Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord boekt groot succes en verlengt contract sleutelspeler tot medio 2028

Laatste update:

Dávid Hancko gaat zijn contract bij Feyenoord verlengen, zo meldt de club vrijdag via de officiële kanalen. De 25-jarige verdediger, die in de zomer van 2022 overkwam van Sparta Praag, heeft met Feyenoord een akkoord bereikt om de lopende overeenkomst open te breken en met twee jaar te verlengen tot medio 2028. Hancko zet binnenkort zijn handtekening onder het nieuwe contract.

“Ik ben er elke keer weer trots op dat ik het shirt van Feyenoord draag en in een kolkende Kuip mag spelen voor een uitzinnig publiek, dus langer bijtekenen was een makkelijke beslissing”, zo laat Hancko in een reactie weten op de clubsite.

“Mijn eerste jaar bij Feyenoord was met het landskampioenschap al heel bijzonder, ik ben hier op mijn plek in Rotterdam en ik kijk uit naar wat de toekomst brengt. Ik ben ervan overtuigd dat er nog genoeg moois in het verschiet ligt. Daar wil ik natuurlijk onderdeel van uit blijven maken.”

Feyenoord laat in het persbericht weten zeer verheugd te zijn met de contractverlenging en de club heeft lovende woorden over voor de centrumverdediger. “Hancko maakte na zijn komst naar Rotterdam gelijk een onuitwisbare indruk.”

“Als stabiele kracht in de as van de verdediging was hij een belangrijke pion in het kampioenselftal van Feyenoord van afgelopen seizoen, en oogstte hij unaniem lof bij de buitenwereld voor zijn gedegen spel en werd hij geprezen als een van de revelaties van de Eredivisie”, zo valt te lezen op de website van de club.

De geboren Slowaak, die inmiddels al 66 wedstrijden op zijn naam heeft voor Feyenoord waarin hij goed was voor vijf doelpunten en zes assists, is ook dit seizoen een van de vaste waarden van het team van Arne Slot.

Met de nationale ploeg van Slowakije wist 35-voudig international Hancko zich eind november te plaatsen voor het EK 2024 in Duitsland.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Reacties

Heel knap gedaan van Feyenoord, een belangrijke speler voor nu en de toekomst

8 december 2023 om 18:23

Echt goed gedaan inderdaad. Ook mooi om te zien dat hij gewoon zijn toekomst verbindt aan Feyenoord. Zo hoort het! Goede speler voor Feyenoord!

Goede slag inderdaad van Feyenoord. Had zelf verwacht dat hij Feyenoord zou verlaten aan het einde. Maar lijkt er sterk op dat je blijft dan met zo'n verlening.

8 december 2023 om 17:36

Nee hoor, dit is puur financiële zekerheid voor Feijenoord. Als een atletico aanklopt gaat hij natuurlijk gewoon

8 december 2023 om 17:50

Als het puur financiële zekerheid is dan was een contract tot 2027 toch ook wel genoeg geweest. Het sluit natuurlijk niks uit maar maakt de kans op blijven wel aanzienlijk groter dan bij een contract tot 2027

8 december 2023 om 18:24

Ja maar dan heb je het ook over de top. Bedoel hij verlengd zijn contract voor een beter salaris en meer jaren op zijn contract. Dit zegt vaak ook wel wat over de intenties van de speler. Dat hij niet zomaar naar iedereen zal vertrekken.

Hoppa enorm blij mee. Wat mij betreft blijft hij ook nog een jaar en anders is de transfersom weer wat gestegen. Tot 2028 is het, dus de kans zit erin dat hij blijft

8 december 2023 om 17:32

Snap ik, vind ik de beste verdediger in de ED. PSV en Ajax hebben geen verdediger die in de buurt komt van hem.

8 december 2023 om 17:45

Ligt er aan. Ik vind Boscagli momenteel vergelijkwaardig of beter, maar dat ligt vooral aan Hancko's huidige vorm. Is in vorm veruit de beste cv van de Eredivisie en van mij had ie niet hoeven verlengen haha..

8 december 2023 om 17:49

In huidige vorm is Boscagli inderdaad gelijkwaardig maar zoals je zegt is Hancko in vorm wel echt een geweldige speler en ik denk voor velen ook de beste in de ED.

8 december 2023 om 17:52

Ik vind Boscagli helemaal geen goede verdediger. Opbouwend echt goed, verdedigend ging het Europees altijd fout aan zijn kant (driehoek Dest, Veerman). Leuk in de ED of driemansverdediging. Ik zou Hancko iedere keer kiezen boven Boscagli. Gisteren tegen Heerenveen was het ook open huis achterin, al ligt dat natuurlijk niet alleen aan Boscagli.

8 december 2023 om 18:01

Een beetje objectiever kijken kan toch ook wel? Boscagli heeft hele behoorlijke wedstrijden gespeeld, ook Europees. Is wel een verschil of je met Trauner /Geert naast je staat of Ramalho

8 december 2023 om 18:14

Moet zeggen dat ik Boscagli de laatste weken ook erg sterk vind spelen. Denk wel dat Hancko wat completer is en een hoger plafond heeft. Maar de verdediging van psv staat stabieler dan die van ons, dus respect is op zijn plaats.

8 december 2023 om 18:24

Zo ik zat de 1e helft van Psv-Heerenveen te kijken die Boscagli was aan het strooien met mooie ballen. Maar was verdedigend wel wat kwetsbaar maar dat die kerel kan opbouwen dat is enorm duidelijk.

8 december 2023 om 18:29

Ja Bijlow is beter dan Benitez, Hartman is beter dan Dest, Hancko is beter dan Boscagli, Geertruida is beter dan Teze en Trauner is beter dan Ramalho. Toch krijgen wij veel minder tegengoals. Raar is dat.

8 december 2023 om 18:36

@psver, dat kan wel he, heb regelmatig selecties van Engeland niks klaar zien spelen met op alle posities geweldige spelers. Maar vorm en andere zaken spelen ook een rol. Denk dat Feyenoord toen met Bitteghin en Scharie ook niet de beste verdediging had. Maar laten we die discussie niet starten, jullie collectief staat op dit moment duidelijk beter.Al denk ik dat zon bal van Van Beek er dit jaar tegen Feyenoord gewoon in was gegaan

8 december 2023 om 18:47

Ja en als er bij jullie zoveel basisspelers uit waren gevallen was het gat nog groter geweest. Ik vind Hartman en Hancko erg goed de rest van die verdediging toch een tikkeltje overschat.

8 december 2023 om 18:54

Geertruida heeft ff een dip, maar die was de vorige seizoenen echt heel goed en absoluut beter dan de verdedigers van PSV (al haalt Boscagli wel een hiog niveau dit seizoen). Dat jullie dit seizoen fantastisch presteren staat buiten kijf, maar het maakt Ramalho geen betere voetballer dan Geertruida. Ajax heeft op elke positie betere spelers dan Sparta en Go Ahead, gelukkig betekent betere spelers niet altijd dat je wint. De kracht van PSV is natuurlijk ook de geweldige aanval en overdaad aan keuze op het middenveld.

8 december 2023 om 18:54

Ik ben redelijk objectief, heb weinig met psv en Feyenoord. Vind het middenveld/aanval van Psv veel beter dan Feyenoord. Defensie van Feyenoord is weer veel beter.

8 december 2023 om 19:01

De verdediging van psv is nu ook gewoon in bloedvorm, en het staat ook onwijs goed. Zet daar tegenover dan Trauner en Geertruida dit seizoen erg pover zijn en dat er onwijs veel goals worden weggegeven door persoonlijke fouten maakt dat het bij PSV verdedigend nu gewoon beter is. Dat zegt niet perse wat over de individuele kwaliteiten van de spelers

8 december 2023 om 19:06

Met name de flanken van PSV zijn echt extreem veel beter. Ik zou de 3e en 4e keuze lachend basis zetten op het moment. En die Saibari, pffff. Luuk mogen ze wel houden 😛 al zou die wel een goede stormram zijn.

8 december 2023 om 19:59

Ik vind Boscagli dit seizoen de beste verdediger van de Eredivisie. Daarentegen zijn Hartman en Geertruida (in goede doen) de beste backs.

9 december 2023 om 10:45

Ja dit seizoen, maar Hancko in vorm is natuurlijk vooral verdedigend gewoon echt nog een stuk beter dan Boscagli

Afkoopclausule verhoogd en salaris verhoogd, iedereen blij!

8 december 2023 om 17:28

Laatste keren bij Geertruida en Santi heeft Te Kloese er geen afkoopclausules meer in verwerkt gaf hij aan. Hopelijk nu ook niet

8 december 2023 om 17:37

Paar maanden geleden gaf te kloese nog aan dat er geen speler was bij feyenoord met een afkoopclause in zijn contract. Dus verhoogd zijn kan die niet, het kan natuurlijk zijn dat ze er nu ineens wel 1 hebben opgenomen maar mij lijkt het stug.

Trots om het feyenoord shirt aan te trekken, spelen in een kolkende kuip, of zouden toch de centjes de grootste reden zijn om bij te tekenen?

8 december 2023 om 17:35

Of beiden

8 december 2023 om 17:39

Beide kan natuurlijk, maar de centjes worden nooit door de spelers genoemd, waar ik verwacht dat dat toch wel de belangrijkste reden is.

Wat is deze (tot voor medio 2022) onbekende speler een enorme hit gebleken. Sympathieke gast, sterkhouder en soms ook beslissend ...

... enorm blij dat hij bijtekent.

8 december 2023 om 17:46

Was op Sofifa altijd al een speler met een enorm potentieel. Maar het is wel echt een super goede verdediger geworden inderdaad.

8 december 2023 om 18:01

laten we niet doen of iedereen hier Sparta Praag wekelijks volgt; voor mij (en velen) was dit een redelijk onbekende speler, maar wat heeft hij de laatste 1,5 jaar laten zien !

Gefeliciteerd! Mooie slag. Dit is voornamelijk om een transfersom veilig te stellen. Ik vermoed namelijk dat als feij niet de prestaties evenaart, dit soort jongens mooie aanbiedingen gaan krijgen. Die gebeurde ook bij Ajax. Dan zijn ze onhoudbaar en zorg je er met een dusdanig lang contract voor dat er wat meer betaald moet worden

8 december 2023 om 17:36

Dacht hetzelfde, maar dan zou 1 jaar erbij ook genoeg zijn, toch? Al kan er altijd een mooie club komen natuurlijk

8 december 2023 om 17:40

Ja die gaat nu alleen voor de absolute hoofdprijs weg

Zo 2028 had ik niet verwacht hoor, dat is echt wel heerlijk. Ging er toch eigenlijk stiekem wel vanuit dat hij deze zomer zou vertrekken, maar die kans lijkt nu wel wat kleiner. Mochten er wel clubs voor hem komen kan je iniedergeval lekker hoog in de boom gaan zitten, mits er geen afkoopclausule is opgenomen natuurlijk.

Knap gedaan van Feyenoord hoor, had stiekem verwacht dat hij niet ging verlengen en deze zomer ging vertrekken maar toch knap dat Feyenoord hem weet te behouden.

8 december 2023 om 18:01

Ik sluit niet uit dat hij deze zomer gaat vertrekken ...

8 december 2023 om 18:21

@njfromvol

Ik verwacht echt niet dat hij gaat vertrekken deze zomer, anders had ie echt niet bijgetekend tot medio 2028.

8 december 2023 om 18:46

Er is een sowieso een tweetal overwegingen waarom hij zou bijtekenen:
- hoger salaris
- verlengde contractduur waardoor zijn gegarandeerde salaris (tegen een hoger salaris) tot 2028 vast ligt (i.c. zijn toekomst is verzekerd, ook bij een carrière verwoestende blessure) .

Als er deze zomer een (in zijn ogen) topclub bij hem aanklopt met een grote zak geld voor De Club, is hij gewoon weg.

Onze beste aankoop van de laatste jaren (met Gimenez samen). Naja al was Wieffer ook echt een voltreffer voor die prijs.

Knap gedaan, Te Kloese is eigenlijk net zo belangrijk als Slot. Nu krijg je tenminste een grote som geld en misschien blijft hij nog een jaartje.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren