Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Feyenoord kan na vertrek Walemark mogelijk ook dure buitenspeler uitzwaaien’

Laatste update:

Patrik Walemark maakt het seizoen af bij sc Heerenveen, zo bevestigen de Friese club en Feyenoord via de officiële kanalen. De 21-jarige buitenspeler wordt door Heerenveen voor één seizoen gehuurd van de regerend landskampioen. In het Abe Lenstra Stadion gaat Walemark spelen met rugnummer 24. Mogelijk doet Feyenoord deze transferperiode nog een buitenspeler van de hand. Grootverdiener Javairô Dilrosun staat volgens de Griekse media in de belangstelling van Olympiakos. In Griekenland loopt de zomerse window nog tot en met maandag 11 september, waardoor er nog genoeg tijd is om een transfer tot stand te brengen.

Heerenveen-trainer Kees van Wonderen heeft door de komst van Walemark een extra optie op de rechterflank. Algemeen directeur Ferry de Haan is blij dat Feyenoord wilde meewerken aan een verhuur. “Met Patrik voegen we direct extra dreiging toe aan onze voorhoede. Hij is een doelgerichte speler met een goede versnelling en een individuele actie.” Walemark ligt in De Kuip nog tot medio 2026 vast. In 36 officiële wedstrijden namens Feyenoord was hij goed voor 3 doelpunten en 3 assists.

Feyenoord nam Walemark in januari 2022 voor 3,25 miljoen euro over van BK Häcken, maar de Zweedse jeugdinternational kreeg in Rotterdam-Zuid veelvuldig te maken met blessureleed. In de winterse transferperiode van afgelopen seizoen stond Walemark nog niet open voor een verhuur aan FC Emmen en Sparta. Nu kiest hij vanwege de hevige concurrentie voorin bij Feyenoord alsnog eieren voor zijn geld. Walemark moet in Friesland gaan concurreren met Ché Nunnely, die nog tot medio 2025 vastligt bij Heerenveen. Op de linkerflank, waar Walemark ook uit de voeten kan, heeft de Friese club met Osame Sahraoui al een andere Scandinavische sensatie in huis.

Dilrosun
Mogelijk neemt Feyenoord de komende weken ook afscheid van Dilrosun. De Stadionclub staat niet onwelwillend tegenover een uitgaande transfer van de linkspoot, daar de Amsterdammer flink drukt op het salarisbudget. Dilrosun ligt in De Kuip nog tot medio 2026 vast, maar Feyenoord wil meedenken aan een gepaste oplossing. De Griekse recordkampioen Olympiakos kan mogelijk een uitweg bieden, maar zal daarvoor wel een schappelijke transfersom op tafel moeten leggen. Feyenoord nam Dilrosun vorige zomer nog voor ruim 4 miljoen euro over van Hertha BSC. Sindsdien speelde de enkelvoudig international 45 officiële wedstrijden voor Feyenoord, waarin hij goed was voor 6 doelpunten en 8 assists.

Moet Feyenoord reeds zijn verlies nemen op Dilrosun?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Er is nog geen transfersom bekend (is ook maar een gerucht nog) dus hoe is er sprake van verlies?

31 augustus 2023 om 11:53

Een bankzitter verkoop je doorgaans niet met winst door. Alleen ajax lukt dat 🤣

31 augustus 2023 om 12:05

Danilo is een goed voorbeeld dat dat wel kan.

31 augustus 2023 om 12:11

Jaa maar Danilo scoorde wel veel voor een bankzitter en hij kwam transfervrij binnen toch. Als je dan verlies op Danilo zou maken ben je wel echt de slechtste club ooit in mij ogen .

31 augustus 2023 om 12:20

Danilo was geen typische bankzitter aangezien hij vorig seizoen in bijna 50 wedstrijden heeft gespeeld. Daarnaast transfervrij zoals nwe28 al zegt, dusja, dan maak je al vrij snel winst natuurlijk

31 augustus 2023 om 11:54

Er staat online een screenshot van die Griekse krant. Daar staat het bedrag 6 miljoen vermeld. De rest kan ik niet lezen, dus tja. Voor wat je er mee wil doen.

31 augustus 2023 om 12:23

Beetje ene dubbel gevoel bij Dilrosun. Hij begon vorige jaar wel goed als een buitenspeler. Heeft een wapen snelheid en schotkracht die hij te weinig gebruikt per wedstrijd. Alleen als hij nu al ook ingehaald is door Minteh en waarschijnlijk verhuisd Paixao naar rechts en links Ivanusec. Dan hebben we nog voldoende spelers. Met Ali, Minteh, Sauer hebben we nog wel voldoende spelers.

31 augustus 2023 om 13:16

Hij gebruikt dat juist veel te veel. Dilrosuns probleem is dat hij denkt dat hij het altijd zelf moet doen, van het creeeren van kansen tot en met het schieten. Enorme ego die veel te veel aanvallen verprutst daardoor. Ik snap ook niet dat Slot dat er niet bij hem inkrijgt, want hij moet gewoon leren samenspelen en combineren dan had et wat kunnen worden.

31 augustus 2023 om 13:21

Naja ik vond dat hij per wedstrijd te weinig dreiging had. En je hebt gelijk laatste keren probeert hij een hele solo te creeren waardoor hij vast loopt. Vorige seizoen deed hij echt te weinig.

Als we de Conference League hadden gehaald zou een huurperiode van dilrosun voor beide partijen erg goed kunnen uitpakken want denk dat dilrosun zeker nog wel potentie heeft om voor een mooi bedrag weg te kunnen. Past gewoon niet helemaal bij Feyenoord

31 augustus 2023 om 12:04

Mwa, de beste jongen kan absoluut voetballen en past wat dat betreft zeker bij ons. Alleen lijkt het mentaal niet helemaal lekker te zitten bij 'm (qua prestatiedruk o.i.d.?).

Het komt er gewoon niet genoeg uit helaas.

31 augustus 2023 om 12:14

Dat laatste is ook waar ik op doel, moet misschien iets volwassener worden in zijn spel. Hoe zou jij tegen een verhuurperiode aankijken?

31 augustus 2023 om 12:40

Maakt gewoon veel domme keuzes. Als hij nou na een actie de bal afgeeft of iets maar nee hij wilt er 4 uitspelen en loopt zich dan vast ..

31 augustus 2023 om 13:33

@turkker - Ah, juist ja. Maar ik heb persoonlijk niet het idee dat hij bij ons nog gaat slagen. Wie weet kan een eenmalige verhuurperiode nog wel wat met 'm doen, alleen lijkt hij dit toch wel bij elke club te hebben.

Hij toonde wel weleens flitsen van zijn klasse met acties en prachtige goals. Dat is ook het probleem: "weleens".

31 augustus 2023 om 12:18

Klopt, hij leek het vooral van zijn zelfvertrouwen te moeten hebben tijdens zijn acties. Bij zijn laatste invalbeurten leek dat echter volledig verdwenen en merkte ik wellicht wat Kuipvrees op. Hoop dat een (tijdelijk) vertrek hem goed doet om zijn vertrouwen weer terug te vinden.

Als Dilrosun nog weggaat, dat zou echt mooi zijn! Ga ervan uit dat Geert blijft....dan zijn zo'n beetje alle posities dubbel bedekt. Alleen backup voor Hancko??

31 augustus 2023 om 12:43

Ja jammer dat Hendriks is verhuurd, maar ik gok dat het steeds schuiven wordt met bijv. Geertruida, Beelen, Wieffer en Zerrouki indien Hancko geblesseerd raakt.

31 augustus 2023 om 13:37

Zoiets wsl ja.

Volgens mij is het in jaren weer dat zowel Feyenoord als Ajax weer een paar spelers verhuurd in de eredivisie. Dat is wel leuk om te zien en daardoor ga ik ook meer wedstrijden van andere clubs bekijken om de spelers van mijn club te zien spelen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren