Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord legt groot talent vast: 'Dit is een enorme stimulans'

Laatste update:

Feyenoord heeft opnieuw een speler uit Feyenoord Onder-17 aan zich gebonden. In navolging van Dylan Ventte zette ook de zestienjarige Jordy Wehrmann woensdagmiddag in De Kuip zijn handtekening onder een eerste profcontract van tot medio 2019. De verdedigende middenvelder is al negen jaar actief op Varkenoord.

/

Volgens Martin van Geel is de contractverlenging van Wehrmann voor Feyenoord ‘een hele goede zaak’. "Jordy is net als Dylan een van de grotere talenten van Varkenoord", zegt de technisch directeur via de officiële kanalen van Feyenoord. "Jordy speelt hier al vanaf zijn achtste en met dit contract spreken wij ons vertrouwen in hem uit."

"Wij zijn ervan overtuigd dat hij de mentaliteit en de kwaliteiten heeft om zich verder te ontwikkelen en om uiteindelijk de stap naar De Kuip te maken", zo stelt Van Geel. Wehrmann zelf is trots op zijn contract. "Dit contract tot 2019 is behalve een vorm van waardering ook een enorme stimulans om nog harder te werken. Voor mij is dit een extra motivatie om ooit in De Kuip te spelen. Dat is mijn uiteindelijke doel."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Eindelijk hebben jeugdspelers het begrepen dat je niet vroeg naar Engeland moet gaan. Daar slaagt toch niemand.

25 november 2015 om 13:48

Inderdaad, Chong gaat ook een contract ondertekenen terwijl heel de Engelse top achter hem aanzit.

25 november 2015 om 13:52

Idd, prima zaak!

Mooi om te zien hoe veel spelers bij Feyenoord al vanaf de E en F jeugd bij de club spelen, dat zie je bij andere clubs niet. De jongens zien in dat er bij Feyenoord meer valt te halen dan dat ze naar Engeland vertrekken. Er komen weer een paar grote talenten aan.

Blijft wel mooi om te zien dat het Feyenoord bijna structureel begint te lukken om spelers van onder de 10 jaar de hele opleiding te laten doorlopen. Als je erover nadenkt is dat ontzettend knap. Eerst de potentie zien ...maar vervolgens ook voor zorgen dat de moeilijke jaren (bv pubertijd) goed doorkomen.

Als je bv bij Ajax kijkt...worden ontzettend veel spelers op 15/16 jarige leeftijd gescout. Is ook knap, maar in mijn optiek zegt dat maar heel weinig over je eigen jeugdopleiding (en veel meer over de scouting)

25 november 2015 om 14:47

Valt wel mee hoor. Spelers als Klaassen, Tete, Veltman, Riedewald, Van de Beek, Nouri, De Ligt, enz. stroomden ook al op jonge leeftijd in de jeugdopleiding van Ajax binnen.

25 november 2015 om 15:19

Dat lijkt alleen maar zo genieterr omdat Ajax vaker erin slaagt om gewilde (binnen- en) buitenlandse talenten te strikken waardoor er dus veel publiciteit is.

Als je bijvoorbeeld kijkt naar Jong Ajax en de A1 dan hebben ze minder buitenlandse spelers dan Feyenoord en PSV en zelfs in de huidige 1e selecties is het verschil merkbaar. Feyenoord heeft notabene een aantal oud Ajax jeugdspelers in de gelederen.

Nu Feyenoord ook wat meer te besteden heeft zijn ze ook meer bezig met scouten in het buitenland. Kijk bijvoorbeeld naar Gustafson waarvan een heleboel dachten dat hij doorkwam uit de jeugd terwijl hij al 2 seizoen in het 1e van Fassbergs IF in Zweden heeft gespeeld en pas op dit seizoen op zijn 20e overkwam.

25 november 2015 om 16:01

Volgens mij dacht alleen Derksen dat hij uit de jeugd kwam, maar wat weet die vent nou van voetbal, die volgt het volgens mij al jaren niet meer. We doen bij Feyenoord niet zo veel transfers, zeker niet met buitenlandse clubs, die van Gustafson hebben we daarom wel onthouden hoor.

Mooizo, psv en manchester city zaten achter deze jongen aan. Mooi dat hij verstandig is en gewoon tekent. Snap zoiezo niet dat psv eerst huilt dat bazoer naar ajax vertrekt en dat ze vervolgens elke jeugdopleiding in nederland proberen leeg te roven omdat de eigen talenten ondermaats zijn. Goed dat wehrman lekker blijft waar hij is.

25 november 2015 om 15:07

Huilt? PSV vond het jammer en probeerde hem nog om te praten.

25 november 2015 om 15:53

Google maar, er zijn meerdere berichten dat brands ajax beticht van vuil spel en schenden van een agreement. Echter probeert deze sluwe vos het zelf ook dus vind ik hem hypocriet.

Gelukkig heeft de aanvoerder van de B1 een contract getekend. Mooi compliment voor Feyenoord dat hij een contract hier tekent en uit de handen blijft van PSV en de Engelse clubs. Nu zal Chong volgen in december op zijn 16e verjaardag en dan hebben we alle parels gehad geloof ik? Hoop toch nog dat VD Meer nog een contract krijgt. Multifunctioneel en meerdere jaren aanvoerder in de jeugdelftallen van Oranje. Kan overal in de verdediging en op het middenveld uit de voeten. Vraag me af wat er gebeurd is dat hij nog geen contract heeft.

25 november 2015 om 14:18

Malacia en Anez zie ook een contract krijgen binnenkort. Malacia is een zeer talentvolle linksback en Anez is een 1e jaars A-junior die al in de A1 zit. Beide grote talenten.

25 november 2015 om 14:34

Malacia ben ik inderdaad vergeten, maar Anez krijgt denk ik geen contract. Rashaan Fernandez en Tahith Chong zijn beter dan hem.

Hele goede zaak van Feyenoord. Na Rekik, Bruma, Ake, Ebecillio etc. zijn er nu dan eindelijk 2 goede lichtingen op rij waarvan alle toptalenten ook blijven. Je kan een heel elftal opstellen van talenten die de potentie hebben om Feyenoord 1 te halen.

Het zal natuurlijk niet gebeuren, maar ik heb er goede hoop op dat er minstens 4 écht gaan doorbreken. En dat is natuurlijk al erg veel.

Bijlow
Nieuwkoop
Knoester
Verdonk
Woudenberg
Wehrmann
Hamer
Fernandes
Schuurman
Chong
Ventte

Helemaal top! Nu nog Tyrell Malacia vastleggen, want de linksbackspositie is een groot probleem voor Feyenoord! Complimenten voor MvG verder!

25 november 2015 om 14:26

De linksbackspositie is een groot probleem? Kongolo doet het meer dan uitstekend en Woudenberg speelt ook zeer sterk bij de nr 5 van de Eredivisie. Nee, ik maak me drukker om de contractverlening van Kongolo dan voor het contract van Malacia.

De ontwikkelingen voor clubs in Nederland zijn weer geweldig (contactueel gezien) vooral bij Feyenoord. De jongens hebben gelukkig gezien dat snel 'doorbreken' zogezegd als in naar Engeland gaan geen zin heeft.
Dit hebben zij door dankzij het falen van bijvoorbeeld Ake en Rekik die een draait nooit mee in het eerste en de andere gaat van club naar club. Ze zien dankzij hun dat structuur zin heeft en daarbij valt de Nederlandse school qua opleidingen bij de beste van de wereld. Hier leer je de basis zoals het hoort. Dit kunnen wij straks weer laten zien met een hele nieuwe nuchtere generatie mannekes vanuit heel het land!

Ik denk dat de toptalenten eindelijk beginnen in te zien dat een transfer naar Engeland zinloos is. Bruma ging naar Chelsea, maar speelt nu weer bij Psv. Aké ging naar City, maar brak door bij Psv. Ebicilio ging naar Arsenal en speelt nu bij Forest. Aké kreeg maar geen kans en is nu verhuurd. 19 van de 20 talenten redden het niet in Engeland terwijl talenten in de Eredivisie veel kansen krijgen om te spelen.

25 november 2015 om 16:02

Je eerste Aké moet Rekik zijn.

Ook de zestienjarige Jordy Wehrmann heeft woensdagmiddag in.
De Kuip zijn handtekening onder een eerste profcontract van tot medio 2019.
Hele goede zaak van Feyenoord nu nog zien te houden want er staan scouts zat.
daar op varkenoord.

En wat @texeira weergeeft in zijn reactie klop als een bus.
Ik denk dat de toptalenten eindelijk beginnen in te zien dat een transfer naar Engeland,
zinloos is. Bruma ging naar Chelsea, maar speelt nu weer bij Psv.

Ik ken deze jongens al sinds de D'tjes en er zitten geweldige koppen op! Gedreven, clubjongens, karakter en super getalenteerd! ... Ik hoop als feyenoord supporter toch dat andere grote clubs in nederland ook zulke jongens heeft lopen. Goed voor NL

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren