Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Feyenoord is prachtig, maar je moet afwachten wat er van waar is’

Laatste update:

Sofyan Amrabat maakt een uitstekend seizoen door bij FC Utrecht en dat is de middenvelder naar verluidt al op de nodige belangstelling komen te staan. Feyenoord zou Amrabat al wat langer in de gaten houden, terwijl ook Ajax en PSV zijn ontwikkeling op de voet lijken te volgen. De Marokkaans international blijft zelf echter nuchter onder de aandacht.

“Ik heb het ook gelezen. Meer weet ik niet. Ik heb contact gehad met mijn zaakwaarnemer, ja. Dat lijkt me ook logisch, als zoiets in de media verschijnt”, vertelt hij in gesprek met RTV Utrecht. “Hij weet ook nergens van. Je moet afwachten wat er waar van is. Feyenoord is natuurlijk een prachtige club, natuurlijk.”

Amrabat wil zich eerst volledig richten op het restant van het seizoen en de play-offs, die FC Utrecht met plaatsing voor de Europa League nog een mooi toetje kunnen bezorgen. Hij gaat vervolgens in de zomer kijken waar hij precies staat: “Elke speler wil een keer een stap maken. Maar waarheen en wanneer de tijd daarvoor rijp is, dat zal moeten blijken. Ik weet het zelf echt nog niet.”

Denk jij dat Sofyan Amrabat volgend seizoen nog voor FC Utrecht speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Amrabat speelt echt een belachelijk goed seizoen en is natuurlijk op termijn onhoudbaar voor onze FC. Wat helemaal in ons nadeel speelt is dat zijn contract in 2018 afloopt en mits hij wil verlengen moet je hem anders nu verkopen.
Met een langdurig contract kan je voor deze speler makkelijk 10 miljoen vragen maar vrees dat we voor de zoveelste keer slechts minimaal worden betaald.

13 mei 2017 om 13:13

10 miljoen voor een speler van Utrecht die voor het eerst een seizoen speelt... Dat is totaal onrealistisch aangezien spelers van de Nederlandse top die zichzelf al bewezen hebben misschien net iets meer opleverden de laatste jaren. Goede voetballer die Amrabat maar niet meer dan 5/6 miljoen, misschien zelfs minder met zo'n korte contractduur.

13 mei 2017 om 13:32

Betere speler dan ramselaar deze jongen is veel completer heeft alleen pech met de afronding dat is het enige minpuntje maar voor de rest heeft die alles. Snelheid, kracht een goede trap en een goed inzicht

13 mei 2017 om 16:57

Ik snap je redenering en toegegeven misschien is 10 ook wel te veel van het goede maar ik wat ik wilde aangeven is dat de markt toch helemaal op hol geslagen is en dat wij eindelijk ook wel daar van mogen profiteren.
Als Ajax een spits als Milik voor 30(!) weet te verkopen dan moeten wij voor Amrabat ook dik zes nulletjes pakken

13 mei 2017 om 13:24

Utrecht heeft de mogelijkheid om de optie te lichten waardoor zn contract een jaar wordt verlengd.... ligt dis gewoon tot 2019 vast. Wat niet betekend dat de kans groter is dat hij deze zomer noet vertrekt, maar wel dat er een hogere transfersom betaald zal moeten worden.

13 mei 2017 om 16:55

Oh okay dat wist ik niet. Dat is wel prachtig nieuws dan

13 mei 2017 om 15:48

Denk eerder dat je richting de 5 miljoen moet denken, tien miljoen is met alle respect te veel voor Amrabat, persoonlijk zie ik hem overigens graag komen volgend jaar.

Boetius mag van mij ook terugkomen mochten we buitenspelers nodig hebben als Elia en Berghuis weg gaan, net als Kadioglu en Haps.

Prima speler voor feyenoord, zit veel rek in als hij wat nog meer aan krachttraining doet. Kuyt op pensioen en souf op zijn blek. Deze jonge word echt een tank van een middenvelder als hij doorzet en het niet te hoog in zin bol gaat hebben.

13 mei 2017 om 13:47

krachttraining? Deze jongen is juist beresterk.

Amrabat is zo'n speler die normaal gesproken naar PSV gaat, dus als Feyenoord hem kan halen, is Feyenoord spekkoper. Als Feyenoord dit soort spelers gaat aantrekken, kan het de komende jaren blijven meedoen om de titel met Ajax en Psv.

Vind hem het best bij PSV passen, en aangezien zijn broer ook al in Eindhoven heeft gespeeld, geef ik hen het meeste kans.
Zonde trouwens dat hij voor Marokko heeft gekozen, want ik zie hem zeker Oranje niveau halen. (lees; het niveau dat goed genoeg is voor Oranje in de huidige tijd)

Ja Amrabat is een goeie voetballer waar nog aardig wat rek in zit. Wat dat betreft snap ik wel dat Feyenoord interesse in hem heeft. Maar voor welke positie haal je hem dan? Links op de bank? Ik neem toch niet aan dat Feyenoord van plan is om óf El Ahmadi óf Vilhena naar de kant te halen.

Als eventuele vervanger van Toornstra denk ik toch echt dat hij te weinig rendement heeft.

13 mei 2017 om 13:26

Denk dat er nogal wat wijzigingen plaats zullen vinden. Schuurman, Hamer, Gustafson, Vejinovic zullen denk ik allemaal tijdelijk of definitief vertrekken. Wellicht stopt Kuyt. Volgens mij hebben wij dan alleen nog maar Tapia als back-up over.

13 mei 2017 om 13:41

El Hankouri heb je dan ook nog. Maar ik snap je punt. Ook al is het afwachten welke clubs er zitten te wachten op bankzitters als Vejinovic en Gustafson.

Ik zou echter toch als ik het bij Feyenoord voor het zeggen had, ook serieus gaan kijken naar Bakker van Ado. Die speelt al een aantal jaren daar in de basis en zou als eventuele opvolger van El Ahmadi klaargestoomd kunnen worden.

13 mei 2017 om 13:56

Feyenoord zou er verstandig aan doen volgend seizoen Tapia er iedere wedstrijd in te zetten. Dat is er 1 met voldoende potentie om door te groeien, daar kan Feyenoord nog veel plezier aan beleven en veel geld aan verdienen.

13 mei 2017 om 14:37

El Hankouri heb ik totaal geen beeld bij, uitgezonderd die paar minuten invallen destijds. Vraag me af of dat er echt een is die aan de deur klopt komend seizoen.

13 mei 2017 om 14:49

El Hankouri is een vleugelspeler. Eventueel Hansson zou ook op het middenveld kunnen spelen. Is van orgine een aanvallende middenvelder maar heeft zijn debuut gemaakt als linksbuiten.

13 mei 2017 om 14:53

Ik vind hem juist een waardeloze speler. Hij gaat nooit een duel aan, schakelt veel te traag om en is verder veel te nonchalant. Ik hoop juist dat hij snel verkocht kan worden zodat Nieuwkoop meer minuten kan gaan maken, daar zie ik namelijk wel veel potentie in.

Een echte Feyenoord speler.agressief, sterk en altijd blijven knokken.

Ik denk dat je voor een heel seizoen minimaal min of meer basiswaardige middenvelders moet hebben om op kwaliteit te blijven. Vanuit die gedachte is het gewoon afwachten voor Amrabat bij welke topclubs het meest en vooral het snelst iets verandert in de middenlinie. Dat hij voor alle drie de topclubs een versterking zou betekenen staat naar mijn idee buiten kijf.

Ajax verliest Klaassen vrijwel zeker, maar ik denk dat Overmars er alles aan gaat doen om met het oog op een evt. CL-deelname Sneijder terug te halen. Die zal dan met Ziyech en Schoene het middenveld gaan vormen, en Bosz zal in Nouri, De Jong en Van de Beek de logische stand-ins achter de hand hebben.

Bij Feyenoord denk ik dat er een kleine kans is dat Vilhena vertrekt, maar voor El Ahmadi, Toornstra en Kuyt zijn zekerheidjes. Daarachter heeft Feyenoord Nieuwkoop en Gustafsson ter beschikking, terwijl Vejinovic en Tapia natuurlijk ook nog steeds op de loonlijst staan. Die zullen eerst geloosd moeten worden voor een evt. komst van Amrabat, terwijl ik verder niet uitsluit dat - in geval van CL-deelname volgend jaar - Van Geel een lobby opstart om Van Persie voor een rol achter Jorgensen te polsen.

Tenslotte Psv, waar veel gewijzigd zal worden. Wordt koffiedik kijken of Proepper blijft en of Brands erin slaagt Van Ginkel te verzekeren. Guardado zal mogelijk nog een halfjaar blijven, maar ik ga ervanuit dat Hendrix zich op kan maken voor zijn eerste seizoen als basisspeler voor de 6-positie en zal ook de rol van Ramselaar groter worden op het middenveld. Daarachter heeft PSV weinig. Ljunqvist, Rigo, Gudmundson en Rosario zijn aanstormende talenten, maar waarschijnlijk durft Cocu het toch niet met hen aan. Hier schat ik de kansen voor Amrabat daarom het grootst.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren