Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord hoopt beoogde assistent Arne Slot binnenboord te houden

Laatste update:

Sipke Hulshoff is genoemd als mogelijke nieuwe trainer bij zowel Go Ahead Eagles als sc Heerenveen. Feyenoord gunt de trainer van het Onder 21-elftal zeker een kans in de Eredivisie, maar gaat aan de andere kant wel proberen om hem voor de club te behouden. Hulshoff werkt sinds medio 2021 in Rotterdam-Zuid en was in het verleden verbonden aan onder meer FC Volendam en SC Cambuur.

"Wij hebben toen hij tekende als trainer van ons elftal onder 21 jaar al gezegd: 'als er een kans voor je komt als hoofdtrainer in de Eredivisie, dan staat niemand je hier in de weg'", laat technisch directeur Frank Arnesen woensdag weten in een reactie aan het Algemeen Dagblad. "Maar we hopen dat hij blijft en dat hij volgend seizoen met Marino Pusic en John de Wolf onze hoofdtrainer Arne Slot wil assisteren."

Feyenoord dreigt Sipke Hulshoff kwijt te raken aan Go Ahead Eagles

De jeugdcoach werd vorige week al genoemd bij Go Ahead Eagles.Lees artikel

"Daar gaan we over in gesprek met hem. Robin van Persie gaat zich vooral met de jeugd bezig houden en de komende tijd proberen om zijn hoogste trainersdiploma te behalen. We hopen dat Hulshoff bij ons blijft", voegt Arnesen daaraan toe. Hulshoff beschikt bij het beloftenelftal van Feyenoord over een contract tot medio 2023. Hij kende geen spelerscarrière in het betaald voetbal, maar begon op jeugdige leeftijd met het trainen van amateurteams. Mocht Go Ahead of Heerenveen doorpakken, dan zou het voor Hulshoff zijn eerste baan worden als hoofdtrainer van een Nederlandse profclub.

Bij Go Ahead werd eind vorig jaar bekend dat Kees van Wonderen na dit seizoen vertrekt als hoofdcoach. Hierdoor is het bestuur in Deventer begonnen aan de zoektocht naar een opvolger, met volgens Voetbal International Hulshoff als serieuze kandidaat. Heerenveen zoekt een opvolger voor de vorige week ontslagen Johnny Jansen. Oud-trainer Foppe de Haan schoof Ruud van Nistelrooij, de huidige coach van Jong PSV, naar voren. Hij heeft als speler een verleden in Heerenveen. Dat geldt ook voor Jon Dahl Tomasson, die onlangs vertrok bij het Zweedse Malmö FF.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tot voor kort had ik nog nooit van deze vent gehoord, kan iemand mij wat meer over hem vertellen en waarom GAE en Heerenveen achter hem aan zitten?

2 februari 2022 om 18:22

Heerenveen zit niet achter hem aan. Heeft ferry de haan al gemeld. Zie ook nier Waarom hij aan ons werd gelinkt.

Kan beter nog 1 of 2 jaar minimaal assistent blijven bij Slot
Zijn mooie clubs maar totaal 0 ervaring

2 februari 2022 om 19:16

Lijkt me ook beter voor die clubs maar niet voor hemzelf. Dit is wellicht een kans die hij nooit meer krijgt.

2 februari 2022 om 19:58

Dat is niet helemaal waar. Hij is 2x trainer/coach a.i. geweest bij Cambuur. Iets meer dan 0, dus…

Hulshoff is een trainer die echt volgens die filosofie van Slot werkt. Hij laat de onder 21 op dezelfde manier spelen als het eerste. Ze hebben bij Cambuur een aantal seizoenen samen gewerkt. Hulshoff is ook voor een heel groot gedeelte verantwoordelijk voor het leuke aanvallende voetbal wat Volendam nu al een paar seizoenen speelt met Jonk. Hulshoff heeft daar als Assistent/veldtrainer een cruciale rol in gespeeld. Dus stel hij gaat naar Go Ahead dan krijg je wel totaal ander voetbal dan het toch wel verdedigende voetbal dat van Wonderen speelt

Begrijp niet wat ze in De Wolf zien als assistent. Heb hem kort mee mogen maken als trainer, maar buiten zijn naam, niets gezien dat ons verder heeft gebracht.

Aan de andere kant heeft Feyenoord met Slot een toptrainer waar het misschien niet zo heel veel uit maakt wie hij naast hem heeft zitten. Had deze Hulshoff wel bij Feyenoord 1 willen zien.

3 februari 2022 om 06:28

Ik denk dat de Wolf ook niet per se een trainer is voor een heel team, maar meer als specialistentrainer (verdedigers).

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren