Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord geïnteresseerd in verdediger van Liverpool; vraagprijs 11,5 miljoen

Laatste update:

Nat Phillips heeft zich in de kijker van Feyenoord gespeeld, zo meldt The Athletic. De verdediger van Liverpool moet naar verluidt zo’n tien miljoen pond, omgerekend 11,65 miljoen euro kosten. Phillips beschikt op Anfield nog over een contract tot medio 2025.

Feyenoord heeft nog geen concreet bod bij Liverpool uitgebracht, maar is volgens The Athletic een interessante optie voor Phillips, daar de Rotterdammers komend seizoen uitkomen in de groepsfase van de Champions League. De gerenommeerde nieuwssite schrijft dat Leeds United eveneens geïnteresseerd is in de diensten van de 26-jarige mandekker. De rechtspoot kwam tot dusver tot 69 officiële optredens op het hoogste niveau in zijn carrière.

Phillips kwam sinds zijn debuut in 2020 tot 29 officiële duels namens the Reds. Het afgelopen seizoen vervulde hij een bijrol in de ploeg van manager Jürgen Klopp. De centrumverdediger kwam slechts tot vijf wedstrijden over alle competities. In de zomer van 2020 stond hij in de belangstelling van Benfica, Bournemouth, Burnley en Southampton, terwijl Galatasaray en enkele Duitse clubs hem afgelopen winter (definitief) probeerden in te lijven. Door de vele blessures in de defensie van Liverpool was een vertrek het afgelopen seizoen voor Klopp onbespreekbaar.

Geertruida
De interesse in Phillips houdt mogelijk verband met de belangstelling van RB Leipzig in Lutsharel Geertruida. Feyenoord wees een eerste bod van die Roten Bullen op de veelzijdige verdediger zaterdag nog af. De Stadionclub verlangt naar verluidt meer dan 20 miljoen euro voor de Oranje-international. Volgens journalist Philipp Hinze van Sky Deutschland moet er worden gedacht aan een bedrag van minstens 25 miljoen euro voor Geertruida, dat middels bonussen voor een totaalpakket van 30 miljoen euro kan zorgen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Dit is toch niet het niveau wat je wil nastreven? Dit is een houthakker die prima in de PL kan spelen bij teams onderin maar die kan nog geen bal over 5 meter spelen.

4 juli 2023 om 11:40

Denk dat dit juist een goede aankoop zou zijn voor Feyenoord.

4 juli 2023 om 11:52

Maar niet voor 11,5 miljoen.

Als we dat niet betalen voor Szymanszki of een Pepi dan hoop ik al helemaal niet voor een 26-jarige verdediger die in de afgelopen drie seizoenen 29 (!) wedstrijden heeft gespeeld.

4 juli 2023 om 12:25

Niet alleen dat, hij verdiend 3,4 miljoen pond per jaar. Dat is bijna de 4 miljoen euro die men niet aan Szymanszki wil betalen. Geloof dus maar weinig van dit gerucht.

4 juli 2023 om 11:44

Huh? Een speler met tientallen wedstrijden in de benen voor Liverpool en die vorig seizoen van Klopp niet weg mocht is niet goed genoeg voor Feyenoord? Toen ik het las dacht ik juist van eindelijk is Feyenoord op een wat hoger niveau aan het schaken, juist mooi om te zien en ik denk een prima aankoop

4 juli 2023 om 11:54

Hoger niveau? Hij is 26, heeft pas 70 wedstrijden op het hoogste niveau gespeeld en moest alleen als opvulling blijven. Heeft dan ook maar in twee PL wedstrijden een half uurtje mee mogen pakken. Als ie nou 23 was geweest oké, maar krijg hier eerder Liam Kelly feelings bij. Mocht het om huren gaan lijkt het me prima opvulling

4 juli 2023 om 12:26

Dit gaat helemaal niet, men wil geen vier miljoen euro aan Szymanszki betalen. En dan wel dat bedrag aan Phillips ?

4 juli 2023 om 12:31

Voetballes95, maar dan kijk je dus alleen naar waar de speler vandaan komt. Gozer was letterlijk opvulling voor het geval er veel blessures zouden zijn. In zn carrière tot nu toe amper gespeeld, waarom zou Feyenoord daar op vooruit gaan. Ik zeg echt niet dat die jongen te slecht is voor Feyenoord hoor maar hij heeft serieus niets bewezen om ook maar een dragende kracht bij Feyenoord te zijn/worden.

4 juli 2023 om 11:49

Dit lijkt mij eerder een verzonnen verhaal....

4 juli 2023 om 12:05

Nou vertrouw ik onze technische staf/scouting wel als het gaat om verdedigers.
De laatste jaren doen ze dat prima.

4 juli 2023 om 12:09

Zeker nooit zijn weergaloze Cruijff-draai gezien tegen AC Milan? Wat een technisch hoogstandje.

Hoop niet dat we voor hem gaan. Veel te duur en voetballend niet heel sterk. Dan zie ik liever een talent komen die achter Trauner kan groeien. Philips deed het bij Stuttgart redelijk, maar niet denderend. Is ook al 26. Dan vind ik het risicovol om meer dan 10 miljoen voor hem neer te leggen. Stuur dan de scouts naar Argentinië voor een leuke jonge centrale verdediger.

4 juli 2023 om 12:04

Helemaal mee eens. Ik geloof ook eerlijk gezegd weinig van dit gerucht. Hoezo zou Feyenoord meer dan 10 miljoen betalen voor een verdediger die zeer waarschijnlijk op de bank komt te zitten. Hij gaat Trauner (onlangs contract nog tot 2026 verlengt) of Hancko er niet uit spelen.

4 juli 2023 om 12:30

Hancko zeker niet verwacht ik. Over Trauner zou je nog kunnen twijfelen, maar lijkt me inderdaad niet realistisch, dat Feyenoord zoveel geld uit gaat geven voor zo’n speler.

4 juli 2023 om 12:20

Tja, ik volg Liverpool wel redelijk en ben echt wel gecharmeerd van hem. Denk dat hij Feyenoord wel echt beter kan maken.. Enige is wel: Feyenoord kan voor dat geld wel betere opties vinden.

Als je naar zijn leeftijd en het aantal wedstrijden kijkt vind ik het vrij prijzig klinken. Iemand die kan zeggen of dit een goede aankoop zou zijn?

Voor dit geld, zou ik toch eerder proberen iets te scouten uit bijv. Oostenrijk of een echte topverdediger halen ipv iemand die nog geen 30 potjes voor Liverpool gespeeld heeft. Zou echt wel wat kunnen, maar vind dit veel te veel geld.

4 juli 2023 om 12:05

Ja, alsof je iedere keer uitkomt op een Trauner.

4 juli 2023 om 12:33

Haha inderdaad, onbekend is volgens mij hier kennelijk altijd beter. Het maakt niet uit wie je haalt uit Zuid-Amerika, maar het is altijd goed en fans zijn altijd blij. Niet alles kan een voltreffer zijn.

4 juli 2023 om 12:43

Een Trauner was een voltreffer, maar je hebt ook een Hancko die relatief goedkoop aangekocht is. Ik benoem nu toevallig Oostenrijk, maar er zijn zat andere landen, waar je voor minder geld en beetje creativiteit een betere gok kan nemen imo.

Feyenoord gaat geen 11,5 miljoen betalen voor een verdediger

4 juli 2023 om 12:05

Tenzij Hancko en/of Geertruida vertrekt.

4 juli 2023 om 12:30

Nja, Hancko kwam voor 6 miljoen nadat Senesi vertrok. Ik denk dat de scouting wel heeft aangetoond voor goedkoper ook (goede) vervangers binnen kan halen. Niet voor niets is Timber nog de recordaankoop met 8,5 miljoen.

4 juli 2023 om 15:40

Ze gaan hooguit een linksbuiten halen voor deze prijs maar echt geen CV. Vast wel weer een pareltje uit centraal Europa. Vitik van Sparta Praag werd bv al genoemd

En daar gaan de CL miljoenen… kan je niet te vaak doen dit soort bedragen aan beperkte spelers uitgeven.

4 juli 2023 om 13:16

Broodje aap zal dit zijn. Feyenoord gaat echt niet bijna 12 miljoen voor een 26 jarige die miljoenen verdiend bij Liverpool. Zou mij zeer zeer verbazen.

Dit klinkt niet best. Hoop dat het maar een gerucht is. 26, 70 wedstrijden op het hoogste niveau en dat voor bijna 12000000 met hoogstwaarschijnlijk een topsalaris voor Feyenoord begrippen. Daar moeten we toch niet aan willen.. Huren, transfervrij of voor een miljoen of 2 oké, maar toch geen halve of zelfs kwart Geertruida!

Wat een bedragen. Ruim een jaar nog geen stuiver om te uit te geven en nu strooien met meer dan 10m. (als de info klopt uiteraard)

Dit moet een grap zijn? Deze gozer is namelijk totaal niet het type dat je als Feyenoord zou moeten willen. Type houthakker en dat voor 10 miljoen…

Bijzonder altijd om te zien die reacties op voetbalzone. Ik lees bijna alleen maar negatieve berichten op deze speler, maar wie heeft deze speler daadwerkelijk minimaal 5 wedstrijden zien spelen? Er zit op dit moment een zeer goed scoutingsteam en staff bij Feyenoord die afgelopen 2 jaar heeft bewezen goede spelers te halen en zeer gedegen te werk gaat. Dat zal bij de interesse in deze speler niet anders zijn. Ik heb vertrouwen in het beleid op dit moment bij Feyenoord, waarbij ze echt wel weten wat ze doen.

4 juli 2023 om 12:16

Ik heb hem meerdere wedstrijden zien spelen bij Stuttgart en Liverpool. Als ik hem een aanwinst zou vinden en enthousiast zou zijn zou ik het zeker zeggen. Vergeet overigens niet dat dit een gerucht is hè. Dit gerucht kan elke krant of journalist de wereld in helpen. Persoonlijk geloof ik er niet zo heel veel van. Feyenoord kennende ga je dan op zoek naar een type Hancko, die je voor onder de 10 miljoen kan halen (Hancko kostte 6 miljoen) en dan haal je niet voor meer dan 10 miljoen een Engelse houthakker. Past totaal niet in het beleid.

4 juli 2023 om 13:10

Hij heeft het goed gedaan toen alle verdedigers geblesseerd waren en Liverpool met Nat Phillips achterin speelde. Tja het is geen van Dijk of de Ligt maar hij was erg geliefd bij de fans tijdens die periode, dat zegt wel wat.

4 juli 2023 om 13:19

Hij is 26, 11,5 miljoen is momenteel de helft van je spelers begroting en hij verdiend miljoenen bij Liverpool. Hoef hem niet te zien spelen om te weten dat dit onverantwoord is. Maar ik maak mij geen zorgen, want verwacht dat dit een gerucht is.

Dit lijkt me heel sterk... Als er ergens zoveel geld heen gaat dan is het de linksbuiten positie.

4 juli 2023 om 12:17

Maar daar kwam 1908.nl vandaag mee aan dat het compleet stil is rond de linksbuiten positie. Geen concrete toenadering naar wie dan ook.

4 juli 2023 om 12:23

Gelukkig heeft 1908 het niet maar vaak goed. Alleen over Dordrechts spelers.
Die huurdeal met Newcastle had hij ook nergens gehoord.
Fijn dat het lek gedicht is en we straks geinformeerd worden als de speler daadwerkelijk binnen is.

4 juli 2023 om 12:27

Deze speler komt niet. Salaris past totaal niet in het salarishuis van Feyenoord. De toppers die de titel wonnen mogen niet richting de 4 miljoen euro per jaar verdienen maar deze aankoop dan weer wel?

Ik geloof er niks van.

4 juli 2023 om 12:45

Betekent uiteraard niet meteen dat de focus daar niet op ligt 😉

Deze man gaat het verschil echt niet maken. Zal enkel nog meer druk op het salarishuis creëren. Voor minder geld zijn er tal van alternatieven te vinden.

Dit zou echt een fantastische aanwinst zijn voor feyenoord is oprecht een hele goede verdediger die niet in het systeem van liverpool past doordat ze met een hoge lijn spelen. In 2020 met de zware blessure van van dijk heeft die het geweldig gedaan. Ik denk dat dit een verbeterde versie van gernot trauner is.

4 juli 2023 om 12:46

Feyenoord speelt ook hoog, dus dan past hij juist helemaal niet bij ons.

Feyenoord heeft onderhand interesse in 84 centrale verdediger en 48 rechtsbacks terwijl ze op de achtergrond eerst bezig zijn met vleugelspelers zoals Ten Kloese heeft aangegeven.. geloof er bar weinig van. 1 omdat het al een 26 jarige is en je met deze investering je geld nooit terug gaat krijgen en 2 zijn salaris.

Ongekend hoeveel namen er voorbij komen🤣 dit doet me denken aan vorig jaar toen er allerlei namen genoemd werden, wekenlang en eigenlijk hele andere spelers als Paixao aan boord kwamen.

Zal psv hem ook wel willen hebben!!!! Hebben namelijk geen eigen scoutingslijst. Halen Feyenoord en van Beelen ook

4 juli 2023 om 23:16

Toevallig had PSV 2 seizoenen terug al eens naar Philips geïnformeerd. Maar goed geprobeerd verder.

Ik hoop niet dat deze stiekem na advies van Dirk Kuyt komt…

Ben benieuwd, ken deze jongen niet, maar zie niet zo snel in waarom hij goed genoeg voor ons is. Echter, ook niet per se waarom niet. Denk wel dat Feyenoord voor een betere prijs, zekerdere kwaliteit binnen kan halen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren