Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Feyenoord doet bod van veertien miljoen euro op jonge aanvaller’

Laatste update:

Feyenoord heeft zich bij het Uruguayaanse Liverpool FC gemeld voor Luciano Rodríguez, zo meldt Germán García Grova van TyC Sports. De Rotterdammers hebben naar verluidt een bod neergelegd van tien miljoen euro, wat middels bonussen kan oplopen naar veertien miljoen euro. 1908.nl schrijft dat er van een officieel bod nog geen sprake is, maar dat Feyenoord de interesse wel kenbaar heeft gemaakt.

Liverpool zal echter niet akkoord gaan met het bod van veertien miljoen euro inclusief bonussen, zo laat TyC Sports weten. De club wil namelijk vijftien miljoen euro zien voor de aanvaller en een doorverkooppercentage van dertig procent bedingen. De club gaat volgens 1908.nl 'enorm hoog in de boom zitten'.

Feyenoord ziet in Rodríguez een optie voor zowel de spits- als rechtsbuitenpositie, zo klinkt het. De jeugdinternational van Uruguay kwam vorig seizoen tot 9 doelpunten en 6 assists in 34 wedstrijden namens Liverpool.

Rodríguez kwam in 25 van die 34 duels uit als rechtsbuiten, waardoor het aannemelijk is dat Feyenoord hem in eerste instantie op de rechterflank van de aanval wil posteren. Dat is ook precies de positie waar Arne Slot nog zoekende is.

Javairô Dilrosun was vrijwel volledig uit beeld verdwenen in de eerste seizoenshelft, maar knokte zich twee wedstrijden voor de winterstop terug in het elftal en geniet nu weer het vertrouwen van Slot. De buitenspeler betaalde dat in het duel met NEC (2-2) van afgelopen weekend terug met een doelpunt.

Recordaanwinst
Mocht Feyenoord deze winter inderdaad aan de haal gaan met Rodríguez, dan zal de club het eigen transferrecord moeten verbreken. Dávid Hancko is momenteel de duurste inkomende transfer van de Rotterdammers. De Slowaakse mandekker kostte Feyenoord 8,3 miljoen euro.

De regerend landskampioen deed afgelopen zomer ook zaken met Cercle Brugge, Dinamo Zagreb en FC Twente voor respectievelijk Ayase Ueda (8 miljoen), Luka Ivanusec (7,8 miljoen) en Ramiz Zerrouki (7,2 miljoen euro). Daartegenover stond de recordverkoop van Orkun Kökçü, die Feyenoord voor 25 miljoen euro inruilde voor Benfica.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Forbs 2.0? Heb nog nooit gehoord van deze jongen dus ben benieuwd. Wel vreemd loopt er echt niemand in de jeugd op die positie? Lijkt me niet echt een directe versterking

18 januari 2024 om 21:54

Ken je überhaupt iemand uit die competitie dan?

18 januari 2024 om 22:55

Ik niet. Maar heb al wel gezien dat het eindelijk weer een Feyenoorder is met een haatbaar koppie. Een soort Antony. Was wel ff zat al die sympathieke gasten bij Feyenoord

18 januari 2024 om 23:08

Jij ook weer blij.

18 januari 2024 om 23:32

Hahaha mooi, Paixao zou je daar onder kunnen scharen al heeft hij ook wel een beetje een guitige kop (als hij op zn benen staat en niet aan t rollen is).

18 januari 2024 om 21:54

Hoevaak heb je deze jongen zien spelen dan?

18 januari 2024 om 21:55

Hoe je bij Forbs 2.0 komt is mij een raadsel, geen enkel verband. Misschien is het wel een Neres, Martinez of Antony 2.0 die Feyenoord van kwaliteit injectie kan voorzien na wat aanpassing tijd, daarna lekker doorverkopen voor tientalen miljoenen.

18 januari 2024 om 21:56

Was voor mij een aardige speler op FM24 om tot de top van NL te gaan horen. Als dat een voorspeller is zou hij in ieder geval wat kunnen bijdragen aan Feyenoord.

18 januari 2024 om 22:04

Forbs? Je bedoelt die jongen die alleen ooit voor een jeugdteam had gespeeld toen hij gehaald werd? Snap de vergelijking niet zo

18 januari 2024 om 22:15

Het betreft hier niet het Britse Liverpool maar het Uruguayaanse Liverpool, lijk me sterk dat daar een Forbs rondloopt

18 januari 2024 om 22:34

Slory. Is ook afgelopen winterstop meegeweest op trainingskamp, maar kan blijkbaar die laatste stap nog niet zetten.

Hoop dat deze jongen er meteen staat! We kunnen wel een goede buitenspeler gebruiken.
Iemand meer info over deze speler?

18 januari 2024 om 21:52

Speelt volgens mij zijn meeste wedstrijden in de spits maar kan ook op de flanken uit de voeten. Vast inspelen op een evt vertrek van Santi?

18 januari 2024 om 22:36

Dit staat in het artikel :

Feyenoord ziet in Rodríguez een optie voor zowel de spits- als rechtsbuitenpositie, zo klinkt het. De jeugdinternational van Uruguay kwam vorig seizoen tot 9 doelpunten en 6 assists in 34 wedstrijden namens Liverpool.

Rodríguez kwam in 25 van die 34 duels uit als rechtsbuiten, waardoor het aannemelijk is dat Feyenoord hem in eerste instantie op de rechterflank van de aanval wil posteren. Dat is ook precies de positie waar Arne Slot nog zoekende is.

Lijkt me een broodje aap verhaal. Feyenoord heeft geen 10 miljoen klaarliggen voor een buitenspeler én al helemaal niet voor een talent uit een ander continent die zeker een half jaar aanpassingstijd nodig heeft.

18 januari 2024 om 21:52

Schijnt toch een betrouwbaar bericht te zijn; zie 1908 (niet dat die er nooit naast hebben gezeten)

18 januari 2024 om 21:55

U heeft inzage in de portefeuille van Feyenoord? Ik gok eerder dat het genoemde bedrag niet helemaal klopt.

18 januari 2024 om 21:57

De interesse en het eventuele bod zal er best zijn. Maar de bedragen zijn zoals gewoonlijk vanuit Zuid-Ameikaanse bronnen totaal uit de lucht gegrepen. Kan me nog herinneren dat Bullaude bijna 9 miljoen gekost zou hebben. Bleek uiteindelijk ook 3,5/4 miljoen te zijn

18 januari 2024 om 22:02

Dit jaar cl, volgend jaar hoogstwaarschijnlijk cl. Met oam hancko en gimenez spelers waar ze flink voor gaan cashen

18 januari 2024 om 22:07

Hahaha wat is dit dan voor onzin verhaal. Hoe weet jij dat?
Feyenoord heeft met 2 cl overwiningen al de helft van die transfersom binnen gehaald.

18 januari 2024 om 22:14

De CL campagne heeft ze al 30mill opgeleverd ( startgeld en overwinnigspremie) recettes zijn daar nog niet eens bij gerekend .. Feyenoord heeft tegenwoordig aardig wat cash hoor, denk ook aan de transferinkomsten en de resultaten in Europa afgelopen jaren ( Conference finale , Kwartfinale EL
)
Nee armzalig zijn we al lang niet meer , dat blijven de haters maar denken haha

18 januari 2024 om 22:49

Het schijnt dat hellas verona nu ook een bod hebben uitgebracht op dilrosun, dat zou natuurlijk ook nog kunnen helpen

Ik had later pas door dat het om Liverpool van Uruguay ging

18 januari 2024 om 21:51

Staat gewoon heel helder in de 2e allinea

18 januari 2024 om 21:54

En als je leest kom je pas ‘later’ in alinea 2 aangezien je vaak bovenaan begint.

18 januari 2024 om 22:12

Ze hadden natuurlijk ook gewoon in de 1e alinea kunnen zeggen ‘het Uruguayaanse Liverpool FC’… maar dit vond de redactie natuurlijk leukerEdit: is aangepast inmiddels

18 januari 2024 om 22:40

Verbazingwekkend dat ze niet ergens een linkje met Ajax erin hebben weten te fietsen. Zoiets als: "Landgenoot van voormalig Ajacied Nicolas Lodeiro". Gemiste kans... 😉

18 januari 2024 om 22:37

staat in de eerste zin zelfs

18 januari 2024 om 22:50

Inmiddels wel ja 😜

Ik ken hem niet, maar als hij beter kan worden dan Sini dan is die van harte welkom!

Zo die komt even uit de lucht vallen. Verrassing !

Ben niet zo thuis in de voetballers uit die contreien, maar ik hoop onze scouting des te meer.

Wat een jaloezie. Wij halen een oud liverpuldian en gelijk moet de wind uit ze zeilen gehaald worden door Feyenoord met daadwerkelijk een 'Liverpool' aankoop . Fix bedrag voor Feyenoord, die beginnen ook in andere vijvers te vissen

Zo dan, dit nieuws zag ik niet aankomen. Luciano was een van de sterren van het Uruguay U20 team die het WK won onlangs en heel zuid amerika zit achter hem aan momentwel. Een zeer snelle, technische en doelgerichte vleugelspeler. Ook een geweldig jaar gedraaid en kampioen geworden met Liverpool.

Mijn club ( River Plate ) wil hem ook graag hebben dus ik ben benieuwd of hij naar Europa gaat of nog een tijdje is Zuid Amerika blijft

18 januari 2024 om 22:23

Ah kijk, tenminste iemand die nog wat zinnigs over deze speler kan zeggen. Is het een goede speler ja? Ik heb even wat beelden van hem opgezocht en dat zag er goed uit. Een explosieve snelle speler met een goed schot. Dat explosieve wat ik ook bij Santi zie.

18 januari 2024 om 22:29

En een echte boevenkop! Daar ga ik wel lekker op 😁

Euh, heeft Dennis een koffer geld in de haven gevonden dan of wat? 😅

18 januari 2024 om 22:09

migi : CL geld en op weg naar bijna zekere 2 e plaats, dus volgend jaar weer kassa ?

18 januari 2024 om 22:47

Bijna zekere 2e plaats? Hoe komt men toch ineens zo uit de hoogte.. we staan 1? Punt voor op Twente met nog een half seizoen voor de boeg, niks is zeker. Ja dat er afgelopen weekend knullig 2-2 werd gespeeld tegen NEC thuis.

19 januari 2024 om 10:25

Ik vind een zekere 2e plek ook erg voorbarig. Ik moet zeggen, ik denk dat we wel 2e worden hoor, maar we zijn er nog laaaaang niet.

18 januari 2024 om 23:03

Ze hebben met die 2 cl overwinningen en de plaatsing voor EL toch al zon 6,6 miljoen binnengehaald. Die zal niet begroot zijn, dus een mooi extraatje

Ik zie deze jongen heel graag komen. Hier zit echt heel veel talent in. En met het oog op onze standaardsituaties die bij nog weleens een probleem zijn. Deze jongen schiet er nog weleens een vrije trap in.

Weer eens wat anders dan Slots aankopen van Nederlandstalig middelmaat en oude bekenden.
Heeft de scouting de regie weer in handen genomen?

18 januari 2024 om 22:20

Ik dacht dat Dick Advocaat op Curacao zat, maar blijkbaar heeft hij tijd genoeg om hier te reageren.
Hoe jij aan die afgunst voor Slot komt is me echt een raadsel.

18 januari 2024 om 22:27

Ik hoop het. Al moet je altijd afwachten bij dit soort jongens. Een kwaliteit speler voorin kunnen wij wel gebruiken.

Voor dat geld mogen ze deze lekker overslaan wat mij betreft

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren