Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord en PSV tonen concrete interesse in Vitesse-smaakmaker Hadj-Moussa

Laatste update:

Feyenoord en PSV zijn concreet in de markt voor Anis Hadj-Moussa, zo weet Voetbalzone. De Eindhovenaren hebben zelfs al een bod uitgebracht op de 22-jarige vleugelaanvaller van de Belgische tweededivisionist Patro Eisden, die tijdens de tweede seizoenshelft wordt gehuurd door Vitesse.

De Arnhemmers verkochten Million Manhoef deze winter voor vier miljoen euro aan Stoke City, waarna Hadj-Moussa op huurbasis overkwam uit België. Bij Vitesse heeft de rechtsbuiten in zijn eerste optredens een uitstekende indruk achtergelaten.

Met zijn spel heeft Hadj-Moussa nu de interesse gewekt van verschillende clubs. Feyenoord is naar verluidt ook bereid om zich met PSV in de strijd om de aanvaller te mengen. Bij de Rotterdammers kan hij eventueel Yankuba Minteh, die momenteel wordt gehuurd van Newcastle United, opvolgen, terwijl Johan Bakayoko bij PSV belangstelling geniet van clubs uit de Premier League.

Hadj-Moussa kan eveneens rekenen op interesse uit Engeland. Daarnaast werd afgelopen zondag tijdens het gelijkspel met FC Volendam (1-1) Rayo Vallecano-scout Hamzah Sadiek voor hem op de tribune van Vitesse gespot.

De vleugelflitser ligt nog tot medio 2025 vast bij Patro Eisden, dat opnieuw boven verwachting presteert onder leiding van trainer Stijn Stijnen en meedoet om promotie naar het hoogste niveau in België. Na zijn optreden tegen Volendam kon de Algerijnse voetballer, die ook over de Franse nationaliteit beschikt, op enorm veel lof van verschillende analisten rekenen. "Wat een speler!", zei Marciano Vink over Hadj-Moussa in Dit was het Weekend.

Hij draaide de verdedigers van Volendam met sierlijke zaalvoetbalachtige kapbewegingen helemaal dol. "Ik vind dit echt... Dit heb ik heel lang niet gezien, dat een speler zó gevaarlijk kan zijn op de vierkante meter", zei Vink. "Hij heeft een prachtige kapbeweging in huis. Hij was veruit de gevaarlijkste op het veld.”

René van der Gijp was bij Vandaag Inside eveneens lyrisch over de smaakmaker van Vitesse. “Die kan dus tien keer beter voetballen dan Carlos Forbs van Ajax”, zei de analist. “Hadj-Moussa kan écht voetballen. Forbs is snel, maar hij kan écht voetballen.” Ook Ibrahim Afellay deelde bij Studio Voetbal de nodige complimenten uit: "Echt bizar, dit soort spelers zie je bijna niet meer op de voetbalvelden."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Na 2 goeie dribbels best grappig.

22 februari 2024 om 22:23

Wellicht langer op de radar al..?

Tja, laat leuke dingen zien idd, maar te weinig van gezien. Ik begrijp dat zijn rendement niet hoog is maar dat kan uiteraard nog komen.

Lachwekkend. Kerel komt net aanwaaien!

Ik schakelde bij de wedstrijd tegen Volendam pas in vanaf de 50ste minuut en dacht (blijkbaar foutief) precies het tegenovergestelde. Hij liet tot twee keer toe in een paar minuten een bal de zijlijn overvliegen door echt ongelofelijk amateuristische aannames en ál z'n passes gingen naar een Volendam speler.

Wellicht z'n kruid al verschoten in de eerste helft, maar dat klinkt mij nog niet als een speler voor de top. Wellicht dan terugverhuren want hij heeft nog voldoende te leren.

Zou een zaakwaarnemer Voetbalzone opgezocht hebben?

Wel leuke behendige speler hoor, maar of het een speler met rendement is moeten we nog zien, wat hij vooral moet gaan doen is de ballen aan Mexx Meerdink geven en zorgen dat je niet degradeert.

Okay, waar is de rubriek wandelgangen gebleven? Dit artikel had prima in dat segment gepast.

22 februari 2024 om 21:54

Die bestaat niet meer na al jaren overbelast te zijn geweest met nieuws wat zelfs niet in de wandelgangen thuis hoort😇

Wat ik niet snap is als deze speler zo goed is, waarom heeft een club die meedoet om promotie hem dan uitgeleend?

Verder erg dreigend met wel de kanttekening dat dit tegen de twee slechtste clubs in de eredivisie was en tegen Cambuur viel die niet op…

22 februari 2024 om 18:56

Omdat die Cole Parry de eigenaar is van Patro Eisden ;-)

Sahraoui niet gezien zeker? Doet dit wekelijks.

22 februari 2024 om 18:54

Ook een stuk duurder

leuke voetballer hoor, maar je kan ook gelijk dat fragment uit die beker wedstrijd laten zien. waar hij compleet zijn man kwijt is waardoor cambuur scoort.

Heeft Vitesse een uitblinker dan?

Volgens 1908 heeft Feyenoord geen interesse.

Die man heeft de eerste seizoenshelft in de eerste klasse B in België in 16 wedstrijden 1 goal en 0 assists gegeven....zegt niet alles natuurlijk, maar lijkt me nou niet de speler waar ze naar zoeken.

Lijkt mij sterk. Hij heeft in zijn carrière nog helemaal niks laten zien.

Typisch een vleugelspeler waarbij je meteen medelijden krijgt met de spits uit hetzelfde team… hij gaat alleen maar voor eigen succes en heeft geen oog voor zijn medespelers… ziet er in het begin nog wel leuk en spectaculair uit, maar aan het einde van het seizoen wordt ie afgerekend op zijn rendement.

Zal
Wel naar psv gaan voor een paar ton en over 2 jaar voor 60 miljoen verkocht worden.

Dat is wel heel snel. Het ziet er leuk uit wat hij doet maar aan de andere kant heeft hij het tot nu toe gedaan tegen Cambuur (goal) en Volendam waar hij de 1e helft fantastisch was tegen die linksback.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren