het risico van hoe we spelen. Gisteren bij de 1-1 bijvoorbeeld was Nieuwkoop in geen velden of wegen te bekennen omdat die op de penaltystip bij Excelsior stond.

Zonder Trauner is het allemaal een stuk aanvallender, maar organisatorisch een stuk chaotischer. Nieuwkoop en Hartman zijn altijd weg waardoor Luts en Hancko het met z’n tweetjes moeten oplossen. Een goede counterploeg weet daar wel raad mee.

Gelukkig is Trauner er weer bij dinsdag als Simeone met z’n boevenploeg op bezoek komt, maar het wordt komende zomer echt tijd voor een waardige vervanger. Liedst in de winterstop al.

26 november 2023 om 11:45

Qua xg staat bij feyenoord op 9,9 terwijl er 11 in liggen. Valt nog mee. Psv heeft xg tegen 11,3 en er liggen er maar 5 in. Dat hou je statistisch gezien niet een heel seizoen vol. Het gaat er echter om dat die correctie voor psv zo min mogelijk puntverlies oplevert. Az heeft er 6 tegen op een xg van 8,6. Ajax staat daar 16e met 24 tegen op een xg van 23,4

26 november 2023 om 11:45

Ik vind de verdediging van Feyenoord eigenlijk een stuk beter, laat ik daarmee beginnen, maar wat bij PSV mee speelt is dat ze 2 tegengoals uit penalty's hebben gehad die de xG statistieken aardig omhoog trekken.

Eigenlijk hebben ze alleen 2 penalty's, 2 afstandschoten en Brobbeys goal tegen gehad.

26 november 2023 om 11:46

Wat zou Brobbeys xG tegen PSV zijn geweest? Denk dat hij persoonlijk al op 3 stond haha..

26 november 2023 om 12:24

Het verschil met of zonder Trauner is erg groot. Niet alleen omdat hij stabiel is maar misschien nog wel meer omdat de opties die er dan in komen gewoon slecht zijn. Een nieuwkoop bakt er gewoon heel erg weinig van.

26 november 2023 om 12:34

Je moet het ook niet zonder trainer willen proberen. In slot you trust! Haha

26 november 2023 om 13:11

Brobbey tegen psv was 1,7 van de 2,5 vh hele team

26 november 2023 om 18:12

Helaas weer autocorrectie. Maar met trauner of met nieuwkoop is een wereld van verschil. Nieuwkoop ik deze vorm zou zelfs bij vitesse wissel staan.

Dit zijn geen populaire teksten op deze website. Dat gezegd hebbende, 4 klassen beter?!, doe even normaal. Het verschil tussen Kozakken Boys en Barcelona, dat is 4 klassen beter.

Verder leuk die complimenten, maar uiteindelijk is het 2-4 geworden en heb ik een hele tijd niet lekker voor de tv gezeten. Feyenoord zou er goed aan doen zich wat betreft kansen wat sneller te belonen.

26 november 2023 om 09:34

Dank je, als iemand die woorden graag weegt (verkeerd gebruik van het woord "letterlijk" is mij altijd een behoorlijke doorn in het oog (niet letterlijk )), was dit ook meteen wat mij opviel.

Maar Feyenoord speelt momenteel wel gewoon voetbal van een ander niveau dan zowel Ajax als AZ. Geldt overigens ook voor PSV. Dus het wordt een mooie tweestrijd tussen die twee, denk ik. Met volgende week als lakmoestest.

26 november 2023 om 09:47

Lakmoestest, heerlijk woord voor galgje of scrabble, maar dat terzijde.

Verder denk ik dat het dichter bij elkaar ligt dan dat je nu schetst. Als Az en Ajax de komende potten winnen komt er vertrouwen en dan kunnen de kaarten weer heel anders geschud zijn. Vertrouwen en momentum is een groot goed in de topsport m.i.

26 november 2023 om 09:40

Ach, het moment dat ie Ajax tegenkwam was Ajax natuurlijk ook echt heel slecht. Nu zijn ze nog niet best, maar toen was t wel echt slecht. Dus altijd makkelijk om te zeggen. Heb zelf enkel de samenvatting gezien van Feyenoord, maar dit is ook niet het Feyenoord van bv tot de wedstrijd tegen Lazio thuis. Ben benieuwd wat deze week ze gaat brengen.

Ben ik de enige die dit een rare uitspraak vind? 'Ik heb genoten.' Hmmm. Je hebt verloren. En daar heb je van genoten? Als ik de clubleiding was had ik een functioneringsgesprek met Dijkhuizen gevoerd. Dit kan toch niet in de topsport?

26 november 2023 om 09:39

Nou ja, ze mogen god op den blote knieën bedanken met de eindstand natuurlijk, dus misschien dat je dan nog wel kan genieten van 2-4 ipv 0-10.

26 november 2023 om 09:42

Nou, ik kan ook echt genieten van een heel goed spelende ploeg als ik er zelf tegen speel. Mooie goals kan ik ook altijd waarderen.

26 november 2023 om 10:00

Dus als je hoofdtrainer bent kan je ervan genieten als jou ploeg wordt weggespeeld? Bijzonder

26 november 2023 om 10:25

Tja niet iedereen is Joey Veerman na een wedstrijd. Dijkhuizen ziet gewoon in dat je met de kleinste begroting van de Eredivisie soms verliest van een betere tegenstander.

26 november 2023 om 09:47

Je kunt als trainer natuurlijk balen dat je ploeg zo matig voor de dag komt, en desondanks toch uitzicht op een resultaat hebben. Echter, als voetballiefhebber kun je genieten van mooie snelle aanvallen van Feyenoord (enpsv ook).

26 november 2023 om 09:53

Ik vind dit ook een rare tekst. Dit zeg je niet over een club die in dezelfde competitie speelt. Het zijn meer teksten voor een amateurclub die in de beker een keer tegen een goede Eredivisieclub speelt.

26 november 2023 om 09:57

Niks mis met die uitspraak. En je kan gewoon erkennen dat je veruit de mindere was en dat is gezien het verschil tussen beide clubs volkomen logisch. Dan kun je prima genieten van het veldspel van de tegenstander.

26 november 2023 om 10:10

Je mag niet genieten van je tegenstander? Als die veel beter is en je alle hoeken van het veld laat zien, dan mag je toch genieten zonder daarmee je eigen ploeg te kort te doen? Realistisch zijn noem ik dat.

Ok ben neutraal in deze maar ik denk dat psv net iets effectiever is en komend weekend dus n gat gaat slaan van 10 punten wat imo niet meer in te halen is want psv zal ook heus nog wel wat puntjes laten liggen maar Feyenoord zeker ook , Feyenoord heeft het dus in het begin van het seizoen laten liggen

Dat kan best wezen. Benieuwd als Excelsior PSV tegenkomen en dan met 6-0 van het veld afdruipen. Vrij realistisch nog qua uitslag op dit moment gok ik zo. Ik zie echt niemand PSV afstoppen, vanaf vitesse uit al niet.

26 november 2023 om 10:26

Wel joh, wij nemen volgende week tegen alle verwachtinge in revanche voor de 10-0 door met 11-0 te winnen en vanaf daar stort psv in en eindigen ze 4e.

26 november 2023 om 14:00

Ik zie ons niet de 0 houden trouwens

26 november 2023 om 10:31

Natuurlijk is de wens vader van de gedachte, maar ze kunnen niet alles winnen. Er komt een keer een pot dat het echt tegen zit. Zeg ik ook om mijzelf moed in te praten als Feyenoordsupporter . Ik houd dan ook maar vast aan t feit dat wij nog verder ingespeeld kunnen. Bijna nog niet voor langere tijd met dezelfde 11 kunnen spelen.

26 november 2023 om 10:51

Tja of Psv wint voor de tweede keer in Rotterdam dit seizoen en je staat al meer dan 10 punten achter na 14 wedstrijden... Het kan alle kanten op maar psv is favoriet.

26 november 2023 om 11:42

Het kan zeker alle kanten op. Zelf denk ik niet dat er een favoriet is, maar ze die rol in Eindhoven op zich willen nemen dan mag dat zeker van mij .

Sensatiemakerii weer van VZ, deze is wel heel laag. De tekst geeft de complete zin weer maar we laten alleen Ajax in de sensatie titel staan.

Ben benieuwd hoe Feyenoord het doet als ze volgende week voor het eerst worden getest.

26 november 2023 om 10:56

Thuis tegen Atl. Madrid en daarna PSV. Wel mooie affiches! En het is aanhaken of afhaken voor Feijenoord. Dat is wel de realiteit.

Overdrijven is ook een kunst op zich....

Klasse uitspraken zijn meestal vrij dom. Je zal eerst de klasses moeten gaan vergelijken. Zitten er in de eredivisie echt drie klasses tussen Feyenoord en Ajax? Speelt Feyenoord in dezelfde klasse als PSV die letterlijk alle eredivisie wedstrijden winnen?

Klasse 1: PSV en Feyenoord
Klasse 2: AZ en Twente
Kalsse 3: ???
Klasse 4: ???
Klasse 5: ???
Klasse 6: Ajax

Ik zou zeggen vul klasse 3 tot en met 5 maar eens in. Heel veel succes.

Veel mensen klagen altijd (terecht) over het aantal topics dat over Ajax gaat, maar waarom zou je dit zeggen als trainer van een club? Ondertussen weten we wel dat het bij Ajax niet zo goed gaat…

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren